Mitt liv er ødelagt av hønsehjerner!, del 2

Fortsettelse fra del 1.

Kan en arbeidsgiver virkelig bare gjøre som de vil og ingen bryr seg og det er ikke noe hjelp å få fra noen?? Kan en avdelingsdirektør bare slette alle ens datatilganger, sette en til andre arbeidsoppgaver og deretter be en om å levere inn nøkkelkortene uten at noen undersøker om det var hjemmel for det? Og når årsaken altså er at man ikke kom på møte med advokat, ikke ville diskutere behandling av en selv og ikke ville slutte å skrive om alt det absurde man opplevde? Man har ingen plikt til å ha med advokat, det er ikke lov å sende ansatte til behandling uten samtykke og uten psykisk lidelse og berettiget kritikk er alltid tillatt. Det er veldig lett å påstå at man har psykisk lidelse uten at det er belegg for det, og uten at de dokumenterer det.

Og så alt det andre; anonyme kolleger, anonym eks, anonym bruker, anonym politi. Anonyme klager fra kolleger i alle år. Stadige innkallinger på korte frister  -så man aldri rekker å ta med noen, og ber man om ny frist setter de bare opp ny kort frist etter noen dager. Å bli sendt til psykiater uten grunn. Forsøk på tvangsbehandling. Undersøker ikke varslinger tilstrekkelig. Bryr seg ikke om klager og bare lar avdelingsdirektøren ha siste ord uten å undersøke fakta. Bryr seg ikke om å undersøke klager fra anonym bruker. Med mer.

Skal dette bare skje altså uten at noen bryr seg om lover og regler?? Skal man bare kaste ut arbeidstaker uten noen som helst juridisk vurdering?? Ingen advokat ville hjelpe meg da jeg ville gå til oppsigelsesak og Oslo tingrett ville ikke at jeg skulle føre saken alene. Så da sitter jeg her da. Ingen undersøker om ting har gått etter boka og jeg sitter her helt alene......Jeg har ikke hørt ett ord fra politiet. Jeg begriper ikke at det går an.

Avdelingsdirektør ved NAV Forvaltning uføre, Oslo heter Elisabeth Honorata Szulist, avdelingslederene heter Linda S. Næss, Mona Kagnes, Mari Hopland, Evelyn Bendiksen. HR ansatte heter Helen Johnsen, May Gulbrandsen. Fagansvarlig heter Torunn Østli. Samt at man også har Interrevisjonsleder Erling Mathisen. Og HR høyere opp;  Fungerende ytelsesdirektør Magne Fladby, Arbeidsgvierseksjonen Seniorrådgiver Gunvor J. Sverdrup, seniorrådgiver HR NAV forvaltning styringsenhet Anne-Cecilie Carlsen Rymoen, Tonje Hermann, Tilsettingsrådet: Inger-Johanne Stokke, Gunvor Sverdrup, Kjersti Monland, Lisbeth Fransplass, Geri Axelsen, Frode Svartvatn, Perly Paulsen, Anne S. Henriksen, Gry Bovard Hessen (?) for Ellen Chr. Christiansen, Ellen Chr. Christiansen, Lars Eide, Anita Gievær Hansen, Marit Sivertsen.

Kolleger som har klaget på meg; og trakassert meg; Lisbeth Tabel, Jorunn Kristiansen, Torunn Østli, (Inger-Lise Dege?), Therese Kjær, Mohamed Monsur Sharif (også avdelingsleder selv om jeg aldri har hatt samtaler med han som avdelingsleder), Anne Brekke, Trond E Øie.

Andre avdelingsledere som ikke har brydd seg: avdelingsledere Anne-Grethe Kvalvik, Mari Anne Haagvaar

Fra politiet har vi politiinspektør Vibeke Schøyen. Nr 265 som brølte og nektet å ta imot anmeldelse mot Elisabeth H. Szulist da hun truet meg, som sa at de hadde så mange andre saker.  Andre ansatte som satt i skranken ved Sentrum politistasjon og antydet at jeg led av noe og nektet å ta imot anmeldelse mot de tre mannfolk som dukket opp og skulle "passe" på meg. Politistudent Andreas Kristoff som hentet meg to ganger på baren Johns, en gang med capsen godt trukket ned og bare prikket meg på ryggen og ba meg bli med, han kom også en annen gang.

Som psykiater har vi Sven Tore Grimstad.

Hytteeier som eide hytte og der alt begynte etter at jeg kjøpte denne hytta på Grua: Hans Petter Oset. Kommandørkapein. En av få utenom familie/venner som visste hvor jeg jobbet.

Tidligere kjæreste som klagde til NAV; Pål Mathisen. Kjæreste som kjente Erik Olsen: Sveinung Whittington Tengelsen. Andre ekskjærester/menn som kan ha noe med saken å gjøre; Jens-Petter Hoel gift med Mia Michelle (som har brukt sitt navn her) og som kan være Milla (flere damer oppførte seg sjofelt mot meg da vi var sammen, ei kastet meg ut fra en fest og stengte døra så jeg måtte gå ute alene og han hadde snuffilmer og likte SM  - og hvem var de venninnene, som stengte meg ute på fester - politidamer??), venninne (Bente Andersen/Laukvik) lå i samme seng som han da det var fest hos min venninne Ann-Christin Lauten og de fortsatte ofte fester uten meg der. Ann-Christin hadde vært med hans kamerat som var utro med henne), Arto Ahokas, Vidar Walfjord (også NAV ansatt  - snakket hele tiden om kapteinen som hadde hytte i Grebbestad), Jørn Pretorius med sin gale ekskone Kine Pretorius, Ask Aarsæther. Arnt Heggøy som var utro med meg på tillitsvalgtkurs for Akademikere.  Med flere. Og så selvsagt faren til min sønn; Anders Molde. Og Thomas Bjerkvoll (?) sendte sms med kun mitt fornavn da jeg sa hans høyt her... etter å ha fått sms fra han.

Folk i Lærdal: min sønns far Anders Molde, hans søster Brita Molde, hans mor Kari Molde, samboer/mann til hans søster Anne Molde, Odd Arve Paaske. Barnevernsleder Marianne Voldum, barnehagestyrer Sidsel Aarethun, PPT leder Wigdis Bruheim, Andrea Henden, "Anonym melder" til barnevernet Bente Øien Hauge

Tidligere venninne som jeg ikke har møtt siden nyttårsaften 2012: Laila Walnum. Hun visste alt om mitt liv og alt om det jeg  opplevde på arbeidsplassen. I tillegg: Irene Fagernes/Fagerstrøm (?) (hun kunne gjerne tenke seg en mann som Sveinung, Linda Arnø(y) (ville først bli venn på facebook men trakk seg da hun så hva jeg skrev.) Kristel Brkic tok kontakt sommeren 2012 etter at hun tidligere (da jeg bodde i Årdal) hadde avsluttet vårt vennskap pr brev - var og besøkte meg og Sveinung da jeg bodde ved Frognerparken med Irene ovenfor.

Advokater som har gitt faen i saken: Advokat Fredrik Lund Skyberg hos Codex, Bendik Falch Koslung hos Mette Yvonne Larsen, Evjenth (?) hos BrækusDege

Mine to brødre; Ragnvald Palmer Nikolaisen, Bjørn Andre Nikolaisen og hans (eks)kone; Nok Anong (som har skrevet her inne, men det kunne muligens Pål Mathisen også ha kalt seg.

Og så har vi VG og deres journalister; Øyvind Solstad, Marte Spurkland, Olav Brekke Mathisen

167 kommentarer

Erik Ribsskog (Personnummer 25077030568)

10.06.2017 kl.10:21

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

10.06.2017 kl.10:27

Hvordan har du det i dag, Fjotthild?

Mann på trehjulssykkel

10.06.2017 kl.10:38

"Mitt liv er ødelagt av hønsehjerner"

Har du flere enn én hønsehjerne altså? Høres ut som en vrangforestilling, Fjotthild.

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.11:47

Mann på trehjulssykkel: Jeg har vært sammen tre menn som har syklet mye; Jens-Petter, Pål, Sveinung.

Elisabeth

10.06.2017 kl.11:09

Ja livet ditt er ødelagt av en hønsehjerne-din egen.

Jeg forstår ikke hvordan en godt voksen dame ikke kan se at hun selv har skyld i at hun fikk sparken,det er jo ikke mye å forstå når det står der svart på hvitt.

Det er mulig det kanskje står dårlig til med leseforståelsen?

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.11:45

Elisabeth: Det kan stå så mye svart på hvitt som det bare kan, det endrer ikke det sakens faktum eller at lover og regler ikke er fulgt. Det er da ikke slik at det avdelingsdirektøren sier nødvendigvis er korrekt juridisk eller sant eller fakta. I tillegg har man jo alt det andre; mange anonyme, forsøk på tvangsbehandling, sendt til psykiater uten grunn, ville ha meg til behandling uten grunn, ikke brydd seg om mine varslinger, usaklige og trakasserende innkallinger og møter, korte frister, anonyme klager med mer!

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.11:50

Elisabeth: Det er jo helt utrolig at de overlot de mest krevende klagesaker til meg..... men det var vel nettopp derfor de gjorde det, for å prøve å finne en faglig grunn til å sparke meg.

Jenny

10.06.2017 kl.11:59

Det lukter "litt" psykose.

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.12:01

Jenny: Jeg syns du heller kan komme med en juridisk begrunnelse og ikke bare piss!

Mann med bart

10.06.2017 kl.12:17

En juridisk begrunnelse for at det lukter litt psykose? Nå må du ta deg sammen. Oppsøk hjelp, Fjotthild.

Erik Ribsskog

10.06.2017 kl.12:30

Jeg fikk en epost fra Fjotthild Ribsskog. Det var spesielt. Så sånn er det.

Laila

10.06.2017 kl.15:28

Har du et inkontinensproblem Laila?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kvinne-i-retten-for-trikke-tissing/a/24069585/

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.15:33

Laila: Jeg er ikke 54 år. Men hvem vet hva hun har opplevd? Har man opplevd det samme som meg og ikke har den kompetansen jeg har så kan jo litt av hvert skje med et menneske!

10.06.2017 kl.15:40

Oi her var det full psykose. Hvorfor har du ikke fått stilt diagnosen din, Laila?

10.06.2017 kl.16:01

Laila. ser du ikke selv at folk her på bloggen holder deg for åpent narr? Denne bloggen din er null verdt for deg. De fleste bare troller og tuller med deg. Forstår ikke hvorfor du orker å holde på å skrive når du møter slike folk som bare vil tirre deg.

Laila Monica Nikolaisen

10.06.2017 kl.16:45

Anonym: Jeg har skjønt det. Jeg holder på til jeg får svar fra politiet og rettssaken. Men det er jo også litt merkverdig slik de holder på da..... Jeg har uansett ikke noe liv nå.

Tom

11.06.2017 kl.05:36

Du kan selv endre din livssituasjon ved å legge hele saken død- innse at du kommer ingen vei. Så kan du fjerne blogg og slette alle innlegg på FB. Alle arbeidsgivere sjekker i dag søkeres facebook og googler navnet.

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.10:28

Tom: Jeg får ingen referanse av den grunn! Og nei, jeg kommer ikke til å la disse menneskene gå ustraffet eller la denne saken dø. Alle skal få vite for noen onde mennesker de er og at de ikke kan noe om lover og regler og at de indirekte dreper mennesker. Jeg skal legge til flere navn. Hva er motivet deres??

Elisabeth

11.06.2017 kl.11:10

Hvorfor skal du legge ut flere navn?

Hva tjener du på det?

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.11:37

Elisabeth: Hvorfor ikke?? Jeg tjener på å få saken min mest mulig opplyst! Hva er galt med det? De som har gitt meg sparken mener jo at de har gjort det korrekte så hva er da galt å opplyse om det? Tror de at de kan ødelegge mitt liv og at jeg bare dør hen.... uten at noen får vite om det og uten en juridisk vurdering?

Kari Nordmann

11.06.2017 kl.11:32

Les denne,kansje du blir litt klokere i hjernen din :https://www.nrk.no/dokumentar/xl/den-forraederske-hukommelsen-1.13512390

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.11:35

Kari Nordmann: Jeg forholder meg ikke til hukommelsen, men fakta og dokumentasjon.

11.06.2017 kl.13:37

Går det bra med deg i dag da, Fjotthild?

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.13:41

Anonym: Siden du kaller meg Fjotthild med klar sammenligning til Fjotolf Hansen; er det Ap medlemmer som ønsker å ødelegge livet til de de kan og som har sagt noe stygt om de? Er ikke de like ille som Fjotolf Hansen selv?! Hva er motivet deres??

Fapmaster

11.06.2017 kl.15:05

Det det er mange kvinnfolk som er på shit lista di Laila. Sånn går det når det er for mange kvinnfolk i samme organisasjon.

Kølla

11.06.2017 kl.19:50

Ask Aarsæther. Arnt Heggøy som var utro med meg på tillitsvalgtkurs for Akademikere---- med hverandre? skal si at du har/hadde en spesiell omgangskrets Fjotthild.

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.20:45

Kølla: Ask Aarsæther hadde noen meget sinte venninner/venner av hans dame så derfor tok jeg han med. Arnt Heggøy var en meget merkelig type vil jeg også si...

11.06.2017 kl.21:58

Kundeservice på blogg.no var godt kjent med denne bloggen sa de. Ble anbefalt å anmelde til politiet.

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.22:20

Anonym: Ja, det får dere bare gjøre. Det er vel eneste mulighet for meg til å komme i kontakt med politiet.

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.22:21

Anonym: Det er rart at jeg aldri har møtt en hyggelig mann.

Laila Monica Nikolaisen

11.06.2017 kl.23:45

Anonym: Min far var jo en snill mann, slo aldri, sa aldri noe stygt til min mor eller oss barna, og så møter jeg bare drittsekker....

12.06.2017 kl.00:04

Disse drittsekkene var ikke drittsekker før de møtte deg.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.07:12

Anonym: Det viser hvordan folk er ja.... noe som i hvert fall ikke jeg liker.

Tom

12.06.2017 kl.01:16

Skjønner ikke hvorfor du skal navne navn . Skjønner heller ikke hvilken relevans det har for saken din om folk liker sm eller ikke. Atter en gang bare beviser du hvor komplett udugelig du er, at du aldri var eller er en dyktig jurist. Sendte akkurat over selve innlegget ditt i bloggen til flere av de du nevner. Nå kan du nok vente deg en sak. ... Det som er synd er at du er venneløs, noe du er skyld i selv. For hadde du hatt noen venner så hadde du vært tvangsinnlagt for lenge siden. Aldri i hele mitt liv har jeg vært så overbevist om at noen lider av vrangforestillinger, som etter jeg begynte å lese bloggen og din FB. Ser du fortsetter å prøve deg med at NAV brøt lover og regler rundt håndtering av din sak. Det har allerede dyktige advokater sagt at ikke stemmer. Det at du og din inkompetanse innenfor juss mener noe annet er irrelevant. Du har ikke kompetanse til å kunne ta den vurderingen. De som har kompetanse på dette dette har vurdert det, flere har vurdert det. De vil ikke en gang ha saken din siden de er overbevist over at du har en psykisk diagnose. Når du og din væremåte klarer å få arbeidsgiver, politi og advokater til å mene du er psykisk syk. Da burde det gå opp et lys for deg. Men den egenskapen har ikke du. Det beviser du med bloggen din.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.07:28

Tom: Jeg syns også det er meget merkelig at ei dame med navn Mia Michelle har dukket opp, da jeg ikke har tenkt på min tidligere eks Jens-Petter på mange mange år. Jeg har ikke ofret han en tanke, men så viser det seg at han og hans kone kanskje følger med på meg. Meget merkelig. Jeg hadde aldri noe inntrykk av at han likte meg noe særlig eller var noe særlig glad i meg. Men siden han likte litt sånn sm og så snuff filmer så kanskje han og hans kone hadde planer om å ta meg og pine og torturere meg slik som på film.....Og kanskje de er del av et miljø der de alle hadde planer om å ta meg! Jo, jeg vet at jeg har gode juridiske evner. Han Evjent (?) hos DegeBrækhus var jo inne i bildet da jeg mistet alle datatilganger, fikk endrede arbeidsoppgaver og til slutt måtte levere inn nøkkelkortene. Hvorfor spurte han ikke mer om hvordan det gikk - før jeg sa han opp? Han virket å være mest på arbeidsgivers side. Advokatene bryr seg ikke, de opptrer som om de ikke tror det kan skje det jeg har opplevd. Der er dumme, de bryr seg ikke om sannheten eller hva som er juridisk korrekt, det eneste de bryr seg om er penger! Helt utrolig at man skal oppleve det jeg har gjort. Ingen i NAV har stilt spørsmål om det var korrekt juridisk det jeg opplevde..... det er helt lavmål. Politiet likedan.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:01

Tom: Hvorfor skal jeg ikke nevne navn? Dette er jo folk som driter i lover og regler, ikke gidder undersøke saker, legger seg borti mitt liv, mener jeg er ei verdiløs hore... Mitt liv ER ødelagt og jeg vet ikke hvem de anonyme er som for en stor del står bak dette. Hvorfor er det ingen som bryr seg eller har respekt for meg?? Hvorfor undersøkte ikke NAV om ting var korrekt juridisk?? Det er helt ubegripelig. Det er en inkompetanse uten like. De bare ødelegger liv og gir blanke faen.... de er jo nærmest mordere.

12.06.2017 kl.01:20

Nå er det nok ikke lenge igjen til Fjotthild blir tvangsinnlagt.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.07:34

Helt ærlig så tror jeg ikke Laila blir innlagt.Når hun ikke har blitt det til nå så skjønner ikke jeg hvem som skulle kunne se til at det skjer.

12.06.2017 kl.08:07

Kanskje sønnen blir voksen nok til å gjøre det riktige etter hvert.

12.06.2017 kl.08:22

Hvis advokatene kun bryr seg om penger, da lurer jeg litt på hvorfor ingen vil ta saken din?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:39

Anonym: Det lurer jeg også på! Kanskje det er fordi de er politisk korrekte eller stemmer Ap!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:52

Anonym: De har sikkert sett meg i mine korte kjoler og tror at jeg derfor er useriøs, flørtete, løgner, utro, hore, gjør en dårlig jobb med mer!

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.08:32

Ja får håpe sønnen tar affære når han blir myndig.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:38

Ronny Jørgen: Jeg syns synd på han som har måttet være i Lærdal i alle ferier og der alle mener at de er så snille folk......

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:42

Ronny Jørgen: I Lærdal har du reinspikka psykopater, de har null empati med andre enn seg selv. En ting er å ha sosialangst og ikke like seg ute blant folk, noe annet er å ikke gidde å stille opp for de man bor sammen med eller ha noen som helst empati eller omtanke for de. Helt ubegripelig og ondskapsfullt. Jeg er vant med å se at folk som bor sammen bryr seg om hverandre, som mine foreldre. Hva slags mannfolk har vi i dette landet??

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.08:33

Håper virkelig flere enn meg har rapportert denne bloggen til blogg.no Du har overgått deg selv i uthenging av privatpersoner her.Vet flere har klaget,siden jeg fikk til svar at de er veldig klar over denne bloggen.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:44

Kari Nordmann: Hvem har jeg hengt ut? Har jeg sagt noe ulovlig? Dette er folk som ikke følger lover og regler selv.

12.06.2017 kl.08:44

Er du forelsket i Fjottolf, Fjotthild?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:46

Anonym: Jeg er ikke forelsket i noen. Og det kommer jeg heller aldri til å bli. Som jeg har sagt; hva slags mannfolk har vi i dette landet? De eier ikke ryggrad, har ikke empati, kan ikke støtte eller hjelpe en, kan ikke ta husvask....

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:49

Anonym: Tenk på alt det jeg har opplevd og jeg er like optimistisk og har et like lyst sinn som alltid og så ser jeg så ung og frisk ut.. Hva har mannfolk jeg har møtt opplevd? Men det er jo ikke attraktivt for menn, de vil kun ha sure grinete kjerringer.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.08:51

Anonym: Folk ser meg i mine korte kjoler og tror jeg er hjernedød og aldri har opplevd noe.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.08:56

Her bryter du retningslinjene til blogg.no så det står etter.

7.1 Hatefulle ytringer: Vi vil at du skal bruke blogg.no til å gi uttrykk for dine meninger, også selv om de er svært kontroversielle. Du kan likevel ikke overtre grensen om hatefulle ytringer. Med dette mener vi innhold som fremmer hat eller vold overfor grupper basert på rase, etnisitet, religion, funksjonshemming, kjønn, alder eller seksuell orientering/kjønnsidentitet. Du kan for eksempel ikke skrive et blogginnlegg der du sier at (alle) medlemmer av folkegruppe x er kriminelle, eller tar til orde for vold mot tilhengere av religion y.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:01

Kari Nordmann: Og hvor har jeg gjort det? Jeg er så lei av deres synsinger, dere er jo ikke jurister! Hva er en hatefull ytring? Jeg har vel aldri tatt til orde for vold mot noen. At jeg ønsker at folk som har ødelagt mitt liv - uten noen som helst juridisk vurdering av det - skal dø og lide er noe helt annet.

12.06.2017 kl.08:58

Tror de kort korte kjolene har ødelagt mye, både med hensyn til advokater, mannfolk og andre.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:02

Anonym: Og det er jo helt utrolig.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.08:59

Du spør vel ikke for alvor HVEM du har hengt ut??

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:02

Ronny Jørgen: Jeg har vel ikke hengt de ut - de står vel for det de har gjort.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.09:02

Hvordan vet du at hun Mia Michelle og eksen din følger med på deg?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:09

Ronny Jørgen: Jeg antar det er meget sannsynlig da jeg har sett navnet hennes her, og det er få som heter det. Men det kan enten bare være henne eller bare han. Det kan også være noen andre som bruker hennes navn, men svært få har visst hans navn. Det må da være min eks i Lærdal, mine brødre (selv om jeg tviler)....muligens at Pål har sett bilder av han i et fotoalbum (men tror ikke navnet fremkommer), samt selvsagt mine tidligere venninner. Men jeg har vanskelig for å tro at de bryr seg. Og hvorfor skulle de bruke hennes navn. Tidligere var de registrert på samme tlf nr så det var derfor jeg fant ut om henne. Nå vet jeg ikke om de har samme nr... Og det er altså meget merkelig at det dukker opp ei med det navnet her.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.09:09

Neida , du er helt uskyldig. Du har vel ikke hengt ut noen,ønsket noen død,voldtatt ,torturert og alt annet under solen.Du har selvsagt ikke skrevet noe av dette.Bloggen din er ikke full av dette nei.Makan!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:12

Ronny Jørgen: Og hva ønsker ikke andre for meg??? Når de gir faen i å følge lover og regler?? De gir faen i å undersøke fakta. Jeg begriper ikke at det går an! De er reinspikka psykopater.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.09:20

Rart at du som hevder å være så smart ikke evner å se av retningslinjene jeg ga deg over her,alt du har gjort galt/som strider mot reglene.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:21

Kari Nordmann: Jeg spurte deg hva jeg hadde gjort galt så svar på det du!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:25

Kari Nordmann: Og hva med alt det stygge dere har sagt til meg? Dere støtter kun arbeidsgiver, kolleger og ekser! Dere driver med bevisst provokasjon for å ødelegge mitt liv!

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.09:26

Det har dukket opp en Milla her ikke Mia Michelle. Det er da kun et nick,du skjønner vel det?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:29

Ronny Jørgen: Det var vel et navn i de innleggene jeg har slettet. Jeg vet at jeg har sett det. Det går vel an å finne ut av Ip'en til denne Milla også.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:40

Ronny Jørgen: Det var jo han dusten av en advokat hos Mette Y Larsen som mente jeg burde slette innleggene her. Slette bevis! Hvor dum går det an å bli som advokat? Eller stemmer han også Ap...

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.09:31

Du har igjennom innlegget ditt her,samt gudveit hvor mange av kommentarene dine igjennom alle innlegg brutt retningslinjene til blogg.no er det så vanskelig å lese og forstå for deg? Har du kontroll på hva du skriver av hatefulle ytringer.Kryr av dem her,mot muslimer,lesbiske blant annet.Du er rapportert igjen.Håper flere gjør det.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:36

Kari Nordmann: Du evner altså ikke å komme med eksempler på at jeg skal ha kommet med hatefulle ytringer med mer! Det er ikke hatefullt å fortelle om hva folk har gjort og spørre seg hvorfor - om det er deres legning som har forårsaket deres handlinger - at de for eksempel går etter folk de anser for å komme med hatefulle ytringer mot folk som de!

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.09:45

Kari har nevnt eksempler i fleng over her til deg.Har du veldig dårlig leseforståelse Laila?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:49

Ronny Jørgen: Det har hun ikke. Dette viser bare at dere er komplette idioter og burde blitt sperret tilgang til blogger der dere kun trakasserer folk!

12.06.2017 kl.09:55

Det er visst ikke bare leseforståelsen det står dårlig til med.Forståelse generelt ser ut for å være fravær her.

Jeg har faktisk aldri før sett et så psykotisk menneske i fri utfoldelse.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.09:56

Anonym: Du får begrunne det også da vettu......

12.06.2017 kl.10:03

Ok.Men nå må du følge godt med: du henger ut uskyldige mennesker med fullt navn- du har ikke et skriftlig bevis på at noen av disse du navngir har krummet et hår på ditt hode.

Du henger ut hele Lærdal, alle verdens muslimer ,Ap,homofile,lesbiske og kvinner generelt.

Alt dette du driver med her er trakassering og ulovlig.

FORSTOD DU DETTE LAILA?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:07

Anonym: Det er da ikke trakassering og ulovlig å legge ut navn på folk man har møtt i sitt liv. Jeg har så mange anonyme mot meg - er det lovlig da??

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.10:05

Anonym 10:03 ; Jeg vedder en tusing på at Laila ikke forstår hva du nettopp skrev og blir å forlange en ny begrunnelse. Any takers?

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.10:07

Hun forstår ikke blogg.no sine enkle retningslinjer engang,enda hun tross alt er jurist.Den utdannelsen din er ikke mye værdt Laila

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:09

Kari Nordmann: Du evner jo ikke engang å komme med eksempler. Tenk at en advokat ba meg om å slette innlegg....og altså fjerne bevis - da jeg jo regner med at dere som svarer har en grunn til det.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:11

Kari Nordmann: Hva er det som får en advokat - til og med med møterett for Høyesterett til å si man skal fjerne bevis?? Er det fordi jeg er null verdt og ikke har rett på rettssikkerhet??? Man kan faen meg lure.

12.06.2017 kl.10:14

Og man kan faen meg lure hvorfor du ikke skjønner bæret av hva folk skriver.

Hva var det du ikke skjønte nå da med det jeg forklarte deg?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:18

Anonym:
Fra: Anonym
Blogg:
E-post:
Innlegg: Mitt liv er ødelagt av hønseh...
Postet: 10:03
IP: 81.167.85.95
Ok.Men nå må du følge godt med: du henger ut uskyldige mennesker med fullt navn- du har ikke et skriftlig bevis på at noen av disse du navngir har krummet et hår på ditt hode.

Du henger ut hele Lærdal, alle verdens muslimer ,Ap,homofile,lesbiske og kvinner generelt.

Alt dette du driver med her er trakassering og ulovlig.

FORSTOD DU DETTE LAILA?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:25

Anonym: Jeg har da bevis på at en rekke anonyme mennesker er etter meg. Jeg henger de ikke ut, de har vært en del av livet mitt. Jeg har ikke hengt ut hele Lærdal. Jeg har ikke hengt ut hele verdens muslimer og jeg tenker som en vestlig - ikke som en muslim som anser kritikk mot en muslim som kritikk mot hele verden. Så lenge vi ikke er en islamsk stat så følger vi vestlig tankegang! Det er en kjensgjerning at fakta om de som ikke alltid har vært ute etter meg er lesber, Ap medlemmer, feminister, kjerringer, hønsehjerner dumme som brød som alltid tror på menn..... Ikke engang det at jeg bodde i Lærdal alene i 3,5 år har noen vist noen som helst respekt for. Mens faren til min sønn kunne ikke ofre seg en millimeter - han jobbet i Nordsjøen og kunne bodd hvor som helst og hadde ikke engang tatt over gården. Han jobbet også deltid i Nordsjøen - frivillig! - så han hadde nok av fritid til å dra til gården om de trengte hjelp der. Det er altså alltid jeg som må tenke på alle andre, det er alltid min feil alt - jf kvinnelige ledere.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:26

Anonym: Der er helt sinnssykt sånn som kvinner med lav kompetanse holder på i dette landet og spesielt etter at vi fikk internett. De bryr seg med og legger seg borti alle andres liv. Syke kjerringer.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:32

Anonym: Jeg mente kritikk mot en muslim er kritikk mot hele verdens muslimer ifølge muslimer selv. Jeg mente også fakta om de som alltid er ute etter meg.....

12.06.2017 kl.10:19

Det er både trakassering og ulovlig å henge ut mennesker på nett ja- uavhengig om man har møtt de før eller ikke.

ALTSÅ HELT ULOVLIG.FORSTOD DU DET NÅ?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:29

Anonym: Det er ikke trakassering nei! Jeg akter å finne sannheten om det som har skjedd meg og de som står bak. De anonyme får stå frem! Men det er vel bare løgner fra NAV. Kan du si konkret hva som er trakassering?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:34

Anonym: Tenk på all den trakasseringen dere driver med mot meg - og dere er til og med anonyme! Men jeg regner med at dere har noe med det som har skjedd meg å gjøre og derfor er denne bloggen bevismateriale.

12.06.2017 kl.10:39

Blås støv av jussboken din og les deg opp på trakassering for det er tydelig at du ikke forstår hva ordet betyr.

Er du virkelig jurist? Jeg har mine sterke tvil,du kan jo overhodet ingenting om lover og regler

Lærte du ingenting på skolen?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:43

Anonym: Hvor mange ganger skal jeg be dere om å komme med en selvstendig vurdering og eksempler?? Hvis juss var så enkelt som dere tror så hadde man ikke hatt behov for jussutdannelse. Og som sagt; de fleste av dere som svarer meg har nok noe med saken å gjøre. Jeg skal bruke det som bevis, skrive ut bok på alt det dere har sagt.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:45

Anonym: Og etter hva jeg har opplevd av norske advokater så er de rævva. Finnes det i det hele tatt rettssikkerhet i dette landet?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:46

Anonym: Og regjeringsadvokaten er jo helt fjerne....jeg begriper ikke at det går an. De støtter alt det NAV har gjort.

12.06.2017 kl.10:44

Hehehehe...er det mulig?!

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.10:47

Denne bloggen er kun bevismateriale mot deg selv Laila.På din egen mobbing og trakassering av uskyldige mennesker som overhodet ikke har noe med sakene dine å gjøre.

Skriv bok du , ta med alle navnene i samme slengen.Da slipper du husleie de neste 10 årene...

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:51

Ronny Jørgen: Det er dere som skriver den for meg!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.10:53

Ronny Jørgen: På Grønland politistasjon jobber det ei som var storesøster til min ene venninne.....Håper hun hørte han som brølte.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.10:56

RONNY JØRGEN

12.06.2017 kl.10:47 :Korrekt

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.10:57

Ronny Jørgen: På Grønland politistasjon jobber det ei som var storesøster til min ene venninne.....Håper hun hørte han som brølte.

Dette er relevant hvordan til det jeg sa?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:00

Ronny Jørgen: Man vet jo ikke om de er så uskyldige og hva de har sagt til andre ansatte i politiet... Politiet opererer ikke helt alene heller. Folk ser hva de driver med. Og jeg velger selv hva jeg skriver på min egen blogg!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:04

Ronny Jørgen: Hun kjenner antakelig til noen som heter Kristoff...... da jeg så at noen av de var venner på facebook.

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.10:58

Tror du noen vil ta på seg korrekturlesing av bokmanuset ditt Laila? Du må ha mye penger

12.06.2017 kl.11:14

"Hva er det som får en advokat - til og med med møterett for Høyesterett til å si man skal fjerne bevis??"

Du er ikke mye til jurist hvis du tror svarere du får her er bevis!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:18

Anonym: Hva er ellers motivet til de som svarer her - altså annet enn å fortsette med det de har drevet med hele tiden - å ødelegge mitt liv?

Kari Nordmann

12.06.2017 kl.11:29

Du har påstått mange ganger at du ikke kikker på andre sine Fbprofiler.Se her hva du svarer Ronny Jørgen: Ronny Jørgen: Hun kjenner antakelig til noen som heter Kristoff...... da jeg så at noen av de var venner på facebook.

...og dette er ikke første gang .Du har juggu lite kontakt med deg selv

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:34

Kari Nordmann: Jeg har sagt at jeg ikke stalker noen - altså at jeg ikke gjentatte ganger søker de opp. Og det er kun når jeg får opp profiler på min egen facebookside at jeg ser på enkelte av de.

småkaker

12.06.2017 kl.11:38

Laila. Vet du hva som egentlig er ganske trist? At du tror "alle" (de som kommenterer her, ekser, tidligere kollegaer, AP, politiet, lesbiske, osv. osv. osv.) er så opptatt av deg at de faktisk ønsker å ødelegge livet ditt. Du befinner deg i en boble døgnet rundt hvor du lever og ånder for det du skriver om her i bloggen din, mens alle vi andre stikker innom her når det måtte passe oss, fordi det er fascinerende å følge med på hvordan dine psykiske lidelser utvikler seg. Det er mange som deg, men det er uvanlig at de utfolder seg så åpent og i full offentlighet. Men i motsetning til deg kan vi bare lukke mobilen eller pc'en og gå tilbake til den virkelige verden med jobb, venner, barn, fredagskrim på tv, eller hva vi nå liker å drive med. I mellomtiden sitter du der, i en verden som blir mindre og mindre, med deg selv i hovedrollen i en skrekkfilm hvor alle vil skade eller drepe deg. At du nå har greid å lire av deg en liste på over 70 navngitte personer du mener er ute av deg er et nytt lavpunkt Laila. Det er ikke greit å henge ut folk på den måten, men mest av alt skader du din allerede skjøre mentale helse ved å fore din egen paranoia.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:41

småkaker: Dust. Jeg har da ikke sagt at alle vil skade eller drepe meg. Det er ikke paranoia, jeg sitter jo her etter å ha fått sparken og med alle bevisene jeg har i den forbindelse.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:48

småkaker: Og det er da mange idioter i AP - se bare på han som kalte Lishaug rasistkjerring. Er det da helt usannsynlig at de ikke også kan gjøre andre ting. Og at barnevernet kan høre på ei som deg viser for en inkompetent etat det er.

12.06.2017 kl.11:54

Hvis det ikke er paranoia hva er det da?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.11:55

Anonym: Bevisinnsamling og etterforskning.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.12:15

Hvilke beviser føler du at du har fått da?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:21

Ronny Jørgen: Det er helt klart folk som er ute etter meg!

12.06.2017 kl.12:20

100 ganger verre enn Ribsskog.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.12:26

Jeg spør hvilke bevis du føler du har fått ?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:29

Ronny Jørgen: Har jeg ikke svart på det? Hvorfor svarer du meg?? Hva er din interesse i denne saken??

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:31

Ronny Jørgen: Det er jo veldig rart at folk svarer meg her og er så på de andres side.

12.06.2017 kl.12:35

Nei det finnes ikke rart i fet hele tatt.

Og Nei, du har ikke svart RJ på det han spør om.

Prøv en gang til du.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:39

Anonym: Jo, det er rart. Og jo, jeg har svart på hans spørsmål. Og ikke fortell meg hva jeg skal gjøre på min egen blogg!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:40

Anonym: Du og han har jo samme Ip nr. Har du spaltet personlighet eller hva??

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.12:56

Hvem har samme Ip?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.12:59

Ronny Jørgen: Fra: Ronny Jørgen
Blogg:
E-post:
Innlegg: Mitt liv er ødelagt av hønseh...
Postet: 12:56
IP: 81.167.85.95
Hvem har samme Ip?
Godkjenn Opphev Slett Svar

Fra: Anonym
Blogg:
E-post:
Innlegg: Mitt liv er ødelagt av hønseh...
Postet: 12:35
IP: 81.167.85.95
Nei det finnes ikke rart i fet hele tatt.

Og Nei, du har ikke svart RJ på det han spør om.

Prøv en gang til du.
Godkjenn Opphev Slett Svar Vis svar (2)

Fra: Ronny Jørgen
Blogg:
E-post:
Innlegg: Mitt liv er ødelagt av hønseh...
Postet: 12:26
IP: 81.167.85.95
Jeg spør hvilke bevis du føler du har fått ?

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.13:02

Javel.Svar nå bare på det jeg spør om heller du.Og ikke prøv å sno deg unna.Hvilke bevis har du fått samlet inn? Det er ikke et vanskelig spørsmål hvis man har et svar!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:05

Ronny Jørgen: Jeg har bevis på at du svarer meg og opptrer med ulike navn.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:06

Ronny Jørgen: Man får vel kalle deg inn til avhør så får man svar på hvorfor du svarer meg!

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.13:15

Hehehehehe,javel. Ja klart du har bevis på at jeg svarer deg,men det var da ikke det jeg spurte om.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:19

Ronny Jørgen: Hva vil du ha svar på?? Jeg forholder meg ikke til hva jeg føler, men faktum. Faktum kan brukes som bevis. Hva det er bevis på får man se.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.13:22

Hvem er det forresten som skal kalle meg inn til avhør? Politiet som overhodet ikke tar deg seriøst?

Du forholder det KUN til hvordan du føler det.Alt i fra dag til dag hvem du skylder på.

Du er passelig forutsigbar.

småkaker

12.06.2017 kl.13:23

Bare det at du sitter og sammenligner IP adresser for å ta noen på "fersken" er jo rimelig spesielt da Laila. So what om RJ har kommentert uten å bruke sitt vanlige navn. Synes du virkelig det er en politisak? Kanskje ikke rart at de reagerer negativt når du legger lista så lavt.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:25

småkaker: Du viser igjen din dumskap. Jeg har da ikke sagt at det er en politisak. Når jeg skriver at jeg har mange anonyme etter meg, har fått sparken med mer så burde de som svarer meg selv skjønne at det at de svarer er påfallende - som politiet selv ville ha betegnet det.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.13:31

Du vet da vel ikke noe om hvordan politiet skulle betegnet noe av dette. De har da vel virkelig politiarbeid å ta seg av enn en udiagnosert mental pasient i fritt lende.Woman please!

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:34

Ronny Jørgen: De har jo fått inn en anmeldelse mot de i NAV og de opererer jo med mange anonyme. De i NAV har også begått mange straffbare forhold. Og man kan lure på hvorfor dere som svarer her inne er så på deres side.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:35

Ronny Jørgen: Det er veldig merkelig at dere stiller spørsmål ved alt jeg skriver og jobber så hardt for å sverte min troverdighet. Hva får dere ut av det?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:36

Ronny Jørgen: Har jeg ikke lov til å kritisere tidligere arbeidsgiver?

12.06.2017 kl.13:34

Småkaker; jaja da har hun iallefall noe nytt å undersøke ;)

12.06.2017 kl.13:39

Problemet er at du ikke bare kritiserer nav men også ekstremt mange uskyldige.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:41

Anonym: Jeg kritiserer da ikke folk, jeg bare nevner de. Og dette får de anonyme som NAV beskytter ta ansvaret for, samt NAV selv. Hvem beskytter de?? Voldsmenn?

12.06.2017 kl.13:40

"Man får vel kalle deg inn til avhør så får man svar på hvorfor du svarer meg!"

"Jeg har da ikke sagt at det er en politisak."

Hvem skal kalle RJ inn til avhør hvis det ikke var politiet du mente?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:43

Anonym: Jeg har da ikke sagt at IP'en der samme Ip er på ulike navn var en politisak.

12.06.2017 kl.13:43

"Det er veldig merkelig at dere stiller spørsmål ved alt jeg skriver og jobber så hardt for å sverte min troverdighet. Hva får dere ut av det?"

Hvordan i all verden har du tenkt å svare for deg i en evnt rettsak, når du ikke engang klarer å svare oss som ikke er utdannet jurister? Tror du virkelig du ikke blir grillet under en rettsak? Du er den dumme her, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:45

Anonym: Når har jeg ikke klart å svare dere?? Du viser bare at du er blant de som vrir på alt jeg sier.

12.06.2017 kl.13:46

"Jeg har bevis på at du svarer meg og opptrer med ulike navn."

"Man får vel kalle deg inn til avhør så får man svar på hvorfor du svarer meg!"

Du, vær så snill a. Tenk litt før du skriver, så slipper du å måtte forklare for deg.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:47

Anonym: " So what om RJ har kommentert uten å bruke sitt vanlige navn. Synes du virkelig det er en politisak?" Det er viktig å være nøye med ord. Det er det i jussen.

Ronny Jørgen

12.06.2017 kl.13:46

Hallo i luken?? Du har ikke kritisert folk? Neida-du bare ønsker de voldtatt , torturert , hengt ,kreft , bilulykker, spontanabort MED MER. Men neida du kritiserer de ikke....Sukk...

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:49

Ronny Jørgen: Har jeg kritisert de uskyldige?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:49

Ronny Jørgen: Spontanabort??

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:51

Ronny Jørgen: Er det jeg håper på verre enn det de har gjort mot meg??

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.13:52

Ronny Jørgen: Jeg HÅPER, og de HAR GJORT det. Ser du forskjellen? De HAR beviselig ødelagt mitt liv, jeg har ikke ødelagt noe for de.

12.06.2017 kl.13:48

"Når har jeg ikke klart å svare dere?? Du viser bare at du er blant de som vrir på alt jeg sier."

Det går ikke an å vri på det du har sagt, du er jo tross alt jurist.

12.06.2017 kl.13:55

"Jeg HÅPER, og de HAR GJORT det. Ser du forskjellen? De HAR beviselig ødelagt mitt liv, jeg har ikke ødelagt noe for de."

Har du bevis på at nav har sendt menn etter deg?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:10

Anonym: Det er vel ikke kun det handler om. De har i hvert fall ikke brydd seg om det selv om de har lest det. De antydet også at jeg endret meg da - konkret hvordan jeg endret meg har de ikke sagt noe om. Veldig påfallende å bruke et tidspunkt som de må ha lest på facebook - eller kanskje de sendte menn etter meg for å skremme meg og endre min adferd??

12.06.2017 kl.13:59

Har jeg kritisert de uskyldige? Ja hele dagen lang faktisk.Det er det eneste du gjør.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:10

Anonym: Ingen i NAV er uskyldige!

12.06.2017 kl.14:07

Det dukket opp reklame der det står : Trenger du hjelp av en advokat ovenfor NAV? Osloadvokatene. Hahaha!

12.06.2017 kl.14:14

"Det er vel ikke kun det handler om. De har i hvert fall ikke brydd seg om det selv om de har lest det. De antydet også at jeg endret meg da - konkret hvordan jeg endret meg har de ikke sagt noe om. Veldig påfallende å bruke et tidspunkt som de må ha lest på facebook - eller kanskje de sendte menn etter meg for å skremme meg og endre min adferd??"

Igjen, synsing er ikke det samme som bevis.

Har du bevis på at dine tidligerekolleger har vært innom din Facebook flere enn én gang?

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:20

Anonym: Det er da ikke synsing at avdelingsdirektøren har skrevet det. Hvorfor det ble skrevet er noe annet. Avdelingsleder skrev jo også at de på ny hadde lest min facebook eller fått melding....Uansett så kan jo ikke jeg vite det når arbeidsgiver aldri har fortalt meg det.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:43

Anonym: Det er jo temmelig stygt å bruke en hendelse jeg beskriver som skremmende på facebook i en personalsak for å hevde at jeg lider av noe psykisk! Det i seg selv er meget pussig. Også det å tro at jeg endret adferd - og de beskriver jo ikke hvordan jeg endret meg engang. Det er et eller annet merkelig her.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:44

Anonym: Det er nokså likt hun anonyme i Lærdal som skrev at jeg skulle lide av vrangforestillinger fordi jeg skrev om de mannfolka.

12.06.2017 kl.14:16

Les hva jeg skriver da kvinne! Det er da vel mange i nav og som er uskyldige. Du kan da ikke dømme hele og alle på nav din sopp.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:21

Anonym: Jeg mener vel av de jeg har skrevet om.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:24

Anonym: På min facebook har jeg sett Lill- Bente Sætre, Arnhild Stokke, Torunn Østli. Så det er flere enn de jeg har navngitt (bortsett fra Torunn Østli) men det er kun fordi jeg ikke husker alle navnene.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:52

Anonym: Et halvstrupebånd rundt halsen betyr vel at det skjærer i halsen hver gang man gjør motstand.....Tenk å legge igjen det på en hytte og attpåtil så stort at det går rundt en hals.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.14:53

Anonym: Jaggu ikke rart jeg fikk frysninger og ble helt lammet av skrekk på den hytta på Grua.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.15:02

Anonym: Det er jo ikke rart at menn skulle passe på meg... Veldig rart at alt skjedde etter at jeg kjøpte hytta på Grua.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.15:08

Anonym: Og jeg mistenker at de som svarer meg her har vært med på å planlegge å binde meg fast med det halvstrupebåndet og drepe meg. Da er det jo ikke rart de så hardnakket går inn for at jeg er gal, for det venter en lang straff på de.

12.06.2017 kl.15:30

"Det er da ikke synsing at avdelingsdirektøren har skrevet det."

Har avdelingsdirektøren skrevet det? Enten har du bevis, ellers er det bare løgn fra deg.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.15:35

Anonym: Jeg får legge det ut da.

Laila Monica Nikolaisen

12.06.2017 kl.16:16

Anonym: Det var psykiateren som skrev det ned etter samtale med en arbeidsgiverrepresentant. Jeg antar at det var avdelingsdirektøren da de hadde samtaler før møtene med meg. Uansett så var det noen der som trakk frem år 2013 da alt det rare skjedde.

Nina

12.06.2017 kl.21:01

Wow.dette var rett og slett skummelt

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits