Debut for 2-3 år siden...Her står det arbeidsgiverrepresentant, men jeg antar det er avdelingsdirektøren...... Veldig rart å trekke frem 2 år tilbake i tid til 2013 da det hele begynte. Og at jeg trakk meg unna nå og da betyr da ikke at jeg led av noe psykisk og kan da ikke være grunn til å sende meg til psykiater. Jeg skjønner heller ikke hva de mener med at jeg ikke lenger har sosial kontakt med kolleger da jeg aldri har hatt særlig kontakt med de foruten lunsjer, fester, arrangementer utenfor jobben, tilstelninger, bursdagsfester (og ikke min egen!).Her skriver de at jeg begynte å skrive på facebook våren 2014 om NAV kolleger... hvordan kunne jeg det når de i desember 2014 første gangen tok det opp med meg og da hadde jeg ikke brukt navn eller etat.Det er jo litt rart at kolleger kan reagere når navn og etat ikke er nevnt og at de selv synes de kan si og gjøre hva som helst mot meg. Og hvordan kan det påvirke trivselen da det ikke er påbudt å lese min facebook - og har alle så paranoia at de tror jeg skriver om de. Hysteria uten like.Her fremkommer det at de PÅ NY har mottatt bekymringsmelderinger fra ansatte i uføreavdeling 1 og 2.... altså følger de med på meg.

61 kommentarer

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

12.06.2017 kl.17:06

Mannetekke. Sånn er det nok.

12.06.2017 kl.17:19

"Det er da ikke synsing at avdelingsdirektøren har skrevet det."

HVOR står det at AVDELINGSDIREKTØREN har sagt at dine tidligere kolleger stalket deg mer enn én gang? Arbeidsgiverrepresentant er IKKE det samme som avdelingsdirektøren! Du ANTAR. Skjerp deg, Laila. Hvem i helvete tror på deg når du legger ut bare tull som ikke støtter din historie?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.19:29

Anonym: Dette var svar på at de (avdelingsdirektøren?) sa til psykiater at jeg hadde fått debut i mine psykiske lidelser for 2-3 år siden. Jeg så jo at han gikk ut og ut av kontoret til avdelingsdirektøren før samtaler med meg, da avdelingsdirektøren hadde kontor vis a vis møterommet der jeg møtte psykiateren og jeg så de to snakke sammen. Uansett så er det noen på arbeidsgivers side som påstår at jeg endret meg for 2-3 år siden, og det var et påfallende tidspunkt med tanke på hva jeg opplevde i 2013. Jeg kan legge ut mer dokumenter - der det fremkommer hva de sier om kolleger som leser min facebook.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.18:24

Laila kaller alle som kommenterer inkompetente mm,men hun har ingen leseforståelse.

12.06.2017 kl.18:47

Pinlig.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.19:33

Ja her sitter psykiateren og skriver om dine vrangforestillinger,hva med side 2?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.19:36

Ronny Jørgen: Dette har jeg jo lagt ut før - psykiaterrapportene. Han skriver da ingenting om vrangforestillinger, tvert imot skriver han at jeg er helt normal.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.19:40

Ronny Jørgen: Det er jo veldig påfallende at arbeidsgiver mener at jeg fikk debut av psykiske lidelser da mannfolka dukket opp - er det fordi de ikke tror på det jeg sier om de og hvorfor ikke det? Jeg endret da ikke oppførsel og jeg tok fortsatt de tyngste klagesakene. Veldig påfallende å bruke mine skremmende opplevelser som påskudd til å finne på at jeg skulle ha noen debut av psykiske lidelser. Og mente de 3 år tidligere så var vi i 2012 og da skjedde ingenting spesielt så det blir også merkelig.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.19:44

Ronny Jørgen: Dette er liksom takken for at jeg har forsvart NAVs vedtak så godt det har latt seg gjøre. Mange elendige og dårlige begrunnete vedtak. Og så stalker de meg og gjør alt de kan for å sparke meg. Men det er mulig jeg har omgjort for mange vedtak også, altså gitt brukerne medhold.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.19:38

Legg ut mer du Laila,det er bare ris til egen bak for det virker ikke som om du forstår de referatene du kaller bevis.Du legger ut,sletter,legger ut på nytt.Det forandrer ikke noe

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.19:41

Kari Nordmann: Man må jo ha kompetanse til å forstå de da.

12.06.2017 kl.19:53

Mannetekke?? Herregud. Om du noen gang har hatt snev av det så er det nå blåst ut i den ytterste galakse etter dine skriverier.

12.06.2017 kl.20:00

Du påsto at du hadde bevis på at AVDELINGSDIREKTØREN fortalte deg at kolleger "stalket" deg. Hvor i skrivet står det? Enten er du dum, eller så er du alvorlig syk.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:20

Anonym: Jeg har sagt jeg skal legge det ut. Du er jaggu rar. Her hadde du en glimrende anledning til å ta meg fordi jeg skrev at avdelingsdirektøren hadde skrevet at jeg hadde debut av psykiske lidelser for 2-3 år siden, og så var det altså ikke konkret skrevet at det var henne, men en arbeidsgiverrepresentant. (Selv om det er mulig jeg har andre dokumenter som viser det) Og så tar du meg ikke for det, men noe helt annet. Jeg har sett det ofte - dere tar meg ikke på det dere kunne ha gjort! Enten er dere jo dumme, eller så er dere alt for snille... Men jeg skal som sagt legge ut hva de sier om mine stalkende kolleger da.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.20:04

"Kari Nordmann: Man må jo ha kompetanse til å forstå de da." Nemlig og det har ikke du.

Du visste heller ikke for over 2 år siden hva stalking er viser referatet du har lagt ut.Hvor mange ganger skal du bli forklart av folk at å se på en Facebookprofil ikke er stalking.Du lever så til de grader i din egen verden,håper den bobla du lever i snart sprekker og at du tar imot hjelp

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:22

Kari Nordmann: Det kommer jo an på hvor ofte man ser på en facebookprofil, hva motiver er, om man gjør noe mer etc.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:23

Kari Nordmann: Å sitte i en bil utenfor noens leilighet en gang er ok, men å sitte der ofte er noe helt annet!

12.06.2017 kl.20:39

Her viser du igjen at du er helt på jordet i mange sammenhenger. Det er da ikke det samme å sjekke facebook til noen hver dag som å sitte utenfor huset til noen hver dag!!

Du er jo skikkelig hønsehjerne komplett tett i hue!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:57

Anonym: Det er det vel. Det er jo ikke sikkert man stiller seg så man ser bilen... Jeg begriper ikke hvorfor man går inn på facebook til folk man ikke liker, bare kritiserer og der man blåser opp der navn og etat ikke engang er nevnt og man ikke engang reagerer på det de andre sier til en.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:58

Anonym: De reagerer altså kraftig på ting der jeg i utgangspunktet ikke nevnte navn eller etat, men det at menn oppsøker meg og at jeg ble utelåst og kunne ha dødd gir de faen i...

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.21:00

Anonym: Jeg lurer på hva de hadde sagt om jeg hadde forsvunnet. De hadde vel ikke engang opplyst at jeg jobbet der.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.20:40

Ingen vet hvem eller hvor ofte noen er inne på ens FBprofil,åpen eller kun for venner.Muligens Fb vet det,men ikke brukerene dems

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.20:59

Kari Nordmann: Så hvorfor fortelle meg det da?

Haugen

12.06.2017 kl.21:04

Vil du ikke st folk skal "stalke" deg, gjør profilen kun tilgjengelig for venner. Og steng denne bloggen. Sannheten er vel at du elsker oppmersomheten.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.21:46

Haugen: Det var fordi menn dukket opp og sa de hadde ordre om å passe på meg, plutselig stod ved siden av meg i drosjekøen og nektet å gå, hoppet inn i drosja like før den skulle gå, politistudent med capsen godt trukket ned og bare prikket meg på ryggen og ba meg bli med at jeg valgte å ha en åpen facebook - i tilfelle verre ting skjedde og man skulle kunne lese om alt jeg hadde opplevd. Jeg lever alene, har ikke venner. Og jeg ble også utelåst 14 dager etter at min sønns nøkler ble stjålet og hadde ikke noe med meg ut, og jeg var kun iført en kort kjole midt på vinteren. Jeg går aldri i søvne og tar aldri feil dør. Jeg syns det er veldig rart at så mange reagerte på dette og mente jeg led at vrangforestillinger- jeg ble meldt til barnevernet. Og så fikk jeg også sparken til slutt da.

Rulpert

12.06.2017 kl.21:20

Du fortsetter å legge ut dokumentasjon på at du tar feil og at Nav har rett. Det er veldig greit for vi som leser her, men ugreit for deg og saken din.

Som nevnt en del ganger før; psykiateren finner "ikke sikre tegn til symptomer på psykose". Bare det at han gjør en slik vurdering er heftige saker. Om du hadde fortsatt der kunne han gjort sin konklusjon, men det ønsket du jo ikke. Du bekrefter hans vurderinger av at du er utpreget mistenksom ved å mistenkeliggjøre hans kontakt med ledelsen. Nav bekreftet jo overfor han at du gjorde en bra jobb, det var det de sa til han i samtalen du mistenkeliggjør. Ved å snakke med deg og lese det du har lagt ut på facebook så gjør jo hans vurderinger seg selv. Hva annet kunne han skrive?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.21:51

Rulpert: Det er vel ikke heftig for en psykiater å foreta en psykisk vurdering. Han ble jo bedt av arbeidsgiver om å gjøre det. Jeg skjønte ikke begrunnelsen til ledelsen. De reagerte helt vanvittig på noe anonymt jeg skrev på facebook der jeg ikke nevnte navn eller etat og brydde seg ikke noe om det jeg skrev var sant engang. Å skrive at noe ikke kan utelukkes kan man vel gjøre overfor alle psykiske lidelser. Han sier ikke noe konkret hvorfor han ikke kan utelukke det!

12.06.2017 kl.21:32

"Her hadde du en glimrende anledning til å ta meg fordi jeg skrev at avdelingsdirektøren hadde skrevet at jeg hadde debut av psykiske lidelser for 2-3 år siden, og så var det altså ikke konkret skrevet at det var henne, men en arbeidsgiverrepresentant. (Selv om det er mulig jeg har andre dokumenter som viser det) Og så tar du meg ikke for det, men noe helt annet. Jeg har sett det ofte - dere tar meg ikke på det dere kunne ha gjort!"

Begynner det å bli vanskelig for deg å lese? Du anklaget avdelingsdirektøren i tidligere innlegg for å ha sagt at dine tidligere kolleger "stalket" deg - opp til flere ganger, og du skulle legge ut beviset for anklagelsen. Hvor i skrivet står dette? DET STÅR INGEN STED. Jeg forholder meg til beviset du lovte du skulle legge ut. Jeg skal ta deg på det andre også, men en ting av gangen.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.21:35

Anonym:
Det er vel ikke kun det handler om. De har i hvert fall ikke brydd seg om det selv om de har lest det. De antydet også at jeg endret meg da - konkret hvordan jeg endret meg har de ikke sagt noe om. Veldig påfallende å bruke et tidspunkt som de må ha lest på facebook - eller kanskje de sendte menn etter meg for å skremme meg og endre min adferd??"

Igjen, synsing er ikke det samme som bevis.

Har du bevis på at dine tidligerekolleger har vært innom din Facebook flere enn én gang?
Godkjenn Opphev Slett Svar Vis svar (3)
14:44
IP: 88.90.130.14
Slett

Anonym: Det er nokså likt hun anonyme i Lærdal som skrev at jeg skulle lide av vrangforestillinger fordi jeg skrev om de mannfolka.
14:43
IP: 88.90.130.14
Slett

Anonym: Det er jo temmelig stygt å bruke en hendelse jeg beskriver som skremmende på facebook i en personalsak for å hevde at jeg lider av noe psykisk! Det i seg selv er meget pussig. Også det å tro at jeg endret adferd - og de beskriver jo ikke hvordan jeg endret meg engang. Det er et eller annet merkelig her.
14:20
IP: 88.90.130.14
Slett

Anonym: Det er da ikke synsing at avdelingsdirektøren har skrevet det. Hvorfor det ble skrevet er noe annet. Avdelingsleder skrev jo også at de på ny hadde lest min facebook eller fått melding....Uansett så kan jo ikke jeg vite det når arbeidsgiver aldri har fortalt meg det.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.21:39

Anonym: Nei, jeg skrev ingenting om at hun hadde sagt at kolleger stalket meg, men om at hun hadde sagt at jeg hadde debut av psykiske lidelser for 2-år siden. Det er du som tuller. Og jeg viser her til forrige svar der du begynner med at synsing ikke er det samme som bevis og det er det jeg svarer på. Her fremkommer det av avdelingsdirektøren sa når min psykiske helse startet og at avdelingsleder fortalte meg at flere på ny hadde lest min facebook.

12.06.2017 kl.22:03

Dette her skrev du:

"Det er da ikke synsing at avdelingsdirektøren har skrevet det."

Jeg spør, hvor har avdelingsdirektøren skrevet at DU ble "stalket" av dine tidligere kolleger, opptil flere ganger?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.22:04

Anonym: Som sagt; jeg svarer på når jeg skulle ha endret atferd.

Rulpert

12.06.2017 kl.22:18

"Han sier ikke noe konkret hvorfor han ikke kan utelukke det!"

Han kom ikke lengre i samtalene og vurderingen av deg fordi du ikke ønsker mer kontakt med han. På bakgrunn av det du snakket om at du var stalket, trakassert, forfulgt av myndigheter, motarbeidet av arbeidsgiver fordi du har mannetekke(???).

Dette er ikke uttalelser som tyder på at alt står bra til. Det fantes naturligvis null dokumentasjon på dine påstander og da er dette godt grunnlag for vurdering av din psyke.

Det er selvsagt ikke uvanlig at en psykiater skriver at psykisk lidelse ikke kan utelukkes, men her er han spesifikk på psykose. Det er ikke vanlig å vurdere enhver pasient mot psykose.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.22:33

Rulpert: Men jeg kan da ikke vite hvorfor ting har skjedd meg, hvorfor kolleger som aldri snakker med meg sjekket min facebook, hvorfor jeg ble trakassert - noe han vel selv også burde se... Og se på innlegget " innstilling til ordensstraff" så ser du at ledelsen gir blanke faen i å fortelle meg om hva møter skal handle om og å gi med tid til å ta med noen. Jeg har da aldri sagt at jeg er forfulgt av myndigheter. Med mannetekke henspeiler jeg på sjalusi, at de ser mine korte kjoler.... Og det fantes altså dokumentasjon på det jeg sa. Også det at alle referater kun handler om at det kun er meg det er feil med.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.22:35

Rulpert: Hva er det for en psykiater som tror på alt det arbeidsgiver sier i en arbeidskonflikt da??

Rulpert

12.06.2017 kl.22:45

Psykiateren snakket med deg og gjorde vurderingene sine ut fra det. Nav fortalte han at du gjorde en god jobb, men at det hadde skjedd en forandring. Du la jo ikke alt ut på blogg og facebook tidligere så forandringer er åpenbar. Det kommer svært tydelig fram at han vurderer det du sa til han og mye av det du la ut på nettet. Ut fra det så kan han ikke utelukke symptomer på psykose. I ettertid så ser vi jo hvordan dette har gått.

"Også det at alle referater kun handler om at det kun er meg det er feil med." Ja? Når du er på full fart mot en avskjedigelse og selv akselererer prosessen og fortsetter å grave deg ned i søla etter at du er ute av arbeidslivet så er det deg det er noe feil med.

Hvordan er det med virkelighetsoppfatningen din? Det er jo ikke et spørsmål som bør stilles i de aller fleste tilfeller, men her er det jo all grunn til å gjøre det.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.22:52

Rulpert: Det var jo fordi jeg ikke hadde opplevd noe som absurd og skremmende som at menn skulle passe på meg. Og angående kolleger så var jeg vel dritlei da. At jeg skulle ha tatt opp dette med ledelsen er jo helt usaklig da de jo har vist at de ikke er på min side og mine varslinger gav de jo faen i - og de sendte de også bare tilbake til lederne jeg klagde på. Og de skrev også at de antok at de var korrekt behandlet..... de gadd altså ikke undersøke saken. Atter en gang viser de null respekt for meg og de bare gir blanke faen. Jeg har ikke hatt noen psykose i ettertid heller. Jeg har bare opplevd en rekke merkelige ting, og der man driter i lover og regler overfor meg, har null respekt, lyver med mer. Hvorfor i all verden skulle jeg holde kjeft om det jeg opplevde når de var så hensynsløse?? Hvem vet hva disse kunne ha funnet på som ingen fikk vite om?? De lyver jo rett ut.

13.06.2017 kl.01:29

"Jeg har bare opplevd en rekke merkelige ting,.."

De merkelige hendelsene du har opplevd ble forårsaket av sykdommen din. Du har gjentatte ganger fortalt om "menn som dukket opp", "halsstrupebåndet på hytta", nøkler til sønnen din som forsvant, du ble utestengt osv. Ingen av oss som leser bloggen din syns det du har opplevd er noe merkelig, og vi vet det er ganske naturlige forklaringer på alt. Tre av de opplevelsene du har hatt, har jeg selv opplevd. Menn som klenget seg på meg etter en fuktig bytur, de som ønsket å passe på meg sånn at jeg kom meg trygt hjem. Låst meg selv ute etter å ha gått ut med søppel. Mistet nøkler på vei hjem fra kino. Alt det betyr ikke at noen er ute etter meg. Det er vanlig å lære av feil. F.eks er det lov å si nei til menn som ønsker å følge meg hjem. Det er helt vanlig å miste nøkler, hvertfall din sønn som var så liten. Og ikke minst, helt vanlig å låse seg ute, hvertfall når der gjelder dører med smekklås.

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.07:25

Anonym: Det var da ikke bare det som var merkelig. Men også det å bli meldt til barnevernet og påstått å ha vrangforestillinger, at flere kolleger som aldri snakker med en følger med på meg på facebook, at avdelingsdirektøten med flere kommer med sine løgner, at jeg alltid ble innkalt på korte frister og uten tema, at de rett og slett hang seg opp i alt jeg sa og gjorde og at enhver ting kolleger reagerte på måtte tas opp med meg gjennom flere år, at de tok opp flere ting enn det som kun gjaldt meg, at de brukte en rekke anonyme mot meg, at de mente jeg led av noe psykisk, at de gav faen i varslinger og å undersøke saker, at de villa ha meg behandlet uten psykisk sykdom og forsøk på tvangsbehandling, at de støttet min voldelige eks.... Du snakker om naturlige forhold, skulle nesten tro du var misunnelig. Man sier vel nei til menn man ikke liker, ikke menn man liker og den kjekke mannen sier da ikke helt alvorlig når man kommer hjem at han har ordre om å passe på en, reagerer ikke når man begynner å gråte eller når man river av han kjede. Og nestemann nektet å gå fra drosjekøen, men gjorde meg ingenting da vi kom hjem. Ingen av de ville ha mat og drikke. Min sønn mister ikke nøkler, han er ikke vimsete og han lyver ikke. Og det andre han hadde i lomma som skolebevis hadde han jo fortsatt. Jeg blir ikke sint så han hadde ingen grunn til å lyve. Og 14 dager etterpå stod jeg plutselig utenfor døra en tidlig morgen - jeg går aldri i søvne og jeg tar ikke feil dør. Hvem legger igjen et halvstrupebånd stort nok til å ha rundt ens hals? Og alt skjedde etter at jeg kjøpte hytta. Like etterpå dukket disse mannfolka opp. Og hytteeier reagerte meget merkelig i sin mail, jeg fikk en lang mail om at jeg måtte lide av noe som ringte han da andremann hadde vært hos meg og han skulle orientere noen av sine venner og ikke ammelde meg. Og han sendte alltid mail i sine kones navn. Og da han kjørte meg hjem fra hytta hadde han avispapir i bilen og ba meg hoppe ut i et lyskryss. Det var han som spurte om jeg ville sitte på. Jeg fikk heller ikke se ordentlig hvordan denne vannordningen fungerte i elva der han hadde en enderør med dekket ende og netting på sidene - hvordan får man vannet gjennom den?

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.07:27

Anonym: Jeg mente setet dekket av avispapir.

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.07:35

Anonym: Min sønn ble også frasjålet sin sykkel og plakater på veggen på rommet sitt. Sistnevnte siste natten jeg hadde leiligheten, så det var ikke flyttefolkene som hadde tatt de for de hadde ikke nøklene da. Og jeg tror ikke de ville ha kopiert nøkler for å stjele plakater på natta. Det var sånne plakater man får kjøpt på Teknisk museum med bilder av planeter. Jeg vet jo at Sveinung var svært interessert i astronomi.....

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.08:41

Anonym: Eller så hadde jo den som stjal min sønns nøkler selvsagt tilgang til leiligheten. Jeg sa fra til privatmegleren men de brydde seg ikke om å skite lås, så noen har vel nøkler til denne leiligheten ennå..... Jeg mistenker at det var Pål som stjal nøklene fra min sønn da hans dame jobbet like ved og han kan ha sett min sønn på T-banen og fulgt etter.

Kari Nordmann

13.06.2017 kl.01:44

https://www.facebook.com/annoyingorange/photos/a.10150104349856296.275918.209118161295/10154484963756296/?type=3

Rulpert

13.06.2017 kl.05:57

Akkurat. Se på svaret til mitt siste innlegg over. Det er det med virkeligheten og hvordan ting oppfattes. Menn som skulle passe på deg, det du kaller varslinger som er umulig å behandle på noen annen måte enn at lederne dine måtte prøve å hjelpe deg i forhold til helse og trivsel. At det er så mange merkelige ting som skjer akkurat med deg. Det at du mistenkeliggjør kolleger og ledelse og tillegger de stadig mer absurde motiver og setter de i forbindelse med alle grupper som irriterer deg. Det er kun du som ser dette og dokumentasjonen du viser til er dokumentasjon på det motsatte av det du sier den er. Et stadig mer avansert plot for å ta akkurat deg.

Vi kan ta det på ren sannsynlighetsberegning også, hva er oddsen for at du har rett i alt dette?

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.07:53

Rulpert: Du får lese bloggen "Innstilling til ordenstraff" - der har jeg bevist at avdelingsdirektøren løy! Jeg hadde aldri opplevd at menn skulle passe på meg tidligere så hvorfor skulle jeg ha en rekke slike opplevelser sommeren 2013? Varslingene dreide seg om disse usaklige møtene, ikke konflikter med kontrollører om saker.. Og HR skrev at de antok at varslingene var korrekt behandlet - antok?? De har vel plikt til å undersøke varslinger skikkelig. Jeg begriper ikke denne interessen kolleger og ledere hadde for meg, og ofte av utenfaglig karakter. Som det vises til her sier arbeidsgiverrepresentanten i 2015 at debuten av mine psykiske lidelser ifølge de skulle ha skjedd i 2013 - 2012.... veldig merkelig. De bruker altså en skremmende opplevelse og der jeg bruker facebook til å beskytte meg selv til å påstå at jeg lider av noe psykisk..... Alle mennesker i Norge blir da ikke drept eller forsvinner sporløst heller, så det å vise til statistikk er bare tull.

Kari Nordmann

13.06.2017 kl.06:13

RULPERT: Takk for at du finnes og din tålmodighet.Jeg begynner nesten å tro at du er en barndomsvenn av meg(mest min bror da) som heter Anders.

13.06.2017 kl.09:25

"Og hytteeier reagerte meget merkelig i sin mail, jeg fikk en lang mail om at jeg måtte lide av noe som ringte han da andremann hadde vært hos meg.."

Selvfølgelig reagerer han når du anklager ham for å sende menn etter deg for å passe på deg!

Synd han ikke anmeldte deg, da..

Oppsøk hjelp, Laila! Det ser ut som at du bare blir verre og verre

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.10:10

Anonym: Ja, det var synd, det sa også politiet. Men hva var det å anmelde? Jo, forresten ifølge han skulle jeg også bombe han og hans familie. Jeg har som kjent gode kunnskaper om hvordan lage bomber... jeg kan aldri tenke meg at jeg sa noe sånt.

Kjersti

13.06.2017 kl.12:00

Hei Laila. Du skriver at kollegaer og arbeidsgiver stalker deg på fb. Har du tenkt over hvorfor de leser på fb siden din og bloggen din? Grunnen er jo ganske enkel, innholdet av det du skriver er jo om de. Du utleverer de tilogmed med navn. Hva forventer du når du gjør slike ting?

Hadde f. Eks jeg laget en åpen profil og blogg, og jeg hadde skrevet mye og ofte om deg, hadde du ikke da gått inn på min fb og blogg for å se all galskapen jeg skrev om deg? Hva hadde du kalt deg selv da? Stalker?

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.12:36

Kjersti: Men jeg skrev ikke deres navn eller navn på etaten jeg jobbet i da de kritiserte meg for å skrive om de. Det er i ettertid jeg har gjort det. De finner jo bare på mer og mer for å ta meg og som du kan lese i "Instilling til ordenstraff" så løy avdelingsdirektøren om flere ting. Det virker som om jeg gir blaffen i å komme da en anonym bruker mente jeg hentet opplysninger om de jeg skrev om fra NAV- men de opplyste aldri om tema og de innkalte meg på en dags varsel så jeg ikke rakk å ta med noen. + en rekke andre ting. Hvorfor skal jeg ikke nevne de som har kritisert meg med navn - og siden jeg ikke vet hvem de er da de som begynte å lese påstår at de er varslere- noe som selvsagt ikke er vurdert juridisk - så skriver jeg om de jeg mener har gjort diverse ting. De får ta ledelsen eller de som står bak om de ikke liker det. Jeg har da vel også rett på respekt og rettssikkerhet. Og de står vel for det de har gjort så hva gjør jeg galt. Gjør de ikke det så får de beklage - men de gir blanke faen. Det er ikke en eneste kollega eller leder i hele NAV som har støttet meg. De driter i varslinger og bare antar at de er korrekt behnandlet. Hvordan kan man bare anta noe som gjelder et annet menneskes liv?? Jeg begriper ikke den manglende respekten de har for meg, at de gir blaffen i lover og regler, lyver med mer - og ingen bryr seg!

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.12:45

Kjersti: Jeg hadde også en åpen facebook for å beskytte meg selv da jeg opplevde alt det rare i 2013. Jeg mistenkte mine kolleger/ledere og skrev om de, selv om jeg også var rimelig lei av all trakasseringen de har bedrevet mot meg i alle år. Jeg har aldri løyet i mine kommentarer om de. Og de burde vel ha sett på trakasseringen fra kolleger/ledere også da og ikke bare kritisere meg! Helt utrolig. Og dette var kolleger/ledere som aldri har vist noen interesse for meg, aldri spurt om jeg skal ha lunsj, aldri spurt meg om noe privat, omtrent aldri spurt meg om noe faglig heller. Hva var deres motiv for å sjekke meg på facebook?? Bare for å grafse i livet til ei de ikke likte. Og min voldelige eks hadde klaget på meg og opplyst om min facebook til ledelsen - hvorfor han følger med på meg er også rart, men han var jo paranoid - så de kan ha brutt taushetsplikten om egne ansatte. Jeg hadde for øvrig ikke gjort det han klaget på og han skrev bare piss om hva jeg skulle ha sagt om de. Og slik som de har oppført seg i alle år så var det også sant. Men det tålte de selvsagt ikke å høre og min eks visste jo hvordan de var. Det er helt forferdelig å ha vært sammen med en psykisk syk og regelrett ond mann.

Ronny Jørgen

13.06.2017 kl.17:43

Det er helt forferdelig å ha vært sammen med en psykisk syk og regelrett ond mann.

Sier du det ja...

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.18:27

Ronny Jørgen: Ja, det sier jeg. Jeg kommer aldri mer til å involvere meg med noen psykisk syke. Jeg visste også at han kom til å lage et helvete senere i mitt liv da hele kroppen og beina strittet imot å gå hjem der han hadde vært. Så jeg fikk bekreftet at jeg hadde god magefølelse - som han sa bare var tull.

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.20:15

Ronny Jørgen: Her ser man også at avdelingsdirektøren betegner meg som både rasist og homofob - og selvsagt uten hjemmel. Det er vel muslimer og homofile som har stalket meg startet det hele og ødelagt hele mitt liv og karriere. Håper folk ser det. Og den ene lesbiske er medlem i Ap. Hvorfor de mener jeg er homofob og rasistisk er også helt ubegripelig.

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.22:38

Ronny Jørgen: Jeg skal altså få livet ødelagt og lagt i grus fordi jeg hadde bilder av meg i korte kjoler på facebook og det tålte ikke feministene og lesbene. Fy faen for noen jævlige og onde mennesker. De prater om respekt og så ødelegger de livene til folk de ikke liker. Det er en ondskap uten like. Torunn Østli og Ellen Østli står vel bak.....

Rulpert

13.06.2017 kl.23:17

"Alle mennesker i Norge blir da ikke drept eller forsvinner sporløst heller, så det å vise til statistikk er bare tull."

Hæ?

"Jeg skal altså få livet ødelagt og lagt i grus fordi jeg hadde bilder av meg i korte kjoler på facebook og det tålte ikke feministene og lesbene."

Nei, Nav har ikke avskjediget deg på grunn av klærne dine. Men på grunn av din ustabile oppførsel. Det er forresten veldig rart at lesber ikke liker korte skjørt?

Laila Monica Nikolaisen

13.06.2017 kl.23:23

Rulpert: Ja, det å vise til at det ikke er så mange som har opplevd det jeg har er bare tull. Lesbene og feminstene sjekket min facebook, det vet vi jo alle, og de så mine bilder av meg i korte kjoler og det tålte de ikke. Det fremkommer jo her at jeg hadde slettet nesten alt og så hadde de spart på innlegg, noe som tyder på at de fulgte med på meg jevnlig og ikke engang brydde seg om at jeg slettet. Så hva er så ellers motivet?? Altså for å ta opp saken - og da før jeg begynte å nevne de ved navn? Jeg har aldri hatt noen ustabil oppførsel, men de nektet å se på saker på nytt og måtte kritisere meg hele tiden, anonymt. De er så onde at det halve kunne vært nok. Dette er ekte traktorlesber, lave og breie som låvedører som aldri ville sett ut i en kort kjole!

Rulpert

13.06.2017 kl.23:30

Nei, det er ikke mange som har opplevd det du har opplevd. Faktisk er det ingen som har opplevd det, noen sinne. Det har ikke skjedd.

Det som faktisk skjedde var at Nav i Oslo måtte avskjedige en som trodde at store deler av det norske samfunnet var ute etter å ta henne for hennes meninger.

Laila Monica Nikolaisen

14.06.2017 kl.07:39

Rulpert: Dust. Ap medlemmer kunne nok likevel gjerne gå etter folk de ikke liker og lese deres facebook... Var de lesbiske i tillegg så kunne de bare si at den de gikk etter var homofob siden hun ikke var med i gjengen deres og ikke slettet søknader om uføre når de sa det.

Rulpert

13.06.2017 kl.23:38

KARI NORDMANN: Jeg er nok ikke Anders :)

Dette føles som et håpløst prosjekt. Men det kommer enda fram ny informasjon om saken og jeg har erfart at rare ting noen gang skjer. Som at Laila kanskje en gang kan finne tilbake til virkeligheten.

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits