BrækhusDege, Codex, Mette Y. Larsen advokatfirma med flere

Mener at det er helt ok at en statlig arbeidsgiver fratar en ansatt sine datatilganger og får endrede arbeidsoppgaver kort tid før man blir bedt om å levere nøkkelkortene og dermed utestenges fra arbeidsplassen fordi man ikke kommer med advokat til møte for å diskutere behandling av en sykdom man ikke har. Når de alltid setter opp så korte møter at en aldri kan ta med advokat til alle de spontane møtene.  Og i tillegg synes de  det er ok med anonyme stalkere eller varslere av kolleger uten å begrunne det noe nærmere, at arbeidsgiver bruker anonym politi, anonym eks, anonym brukere, at klager ikke undersøkes, at man driter i varslinger, at man ikke gir suspensjon................ med mer.

Litt av en rettstat. At jeg skrev på facebook var selvsagt langt verre og da frafaller også alle lover og regler..

 

 

574 kommentarer

23.05.2017 kl.15:58

Herregud, du juger så mye at du tror det selv, Laila.

Dette innlegget ditt er et godt eksempel på at du har vrangforestillinger.

"..utestenges fra arbeidsplassen fordi man ikke kommer med advokat til møte.."

Du har selv publisert dokumentasjon på at nav ba deg og advokaten om å finne et tidspunkt som passet, men det gjorde du jo ikke..

Og igjen, det er ikke stalking å lese en åpen facebookprofil eller blogg.

Og selv om disse folkene du nevner kanskje er anonyme for deg, trenger ikke det å bety at de var anonyme i utgangspunktet. Kanskje de har blitt presentert som anonyme for deg så at de slapp å få deg etter seg..? Har du tenkt noe på det?

Oppsøk hjelp, Laila! Du trenger virkelig noen å snakke med om problemene dine.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.16:02

Anonym: Samma det vel, hva skulle de med tidspunkt om det ikke var for å ha møte? Et møte av helt usaklig karakter. Og det gav da ingen hjemmel for å frata meg datatilganger, endrede arbeidsoppgaver eller å bli utestengt fra arbeidsplassen. Det er stalking når man viser en overdreven interesse for et annet menneske og går etter det. Jeg mener vel at de var anonyme overfor meg. Om de ikke tåler at jeg skriver om de så burde de unngått å gå etter meg da.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.16:02

Anonym: Hvorfor er de anonymes liv mer verdt enn mitt????? Der sitter de vel og spiser vafler og koser seg.... og mottar lønn for det, og lønn langt over det jeg hadde.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.16:03

Anonym: Men så lenge de er muslimer og lesbiske og feminister så er vel alt tillat hos de....!

Kølla

23.05.2017 kl.16:37

Du kommer med ingen andre momenter i saken din enn det du har kommet med tidligere. Du kan gjenta det samme 100 ganger, det betyr ikke at det er sant.

Hva er gærnt med lesbiske feminister?, spesielt hvis de er litt bifile?

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.18:17

Kølla: Det er vel ikke noe galt med de, men det blir jo galt om lover og regler ikke gjelder overfor de!

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.18:18

Kølla: Jo, jeg vet jeg har rett. Det tar bare så lang tid hos politiet. De skal kopiere mine dokumenter til advokaten. Dersom jeg snart ikke hører noe så får jeg vel kopiere alt selv da. Men i utgangspunktet har jeg jo anmeldt NAV.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.18:23

Kølla: Og hva mener du med "spesielt om de er litt bifile"? Har du vært borti de med "kølla" eller?

23.05.2017 kl.16:46

Gnål ,gnål , bla,bla, syt syt

Du har driti deg så jævlig ut, deal with it!

Dramaqueen de luxe!

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.18:19

Anonym: Det er NAV som har driti seg ut og disse advokatene og regjeringsadvokaten!
Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

23.05.2017 kl.17:03

Nytt innlegg, de samme psykiske lidelsene. Sånn går nå årene. Men men. Mer da.

23.05.2017 kl.18:22

Du bør gå under jorda nå Laila. Skjerm deg litt fra omverden. Tror det blir det beste nå.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.18:24

Anonym: Hvorfor det?

23.05.2017 kl.18:57

Det kommer ikke til å skje noe med alle de du har hengt ut her. Dette beviser bare at du er psykisk syk. De følger lover og regler ved å ikke ta "saken" til en psykisk syk person.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.19:01

Anonym: Jeg har ikke hengt ut noen, de har jo selv valgt å gjøre som de har gjort! Det er da ingen hjemmel for å tvinge statsansatte til å komme med advokat på møter, det er noe ansatte selv kan velge. Så det å bruke det som begrunnelse for å frata de datatilganger, sette de til andre oppgaver og frata de nøkkelkortene er helt usaklig.

23.05.2017 kl.19:52

Det var ikke det som var begrunnelsen. Det vet du godt.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.20:20

Anonym: Det står helt klart i begynnelsen på mailene fra avdelingsleder. Og resten er det da heller ikke hjemmel for. Det er ikke hjemmel for å sende ansatte til behandling uten samtykke og uten sykdom! Det er heller ikke hjemmel for å nekte ansatte å komme med berettiget kritikk. NAV mente jo at jeg kom med uberettiget kritikk i avskjedsinnstillingen og det var regjeringsadvokaten helt enig i.

Rulpert

23.05.2017 kl.21:21

"NAV mente jo at jeg kom med uberettiget kritikk i avskjedsinnstillingen og det var regjeringsadvokaten helt enig i."

Nemlig. Da er jo konklusjonen klar. Du sier at det ikke er hjemmel for å nekte ansatte å komme med berettiget kritikk. Din arbeidsgiver (flere nivåer der) og regjeringsadvokaten mener at kritikken du kom med var uberettiget. Da er konklusjonen klar. Du hadde ikke rett til å kritisere Nav som du gjorde og du oppført deg på en slik måte at arbeidsforholdet måtte avsluttes.

Du har fått konklusjonen du etterspør og da bør bare la saken være.

Hvor god jurist er du siden du har en helt annen konklusjon enn Nav, staten og alle andre som har vurdert saken din? Er ikke du inhabil til å vurdere din egen sak?

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.21:52

Rulpert: Jeg er langt bedre jurist enn disse advokatfirmaene og regjeringsadvokaten! Jeg snakker ikke om en skjønnsmessig vurdering her så jeg ser ikke kun saken fra min side. Lurer på hva disse jævlene tenker, der de har forsøkt å ødelegge mitt liv!

Kari Nordmann

23.05.2017 kl.21:59

Det er kun du med din væremåte som har ødelagt ditt liv.Det skjønner alle som har fulgt deg en stund.Du trenger hjelp

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:33

Kari Nordmann: Det er ikke lov å drite i lover og regler fordi man ikke liker noen.

Rulpert

23.05.2017 kl.22:07

Din vurdering av sin egen sak er i høyeste grad skjønnsmessig. Du argumenterer ikke imot det jeg skriver. Et argument om at du "er en langt bedre jurist" har ingen verdi som argument. Å kalle motparten(e) "jævler" virker også lite seriøst. Hvor er dine juridiske argumenter siden du liker å påpeke manglende kompetanse hos motparten, advokater generelt og vi som svarer deg her inne?

Alle som har satt seg inn i saken din ser den helt motsatt enn det du gjør. Da må du møte argumentene, ikke sant?

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:36

Rulpert: Og hva er hjemmelen for å tvinge ansatte til å ha med advokat, til å be de gå til behandling, til å nekte de å skrive sannheten? Og hvor er din begrunnelse? Du sier at de andre har rett selv om du ikke vet deres argumentasjon eller om de har vurdert det jeg nevner.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:44

Rulpert: Jeg begriper ikke hvorfor du prøver deg når du overhodet ikke har kompetanse på mitt nivå.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:45

Rulpert: Tror du jeg er lett å ta fordi jeg har lyst hår og big boobs...?

23.05.2017 kl.22:30

Klar for en måneds blokkering på facebook, Laila?

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:37

Anonym: Jasså, så det er noe jævlene her inne bestemmer....... ditt ekle avskum, råtne og onde krapyl.

Rulpert

23.05.2017 kl.22:48

Du ble ikke tvunget til å ta med advokat, du flytta rundt på fristene og kvitta deg med advokaten da det var klart til å møtes. Bare du kan svare på hvorfor du gjorde det. De var bekymret for din helsetilstand på grunn av et du sa, gjorde og la ut på facebook. Du avbrøt samtalene før noe kunne konkluderes, men det er viktig at psykiateren uttaler at han ikke kunne utelukke at du hadde vrangforestillinger. Det skriver han ikke om hvem som helst. Du kan ikke møte hans konklusjon med at han var styremedlem i LLH, det er totalt irrelevant.

Hvis du hadde problemer med din arbeidsgiver så må du først snakke med dem, deretter verneombud/tillitsvalgt. Du fant også en advokat uten at det førte deg noe sted videre. Det du mener er sannheten står du alene om å mene. Det er uansett ikke hensiktsmessig å legge ut på facebook om alt mulig og helt umulig du mener har skjedd med deg. Dette er vurdert av regjeringsadvokaten som helt feil av deg å gjøre.

Min begrunnelse ligger i den store jobben Nav har gjort med å prøve å hjelpe deg og all den dokumentasjon du selv har lagt ut her. Måten du fortsetter å skrive på facebook og blogg underbygger Nav sin sak. Ditt svar til meg kommer sikker til å inneholde noe om hvor ond jeg er og hvor lav kompetanse jeg har. Det er ikke relevant. Når skal du møte Nav og resten av verden med saklige argumenter?

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:57

Rulpert: Å hjelpe noen som ikke har psykisk lidelse er kun manipulering og kun for å kunne si at de har oppfylt omsorgsplikten. Det er selvsagt ikke så lett å bare si at ansatte har psykiske lidelse og uten konkrete begrunnelser. Selvsagt fortsetter jeg å skrive når ingen hører på meg. Det hjelper ikke om du skriver lange begrunnelser når du bare kommer med piss. Avdelingsleder skrev at siden jeg ikke møtte med advokat så måtte hun gjøre ditten og datten....noe hun ikke hadde hjemmel til. Jeg kan kvitte meg med advokat så mye jeg vil, ellers blir det jo tvang, som du sier det er. Var de bekymret fordi jeg reagerte på alt det usaklige de fant på?? Så lenge det ikke kunne utelukkes så betyr det at det ikke var konkludert! Nei, jeg kunne ikke snakke med noen der, ingen der hadde kompetanse - det viser alt. Jeg må jo beskytte meg selv så derfor har jeg all rett til å legge ut ting. Det er jo helt vanvittig og absurd det jeg har opplevd. Regjeringsadvokaten har aldri sett på bakgrunnen til hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, de bare tar alt NAV sier som god fisk. Eller så har de også meget slett kompetanse. Jeg er den eneste med saklige argumenter!

Rulpert

23.05.2017 kl.22:52

Hva består din spesielle kompetanse av? Du viser til den hele tida, men det drukner i alle som er onde krapyl og Nav-ansatte.

Laila Monica Nikolaisen

23.05.2017 kl.22:59

Rulpert: Jeg har aldri sagt jeg har spesiell kompetanse. Jeg er jurist.

Rulpert

23.05.2017 kl.23:10

"Regjeringsadvokaten har aldri sett på bakgrunnen til hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde"

Du hadde jo ingen grunn til å legge ut noe. Ingen har grunn til å legge ut noe slik du gjorde, hva skulle det være godt for. Beskyttelse er ikke noe argument siden du slettet alle venner på facebook og mener at alle som leser der er stalkere. Du får beskjed om å slutte å gjøre det ellers får det konsekvenser for arbeidsforholdet ditt. Din reaksjon på det er å legge ut enda mer inkludert advarselen og møtereferat. Du har gitt Nav og regjeringsadvokaten ditt eget arbeidsforhold ferdig avskjediget på et fat. Og det klarer du ikke å fatte.

Du må jo ha en helt unik kompetanse dersom du kan mer enn en hel avdeling i Nav, flere advokatfirmaer og regjeringsadvokaten?? Nav har dokumentert hva du gjorde i tillegg til at du selv har dokumentert. Det er den saklige argumentasjonen.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:15

Rulpert: Jeg hadde så avgjort grunn til å legge ut alt, se bare på den inkompetansen jeg har møtt der de faktisk har ønsket å ødelegge mitt liv. Advokatene hos Mette Y Larsen serverte kaffe og spurte om jeg hadde skrevet på facebook og da var det ikke noe mer hjelp å få derfra. Han var jo til og med høyesterettsadvokat. De må jo undersøke saken, ikke bare tro at jeg skriver ting helt ut av det blå. At jeg skriver fritar ikke arbeidsgiver for lover og regler. Hva jeg mener om de som leser på facebook betyr da ingenting. Det kan da ikke få noe konsekvenser for arbeidsforholdet å ikke skjule lovbrudd de begår. Staten kan da ikke beskytte ledere som begår lovbrudd. Ja, det er mye inkompetanse mange steder og jeg kan bedre enn de!

Berit

23.05.2017 kl.23:17

"Jeg er langt bedre jurist enn disse advokatfirmaene og regjeringsadvokaten" ... 😂 nei, Laila.... hadde du vært det så hadde du vært en ettertraktet jurist..Bare din definisjon på stalking vitner om inkompetanse. Din vinkling av innkalling til møter vitner også om at du ikke er i stand til å tolke. Dokumentene du har publisert, som forøvrig svekker din sak, viser at Nav handlet riktig. Din innblanding av lesber, muslimer, ap osv bare bekrefter at du er så langt fra skikkhet til å være jurist. Snakk om å brenne alle bruer..gratulerer Laila .... du har sunket ned på et nytt lavmål.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:22

Berit: Det er fordi man bare ser på karakterer. Man må jo se på fakta i saken og det arbeidsgiver skriver og ikke ta alt de skriver for god fisk.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:23

Berit: Jeg vet jo ikke hvem som står bak - det kan jo være lesber, muslimer, hønsehjerner, Ap medlemmer og som kan gjøre som de vil fordi ingen tør å ta tak i de.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.08:44

Berit: Eller så kan man rett og slett spørre seg om det er mine politiske meninger de ikke liker! Og at kun Ap medlemmer, sosialister og de politisk korrekte kan være i jobb, og så selvsagt de som baker kaker og lager vafler da.....

23.05.2017 kl.23:27

"Å hjelpe noen som ikke har psykisk lidelse er kun manipulering og kun for å kunne si at de har oppfylt omsorgsplikten."

Skjerp deg! ALLE mener du er psykisk syk! Nevn én person (utenom deg selv) som mener det motsatte!

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:24

Anonym: Jeg har aldri møtt noen utenom avdelingsdirektøren som mente jeg skulle lide av noe psykisk.

23.05.2017 kl.23:32

"ditt ekle avskum, råtne og onde krapyl"

Du vil heller ha 3 mnd. blokkering?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:25

Anonym: Så du kan bestemme det altså? Det viser seriøsiteten til facebook,. Jeg skal legge ut dette på facebook.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:27

Anonym: Der så jeg at du har IP fra Tors nettverk da. Din skurk!

Rulpert

23.05.2017 kl.23:35

Nav sin bekymring for din psykiske helse er godt fundamentert i saksdokumentene du selv har lagt ut. Dine reaksjonsmønstre under og etter saken pågikk har ikke svekket de vurderingene.

Du ville ikke endre en uakseptabel oppførsel og da blir dine arbeidsoppgaver endret. Selv det gjorde ikke at du tok til fornuften, men spydde videre ut galle på facebook. Hvilket valg gav du Nav da?

Hva skulle regjeringsadvokaten vurdert? Din reaksjon på at Nav har sendt menn etter deg? Er utrop på facebook en brukbar reaksjon på det om det hadde vært virkelig?

Minnet du har delt på facebook i dag handler vel ikke så mye om å beskytte seg selv vel? Og det innbød ikke til samarbeid og reduksjon av konfliktnivået?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:36

Rulpert: Som sagt; ikke rart jeg reagerte på det de gjorde mot meg. Mitt reaksjonsmønster er helt normalt. Hva annet skulle jeg gjort når ingen der ville hjelpe meg eller se på saken min eller støttet meg? Man kan da ikke bare legge seg ned som slakt heller og bare si at det er ok at man blir trampet på og at lover og regler ikke følges. Det var ikke bare det at jeg ikke ville endre oppførsel på facebook som var grunn til endrede arbeidsoppgaver og senere utestengelse fra jobben og som sagt; det jeg skrev var sant og jeg hadde rett til å komme med berettiget kritikk. Hva annet enn hønsehjerner m.v kan man si om de som bevisst går inn for å ødelegge mitt liv og driter i lover og regler? Regjeringsadvokaten måtte jo ha vurdert sakens fakta og grunnen til at jeg reagerte, de skrev jo til og med at jeg unnlot å komme på jobb - jeg har aldri unnlat å komme på jobb - jeg ble utestengt! Når ingen vil høre på en og de mener en bare skal tie og komme tilbake til jobben for å bli ytterligere trakassert så burde de sett at min reaksjon på facebook var en normal reaksjon. Kan da ikke samarbeide med slike folk, de har vist at de er utrolig sleipe og manipulerende, inkompetente og livsfarlige.

Ronny Jørgen

24.05.2017 kl.07:35

Hva tror du det hjelper å legge ut en Ip adresse på fb?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.07:53

Ronny Jørgen: Det kom opp da det viste seg å være fra Tors nettverk.....det er bare å slutte å bruke Tor det så kommer ikke IP opp.

Ronny Jørgen

24.05.2017 kl.07:57

Men du kan jo ikke finne noens identitet av den grunn..

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.08:02

Ronny Jørgen: Nettopp.

24.05.2017 kl.08:46

4 måneder da, siden du er så barnslig.

24.05.2017 kl.09:32

Men hvorfor legger du ut IP adresse på FB når man ikke kan identifiseres? Det gir jo ingen som helst mening.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.09:53

Anonym: Det var vel ikke derfor jeg la det ut. Det kom opp som tillegg til innlegget her.

24.05.2017 kl.09:56

Hvorfor la du det da?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.10:11

Anonym: Fordi vedkommende skrev at jeg skulle utestenges fra facebook! Som om vedkommende kan bestemme det. Og hvis facebook hører på hevnlystne mennesker så er de ikke seriøse.

24.05.2017 kl.10:22

Herregud.

24.05.2017 kl.12:01

Hvilken karakter fikk du på jussen?.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.12:59

Anonym: Dritdårlig.

Erik Ribsskog

24.05.2017 kl.12:25

Hva skal dette bety? Hm.

PS.

Jeg rapporterte denne profilen, til Facebook.

24.05.2017 kl.15:35

Siden du fikk så dritdårlig karakter på jussen er du nok ikke så god jurist da.

Noe sånt.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.16:00

Anonym: Det er nok mer de andre som jukset.

Kølla

24.05.2017 kl.16:32

"Kølla: Og hva mener du med "spesielt om de er litt bifile"? Har du vært borti de med "kølla" eller?"

Nei dessverre, men jeg kunne gjerne ha tenkt meg det.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:41

Kølla: Skulle ikke forundre meg om eksen har vært borti de bifilene på jobben og fått de forelsket i seg. Han var jo meget kjekk.

24.05.2017 kl.17:13

/Anonym: Det er nok mer de andre som jukset.

Det er alltid greit å ha noe å skylde på.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:04

Anonym: Man får begynne å ta tester på jobbintervju da og ikke bare se på karakterer da vettu!

24.05.2017 kl.18:11

Hvor lenge har du vært sinnsyk nå? Fins det ikke hjelp å få?

Rulpert

24.05.2017 kl.18:56

Hva om du hadde fått en avtale med en spesialist i arbeidsrett, den beste i Norge. Kjenner ikke området spesielt, men Google og omtale fra media nevner f.eks. Jan Fougner som en autoritet på området. Ville du akseptert hans konklusjon i saken din, du hadde fått masse tid med han og han hadde gått gjennom alt dokumentasjon du kunne framskaffe. Dersom han hadde ment at du burde gi opp saken din, hva da?

Hvis din vurdering av en persons kompetanse står og faller på at han eller hun støtter deg i din kamp mot Nav så dreier vel ikke dette seg om den personens kompetanse lengre?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:06

Rulpert: Nei, han hadde jeg ikke hørt på. Jeg vet jeg har rett. Det viser hvor sykt samfunnet er om jeg skulle ha blitt gitt en ekspert som noen kan ha "engasjert". Det skulle ikke forundre meg det minste så mye sykt jeg har opplevd.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:11

Rulpert: At du nevner han gjør at jeg aldri mer vil ha tiltro til han.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:13

Rulpert: Han har jobbet hos regjeringsadvokaten ser jeg....haha, ja de lyver jo så det renner. Null respekt fra meg!

24.05.2017 kl.18:58

Jukset absolutt alle de andre da?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:07

Anonym: I hvert fall de som gjør alt for å ødelegge mitt liv.

Rulpert

24.05.2017 kl.19:16

Jeg er ikke det miste overrasket, du "vet du har rett". Absolutt alle andre tar feil, du som sier at du fikk dårlige karakterer på studiet vet mye mer enn en som fikk gode karakterer (antar jeg) og er spesialist på området som er aktuelt i din sak. Du bare vet du har rett du, så greit da!

Nav kan ha kjøpt og betalt enhver du kan tenkes å ha kontakt med? Jeg begynner å lure på hva du tror Nav egentlig jobber med, tror du at de styrer chemtrails, Illuminati, eller noe annet verdensomspennende som kontrollerer alt bak vår rygg? Rigid, som psykiateren sa, er bare forordet.

Hvorfor skulle de ellers innrette alt på å bli kvitt akkurat deg?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:22

Rulpert: Det jeg har opplevd er så absurd og vanvittig at man kan virkelig lure på hva som ligger bak ja! Eller så har folk så dårlig kompetanse av de lar en eller flere psykopater styre eller de tør ikke si imot. Man skulle tro regjeringsadvokaten selv om de i utgangspunktet er på NAVs side ville ha sett det jeg snakker om også og avvist/omgjort hele saken som jeg selv ville ha gjort om jeg hadde fått inn en slik klagesak.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:24

Rulpert: Jeg mener at vedtak om avskjed av meg er ugyldig da det baserer seg på usakliget. Ikke det at jeg vil ha jobben tilbake, men de får betale meg erstatning.

Rulpert

24.05.2017 kl.19:21

Du vil ha nytte av å lese denne:

http://www.dagbladet.no/kultur/konspirasjonsteorienes-kraft/67612338

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.19:25

Rulpert: Du kan tro og mene hva du vil, men det jeg har opplevd er helt absurd og vanvittig.

Rulpert

24.05.2017 kl.19:31

Tviler ikke på at du har opplevd det slik, men så var det dette med dokumentasjon og objektivitet da. Ingen som har vurdert saken ser den på din måte. Du sier selv at du ville gjort om saken om du hadde behandlet den, hvordan ville du argumentert? Du har en person som har oppført seg utilbørlig, du har det denne har lagt ut på nettet og sett at reaksjonen på tilrettevisning er å gjøre mer av det som er galt. Det eneste motargumentet er det denne personene beskriver at hun har opplevd som er både absurd og helt udokumentert. Hvor er fakta og dokumentasjon i den saken?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:03

Rulpert: Det er fordi ingen har sett tilstrekkelig på dokumentene og regjeringsadvokaten ikke så på det jeg gikk til sak på, men heller oppførte seg og skrev et tilsvar som om det var NAV som gikk til sak! Det samme gjorde tingretten. Derfor mente de jeg ikke redegjorte for saken på en tilstrekkelig måte. Jeg ville ha argumentert med at vedtaket var ugyldig og tatt opp hele saken til ny vurdering. Jeg har ikke oppført meg utilbørlig, det er det NAV ledelsen som har gjort, der de har opptrådt usaklig, uten hjemmel, trakasserende, løyet med mer. De har jo f.eks aldri tillatt at jeg fikk tid nok til å ta med noen som var på min side under møter. De støtter bare hverandre og mange av de har åpenbart ikke kompetanse så de kan man ikke stole på. Så lenge dere ikke er jurister så har dere jo heller ikke kompetanse til å vurdere noe av det jeg har lagt ut, dere vil ikke kunne stille relevante spørsmål, dere har ikke kompetanse til å se hva som er feil!

Regjeringsadvokat Padderoed Jr.

24.05.2017 kl.19:39

Jeg anbefaler alle her å klage på denne bloggen til Nettavisen.

Så blir den nok stengt ganske raskt.

Lykke til.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:13

Regjeringsadvokat Padderoed Jr: Jeg skulle ikke bli overrasket over om du virkelig jobbet hos regjeringsadvokaten!

24.05.2017 kl.20:24

Kjære Rulpert, du kommer med mange reflekterte svar og prøver iherdig med å prøve å gjøre Laila forstått, men med dette svaret fra Laila

"Nei, han hadde jeg ikke hørt på. Jeg vet jeg har rett. Det viser hvor sykt samfunnet er om jeg skulle ha blitt gitt en ekspert som noen kan ha "engasjert". Det skulle ikke forundre meg det minste så mye sykt jeg har opplevd."

Viser bare hvor syk hun er. Så lenge man ikke er enig med henne, så tar man feil. Det er ingen vits i å svare henne lenger.

Du er fantastisk, Rulpert, det mener jeg.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:35

Anonym: Samma hvor reflektert man er om det er feil juridisk!

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:36

Anonym: Og ja, det er noe alvorlig galt i staten og hos myndighetene når det jeg har opplevd det jeg har. Er det fordi jeg ikke er politisk korrekt?

24.05.2017 kl.20:38

"Samma hvor reflektert man er om det er feil juridisk!"

Du er feil juridisk! Når ingen vil ansette deg, er du ingen jurist i mine øyne.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:40

Anonym: Dine øyne?? Hvem bryr seg om hva et inkompetent menneske som du er mener?!

24.05.2017 kl.20:43

Mange skal jeg si deg. Du da? Hvem bryr seg om hva du mener?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.20:54

Anonym: De mener vel fortsatt at jeg er jurist. Man slutter ikke å være jurist fordi ingen vil ansette en. Og det beror jo på alt det jeg har opplevd i NAV og at jeg ikke har referanser. Men jeg kunne heller aldri tenke meg å jobbe under slike!

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.21:22

Anonym: Men jeg har opplevd advokater som ikke har trodd at jeg er jurist fordi jeg ikke har lagt ved karakterene fra grunnfagene da de ikke kommer på vitnemålet i master i juss. Men nå har jeg bestilt karakterutskrift og fått med alle karakterer på alle fag jeg har tatt på universitetet.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.21:23

Anonym: Det er jo litt rart med advokater som ikke tror på dokumenter fra UiO.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.21:24

Anonym: Og når jeg har med originaler.

Regjeringsadvokat Padderoed Jr.

24.05.2017 kl.21:26

/Samma hvor reflektert man er om det er feil juridisk!

Ingen ting er feil juridisk i denne saken.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.21:29

Regjeringsadvokat Padderoed Jr: Morsom du. Du kan jo prøve å argumentere for det.

24.05.2017 kl.21:37

Når sånn ca begynte du å merke at rare ting skjedde i livet ditt? Altså når tror du at det hele startet? Var det før du møtte din sønns far eller etterpå? Du beskriver jo at noen var ute etter deg og din bror da dere var små. Dette mener du jo kan ha tilknytning til din nåværende situasjon. Altså at noen har vært ute etter deg siden da. Hvordan tenker du rundt dette?

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.21:53

Anonym: De i Lærdal har nok vært ute etter meg siden min sønn gikk i barnehagen der og han sluttet der i 2005. Men konkret har jeg ikke opplevd noe før sommeren 2013 da menn plutselig dukket opp. Da sendte jo hun som var lederen for sykehusaksjonistene og som tok med seg barnehagebarn på demonstrasjon for Lærdal sykehus uten av foreldrene visste om det melding til barnevernet om at jeg hadde vrangforestillinger. Ei dame jeg aldri har snakket med og heller ikke klaget på, da jeg klagde på ledelsen i barnehagen som tok med barna uten mitt samtykke. Og mannfolka kom altså etter at jeg hadde en blogg om alt jeg opplevde i Lærdal. På grunn av alt det merkelig jeg har opplevd har jeg kommet på at jeg og min bror opplevde at en mann ville ha oss med til å vise en vei, noe vi ble veldig redde av. I ettertid finner jeg det merkelig at han gikk inn i en blindvei og spurte to små barn om veien og attpåtil var så ivrig etter å få de med seg. Han burde da ha forsøkt som voksen å finne veien selv og sett etter andre voksne. Det var jo såpass langt unna at vi måtte bli med et stykke unna. Nei, jeg vet ikke, men det jeg har opplevd er veldig merkelig.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.22:05

Anonym: De kan også ha vært ute etter min mor. Hun holdt jo på å dø etter en illegal abort.

Rulpert

24.05.2017 kl.22:05

Du henviser hele tiden til detaljer under prosessen mot deg. Ikke fikk ta med noen, permisjon og ikke suspendert osv. Men før det kom så langt da? Hvorfor dro alt dette i gang? Det kan ikke være slik at du bevisst eskalerer en prosess fordi du oppfatter at de ikke kjører prosessen mot deg korrekt?

Igjen viser du til det du har lagt ut. Det eneste du har lagt ut som ikke er Nav sine egne dokumenter er rallingen din på facebook, noen få redigerte mailer og dine svar på varsel om oppsigelse/avskjed. Ingen av disse gir annen info enn at du mener prosessen er feil.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.22:26

Rulpert: Det begynte med at jeg fikk høre at flere anonyme kolleger leste min facebook og at jeg ikke fikk vite hvem de var eller begrunnelse for hvorfor de var ansett som varslere. Det hadde i utgangspunktet ikke vært så rart om noen leste min åpne facebook, men nå var det ingen der som viste noen interesse for meg, de gratulerte meg aldri med dagen, ønsket meg aldri god ferie, måtte nesten alltid kritisere alt jeg gjorde, klagde på meg anonymt, jeg ble ofte innkalt til ledelsen, ofte trakassert, de støttet min voldelige eks og innkalte meg også da på en rar måte med mer. Så sendte de meg til psykiater og deretter ville de ha meg tvangsbehandlet og behandlet uten påvist sykdom, de innkalte til stadige møter med korte frister. Da jeg skrev at jeg måtte vurdere om jeg skulle ha med advokat til et vanlig møte fikk jeg til svar at arbeidsgiver ville ha time for møte med advokaten. Da jeg ikke kom til det usaklige møtet arbeidsgiver hadde planlagt ble jeg fratatt alle datatilganger og satt til andre arbeidsoppgaver og deretter måtte jeg levere nøkkelkortene. Under denne prosessen brukte de også en anonym bruker mot meg, en anonym eks, anonyme kolleger og anonym politi! NAV er de som har gjort absolutt alt feil, uten hjemmel, helt usaklig, trakasserende. Det spiller da ingen rolle hva jeg sier eller gjør, de er jo den sterke part og må følge lover og regler uansett hva jeg sier eller gjør! Og dette var ikke folk jeg kunne stole på, noe de har vist ved å opptre svært graverende. Dessuten ville ingen andre der hjelpe meg. Jeg skjønner ikke hva du mener med at jeg ikke har gitt annen info enn av prosessen er feil. Men som jurist så ser jo heller ikke du hva som er galt. Man kan da for eksempel ikke bruke anonyme der det de sier ikke kan ettergås og man ikke vet deres motiver. Man kan ikke bare si at NAV ansatte må alle ha tiltro til, det er da ikke noe som tilsier at alle mennesker kun har tiltro til de med de rette politiske meninger. Vi fatter jo heller ikke vedtak alene. Og vi er selvsagt underlagt forvaltningsloven og kan ikke fatte vedtak etter egne meninger. NAV ledelsen sa de var redde for klager, men det er jo bare en tullete begrunnelse. Alle har rett til å klage og hvorfor tror de folk som får et saklig vedtak de selv skjønner skulle klage mer enn de vanligvis ville gjort. Alt det de sa og gjorde var helt inkompetent.

Laila Monica Nikolaisen

24.05.2017 kl.22:45

Rulpert: For øvrig opptrådte jo DegeBrækhus advokaten også lite samarbeidsvillig da han ikke skjønte hvorfor jeg ville ha med advokat til et vanlig møte med arbeidsgiver. Da jeg spurte om han kunne bli med ville han ha tema for møtet. Han skulle jo bare ha blitt med uten at det skulle være noe eget tema, slik at arbeidsgiver ville ha sagt det de vanligvis sa til meg alene mens han var der. Og hvis de da hadde sagt noe trakasserende så ville jo han ha sett det. Men da hadde de neppe sagt noe slikt. Men så hadde de jo heller ikke kunnet kue og true meg.

25.05.2017 kl.02:02

Prøvde å få til 3 måneder som du ville, men du må nok nøye deg med 2. Du blir blokkert fra Facebook hele juni og juli.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.09:01

Anonym: Og hvorfor det?

25.05.2017 kl.09:19

Hvorfor ikke? Du ba jo om det.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.09:28

Anonym: Det er vel slik dere rettferdiggjør deres handlinger ja......

25.05.2017 kl.11:06

Med mulighet for forlengelse.

Rulpert

25.05.2017 kl.11:51

Det du beskriver om arbeidsmiljøet før saken tok av er trist og det høres ut som arbeidsgiveren din burde tatt tak i miljøet der. Du var neppe den eneste som hadde det slik der, selv om du trodde det. Men så sporer det av, de har vel aldri sagt at din voldelige eks gjorde rett mot deg om han var slik du beskriver. Jeg tviler ikke på det du sier om han, men dine kolleger som ikke kjente deg godt visste neppe noe om han i det hele tatt. Så nei, de har ikke støttet han.

Hvis du ble innklaget til ledelsen for ting før facebook så ble det grunnen tatt opp med deg. Du sier jo selv at du føyer deg lett.

Saken hadde alt gått langt da du ble bedt om å snakke med psykiateren, det skjedde ikke i et vakuum og det har du selv beskrevet godt før her. Denne forenklingen blir bare tull.

Hva hadde du gjort med navnene på eks, bruker og politi? Du har alt lagt ut navnet på din eks og vi har sett den skriftlige tilbakemeldingen fra intervjuet hos politiet, med navn på den som skrev brevet. Det er ikke noe du burde hatt liggende ute på nett. Skulle du lagt ut navnene deres og skjelt dem ut for det de har sagt? Det er jo det som er trakassering og kan gå over i stalking om du skulle bruke tida på å forlange svar fra dem offentlig. Du er ellers veldig glad i å legge ut navn på de du var uenige med på jobben, det fører ikke saken din noe videre.

Grunnen til reaksjonene som har kommet på din oppførsel er begrunnnet av de som har reagert. Motivet for å varsle om dem er det du har sagt og gjort. Det din eks har sagt om hva du fortalte der ikke en del av saken mot deg så det blir ikke særlig relevant. De måtte ta opp det med deg slik at du var orientert om det som hadde kommet. Hva om de skulle jobbe med den saken uten å si noe om det til deg, det hadde vært problematisk. Det var jo ikke en etterforskning som politiet gjør.

Du har rett i at Nav er den sterke part her, men arbeidsgivere kan også gjøre både store og små feil. Problemet er at det ikke er påvist en eneste feil som Nav har gjort i denne prosessen. Ja, de kunne suspendert deg. Men hvorfor hadde det vært bra? Det er å dramatisere saken enda mer. Nav har gjort samme vurderinger uansett hva de kalte det da du ikke lengre kunne jobbe. Det går ikke an å møte regjeringsadvokaten med den holdningen at de er inkompetente eller korrupte. Teoretisk er det meste mulig, men for å komme med en slik påstand så må den dokumenteres og det svært grundig. Du får jo ikke en advokat til å se gjennom hele saken engang. Det er ikke av vrangvilje eller korrupsjon, det er fordi den er så opplagt.

Det du sier om saksbehandling er interessant, alle vil uansett ikke ha tiltro til alle Nav-ansatte selv om de var helgener. Men som saksbehandler må du vite at utfallet ikke er sort/hvitt, A eller B. Ulike opplysninger vurderes og vektlegges ulikt. Jeg går ut i fra at to saksbehandlere hos dere og andre steder vil kunne komme til ulike utfall uten at noen av dem kan sies å ha gjort en feil. Da kan det åpne for at en som er kritisk til alle som ikke er like en selv kan finne på å vekte opplysninger ulikt og være mer kritisk i en sak som tilhører f. eks. Tariq enn Thorvald. Det er ikke noe som tyder på at du faktisk gjorde det, tror ikke Nav heller sier det. Men så lenge den tvilen til tross for det er berettiget utfra stor og offentlig nettaktivitet så kan folk tro det. Dette gjelder da ikke bare muslimer, men du er kritisk til lesbiske blant annet. Jeg regner med at folks orientering ofte framgår av opplysningene i sakene Nav behandler.

Jeg skjønner godt at advokaten ikke forstå hvorfor du skulle ha med advokat til et møte på jobben. Klart han ville ha tema for møtet slik at han skulle være forberedt, han er da ikke en nøytral tredjepart. Og gitt at Nav faktisk trakasserte deg, hvis du møtte opp med en advokat så ville de jo ikke trakassert deg på det møtet som du sier. De ville uansett ha tatt opp det som var aktuelt, det er ikke trakasserende å få en tilvisning eller å bli vurdert til oppsigelse når saklige grunner er dokumentert så godt som her.

Du trenger en realitetsorientering og det grundig. Men ingen ser ut til å komme i posisjon der.

Lagertha

25.05.2017 kl.12:47

Jeg svarer her da det blir enklere. Du gir deg virkelig ikke.

Det var mange fellesmøter om arbeidsmiljøet, spesielt før vi ble sammenslått med familieavdelingen. Men hva hjelper det når det ikke er noe konkret man går etter og lederne selv ikke har kompetanse og holder på slik de gjør selv?

Det var da ingen andre der som opplevde det samme som meg og som var så alene.

Jo, mine ledere støttet min eks. Hvorfor innkalte de meg før de hadde undersøkt klagen hans om at jeg hadde gjort noe i hans sak? Hvorfor sa de ikke hva det gjaldt eller hvem som hadde klaget? Hvorfor innkalte de meg på så kort varsel? Og selv om de sa jeg kunne ha med noen så ville jeg jo ikke skape bryderi. Og de hadde vært i telefonkontakt med han før møtet. Hans dato på klagen var vel ca 23 juni og jeg ble innkalt ca 8 august. Det hadde vært ferie i mellomtiden, men..

Grunnen ble tatt opp med meg på møter? Som når de først sier at jeg skal slette søknader og de deretter ville ha klaget på at jeg gjorde det? Du er like inkompetent som alltid.

Nei, saken hadde ikke gått langt da jeg ble spurt om å gå til psykiater.

Det er da ikke trakassering å vise til hva folk har skrevet. Hvis de ikke liker at det kommer ut så burde de aldri ha skrevet det da. Hva jeg ville ha gjort med navnene? Det minsker jo mine muligheter til å sjekke fakta når man er anonym mot meg! Det er jo helt uhørt å bruke anonyme i en personalsak. DET er trakassering! Men det skjønner jo ikke du.

Jobbe med saken som eksen nevner?? Jeg skjønner ikke hva du mener! At folk føler de er berettiget å si ifra betyr da ikke at de er varslere i lovens forstand. Og som sagt; hvem var de, hvordan begynte kolleger som aldri viste noen interesse for meg å lese min facebook, hvor mange var de med mer?

Nå får du slutte å si at NAV ha gjort alt korret. Det er ikke et filosofisk spørsmål om hva som er bes av suspensjon og permisjon. Suspenjson gjør at saken må undersøkes. Hva slags hjemmel hadde de for permisjon?

Du er jo livredd for statlige ansatte med ikke politisk korrekte meninger. Det er jo helt tullete å påstå at de skulle behandle en sak mer usaklig enn for eksempel muslimer selv! Og det du sier kan jo alle som får et negativt vedtak si om alle saksbehandlere. Det er diskriminering å hindre folk som ikke har de korrekte politiske meninger å ikke bli ansatt og ikke kunne jobbe i det offentlige. Det er selvsagt plent umulig å få to saksbehandlere til å vurdere saker helt likt, men det er da heller ikke så stor forskjell. Hvorfor skulle jeg kreve mer sannsynlighetsovervekt for et utfall enn en annen? Om jeg mener at det er 51% sannsynlighet for at bruker aldri vil komme ut i arbeid pga sin sykdom innen ((medregnet år tilbakelagt) 7 år så ville jeg ha innvilget uførepensjon. Det er da ikke noe logikk i at kun muslimvennlige ville ha sagt at det holdt med 51% sannsynliget og at de ville være vennligere innstilt til muslimer, Da ville det i så fall vært korrupsjon. For øvrig leste da de som kontrollerte saker sakene like nøye som meg og også alle dokumentene i saken. Så vanskelige er ikke sakene. Loven er ganske klar på flere områder.

Jeg betalte for advokaten og da får man vel være med på det jeg ber han om. Som jurist kan han da ikke tro på at alle andre enn meg snakker sant eller har rett. Nei, han er ikke en nøytral tredjepart, han skulle være på min side. Få en tilvisning? Hva snakker du om? Han er vel såpass oppegående at han ville ha visst hva en arbeidsgiver kunne si og ikke. Men når han var så dum så er det jo heller ikke umulig at han ville ha støttet arbeidsgiver. Han kom jo fra DegeBrækhus og jeg hadde en kollega ved navn Dege, som for øvrig var den beste juristen på avdelingen! Det ville ha hjulpet meg psykisk å få hatt et saklig møte der jeg var trygg på at jeg hadde noen ved min side med kompetanse!

Du viser igjen at du har NULL kompetanse og bare komme med svada!

25.05.2017 kl.13:20

Laila viser igjen at hun har NULL kompetanse og BARE kommer med svada.

25.05.2017 kl.13:49

Tror du Laila Monica Nikolaisen er sinnsyk?

http://vote.pollcode.com/58817493

Rulpert

25.05.2017 kl.16:21

Du bringer opp det med manglende kompetanse hele tiden. Problemet med det er at du hevder at alle som ikke ser saken helt på din måte gjør det på grunn av manglende kompetanse. Du underbygger ikke dette noe mer. Bevisbyrden er helt på din side siden du er alene om å se saken på din måte og din vurdering av alle andres kompetanse har formodningen mot seg.

Du har også de to påstandene om at søknader skulle slettes og at et beløp skulle presses gjennom systemet. Jeg kjenner ikke detaljene der, men det framstår nettopp som to detaljer det neppe er verdt å miste jobben for. Det forteller mye om hvordan du takler uenighet.

OK, lar oss si at jeg er kollega med deg og varler min leder om det du skriver på facebook. Jeg varsler fordi det du skriver er vanvittig og ødeleggende for arbeidsmiljøet. Begrunnelsen for å varsle er jo det du skriver på nettet. Hva mer skulle sjekkes av ledelsen da? Hadde du fått navnet mitt ville jeg dagen etter lest om hvor råttent menneske jeg var på din facebook med fullt navn. Hva annet skulle du bukt mitt navn til?

Det samme med politiet, de har gitt sin uttalelse. Hvis du hadde fått flere navn så kunne du kontaktet dem og de hadde sagt det samme. Du framsto som ikke i vater på intervjuet, det er fakta.

Saken din er jo undersøkt, du har innrømmet det du har skrevet på nettet og samarbeidsproblemene både før og etter er dokumenterte. Hva mer skulle sjekkes ved en suspensjon?

Det er mulig det jobber glødende nazister i Nav, jeg aner ikke. Men jeg er ganske sikker på at ingen av dem er åpne nazister som legger ut om sitt hat på nettet under fullt navn. Da slipper Nav å bli assosiert med nazisme selv om denne ansatte kanskje kunne la sitt politiske syn påvirke jobben. Eller kanskje han gjøre jobben helt perfekt og er bare nazist på fritida. Ved å ikke ha en åpen nazist som kollega så slipper en det spørsmålet. Ser du virkelig ikke sammenhengen??

Du behandlet sakene dine slik du skulle, det sier også Nav. Men når du gir et forvirret uttrykk på nettet så er det rom for tvil.

"Som jurist kan han da ikke tro på at alle andre enn meg snakker sant eller har rett" Hvorfor ikke? Hvor kommer det fram i jusutdannelsen at en må tro på den som står helt alene med sitt syn? Er det et argument for å ha rett??

Lagertha

25.05.2017 kl.16:53

Jeg sier da ikke at alle som ikke ser saken på samme måte som meg ikke er kompetente. Jeg snakker om juss her. Har man ikke juridisk kompetanse så har man ikke kompetanse!

Jeg kan ikke være med på å trenere saker fordi en kontrollør og fagansvarlig nekter å se at jeg har rett og at man til og med ber meg om å slette en søknad. Som saksbehandler skal vi da ikke behandle søknader etter om vi tror folk ikke skjønner hva de har søkt om eller ei, de skal alle få en saklig og forsvarlig saksbehandling og bli behandlet som alle andre. Det går selvsagt ikke på om man liker eller tror m.v på en bruker eller ei. Dette er så grunnleggende at det er helt sjokkerende at der må sies. Sier mye om hvordan jeg taklet uenighet?? Det sier vel mer om hvordan de var! Skulle jeg trygle de, smiske for de eller hva - for at de skulle gjøre det som var korrekt. Vi snakker her om en offentlig og statlig etat som skal behandle alle likt, ikke en familiefest.

Hvis det jeg skrev var vanvittig så betydde vel det at jeg som skjedde på arbeidsplassen var vanvittig da. De tok jo aldri opp om det jeg skrev var sant. Og om det var ødeleggende for arbeidsmiljøet det jeg skrev om så får de vel ta tak i det da, eller var det ødeleggende at jeg opplyste om det og at det heller skulle holdes skjult for omverden fordi de ikke fikk trakassere meg i fred? Jeg har sagt det før at jeg ikke nevnte at det var jobben - så hvordan visste de det?? Jeg nevnte ikke navn, ikke etat og få vet hvor jeg jobber. Hva er problemet ditt om jeg hadde nevnt ditt navn? Liker du ikke at andre vet at du stalker folk? Du mener jo selv du har gjort en hederlig handling så hva er da galt med det å skrive om det du har gjort? Man trenger selvsagt navn for å kunne ettergå opplysninger og sjekke fakta.

Politiet er jo også meget merkelige. Jeg lurer på om de er så politisk blinde at de aksepterer lovbrudd mot alle som er kritiske til innvandring med videre. De tar jo egne tjenestemenn så hvorfor tviler de så på at NAV ansatte kan begå straffbare handlinger?? Eller er det kun jeg som kan begå straffbare handlinger? Jeg begriper ikke at man kan ha tillit til politiet overhodet.

Å kan du ikke holde opp med all dritte ditt. Suspensjon krever selvsagt også begrunnelse og at de skriftlige redegjør for sine undersøkelser. De har jo ikke engang tatt opp mine klager under avskjedsinnstillingene. De bare sendte mine klager til avdelingsdirektørens som jeg var i konflikt med og godtok alt hun skrev, selv om mye av det bare var svada.

Jeg er da ingen glødende nazist. Flere og flere får opp øynene for islams trussel mot vestlige samfunn. Jeg mener at islam er like ille som nazismen!

Nei, det er ikke rom for tvil utifra det folk sier eller driver med på fritiden! Vi bor da ikke i DDR!

Det er selvsagt ikke et argument for å ha rett at man står alene, men før en kjenner saken kan man ikke vite hvem som har rett. Men en går da ikke inn for at mistro alle sine klienter - eller holder det som sagt at man ikke liker islam så tror ingen på en??

Kan ikke du slutte å komme med alle dette svadaet, hvis og omatte..! Du snakker bare tull, kommer bare med synsinger - hvor er jussen i det du skriver? Jeg begriper ikke denne interessen du har for denne saken?? Hva er det du er så livredd for?? Hvis du vet at de andre har rett så trenger du da ikke å jobbe for å få meg til å endre mening!

Tone-lise

25.05.2017 kl.17:14

Rulpert kommer ikke med svada. Han er reflektert og når han skriver hvis og omatte så er det et forsøk på å sette det i annen kontekst slik at du skal forstå. Selv har jeg jobbet mye med arbeidsrett og jeg beklager Laila - dette startet en gang i det små men siden du var illojal og ikke ville innrette deg (fjerne innlegg) så hadde ikke Nav til slutt noe annet valg. Du fortsatte og fortsatte å henge ut kollegaer. Dette fikk ikke ønsket effekt så du dro den, noe du fortsatt gjør, enda lenger ved å kalle de lesber osv. Du konspirerer og blander inn riksadvokat og Arbeiderpartiet. Et velkjent symptom på vrangforestillinger. Du evner heller ikke å se der store bildet. Du henger deg opp i små detaljer som ikke har noen betydning for sakens utfall. .. jeg har sett det gang på gang ... Norge har noen få saker av dette som egentlig hører inn under helsevesenet og ikke under rettsapparatet.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.18:13

Tone: Hva har kontekst med juss å gjøre? Det blir ikke mer rett i en annen kontekst! Er man illojal mot en arbeidsgiver som bryter haugevis av lover og regler? Spesielt når ingen der ville høre på meg, ikke internrevisjonen, ikke HR, ikke fagforeningene, ikke de øverste lederne og nesten ingen advokater? Du får fortelle meg konkret hva jeg har gjort galt! Skulle jeg gå tilbake dit da og la de folkene der som hadde vist at de var i stand til absolutt alt for å ta meg få holde på?? Det viser hva folk på venstresiden holder på med, at AP folk tar folk som kritisere de og alle som kritiserer AUF og utøya og alle som ikke har vist fordømmelse av ABB! Og at du jobber med arbeidsrett betyr da ikke at du er mental frisk eller ikke er en psykopat selv! Jeg kaller de ikke for lesber, de er lesber og de er fæle og de kan gjøre som de vil fordi ingen vil kritisere de, de kan opptre som psykopater, de kan drite i lover og regler. Det er ingen vrangforestilling å anklage AP for dette. Det er helt naturlig. Fordi det selvsagt går ut over deres politikk om noen kritiserer de. Hvorfor sa fagansvarlig som var medlem i Ap det hun sa? Om at hun hadde hørt med alle fylker som støttet henne når det umulig kan være sant? Hvorfor sa hun at jeg skulle slette en søknad? Jeg har da ikke nevnt riksadvokaten! Du kan umulig være jurist om du ikke vet forskjell på riksadvokat og regjeringsadvokat! Småe detaljer har selvsagt betydning da de jo setter føringene for det som videre skjer og er alt det feil, usaklig, uten hjemler, usant med videre så faller jo hele saken sammen og den blir ugyldig. Nå begynner dere virkelig å bli redde ser jeg!

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.18:42

Tone: Det er også logisk det jeg sier da man jo er livredde for de man tror er høyreekstreme, hele samfunnet er lammet av frykt for å støte muslimer og man frykter selvsagt at sånne som meg vil kunne påvirke andre og skape uro i samfunnet.

Rulpert

25.05.2017 kl.18:49

For ordens skyld; det var ikke meningen å si at du er nazist, det er du slett ikke. Jeg ville bare bruke et veldig tydelig eksempel.

Men du har gitt uttrykk for svært spesielle holdninger til lesbiske, Ap-medlemmer, barnevern, folk i Lærdal generelt og du har noen spesielle holdninger til muslimer. Det er ikke irrelevant hvilke holdninger du gir offentlig uttrykk for, dette er behandlet i retten mange ganger. Politimannen Kleven f. eks. fikk sparken på grunn av særdeles fri nettbruk så din situasjon er ikke unik.

Det du skrev og fortsatt skrier om din arbeidsgiver faller på sin egen urimelighet, det har ikke injurierende kraft. Det som eventuelt hadde vært relevant å kritisere drukner i en strøm av galle som overskygger alt.

Angående det med navn; hvilket fakta skulle du sjekke når du fikk navnet? Det har du ikke sagt noe om. Fakta i saken er det du har skrevet på nettet. Du påstår at Nav har sendt menn etter deg, da må det dokumenteres. Nav kan ikke bevise at de ikke har sendt menn etter deg, utover at den handlingen er totalt meningsløs.

Hvilken relevant klage har du kommet med mot Nav? At de sendte menn etter deg? Nei, det er ikke relevant siden det ikke er sannsynliggjort på noen måte. At Nav bryter loven? Heller ikke sannsynliggjort. At du ble sendt til tvangsbehandling uten grunn og samtykke? Ikke relevant. Du fikk avtale hos en psykiater som fant grunn til nærmere utredning. Du ble ikke sendt dit uten grunn, din oppførsel forut for dette er dokumentert og er grunn nok til å forsøke å utrede deg. At du ikke fikk kake på bursdagen? Det burde du såklart fått, men det er ikke en grunn til å gå bananas på facebook av de grunn.

Hvor er jussen i det du skriver? Jussen i det Nav har gjort er godkjent av alle som har vurdert saken. Til og med de advokater du har bedt se på saken er enig i det.

Rulpert

25.05.2017 kl.19:25

"Det er ingen vrangforestilling å anklage AP for dette. Det er helt naturlig. Fordi det selvsagt går ut over deres politikk om noen kritiserer de. Hvorfor sa fagansvarlig som var medlem i Ap det hun sa?"

Slike uttalelser for meg til å lure litt på om du faktisk ønsker å bli tatt på alvor. Du er klar over at Ap ikke har flertall i Norge, det er faktisk mange flere som ikke ønsker Ap-politikk enn de som gjør det. Så om Ap har en slags hemmelig makt over statsapparatet så har de langt større problemer enn en Nav-ansatt som roper høyt på nettet. Uttalelsen din der er rett og slett usaklig og fortjener eentlig ikke motargument engang.

Du tror faktisk at ved å være uenig i det din fagansvarlige sa så gjorde du deg til fiende av Ap? Du diskvalifiserer deg til enhver saksbehandlerjobb med den uttalelsen, du vil jo aldri kunne ta stilling til dokumentasjon i en sak om du tror at verden henger sammen på den måten. Du stoler ikke på noen eller noe og viser at du ikke er i stand til å forholde seg saklig til noe som helst.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.19:38

Rulpert: Ap har over 30% av stemmene så uansett om de ikke sitter i regjering så har de mye støtte i folket. Det er da velkjent at det er en stor politisk konsensus i Norge, det er mye politisk korrekthet, spesielt innen media og i det offentlige! Topplederne har gjerne partiboka hos Ap i orden, Norge er et lite land der alle topplederne vel kjenner hverandre. Og selvsagt vil man ikke ha opprørere i samfunnet som stiller spørsmål og kan skape uro. Tenk hva som skjer når det går opp for folk den trusselen politikerne har utsatt landets befolkning for ved å ta inn muslimer! Nei, jeg tror ikke at jeg ble fiende av Ap fordi jeg ikke ville akseptere å bryte lover og regler når et Ap medlem sa det. Men jeg tror de har en holdning mot alle som ikke støtter og beundrer de som ikke er bra. Uansett; hvorfor sa hun det hun gjorde? Hun hadde vel fulgt med på min facebook side også. Hun sa jo også at en bruker ikke forstod det hun søkte på, så hun la seg da helt klart opp i andres laden og gjøren. Vi saksbehandlere har da ikke noe med å vurdere folks motiver, hvor glupe de er med videre. Med mindre det er for å svindle NAV eller begå andre straffbare handlinger, men da oppfyller de heller ikke vilkårene og får avslag. Man sletter ikke deres søknader.

Lagertha

25.05.2017 kl.19:25

Politi er man døgnet rundt, i den forstand at man har politimyndighet uansett tid på døgnet. Jeg fatter ikke vedtak døgnet rundt, jeg har ingen makt overfor andre. For øvrig er jeg helt uenig i at han skulle miste jobben om det var de som skjedde, det viser hvor sykt verden har blitt, og da spesielt hos politiet og domstolene! Saken gikk vel til retten. Skulle tro vi bodde i DDR! Men det er bare sosialistenes syke forestilling om verden der logikk og juss ikke betyr noe lenger. Alt handler om trynefaktor og å ikke si noe krenkende til muslimer og islam , selv om Islam vil utslette alt av vestlige lover og regler om de får makt. Det er helt absurd. Folk kjenner ikke islam. Spesielle holdninger til islam??? Så du mener det er ok å gi dødstraff til homofile, at kvinner er mindre verdt enn en mann, å steine folk for utroskap, å ikke ha menneskerettigheter, å dekke seg helt til... + mye annet?? Du mener det er spesielle holdninger om man ikke liker og aksepterer dette?? Verden er virkelig på vei mot den mørke middelalder med sånne som deg!

Så jeg har spesielle holdninger når jeg bare forteller om hva andre driver med og deres inkompetanse?? Det burde vel interesse alle som er opptatt av saklighet og rettssikkerhet.

Det jeg skriver om arbeidsgiver faller overhodet ikke på sin egen urimelighet. De har brutt en rekke lover og regler!

Med navn kunne jeg sjekke om lederne snakket sant, og de kunne fortalt (kanskje ikke meg, men retten) når det begynte, hvorfor de begynte, hvor lengde det hadde holdt på. Jeg tipper at det var hun som tok imot klagen fra eksen som hadde brutt taushetsplikten om meg. Jeg kan uansett ikke se annet enn onsdskap og mobbing å gå etter den kvinnelige ansatte som ingen likte der og som satt der helt alene og stille. Varsling handler om det som skjer I virksomheten, ikke hva ansatte driver med på fritiden der navn ikke engang blir nevnt.

Man kan jo begynne å nøste i all det usaklige de ellers har gjort og så spørre seg om hva mer de kunne ha funnet på. Leder mente jo at jeg skiftet personlighet på det tidspunktet mannfolka dukket opp! Noe som ikke stemmer. Litt rart å nevne det tidspunktet.

Jeg har vel ikke lagt ut alle klagene her. Er det ikke sannsynliggjort at NAV har brutt loven?? Hva med stadige innkallinger med så kort frist at man ikke kunne ta med noen? Hva med å ville tvangsbehandle meg? Hva med å sende meg til psykiater? Hva med å ville behandle meg? Hva med å frata meg datatilganger fordi jeg ikke kom med advokat? Og sette meg til andre arbeidsoppgaver og be meg innlevere nøkkelkortene? Hva med å bruke anonym bruker, anonym politi, anonyme kolleger, anonym eks?? Hva med å ikke suspendere meg? Hva med å ikke ta med mine klager eller besvare de i avskjedsinnstillingen? Hva med å bare sende mine klager til avdelingsdirektøren og godta alt hun sa - og hvis det er slik at alt det lederne sier er korrekt så skjønner jeg ikke hvorfor de ber en om å klage? Hvorfor undersøkte de ikke mine varslinger, men bare sendte saken til avdelingsdirektøren der de igjen bare godtok alt hun sa? Med mye mer. Det de har gjort er klare lovbrudd. Jeg vil si at avdelingsdirektøren er en svært farlig dame som sier at folk er psykisk syke for å ta de. Det var da ingen grunn til å tro at jeg hadde en psykisk sykdom. Mitt privatliv hadde ingen påvirkning på min jobb. Men det sitter vel noen unge damer som tror at alle må ha de samme meninger og som er helt sjokkerte etter å ha fått facebook og ser at verden ikke er slik de trodde eller slik VG og andre medier fremstiller den som. Klart de blir sjokkerte når de aldri har tenkt en selvstendig tanke og har levd helt beskyttet.

Nei, advokater har ikke sett på saken. Man sier ikke at folk HAR en psykisk lidelse fordi en psykiater sier at det ikke kan utelukkes. Jeg trodde advokater hadde svært gode karakterer, da vet de at man ikke kan konkludere uten at det foreligger en avgjørelse.

Det jeg har opplevd er så absurd og vanvittig at man virkelig kan lure på om det finnes rettssikkerhet i dette landet - og ja, - om alle som kritiserer Ap, islam og som ikke la ned rose foran domkirken skal tas.

25.05.2017 kl.21:27

"Man sier ikke at folk HAR en psykisk lidelse fordi en psykiater sier at det ikke kan utelukkes."

Nei, men om noen tviler, så drar du vel til psykiater for en utredning?

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.22:16

Anonym: Og hvem tviler og hvorfor tviler de? Avdelingsdirektøren nevnte aldri hva jeg skrev på facebook. Jeg har aldri møtt noen som har trodd at jeg har hatt en psykisk lidelse. Det er også helt bak mål å si da jeg har en svært sterk psyke, men det er vel derfor de som sier det sier det. De tåler det rett og slett ikke, fordi de selv har psykiske lidelser. Og advokater sier da ikke at man har en psykisk lidelse om man ikke har det. Jeg skulle gjerne visst hvorfor denne psykiateren mente at det ikke kunne utelukkes! Hva skulle tyde på det av det jeg sa?

25.05.2017 kl.21:53

Om Laila hadde fått saken til høyesterett og tapt hadde hun fortsatt ikke godttatt det og innsett at hun har driti seg ut. At dere orker å holde på med kjærringa.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.22:18

Anonym: Det er fordi ingen er perfekte, selv ikke de i Høyesterett. Og slik lovverket fungerer trenger man da ikke alltid konkrete bevis på alt.

Rulpert

25.05.2017 kl.22:31

Du mangler vurderingsevne, rett og slett. Alle innsigelse mot din versjon av virkeligheten bare underbygger din versjon og fører deg lengre ut. Politiet så dette i full blomst i intervjuet, må ha vært en heftig og sjokkerende opplevelse.

Så din leder mente at du endret personlighet da mannfolka dukket opp? Tenk litt mer over det. Det treffer jo spikeren rett på hodet, du opplever jo bokstavelig talt uvirkelige ting og det merker så klar de rundt deg.

Lykke til. Håper du finner igjen virkeligheten en gang.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.22:45

Rulpert: Og hvorfor i all verden skal jeg høre på dere anonyme som ikke kan vite hva jeg har opplevd? Dere kan da ikke komme med innsigelser mot noe dere ikke vet noe om! Dere har ikke kommet med en juridisk vurdering eller paragraf! Politiet er helt blåst. Hva er poenget med å brøle og nekte å ta imot anmeldelser fra meg? De må være sinnssyke. Og så sa de også at det ikke var så kaldt da jeg var låst ute! Er det liksom greit å si fordi jeg er så stygg??? Jeg endret ikke oppførsel da mannfolka dukket opp! Jeg fortalte også kolleger om halvstrupebåndet på hytta og ei mente at det heller måtte være for å ta inntrengere.....

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.22:48

Rulpert: Veldig rart at man ikke aksepterer politi med private meninger, mens det å brøle og være frekk i kjeften mot etniske norske damer er helt ok.....

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.22:50

Rulpert: Kanskje øverste politiledelse er klin koko...

25.05.2017 kl.22:50

Hvis 10 000 mennesker sier en farge er rød og Laila mener den er svart, så ville ikke Laila hatt egenskapen til å reflektere "kanskje de har rett siden alle sier det".. nei, Laila ville angripe de på Facebook med innlegg som at de var lesber, sikkert fra Lærdal, støtter muslimer, jobber i barnevernet, kjenner statsadvokaten osv osv ... Laila har nå blitt så syk at det beste for Laila og de rundt henne ville vært en innleggelse. Sjeldent man ser noen så mentalt syke får lov å holde på så lenge på nett... best å tipse Nav at hun fortsatt holder på så de får dokumentert at det var riktig å tilby Laila psykiater. Synd hun ikke fullførte. Det ville garantert ført til behandling. Ønsker deg lykke til i din forkvakla verden. Hei Nav!!! Aldri før har en arbeidsgiver opptrådt mer riktig for å beskytte sine andre ansatte og brukere mot en ustabil ansatt med personlighetsforstyrrelse og vrangforestilling.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.23:09

Anonym: Du er helt usaklig. Farge har da ingenting med juss å gjøre. Statsadvokaten?? Husker ingen av dere at jeg har nevnt regjeringsadvokaten? Kjenner statsadvokaten? Hvem kjenner statsadvokaten? Du snakker bare piss.

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.23:36

Anonym: Eller jo forresten, jeg lurte på om ikke statsadvokaten i straffesaken mot meg kom fra Erdal, ei nabobygd i Lærdal, det var hun som hadde skrevet straffesaken...Det var en annen mannlig statsadvokat som møtte i retten. Jeg ble jo frikjent fordi de mente jeg hadde noe psykisk, men det var nok bare fordi de ikke ha meg straffet. Jeg anket også, uten at det førte frem. Skulle jo hatt 22 dager i fengsel.

Hahaha

25.05.2017 kl.22:51

Laila er syter en gang tilbake med brølende politi. Det hender man må brøle til drittunger som ikke tar nei for et nei

Laila Monica Nikolaisen

25.05.2017 kl.23:11

Hahaha: Skulle ikke forundre meg om brøleren var i slekt med en NAV ansatt og at de begge trodde de var på party....

26.05.2017 kl.00:20

Hva skulle du sitte inne for?

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:14

Anonym: For å ha sprayet rødt foran inne i en drosje (at han snudde seg og fikk spray på seg selv var ikke tilsiktet) da en drosjesjåfør nektet å gi meg bankkortet tilbake før turen var over.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:55

Anonym: Jeg tror han var muslim. De tenker ikke akkurat at kunden alltid har rett. Hva var poenget med å nekte å gi meg kortet tilbake? Jeg ba til og med om å få det tilbake flere ganger.

26.05.2017 kl.00:21

"Og slik lovverket fungerer trenger man da ikke alltid konkrete bevis på alt."

Det samme gjelder din psykiske helse. Man trenger konkret bevis på at du er psykisk syk, for det er ganske tydelig at du ER.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:18

Anonym: Det er nok litt forskjell på domstolene og psykiatrien.

26.05.2017 kl.00:41

Det bare bekrefter Laila det alle påpeker. Igjen konspirerer hun med at at brøler er i slekt med noen i Nav. I tillegg går du rett i fella med med å si "Farge har da ingenting med juss å gjøre"... dette er det klassiske symptomet på vrangforestilling - de henger seg opp i detaljer og klarer ikke se det store bildet. Eksempelet som ble brukt med farger var for å få frem at du ikke har selvinnsikt og ikke egenskapen til å reflektere. Du henger deg opp i om fargen og jussen. Takk for at du bare bekrefter og underbygger det alle her ser. Du er helt ute å kjøre... oppsøk hjelp nå. Det handler om flere enn deg. Slik du holder på nå så vil faktisk potensielle venner av sønnen din styre unna. De tilhører generasjonen som finner alt på nett. De vil tenke at mora hans er helt syk i hodet, og dermed skygge banen. Skjerp deg din egoistist. At du har ødelagt ditt eget liv ( nei nav var ikke gjort det- du er ene og alene skyld i dette) får stå for din regning. Men du kommer til å ødelegge fremtiden for guttungen din hvis du fortsetter slik. Oppsøk hjelp Laila ...erkjenn at du er syk

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:21

Anonym: Da må den kommende generasjon være svært dumme! Man dømmer da ikke familiemedlemmer for det andre i familien gjør. Det er kun hos muslimene man gjør slikt der alt handler om familieære.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:22

Anonym: Veldig rart at de finner meg da jeg og min sønn har helt ulike etternavn...... Du prater bare piss og det kun for å ta meg.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:25

Anonym: Men med flere og flere muslimer så vil selvsagt familieære betyr mer og mer. Det norske folk og politikere vil jo ha det slik da så. Håper de selv vet å oppføre seg, hvis ikke kommer andre å må gjenoppprette æren. Det er tross alt vi som skal integreres i islam, ikke de som noen gang kan glemme eller nekte å følge det som står i Koranen. Man nekter jo ikke troende slikt, det er rasistisk!

26.05.2017 kl.00:46

"Og hvem tviler og hvorfor tviler de?"

De eneste som tviler er folk som sliter med det samme som deg. Vi andre håper du får det bedre etter hvert.

26.05.2017 kl.00:58

Jeg har sitti noen timer nå og klippet ut alt du har lagt ut om kollegaer, mailer, om eks og dine fremstillinger av kollegaer som lesber. Videre all dine uttalelser om muslimer som bare underbygger at du ikke var skikkhet til å jobbe som saksbehandler i det offentlige. Alt dette er sendt til Nav sentralt slik at de kan gripe inn igjen. Nå driver nemlig Laila og sprer konspirasjoner som er ren løgn, men som kan så usikkerhet hos brukere. Så håper jeg Nav drar deg inn i rettsapparatet. Der kommer de selvfølgelig til å vinne og Laila blir fradømt retten til å være på sosiale medier og blogge. Synd at ikke Laila skjønner at hennes Facebook og blogg har ødelagt alle fremtidige muligheter for å få jobb. Laila skjønner ikke det ..hun skjønner nemlig ikke spillereglene i arbeidslivet.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:26

Anonym: Men å gi muslimer rett til å foreta skjønn som billettkontrollør er helt ok.......

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:28

Anonym: Jeg vil si at det verre at det er ens politiske meninger som skal avgjøre om man kan jobbe som saksbehandler eller ikke! Det minner om DDR, Nord-Korea og muslimske land.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:29

Anonym: Lover og regler betyr altså ikke noe lenger, kun om man liker islam eller ikke. Det er blitt helt vilt.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:34

Anonym: Og det fordi muslimer da vil tro at folk i det offentlige som har uttalt seg negativt om islam og muslimer ikke vil følge lover og regler, selv ikke de som er jurister. Må være fælt å være så paranoid. Og det gir jo grobunn til forskjellbehandling og at muslimer skal få det de søker på alltid. Muslimer må lære seg hvordan vi i vesten tenker og hvilken betydning lovverket har og at det kan få følger å ikke følge de selv som saksbehandler. At man ikke liker islam eller kritiserer muslimer betyr ikke at det er begått noen lovbrudd og man kan gjøre en like god og rettferdig jobb som alle andre. Muslimer har ødelagt norsk arbeidsliv og norske lover og regler og profesjonalitet. Nå handler al om trynefaktor. Det er helt grusomt.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.08:26

Anonym: Å kritisere islam eller muslimer privat har da ingenting med lojalitet eller tillit i det offentlige å gjøre. Det er en helt gal og absurd tankegang. Men det viser hvordan muslimer forvitrer samfunnet og det rettssamfunnet vi har hatt.

26.05.2017 kl.01:02

" Jeg ble jo frikjent fordi de mente jeg hadde noe psykisk" ... likevel mener du at det ikke feiler deg noe? 😂😂 ... arbeidsgiver mener det, politiet mener det, retten mener det.. alle som leser bloggen din mener det. Ja... alle ser du har en diagnose.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:36

Anonym: Jeg fortalte om alt jeg hadde opplevd, menn som kom med videre..... og det betydde visst at jeg hadde en psykisk tilstand ifølge retten.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.07:53

Anonym: Man kan lure på hvorfor de andre mener det ja. Mulig det jobber noen klin gærne politiadvokater eller ledere i politiet som helst ikke bør få se mine anmeldelser.... Arbeidsgiver har jo vist at de har begått en rekke lovbrudd. De mener jo til og med at vi må tilpasse oss muslimer og hva analfabeter måtte tro...... Samfunnet er blitt sykere og sykere. Og slik har det blitt etter at vi har fått flere og flere muslimer. Er der virkelig ingen som ikke ser det?? Eller er så de naive og så snille at de tror at alle i verden bare har gode regler og bare tenker pent om andre.....?

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.08:23

Anonym: Det er nok kun sosialister og de som ønsker islam velkommen som mener at jeg er psykisk syk.

26.05.2017 kl.02:56

Du er syk, Laila. Du trenger hjelp, Laila.

Ronny Jørgen

26.05.2017 kl.09:32

Men Laila,ALLE mener jo at du er psykisk syk-tror du hele verden er noe av det du beskriver?

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.09:40

Ronny Jørgen: Nei, alle mener ikke det. Å være i en psykisk tilstand er ikke å ha en varig psykisk sykdom. Hva mener du med om jeg tror at hele verden er slik jeg beskriver?? Jeg tror at den vestlige verden forvitres og ødelegges mer og mer av muslimers inntog ja!

Ronny Jørgen

26.05.2017 kl.10:22

Det sa jeg ikke heller. Jeg og alle andre her prøver forgjeves å fortelle deg at du er psyk nå og at du trenger hjelp akkurat nå.

Hvorfor tror du ikke på oss når vi sier det?

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:28

Ronny Jørgen: Hvorfor er dere anonyme?? Fordi dere er Ap medlemmer???

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:28

Ronny Jørgen: Jeg vil gjerne vite hvem dere råtne mennesker er!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:29

Ronny Jørgen: Dere er nok enten Ap medlemmer eller muslimer!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:30

Ronny Jørgen: Når jeg ikke skriver noe om muslimer på facebook så blir jeg ikke blokkert. Merkelig.....

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:31

Ronny Jørgen: Dere er vel noen unge muslimske gutter som lager et helvete for alle som sier noe negativt om islam.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:32

Ronny Jørgen: Terrorister er jo ikke bare de som sprenger noen i filler. De er også de som bedriver sin stille terror.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.10:58

Ronny Jørgen: Islam forvitrer hele rettsstaten!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.11:46

Ronny Jørgen: Unge muslimske gutter som sikkert mobber etniske norske gutter, stalker de og deres foreldre på nettet---og det synes norske sosialister og hønsehjerner er så flott. La oss alle legge oss flat for islam, alt annet er rasistisk. Man kan ikke engang hjelpe andre mennesker om man ikke forsvarer islam.

Ronny Jørgen

26.05.2017 kl.11:03

Kan du ikke bare lese hva jeg skriver og svare der etter?

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.11:44

Ronny Jørgen: Du spør om hvorfor jeg ikke tror på dere når dere sier det? Dere er anonym, det er vel svar nok! Ditt motbydelige ondskapsfulle svin.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.11:49

Ronny Jørgen: Du vil selvsagt si at jeg vil snakke om ditt navn til alle og enhver om jeg visste det. Du er livredd for ditt omdømme. Du er et svak og ynkelig menneske!!!!!!!! Hvorfor står du ikke frem så alle kan se for et flinkt menneske du er som også har kompetanse til å avgjøre om andre er syke! Din syke jævel. Du burde sperres inne på livstid!

Frida

26.05.2017 kl.11:58

Du Laila,du trenger ikke late som om det er alle andre som er psyke her. Det er slett ikke vanskelig å se at det kun er deg!

Så klart vil ingen stå fram med navn her,så dumme er ingen av oss.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.12:41

Frida: Dere har aldri kommet med et juridisk svar. Jeg tipper dere alle er muslimer som går etter etniske nordmenn og det synes både politiet, NAV og alle andre er helt greit. Fy faen for et rettssamfunn. Islam forvitrer hele samfunnet, nå er det ikke like regler som gjelder, nå går det på om man forsvarer islam eller ei. Fordømrade sosialistpakk som har ødelagt hele den vestlige verden. Hva var egentlig poenget med å beskytte oss mot terror 17 mai da muslimer like så greit kan bedrive sin stille terror og hva er poenget med å gå imot det uungåelige?? Når muslimer får politisk makt så trenger man ikke beskytte oss mot terror lenger.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.12:44

Frida: Det er jo veldig rart at vi har fått et slikt samfunn etter 2207.... hvorfor er ikke muslimene med sosialistene i deres rosetog??

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.12:48

Frida: Men det er jaggu godt at vi som ikke snakker så varmt om islam kan sole oss når det er fint vær. Jeg kommer aldri mer til å søke en jobb. Jobbene får muslimene og immigrantene ta, deres liv er jo så mye mer verdt enn våre.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.12:59

Frida: Det ligger opp i dagen at AP kan gjøre som de vil uten å bli straffet...om de vil ta folk som ikke har fordømt ABB, som ikke har lagt ned roser. Det er jo derfor de vil ha inn så mange muslimer som mulig. For å straffe alle som ikke liker islam, noe som jo heller ikke ABB gjorde. Derfor burde vi vel også fått inn islamsk straff som pisking, steining... Veldig rart at ikke Ap har foreslått det.

26.05.2017 kl.12:07

Gode nyheter, Laila. Fikk ordnet 3 mnd blokkering på Facebook likevel, som du ønsket. Juni, juli og august.

26.05.2017 kl.13:32

"Hvorfor står du ikke frem så alle kan se for et flinkt menneske du er som også har kompetanse til å avgjøre om andre er syke!"

Hva mener du, Laila? Ingen i verden har kompetanse i følge deg. Så lenge folk sier deg midt i mot er de inkompetente selv med dr.grad! Hva så om du har studert jus? Det er uforståelig det du skriver - ingen sammenheng!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.14:02

Anonym: Så lenge de er anonyme så kan ingen vite hvem de er! Hva tilsier at dere som svarer meg har doktorgrad??? Dere har jo ikke kommet med et saklig argument eller noe jurdisk. Dere representerer en ondskap uten like.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.14:04

Anonym: Om noen her har doktorgrad så sier det nok mer at muslimer tror på Koranen og følge den uansett utdanning. Det samme kan nok sies om sosialister!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.14:05

Anonym: Lar du anonyme bestemme over ditt liv??

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.14:06

Anonym: Doktorgrader og professorater kan man ha på et svært smalt felt. Det betyr ikke at man kan svare på alt.

26.05.2017 kl.13:48

Sinnsyk. Behandling. Nå.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.14:02

Anonym: Hold nå kjeften din!

26.05.2017 kl.14:18

Hva tilsier at du er jurist? På dette tidspunktet er det ingen som ser på deg som jurist, kun en psykisk syk person. Hvis du er så misfornøyd med å være norsk borger, syns jeg du kan flytte! Du har ingenting her å gjøre.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:09

Anonym: Ha! Norsk rett driter så mye i muslimer at de sier jeg har en psykisk tilstand for å slippe å ta meg i fengsel. Hva sier dere nek om det a??

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:11

Anonym: Fy faen du er frekk! Jeg har ikke innvandret, mine foreldre har ikke innvandret, jeg har aner tilbake til over 1000 år siden og jeg er en ekte etnisk norsk dame. Jeg vil ha muslimer ut av landet, deportere de og stenge grensene!

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:11

Anonym: Drit og fra. Norske dommere driter i dere muslimer og vil heller dere bak lås og slå.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:15

Anonym: Jeg så kronprinsen skulle lese noen gamle skrifter....ja, han er vel redd for sin Krone! Jeg har vel blåere blod enn han.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:17

Anonym: Alle som kan juss ser på meg som jurist! Når har du tenkt å pelle deg ut av landet??

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:18

Anonym: Du får dra til et land der alle er svarte i håret og har brune øyne. De kalles jo så fargerike.....

Her er mer om dette

26.05.2017 kl.15:20

Her er mer om facebook-blokkeringen din:

http://bit.do/laila-monica-facebook-blokkering

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:26

Her er mer om dette: Nei, jeg får bare dø jeg .......

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:27

Her er mer om dette: Når skal muslimer deporteres? Man vet jo aldri hvem som vil begå terror av de så må man jo fjerne de alle.

Anonym

26.05.2017 kl.15:29

Hvorfor driver du og spammer kommentarfeltene til tusenvis av andre bloggere i dag?

Kommentarene på min blogg kom fra IP 88.90.130.146.

Du skriver at du ikke er sinnsyk, men det ser vi jo her at du er.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:30

Anonym: Du får spørre de i NAV, spesielt Szulist, Kagnes og Østli.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:30

Anonym: Ser Østli en søknad fra en muslim så ber hun kolleger slette den.

Laila Monica Nikolaisen

26.05.2017 kl.15:32

Anonym: Men siden hun er lesbisk så er jo det tillatt, for de homofile går foran muslimene.

Anonym

26.05.2017 kl.15:38

"Du får spørre de i NAV, spesielt Szulist, Kagnes og Østli."

Er det de som har 88.90.130.146?

Regjeringsadvokat Padderoed Jr.

26.05.2017 kl.15:40

Slutt å plate Laila, hun er åpenbart ikke frisk!

Skam dere.

26.05.2017 kl.17:13

Hva skal du gjøre på når du er blokkert på facebook?

Kari Nordmann

26.05.2017 kl.17:59

Når du blir utestengt fra Facebook og Blogg.no,hva med en egen youtubekanal? Du kan tjene penger på det.Mange som føler seg urettferdig behandla av samfunnet har egne kanaler der

26.05.2017 kl.18:33

"Ha! Norsk rett driter så mye i muslimer at de sier jeg har en psykisk tilstand for å slippe å ta meg i fengsel. Hva sier dere nek om det a??"

Hah! Du er faktisk psykisk syk! Hva sier du om det a?

Ronny Jørgen

27.05.2017 kl.10:25

Går det bra med deg i dag Laila?

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.11:32

Ronny Jørgen: Nei , nå er jeg snart dø. Så da blir det drapstiltale på dere!

27.05.2017 kl.12:22

Fortsatt sinnsyk, ja.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.12:40

Anonym: Stakkars dere som må kalle meg sinnssyk for å rettferdiggjøre deres ondskap! Det betyr nok at dere kan straffes som fullt ut tilregnelige.

27.05.2017 kl.13:51

Straffes for hva da?

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:41

Anonym: For å ha forsøkt å få meg til å ta mitt eget liv, ødelegge det!

Ronny Jørgen

27.05.2017 kl.14:20

Ja Laila,du har nok helt rett.Det er nok VI som kommer til å bli straffet, det er nok VI som er utilregnelige osv...Det er aldri deg selv-vi vet det.

Nåkommerdetenlangtiradesnart..

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:40

Ronny Jørgen: Så du mener jeg er utilregnelig? Nei, det er faktisk ikke meg selv, like lite som det er de voldtatte sin skyld, eller de som blir ranet, myrdet etc!

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:42

Ronny Jørgen: Det er utrolig merkelig at det skal ta så lang tid å få kopier fra min anmeldelse til min advokat.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:50

Ronny Jørgen: Jeg må da snart få avklart om mitt liv er over og jeg bare kan begynne å råtne eller om det ikke er det!

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:51

Ronny Jørgen: Å nei, det er jo sant - jeg er jo rasist og da er jo mitt liv over.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.14:53

Ronny Jørgen: Så hvorfor skal jeg få svar fra politiet og hvorfor skal de ta kopier...... Ikke engang sikkert advokaten har bedt om det. Hvem bryr seg................................................................

27.05.2017 kl.15:04

"Jeg må da snart få avklart om mitt liv er over og jeg bare kan begynne å råtne eller om det ikke er det!"

Og i mellomtiden gjør du som Ribsskog. Dere er dønn like.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:21

Anonym: Nå får du faen meg gi deg. Ifølge deg er nok alle som klager idioter, alle som anmelder er idioter og vi er alle lik Ribsskog.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:21

Anonym: I mellomtiden? Ja, hvor lang skal denne mellomtiden bli da??????????????

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:31

Anonym: Det er bare muslimer som er verdt noe. Jeg har da tatt haugevis av kopier i min jobb - de har vel såpass til kopimaskiner hos politiet også at det bare er å legge en bunke i kopimaskinen så går det av seg selv - jeg har ikke engang skrevet på to sider. Hvor jævlig vanskelig kan det være?? Eller håper de på at jeg tar livet mitt så de slipper å kopiere.....det skulle ikke overraske meg!!

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:32

Anonym: Fy faen for en ondskap. Hvorfor i all verden straffer de folk når de er råtnere enn de verste selv.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:40

Anonym: Eller der tok jeg feil; NAV har skrevet på begge sider....

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.15:41

Anonym: Men der tok jeg feil igjen; jeg har ikke kopiert på begge sider og jeg har levert mine kopier til politiet - så da er det jo enkelt å kopiere!!!!! Skal det virkelig ta flere uker og måneder å kopiere???

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.16:05

Anonym: Husker han politiadvokaten som ringte meg på jobben angående et familiemedlem...han hadde nok fått fullmakt, men han var nok av typen som trodde han hadde det uansett.... Jeg har alltid tenkt på han som en sleiping.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.16:10

Anonym: Kanskje det var han som ringte min leder og sa så mye stygt om meg!!! Han har vært mye i media.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.16:12

Anonym: Han må ha hatt fullmakt for ellers så brøt jeg loven. Mulig han ble forbanna fordi han måtte ha det eller at jeg sa at han måtte ha det, eller at han ikke hadde det og bare fikk generell informasjon... Husker jeg snakket med han lenge.

Ronny Jørgen

27.05.2017 kl.17:00

Det kan ikke være for at du ikke har noen sak at du ikke hører noe fra politiet?

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.17:16

Ronny Jørgen: De skal kopiere! Det kan de gjøre selv om de ikke anser det for å være en sak.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.17:17

Ronny Jørgen: Og alle får da melding om innlevert anmeldelse selv om det ikke blir noen sak. Det er vel denne politiadvokaten som står bak.

27.05.2017 kl.17:09

"I mellomtiden? Ja, hvor lang skal denne mellomtiden bli da??????????????"

10 år, 20 år? 50? Kommer an på om dere etterhvert blir tvangsinnlagt eller ikke.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.17:19

Anonym: Det er godt å høre at ditt liv er et helvete og full av møkk og at du har mistet alt. Det fortjener du ditt råtne og onde krapyl.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.17:20

Anonym: Håper noen kommer og sperre deg inne et sted. Og så blir du der fordi ingen finner deg.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:09

Anonym: Det var det noen prøvde på med meg, å sperre meg inne i en trappeoppgangen i Eilert Sundts gate 52. Ytterdøra der hadde tidligere ikke smekklås, så jeg hadde ikke kommet meg ut. Det er mulig jeg ville ha klart å knuse vinduet i døra eller dirke opp låsen, men jeg tror ikke det. Det lå igjen en diger isoporplate i gangen som den som hadde lokket meg ut nok hadde brukt fordi vedkommende ikke visste at døra hadde smekklås nå. Den skulle han da ha lagt mellom døra og karmen, slik jeg gjorde da jeg gikk ut for å spørre folk om hjelp..

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:12

Anonym: Han ville da ha lagt isoporplaten mellom døra og karmen mens han var inne hos meg, eller ringte på, slik at han raskt kom seg ut. Den isoporplaten hadde ikke ligget der før. Det var like før jul og neppe noen i gården. Mulig min mor ville ha lurt på hvorfor jeg ikke kom på julaften, men hun kunne også ha trodd jeg ikke gadd....

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:31

Anonym: Min sønn hadde blitt frastjålet sine nøkler 14 dager før!

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:40

Anonym: Jeg mistenker Pål Mathisen som mine kolleger likte så godt. Jeg vet at han hadde noe å gjøre i området rundt Njårdhallen og Hovseter der min sønn da gikk på skole, da Majorstuen skole da ble pusset opp og de holdt til i Vestre Aker sine bydelskontorer ved Gardeleiren. Jeg mistenker at han har gått inn i hallen da mjn sønn hadde gym og stjålet hans kort og fått tak i min adresse.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:41

Anonym: Jeg mente stålet hans nøkler.

27.05.2017 kl.17:24

Sånn er det nok.

27.05.2017 kl.17:49

Skal du på byn i kveld?

Mr. Johnson

27.05.2017 kl.17:55

Anbefaler du kontakter politiet og purrer.
I går, (fredag ettermiddag), så dro jeg, inn til Oslo, for å handle mat.

Jeg tok t-banen, fra Haslum.

Og selv om det ikke var rush, i retning Oslo, (for det rushet er, om morgenen, vil jeg si).

Så var det, litt dårlig plass, på t-banen.

Så det ble til, at jeg satt meg, på et klappsete, (like ved døra), noe t-banene ikke hadde, på 90-tallet, (for eksempel), sånn som jeg husker det.

Og en pakkis, satt ved siden av, en annen pakkis.

På klappsetene ovenfor meg.

Men 'plutselig', så ville visst, han ene pakkisen, heller sitte, på det klappsetet, som var, nest ved siden av, det jeg satt på.

Og det syntes jeg, at var, rimelig merkelig.

Så jeg reiste meg tidlig, da t-banen, nærmet seg Nasjonalteateret.

Og jeg tok et bilde, av refleksjonen, til han 'pakkisen', (i vinduet).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

27.05.2017 kl.18:46

Heftig psykose på deg, Laila. Kanskje det er mulig å få hjelp for dette?

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:50

Anonym: Jeg har ingen psykose nei. Dama til min eks Elvira Mathisen, har selv oppført i opplysninger som ligger på nettet at hun jobbet ved Hovseter skole da min sønn gikk på Majorstuen skole som da var plassert ved Huseby. Han gikk av ved Hovseter hver dag. Min eks har nok besøkt sin dame, fulgt henne og deretter fulgt etter min sønn og tatt hans nøkler. Deretter har min voldelige eks prøvd å låse meg inne i gangen.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:56

Anonym: Jeg tok visst feil, at linkedl ser jeg at hun jobbet ved Huseby barnehage i periode sept- okt 2013.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:57

Anonym: Og Huseby barnehage lå vel ved Husebyleiren og da gikk de begge av ved Hovseter T-bane.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.18:57

Anonym: Jeg ble utelåst i 19 desember 2013.

27.05.2017 kl.19:21

Psyk, psykere, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.19:26

Anonym: Hva er sykt med dette? Det er bare å sjekke fakta. Og min sønn lyver ikke om at nøklene ble stjålet. Alt det andre han hadde i lomma lå pent på benken i gymhallen, kun nøklene var borte. Det er et faktum at jeg ble låst ute, jeg går aldri i søvne og jeg var ikke full da jeg kom ut. Dette var et drapsforsøk på meg. Ikke rart dere anonyme prøver alt dere kan for å sverte meg. Kanskje han samarbeidet med mine ledere på NAV også!

27.05.2017 kl.19:35

Psyk.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.19:46

Anonym: Elvira Mathisen har jo vist bilder av seg selv med Ylvisbrødrene.... mulig hun kjenner flere i humornorge. Han som hjalp meg til slutt da jeg var låst ute lignet på denne magikeren (Ken et eller annet) som ofte har opptrådt på tv. Og folk her inne har jo kalt seg Thomas Seltzer...så mulig humornorge syns det er morsomt å gå etter folk som ikke vil ha Islam her.

27.05.2017 kl.21:48

Bare å melde fyren det om du er overbevist. Burde jo ha gjort det når han knekte ribbeina dine. Da hadde du iallefall en god sak. Men da trekte du anmeldelsen. Hva i allverden driver du med??

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.22:29

Anonym: Politiet har aldri vært på min side. Både de og NAV samarbeider vel med han.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.22:29

Anonym: Og med resten av gjengen da selvsagt.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.22:32

Anonym: Alle jubler og fryder seg over å ha hatt det morsomt med meg og ødelagt mitt liv; politiet, domstolene, NAV, regjeringsadvokaten, ekser, kolleger, ledere, eksers damer, de i Lærdal, komikere....med flere! Venstresiden som hater alle som ikke er enige med de. De gleder og jubler over å ødelegge livet til ei som står hele alene og der de kan gjøre akkurat som de vil.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.22:34

Anonym: Og så journalister da, spesielt de i VG. De er sikkert overlykkelige over å ha ødelagt mitt liv.

27.05.2017 kl.22:34

Siste kommentarer viser at du er ikke troverdig i det hele. Så du mener denne Mathisen er en viktig person med mye makt i samfunnet slik at han kan ha NAV og politiet i sin hule hånd i landet Norge. Du er passe sprø.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:34

Anonym: Han kan ha enhver kvinne i sin hånd, spesielt eldre damer 10 år eldre enn han minst og de som er hønsehjerner.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:35

Anonym: Og det er jo mange hønsehjerner i politiet og NAV!

Lege Johnson

27.05.2017 kl.22:50

Merkelig at du trakk anmeldelsen av denne Mathisen.

27.05.2017 kl.23:12

For å si det rett ut: Ingen av de du nevner bryr seg trolig ikke en døyt om ditt liv. Du er glemt blandt de fleste. De husker deg ikke. Du er ikke betydningsfull for noen av disse personer. Men du er blitt en liten bloggkjendis der folk leser fordi det er ganske utrolig at et menneske kan latterligjøre seg selv til de grader helt frivillig! Er smått utrolig.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:37

Anonym: Jeg er da vel ikke ute etter at de skal bry seg. Jeg er ute etter at får sin straff og aller helst blir sperra inne resten av sine liv.

27.05.2017 kl.23:28

Hun kaver jo bare etter oppmerksomhet hun er helt usynlig ellers i samfunnet og sitter på et tastatur og får utløp for sinne og hat.

Stakkars lille ubetydelige drama queen.

Så flaut .

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:36

Anonym: Nettopp. Jeg er lett å ødelegge livet til.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:40

Anonym: Det er lett å drite i lover og regler når det gjelder meg. Hvem bryr seg. Det er bare å drepe meg.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:40

Anonym: Jeg er helt alene i verden og har ingen.

Laila Monica Nikolaisen

27.05.2017 kl.23:42

Anonym: Når min sønn reiser vil ingen savne meg. Da er det bare å finne på masse faenskap mot meg. Være sadiistisk, pine meg, sperre meg inne, holde meg fanget. Ingen i hele verden vil bry seg.

28.05.2017 kl.00:24

Ikke glem helikopterpilotene. Vi er de verste.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.00:35

Anonym: Helikopterpilotene? Mener du han som kom til meg en nyttårsaften? Han hadde jeg glemt. Rart at det ekle svinet husker meg da.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.00:38

Anonym: Håper han styrter snart da.

28.05.2017 kl.00:53

"Helikopterpilotene? Mener du han som kom til meg en nyttårsaften?"

Mener selvsagt alle. I tillegg til politiet, domstolene, NAV, regjeringsadvokaten, ekser, kolleger, ledere, eksers damer, de i Lærdal, komikere, osv, selvsagt.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.01:25

Anonym: Hvorfor akkurat helikopterpilot? Hvorfor ikke jagerpilot? Husker den gangen jeg sa det var Ivar Simastuen som sang Morgan Kane og så sa sønnen hans Dag Simastuen at det var det ikke, det var Benny Borg.

28.05.2017 kl.00:55

Går ut fra at du håper at vi alle styrter snart.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.01:22

Anonym: Ja, det skal du gje deg faen på at jeg ønsker inderlig.

28.05.2017 kl.02:07

Jagerpiloter også, selvsagt. Og glem ikke fiolinister. Fy flate for noen råtne mennesker.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.09:47

Anonym: Jagerpiloten kjenner jeg ikke som noe råttent menneske! Det var dere som trakk frem flyvere.

Tom

28.05.2017 kl.03:03

Å herregud .... innleggene dine viser og bekrefter at det var bra du mistet jobben. Det er faktisk veldig bra siden du ikke var skikkhet til å være jurist i NAV. Så må du slutte å skylde på alle andre at "livet mitt er over) ... det er kun du som er skyldig i dette. Alle ser jo at du ikke har noe sak. De som er i mot deg er en del av konspirasjonene dine..... dette er så flaut at jeg håper du blir dømt en gang. Du er jo mentalt ødelagt.. #flaut... garantert ikke jurist... for juss skjønner ikke Laila

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.09:51

Tom: Lurer på om ikke helikopterpiloten het Tom..... Vel. Man fjerner ikke datatilganger til statsansatte fordi de ikke kommer til møte med advokat for å diskutere behandling. Det er ingen plikt for statsansatte å ha med advokat og det er også galt å diskutere behandling når man ikke er syk!! Alle disse advokatfirmaene jeg har vært borti har gjort seg skyldig i grove feil. Jeg begriper ikke at de kan ha advokatlisens. Bare spurte meg om jeg hadde skrevet på facebook og da kunne arbeidsgiver bryte alle lover og regler som fantes????

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.10:16

Tom: Dessuten var jeg ikke ansatt som jurist i NAV. Jeg hadde akkurat de samme oppgaver som de uten utdanning eller lav utdanning. Jeg var førstekonsulent. Jo, jeg er like uskyldig som et voldtektsoffer, ransoffer eller de som blir drept.

28.05.2017 kl.03:48

Glem ikke psykiatere, som tjener mye mer enn deg på å behandle sånne som deg. Makan!

28.05.2017 kl.11:28

Du er så enkel, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.11:48

Anonym: Jasså, så du mener det er enda mer komplisert??

28.05.2017 kl.11:44

Gleder du deg til facebook-blokkeringen? http://bit.do/laila-monica-facebook-blokkering

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.11:49

Anonym: Hvis det skjer så viser det hva facebook er.....

28.05.2017 kl.11:52

"Hvis det skjer så viser det hva facebook er....."

Hva viser det da? Og at det skjer er det ingen tvil om.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.12:00

Anonym: Ikke en seriøs bedrift! Dere har da ingen makt over facebook. Dette er bare tull.... Dere er noen onde jævler rett og slett. Kan man ikke sprenge folk i lufta så kan man jo sette ting i brann, kaste steiner, stalke de på nettet, få de utestengt.... Og Ap synes det er så berikende.

28.05.2017 kl.11:59

Kanskje du kan bruke tiden på behandling for dine psykiske lidelser?

28.05.2017 kl.12:03

"Man fjerner ikke datatilganger til statsansatte fordi de ikke kommer til møte med advokat for å diskutere behandling."

Har du tenkt over at møtet kanskje var for å informere deg om å fjerne datatilgang?Konsekvensen hadde blitt den samme, med eller uten møte.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.12:15

Anonym: Konsekvensen hadde da ikke blitt den samme da de bruker som begrunnelse at jeg ikke kom på møte med advokat og at jeg da må ta følgende - miste datatilganger, få endrende arbeidsoppgave, og til slutt levere nøkkelkort. Hva skulle de ha brukt som begrunnelse for å fjerne datatilganger ellers?? Og det er noe merkelig å be meg ta meg advokat til eget møte fordi jeg sier jeg må vurdere å ha med advokat på de vanlige møtene. Møter de ofte ikke skrev hva skulle inneholde engang.

28.05.2017 kl.12:05

Blir godt for deg med en pause fra Facebook.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.12:10

Anonym: Jeg er ikke der så mye.... men dokument.no har noen interessante artikler. Hva sier dere den dagen muslimer går inn i alle hjem og halshugger dere?

28.05.2017 kl.13:02

Men kjære deg, hadde du samtykket til behandling betyr det at du er syk, og da hadde de ikke latt deg ha datatilgang. Du møtte ikke opp! Har du fortsatt datatilgang? Nei! Konsekvensen er den samme, uansett hva du valgte.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.13:58

Anonym: Hva snakker du om? Jeg samtykket da ikke til behandling. Ja, selvsagt er resultatet det samme, og gjør det saken noe bedre?? Nei, tvert imot. De ville altså sende meg til behandling uten samtykke og uten psykisk lidelse. Man kan virkelig lure på hva de ville ha sagt til advokaten for å overbevise han!

Ronny Jørgen

28.05.2017 kl.13:48

Du dukket jo aldri opp på møtene,hvordan skulle de forklare deg at de ville gi deg sparken når de ikke engang fikk deg i tale?

Og når det gjelder Dokument.no så beviser du bare for en nyttig idiot du er for dem!!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.14:01

Ronny Jørgen: Jo, jeg kom på alle møter og alltid alene. Da jeg ville ha med en advokat lagde de et stort nummer ut av at det skulle holdes eget møte med advokat. Helt bissar.
Document.no er en god informasjonskanal.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.14:05

Ronny Jørgen: Folk får begynne å sette seg inn i hva islam står for og ikke bare tro at det er en religion på linje med kristendommen. De forholder seg altså til en bok som ble skrevet på 600-tallet fortsatt. Det er helt absurd at vestlige samfunn skal forholde seg til de, og attpåtil gi muslimer makt til å endre samfunnet tilbake til 600-tallets normer og regler.

28.05.2017 kl.15:24

"Jo, jeg kom på alle møter og alltid alene. Da jeg ville ha med en advokat lagde de et stort nummer ut av at det skulle holdes eget møte med advokat. Helt bissar."

DU lagde et stort nummer ut av et møte. Når ble det vanlig å ha med seg advokater til møter med arbeidsgiver? Kanskje fordi du visse du lå tynt an pga alt du hadde gjort?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.15:32

Anonym: Mine ledere led åpenbart at paranoia og trodde det verste om meg som Pål Mathisen...... Og det jeg har opplevd er da ikke normalt så det å ha med en advokat ¨på mtler med de ville ikke vært det minste rart. Jeg er sjokkert over at norske advokater er så naive. Hvem jobber de egentlig for??

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.15:34

Anonym: Hva trodde egentlig mine ledere at jeg drev med?? De oppførte seg som Stasi! Szulist var kanskje Stasi agent..... Skulle tro jeg var en spion og drev med all slags snusk. Eller så har Pål Mathisen fordreid hodet på de alle.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.15:35

Anonym: Jada, jeg er spion og Matahari......!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.15:37

Anonym: Ifølge mine ledere var det beste å komme bardus på meg, ikke si hva møter skulle handle om, bruke overraskelsesmomentet. sette korte frister..... Men de greide ikke å ta meg som den "spionen" jeg er, haha.

Ronny Jørgen

28.05.2017 kl.15:28

Anonym 15:24 ; Ja kanskje det ja..

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.15:38

Ronny Jørgen: Tror du også jeg er en spion eller agent....??

Kari Nordmann

28.05.2017 kl.16:02

Du skryter så mye av at du er jurist,men ser ikke selv at du ikke har en reel sak,men du lider blant annet av paranoia.Mange psykiske lidelser kategorier du passer inn i .Desperat etter oppmerksomhet og.Aldri noe nytt å komme med. "Nye" innlegg er gammelt oppgulp ,bare enda mer usakelig en de innleggene du hadde her som du har sletta.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.16:21

Kari Nordmann: Det er ikke jeg som lider av paranoia. Det er dere som svarer meg og er sykelig opptatt av å ta meg. Og allerede i din neste setning faller forrige setning til kort; jeg kommer ikke med nye ting fordi jeg ikke er opptatt av oppmerksomhet om meg! Jeg har da ikke denne bloggen for å gjøre meg selv "berømt", men for å vise hva NAV og staten, politiet, regjeringsadvokaten, domstolene med flere driver med. De støtter en kødd og paranoia type som Pål Mathisen.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.16:36

Kari Nordmann: Lurer på om lederen for internrevisjonen i NAV var i slekt med Pål Mathisen, han het jo også Mathisen.

Pastor Ribsskog

28.05.2017 kl.16:04

Jeg ber til Gud om at du skal bli kvitt dine psykiske lidelser, men det hjelper dessverre ikke. Ser ut til at du må oppsøke hjelp, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.16:21

Pastor Ribsskog: Ja, be til Gud du før Satan tar deg.

Mathisen

28.05.2017 kl.16:38

Noe sånt, vel.

Kari Nordmann

28.05.2017 kl.17:05

Du blir bare mer og mer lik Ribsskog.Du sier du ikke er opptatt av oppmerksomhet,du har i dag linket til bloggen din på FB uten noe nytt åkomme med.Innleggene dine er intetsigende ,de blir værre og værre.Evne til å skrive saklig og konkret har du ikke enda så høyt utdanna du er.Alle ser at du blir dårligere bare ikke deg selv.Du er blitt et internettfenomen og et freakshow Laila.Få hjelp

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.17:38

Kari Nordmann: Jeg har ikke mer enn 2000 lesere og de fleste er nok Ribsskog med ulike Ip nr....så noe internett fenomen er jeg ikke! Hvorfor skal jeg skrive saklig og konkret - som jeg for øvrig har gjort mange ganger - til en gjeng med anonyme? Dere ligger jo på et svært lavt nivå.

28.05.2017 kl.17:39

"Men de greide ikke å ta meg som den "spionen" jeg er, haha."

Skrevet av Laila, 6 år.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.17:41

Anonym: Ja, det er nok noen pedofile av de mannfolka .....

28.05.2017 kl.18:06

"Hvorfor skal jeg skrive saklig og konkret - som jeg for øvrig har gjort mange ganger - til en gjeng med anonyme? Dere ligger jo på et svært lavt nivå."

Du har aldri vært i nærheten av å være saklig! Hva vet du om hvilket nivå leserne dine er på? Bare fordi man ønsker å være anonym, betyr ikke at man er lavere utdannet enn deg. Er det ikke flaut å være utdannet jurist, men ikke oppføre seg som en? Du er mer rasist enn jurist.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.18:22

Anonym: Dere har jo aldri kommet med ett vettugt argument. Kan du si en positiv ting muslimer har bidratt med i vesten?

Kari Nordmann

28.05.2017 kl.18:31

" Hvorfor skal jeg skrive saklig og konkret - som jeg for øvrig har gjort mange ganger - til en gjeng med anonyme? Dere ligger jo på et svært lavt nivå."

Hva er vitsen med bloggen din om du ikke skal skrive saklig og konkret? ,samme om folk her er anonyme,du vil ha fram din "sak" som ikke er noen sak.Ikke undervurder leserene dine Laila.Bare et lite tips.

og her er din presentasjon av deg selv:

"Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det."

Oh.. the ironi

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.18:44

Kari Nordmann: Som jeg skriver så skriver jeg da saklig og konkret ofte! Jeg har aldri undervurdert dere. Min sak som ikke er noen sak?? Det må være fordi venstresiden driter i lover og regler når det gjelder folk de ikke liker det da.

28.05.2017 kl.18:55

"Dere har jo aldri kommet med ett vettugt argument. Kan du si en positiv ting muslimer har bidratt med i vesten?"

Du kan jo begynne med å Google hvor alle tingene du har hjemme hos deg er fra, klær, sko, etc. Regner med du har tatt taxi flere ganger enn den ene gangen du prøvde å stikke av ved å sprute sjåføren ned med selvforsvarsspray? Mange muslimske sjåfører har kjørt deg trygt hjem! Mange muslimer har butikkene sine åpne på helligdager så du kan hamstre. Mange av de pakker maten du lager hver dag. Ikke minst er mange muslimer av yngre generasjon høyere utdannet enn deg! Plutselig, av en eller annen grunn blir du innlagt på sykehuset der en muslimsk sykepleier kommer til å ta best mulig vare på deg, selv om du er rasist!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:09

Anonym: Det du nevner er da helt normale ting som ikke er noe positivt! Det skulle da bare mangle. Og det hadde sikkert vært etniske nordmenn som kunne ha kjørt meg hjem. Jeg handler ikke på helligdager og jeg hamstrer ikke! Høyere utdannet enn meg?? Det mest skremmende da er at de fortsatt følger Koranen og er muslimer. Sikkert noen etnisk norske som også kunne tatt vare på meg der jeg slapp å vite hva de tror på! Jeg prøvde ikke å stikke av da jeg sprayet sjåføren, han hadde jo bankkortet mitt også. Har aldri opplevd at noen nekter å gi meg kortet tilbake! Jeg hadde vel heller ikke blitt kastet ut av siste nattbuss med nesten tom buss og da jeg ikke hadde gjort noe galt og med gyldig månedskort om ikke sjåføren var en utlending! Eller måtte leve i frykt resten av mitt liv for terror. For ikke å snakke om at vi til slutt må underlegge oss en religion fra år 600. Helt utrolig.

28.05.2017 kl.19:07

Laila er Norges psykeste blogger og muligens Norges psykeste NAVer.

Kari Nordmann

28.05.2017 kl.19:10

"Jeg har aldri undervurdert dere." Eh?? du gjør ikke annet enn å undervurdere leserene dine,kaller de inkompetente jævla hønsehjerner og gud veit hva.Du slenger bare dritt ,du aner ikke noe om kompetansen til de som leser og skriver her.Selvinnsikt er fint å ha Laila,det burde du øve deg på

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:14

Kari Nordmann: Jeg undervurderer aldri hønsehjerner da de har mye makt!! Så fortell meg da; har arbeidsgiver rett til å frata en statlig ansatt datatilganger, endre arbeidsoppgaver og til slutt be de om å levere nøkkelkortene fordi de ikke kommer til møte med advokat, ikke stopper å skrive på nettet og ikke vil la seg behandle?

28.05.2017 kl.19:24

Arbeidsgiver har helt rett!

Så fortell oss hvorfor de IKKE skulle gjort det?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:28

Anonym: Fordi de begikk straffbare handlinger etter arbeidsmiljøloven; trakassering og brudd på varslingsreglene, fordi de ikke hadde hjemler til å bestemme det de gjorde.

28.05.2017 kl.19:25

Du er en jurist uten jobb. Hva pokker er det verdt? Slutt å skryt av utdannelsen din, den har ikke hjelpt deg en skitt.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:29

Anonym: Jeg har da ikke skrytt av den. Og det viser hva for et samfunn vi har. Det hjelper ikke med utdanning om man ikke har referanser fra hønsehjerner!

28.05.2017 kl.19:41

"Fordi de begikk straffbare handlinger etter arbeidsmiljøloven; trakassering og brudd på varslingsreglene, fordi de ikke hadde hjemler til å bestemme det de gjorde."

Hvor står det?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:55

Anonym: Arbeidsmiljøloven §§ 19-1, 19-2. Man kan ikke bestemme noe over andre uten å ha hjemmel for det, man skal ikke utsettes for usaklighet og trakassering.

28.05.2017 kl.19:47

"Jeg har da ikke skrytt av den. Og det viser hva for et samfunn vi har. Det hjelper ikke med utdanning om man ikke har referanser fra hønsehjerner!"

En flink jurist hadde ikke trengt referanser, kun renommé! Du derimot, får ikke jobb selv med gode referanser, ikke etter alt du har lagt ut på det store nettet!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.19:57

Anonym: Jeg er ikke ute etter jobb, men å leve resten av livet på erstatning fra NAV, politiet, regjeringsadvokaten med flere! Og det sier litt om rettssamfunnet når jeg kan ta de.

28.05.2017 kl.20:05

"Høyere utdannet enn meg??"

Oppegående mennesker er vanligvis høyere utdannet enn deg, ja.

28.05.2017 kl.20:07

"Arbeidsmiljøloven §§ 19-1, 19-2. Man kan ikke bestemme noe over andre uten å ha hjemmel for det, man skal ikke utsettes for usaklighet og trakassering."

Kjære vene. Du har trakassert dine tidligere kolleger ved å sende e-Mail der du anklager de for å "stalke" deg. Arbeidsgiver ville sende deg til psykiater, og da er du som arbeidstaker pliktig til å gjøre det, eller slutte. Du glemte visst at arbeidsmiljøloven ikke bare gjelder for arbeidsgivere, men arbeidstakere også! Her har du en som gjelder for deg.

§ 19?2. Ansvar for arbeidstakere

(1)

Arbeidstaker som uaktsomt overtrer bestemmelse eller pålegg gitt i eller i medhold av denne lov, straffes med bøter. Medvirkning straffes på samme måte.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:09

Anonym: Så fortell meg hva jeg har overtrådt av bestemmelser i arbeidsmiljøloven? Det gir uansett ikke arbeidsgiver rett til å begå straffbare handlinger selv!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:10

Anonym: Det er da ikke trakassering å sende ut mailer og spørre hvem av de som har lest min facebook!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:10

Anonym: Arbeidsgiver har ikke rett til å sende noen til psykiater!

M. Haugen

28.05.2017 kl.20:09

Beklager å si det, men du kommer ikke til å få erstatning. Derimot kan noen av de du har hetset ha krav på erstatning fra deg.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:11

M. Haugen: Ja, det er vel det de svina håper på.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:13

M. Haugen: Jeg skal også bruke opp alle sparepengene så jeg ikke bruker noe av dette til livsopphold. Jeg har ikke tenkt å sponse innvandrere!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:36

M. Haugen: Og på hvilket grunnlag skal de ha erstatning fra meg for? Foreligger det ansvarsgrunnlag, økonomisk tap, årsakssammenheng?

28.05.2017 kl.20:10

"Jeg er ikke ute etter jobb, men å leve resten av livet på erstatning fra NAV, politiet, regjeringsadvokaten med flere! Og det sier litt om rettssamfunnet når jeg kan ta de."

Syns så synd på deg. Du er virkelig overbevist om at du en vakker dag får erstatning(for hva?)! Da kan jeg røpe for deg at du kommer til å gå over til sosialen snart, hvertfall når det ikke står på papiret at du er psykisk syk.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:13

Anonym: Ja, det er jeg overbevist om.

28.05.2017 kl.20:25

Er det stas å være psykere enn Ribsskog?

M. Haugen

28.05.2017 kl.20:38

Skal du selge leiligheten også? Ser du frem til å bo i en nedslitt trygdeleilighet på Sagene med narkomane naboer?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:45

M. Haugen: Jeg kan kjøpe meg en ny leilighet med salg av denne leiligheten som jeg ikke har lån på og ved hjelp av mine sparepenger og eventuelt salg av hytta. Da trenger jeg ikke lån. For øvrig; er det balkong på trygdeleiligheten så går det sikkert greit.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:47

M. Haugen: Men jeg forventer et digert erstatningsbeløp!

28.05.2017 kl.20:52

"Men jeg forventer et digert erstatningsbeløp!"

Hva skjer hvis du ikke får?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.20:56

Anonym: Da lever jeg akkurat som før.

28.05.2017 kl.21:01

Er Laila og Ribsskog samme person? Det lurer jeg litt på nå.

Paal

28.05.2017 kl.21:32

Men, Laila! Hva mener du er riktig måte for arbeidsgiver å gå frem om de har en åpenbart psykisk syk arbeidstaker som ved sin nettaktivtet på fritiden og sine mailer til kollegaer skaper et utålelig arbeidsmiljø?

Jeg forstår at du mener dette ikke var tilfellet, men det hindrer ikke arbeidsgiver i å ha oppfattet situasjonen slik. Jeg er uansett interessert i høre ditt svar på problemstillingen, rent hypotetisk.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.21:42

Paal: Åpenbart psykisk syk arbeidstaker?? Hva mener du? Så det er jeg som skaper et utålelig arbeidsmiljø og ikke de som legger seg borti andres privatliv, klager på alt en gjør, nekter å se på saker på nytt, sier en bare skal slette søknader, grinete kjerringer som har vært der i 40 år, unge feminister uten peiling på livet, der alt bare handler om å være søtest, bake mest mulig kaker, skape allianser, ikke tørre å fatte vedtak, usikre uformelelige kjerringer uten selvtillit?? Det er vel det samme åssen arbeidsgiver oppfattet situasjonen så lenge de ikke hadde hjemmel, brøt lover og regler......Og hva tilsier at ikke arbeidsgiver er mentalt syk? Du kan bare prøve deg med dette i retten så skal du knuses!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.21:47

Paal: Og det er da bare å unngå å si at flere anonyme kolleger følger med på en!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.21:48

Paal: Fy faen for noen jævler. Sitter der og følger med en kollega som de aldri snakker med.....de burde faen meg tatt livet sitt i skam!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.21:51

Paal: Og hva med å behandle og respektere meg som alle andre? Feire min 40 års dag som alle andres, gratulere meg med dagen, ønske meg velkommen tilbake til jobb når jeg har vært syk..

28.05.2017 kl.21:45

"Da lever jeg akkurat som før."

Hvordan da? Trodde du bare kunne få opp til 104 uker med dagpenger? Du kan vel ikke få det resten av livet?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.21:46

Anonym: Jeg lever vel på det jeg får i livsopphold da. Det blir vel 6000 i måneden sånn cirka, + dekket husleie, strøm. Her er internett i husleia.

Paal

28.05.2017 kl.21:59

Wow! Det var svarene sine! Jeg ber deg svare på spørsmålet som et hypotetisk et, si at det ikke var deg som var arbeidstakeren, men en hvilken som helst annen. Som åpenbart var psykisk syk. Etter arbeidsmiljøloven har vel arbeidsgiver en plikt til å skjerme de andre arbeidstakerne mot et utålelig arbeidsmiljø? Igjen, jeg ber deg svare generelt, ikke om din 40 årsdag, kaker eller annet som strengt tatt ikke er relevant.

Og er det ikke strengt tatt innenfor arbeidsgivers styringsrett å organisere arbeidet, herunder rett til å fordele arbeidsoppgaver og kontorplass? Mener du de trenger en hjemmel utover den ulovfestede styringsretten? Det ville vel først være tilfellet om du ble tildelt arbeidsoppgaver som var i strid med arbeidskontrakten din?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:17

Paal: Herregud, ingen er vel åpenbart psykisk syk før det er bekreftet av en psykiater!!! En er ikke psykisk syk fordi en ikke er sosialist, ikke er overfladisk, ikke liker å småprate ved kaffemaskinen, ikke må småflørte med alle muslimske menn.....! Jeg har da aldri gjort de andre noe, jeg stalket de ikke privat, jeg klagde ikke på de anonymt, jeg nektet ikke å se på saker på nytt, jeg gratulerte andre med dagen... jeg hadde respekt for andre! Kan du fortelle meg hva som skulle tyde på at jeg skulle lide av noe? Og generelt; hva mener du med åpenbart psykisk syk? Arbeidsgiver kan aldri opptre usaklig! Å sette en til å se på skannede dokumenter som ville blitt digiatilsert var åpenbart en stilling uten fremtid.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:18

Paal: Tenk på mitt svar som hypotetisk.....!

M. Haugen

28.05.2017 kl.21:59

/

LAILA MONICA NIKOLAISEN

28.05.2017 kl.20:45

M. Haugen: Jeg kan kjøpe meg en ny leilighet med salg av denne leiligheten som jeg ikke har lån på og ved hjelp av mine sparepenger og eventuelt salg av hytta. Da trenger jeg ikke lån. For øvrig; er det balkong på trygdeleiligheten så går det sikkert greit.

.

Jeg trodde nav krevde ar en solgte eid leilighet før en får sosialhjelp?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:19

M. Haugen: Hvorfor er det bedre å leie enn å eie? Men vil de det så får jeg vel gjøre det da.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:22

M. Haugen: Dere håper selvsagt på at jeg skal sitte der med tiggekoppen.... Fy faen for noen jævler dere er, sosialister og AP medlemmer. Pål Mathisen er også sikkert med i Oslos underverden.

28.05.2017 kl.22:15

Du er så syk at du har rett på uføretrygd uten tvil. Gå til lege, legg frem denne bloggen samt facebook osv. Få hjelp. Fortsetter du som du nå gjør så ødelegger du livet ditt fullstendig.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:20

Anonym: Ja, veldig.....Man bør nok heller se på de statlige etater og deres totale inkompetanse! Rettssikkerheten er jo på null.

28.05.2017 kl.22:23

Du får ikke eie noe som helst. Må ta til takke med de dårligste leilighetene der alle sosialklientene bor. Må møte hver morgen på sosilakontoret og ut å gjøre mer eller mindre meningsløse oppgaver. Pusse tagging eller plukke hundelort etc. Passsende for en jurist ikke sant? Kjempeartig. Du gleder deg vel til dette?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:25

Anonym: Ja, dere gleder dere nok til det. Det er jo en sløsing med mine ressurser, men så lenge jeg ikke er sosialist og ikke snakker vamt om islam så betyr ikke utdanning noe. For et jævlig råttent samfunn. Tipper de i Lærdal også gleder seg stort.

28.05.2017 kl.22:28

Vel, så lenge de høyrevridde får styre så blir det verre og verre å vere på sosialen. Så tror du skal vere glad om vi får et regjeringsskifte snart. Sosialistene er dine beste venner.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:30

Anonym: Jeg er vant med å slite og stå på - i motsetning til sånne som røyker hasj og gir faen. Håper virkelig at AP taper valget så til de grader!!!!!!! Sosialistsvin!

28.05.2017 kl.22:30

Utdanning er null verdt så lenge man ikke har snev av sosial intelligens og ingen grad av nettvett.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:32

Anonym: Jeg har mer sosial intelligens enn Ap folk.. og nettvett har jeg også, hvem har en paranoid eks etter seg??

Paal

28.05.2017 kl.22:31

Nå svarer du på den hypotetiske problemstillingen i førsteperson. Jeg forstår at dette er personlig og sårt, men som jurist skal du vel være opplært i se en sak fra mer enn en side.

Mener du at psykisk sykdom oppstår i det den blir diagnostisert? Betyr det at så lenge man ikke lar seg utrede, kan man per definisjon ikke lide av en psykisk sykdom? Gjerne korriger meg om jeg tar feil, men om det er din oppfatning, er du nok ganske alene om den. Jeg mener at psykisk sykdom i enkelte tilfeller kan være åpenbar. Kan du ikke prøve å legge det til grunn som faktum, og svare på hva som ville være riktig fremgangsmåte fra arbeidsgiver sin side? Prøv å svar generelt og ikke la ditt svar være preget av hva du personlig har opplevd.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:39

Paal: Det er jo helt åpenbart at du mener meg. Det var ikke noe for arbeidsgiver å ta fatt i. Hva konkret skulle tyde på psykisk lidelse til en ansatt? Riktig fremgangsmåte for arbeidsgiver er selvsagt alltid å være saklig, følge lover og regler! Helt utrolig at du ikke skjønner det!

28.05.2017 kl.22:32

Hvis du vil flytte fra leiligheten, hvor vil du da bo? Og skal sønnen din være med på flyttelasset?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:33

Anonym: Da skal jeg leve på hemmelig adresse, din gjøk!

28.05.2017 kl.22:32

Du sliter og står på som faen for å ødelegge alle muligheter for å få deg ny jobb. Det skal du ha!

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:34

Anonym: Det går vel an å ta seg ny utdanning? Jeg har masse materiale til bøker også. Eller finne på noe annet.

28.05.2017 kl.22:35

Så får du sette igang da. Da har du iallefall ikke tid å sitte her og skrive tull og tøys for å underholde oss andre her.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:40

Anonym: Nei, det gidder jeg ikke.

28.05.2017 kl.22:45

Blir du ikke oppfølgt av NAV mht jobb? ER jo garantert et eller annet de kunne ha sendt deg på i Oslo. Du må jo ta til takke med hva som helst. Det er din plikt for å opprettholde dagpenger. Mye bedre for deg å jobbe på Rema 1000 enn å sitte hjemme.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.22:46

Anonym: Jeg jobber faen ikke med sosialister"!!!!!!!!!!!!!!!

M. Haugen

28.05.2017 kl.22:49

Er rema 1000 sosialister?

Kari

28.05.2017 kl.22:52

LAILA MONICA NIKOLAISEN

28.05.2017 kl.22:39

Paal: Det er jo helt åpenbart at du mener meg. Det var ikke noe for arbeidsgiver å ta fatt i. Hva konkret skulle tyde på psykisk lidelse til en ansatt?

.

Oppførselen din. Friske, normale oppegående personer holder ikke på slik som du gjør.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:16

Kari: Hva konkret mener du?? Du er klar over at man ikke bare kan slenge ut slike generelle påstander?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:26

Kari: Du er så jævla fucka i hodet! Psykopatjævel.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:31

Kari: Det er heller ikke normalt at alle støtter en far og tror at mora er den jævelen, at man lar et barn stå i skammekroken, at man støtter sin bror uansett, at man skriker til en at man er verdens verste mor.....

28.05.2017 kl.22:57

Hvorfor er du så fientlig innstilt til folk som er hyggelig mot deg?

Paal

28.05.2017 kl.23:09

Nei, jeg mener ikke deg. Jeg mener din situasjon, gitt at faktum var en åpenbar psykisk lidelse. En psykisk lidelse som gjorde at det psykososiale arbeidsmiljøet ble utålelig for de øvrige ansatte. Er situasjonen utenkelig? Jeg har ingen problem med å se den for meg. Du burde klare å skille mellom din faktiske situasjon, og den lignende, men hypotetiske situasjonen jeg skisserer. Så jeg spør igjen, enda klarere: Om en åpenbart psykisk syk person på grunn av sin sykdom gjør arbeidsmiljøet ulevelig for de øvrige ansatte, hvordan mener du at arbedsgiver korrekt håndterer en slik situasjon? Og hva ville eventuelt vært hjemmelen til å iverksette de tiltak som gjøres?

Eller er arbeidsgiver da forpliktet til å la den psykisk syke personen fortsette å ødelegge det psykososiale arbeidsmiljøet på arbeidsplassen?

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:24

Paal: For det første måtte de kunne vise til konkret hva som skulle tyde på psykisk lidelse, hva som konkret gjorde arbeidsmiljøet så dårlig for de andre! Så skulle en psykiater vurdere om det var grunn til å innkalle en ansatt. Så skulle den ansatte få velge om vedkommende ville snakke med en psykiater ut i fra saksopplysningene arbeidsgiver hadde. Hva konkret skulle endres hos den ansatte? En arbeidsgiver kan da ikke bare støtte kolleger som ikke liker en.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.09:00

Paal: Og hvis jeg var så forferdelig å se så kunne de vel ha plassert meg i et eget kontorrom da! Det jobbet da andre kolleger i småe kontorer, enten bare en eller et par sammen. Disse var da neppe så dårlig likt som meg heller.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.09:03

Paal: Hvorfor plasserte de meg siden av ei som hadde jobbet for min tidligere leder med å sjekke alle mine feil?? Ei som mente at hennes saker var de viktigste, selv om hun kun jobbet med et lite felt og kun hadde 30% stilling, mens vi andre måtte tenke på alt annet også? Og så skulle hun alltid belære oss - hvordan trodde hun vi klarte oss ellers?? Åpenbart at hun hadde lav selvfølelse....hun trodde jo at vi andre fikk vite så mye mer enn henne også og var helt paranoid. Trodde jeg stjal kulepenner fra henne.

Tom

28.05.2017 kl.23:31

"Hva sier dere den dagen muslimer går inn i alle hjem og halshugger dere?"

Og du sier du ikke er psykisk syk 😂😂😂

Tipper at innen 2017 er over så er Laila Tvangsinnlagt. Veldig synd at hun ikke tenker mer over at hennes idiotiske innlegg, holdninger og handlinger har ødelagt for henne. Men mennesker med et forvrengt verdensbilde, personlighetsforstyrrelse og vrangforestilling klarer ikke innse dette. De tror alle andre tar feil selv om alle som har tatt i saken til Laila, hørt om den eller i femtiden vil komme borti den - vil si at Nav gjorde alt rett. Heldigvis for brukere og kollegaer ble Laila fjernet..jeg ser Laila er i gang på Facebook igjen med å henge ut tidligere kollegaer og advokater. Mest sannsynlig sitter de og ler i matpausen og sier "det var godt vi ble kvitt hu gale kjerringa - håper hun får behandling snart" ... husk også . ..hvis saken din skulle gitt deg millionerstatning så ville nok advokater kastet seg over saken din og det ville vært innlysende at du hadde en sak. Ingen vil ta i den og det sier egentlig ganske mye. Du hat ingen sak og fortsetter du å plage politi og rettsvesenet med denne saken skal du ikke se bort fra at du blir tvangsinnlagt.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:39

Tom: Det kan vel skje. Så du legger ikke merke til terror du altså? Du tror det bare er å vende det andre kinnet til? Du tror man kan samarbeide med muslimer? Det er du som er helt fucka. Islam bøyer seg aldri for noen. Tror du det? De har ennå ikke fått så mye politisk makt så derfor er det heller ikke helt åpenlyst. Det du sier viser bare for et politisk korrekt samfunn vi har og der rettssikkerheten har forsvunnet. Med din siste setning så burde man virkelig etterforske de i politiet.

Laila Monica Nikolaisen

28.05.2017 kl.23:56

Tom: Jeg anser din siste setning som en trussel og vil politianmelde deg!

Kari

29.05.2017 kl.00:43

/Kari: Du er så jævla fucka i hodet! Psykopatjævel.

.

Takk for at du bekrefter hva jeg sa.

Lykke til og vel hjem.

29.05.2017 kl.00:52

"Arbeidsgiver har ikke rett til å sende noen til psykiater!"

De kan ikke ha en psykisk syk arbeidstaker heller!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:15

Anonym: Man kan ikke bare finne en lovbestemmelse som kan brukes til å ta en ansatt og så finne på alt mulig for å få den ansatte til å passe inn i denne paragrafen for å gi de sparken og ødelegge ansattes liv.

29.05.2017 kl.00:53

"En er ikke psykisk syk fordi en ikke er sosialist, ikke er overfladisk, ikke liker å småprate ved kaffemaskinen, ikke må småflørte med alle muslimske menn.....!"

Neida, men dette utelukker heller ikke at man er psykisk syk. Og er det én ting alle (bortsett fra deg) er enig om så er det at du er psykisk syk. Veldig syk.

29.05.2017 kl.00:55

Til og med Ribsskog har fått med seg at du er splitter pine supersinnsyk.

Tom

29.05.2017 kl.02:28

Ref Facebookinnlegg hvor du kaller ei dame fra fylkesmannen støgg kjerring fordi hun ringte og sa du ikke fikk jobben og hvor du mente hu var misunnelig på bildene. ...er det plutselig galt å ringe noen for å informere de at de ikke har fått jobben nå. ...atter en gang underbygger og understøtter du faktumet at du er helt ute å kjøre. Når det er sagt...det viser også hvor selvsentrert du er når du tror at årsaken er misunnelse på de bildene. Hvis bildene skulle bety noe så måtte det være noe som "hvem faen legger ut hundretalls av bilder av seg selv i trangt skjørt - hu virker litt rar" ... De har åpen profil på Facebook og den er til hinder for at du noen gang får ny jobb ... igjen.... Skyld ikke på andre at ditt liv er ødelagt. Det er ENE OG ALENE DIN FEIL. alle andre bortsett fra deg klarer å se dette . Det handler ikke om at Nav bryter lover og regler. Det handler om at du oppførte deg som en liten drittunge som ikke var smart nok til å skjønne konsekvenser. Se hvor det tok deg hen. Det tok deg dit hvor du fortjener å være. Applaus til Nav for å kvitte seg med en ubrukelig kollega

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:26

Tom: Hva er galt med å ville ha bilder av mine kjoler? Jo, hun fra fylkesmannen i Buskerud var ikke helt god og en fare for alle sine innbyggere og kolleger. Det står jo i attesten fra NAV at jeg er avskjediget og de papirene hadde de da. Hun var akkurat lik hønsehjernene i NAV. Det er ikke vanlig å ringe å si at man ikke har fått jobben, det er heller ikke vanlig å bare sende sms med møtetidspunkt. Mulig hun var nysgjerrig på meg og bare innkalte meg for å trakassere meg! Det må da være lov å ha egne meninger i dette landet. Når ble det slutt på det å være profesjonell på jobb?? Når ble det slutt på skille mellom jobb og privatliv? Når ble det slutt på det å være saklig og konkret? Nei, dette handler om unge kvinner som tror at facebook er noe de må sjekke på alle kolleger og at alle må like hønsehjerner som de, ønske alle flyktninger velkommen og at islam er fredens religion, som må legge seg borti andres liv..! Ubrukelig kollega - jeg jobbet mer enn de til sammen!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:29

Tom: Disse unge kvinnene er livsfarlige, de ødelegger mennesker. De bør virkelig få sin straff!

Tom

29.05.2017 kl.02:33

.."... fortsetter du å plage politi og rettsvesenet med denne saken skal du ikke se bort fra at du blir tvangsinnlagt" ... du må gjerne politianmelde meg for den setningen. Man blir ikke dømt for å ytre seg om hva som man tror kommer til å skje. Det vet vel du som er jurist.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:08

Tom: Jo, å true noen i fremtiden er selvsagt straffbart!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:10

Tom: Å si at "man ikke skal se bort fra" er like truende som om du skulle ha sagt at det vil jeg bli!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:13

Tom: Du gir inntrykk av å kunne jobbe i politiet(rettsvesen) og at dere ikke vil hjelpe meg... og du forsøker å hindre en etterforskning!

29.05.2017 kl.02:40

Hvorfor gir dere som svarer her inne denne psyko bloggen oppmerksomhet og gir næring til galskapen?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.07:27

Anonym: Dette er ingen psykoblogg! Det er de som svarer meg som er psykoer.

29.05.2017 kl.08:10

Dette er en psykoblogg, jo.

29.05.2017 kl.08:41

Hva slags blogg mener du at dette er da, Laila? Om det ikke er er en psykoblogg så er du uansett en psykoblogger.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.08:44

Anonym: Det er vel ikke psyko å si sannheten om hva man opplever som NAV ansatt, fra advokater, politi og andre! Det burde interesse alle!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.08:46

Anonym: For ikke å snakke om de jævlene i Lærdal. Alle i Norge bør få vite hva de driver med. At jeg har sendt min sønn dit i alle år ser jeg på som rein barnemishandling. At han har møtt Brita Molde og de andre der....stakkars gutt.

29.05.2017 kl.08:44

Hvor seriøst tror du politiet tar den anmeldelsen av Tom?

Tror du det hjelper dine tidligere saker hos politiet?

Tror du politiet blir mer samarbeidsvillig med deg eller det motsatte?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.08:49

Anonym: Tror du politiet behandler saker etter trynefaktor?? Hvis de gjør det så er det ulovlig og ikke noe man driver med i en rettstat! Og gjør de ikke noe så får jeg ytterligere bevis for noen jævler de er. Selv om de garantert kommer til å henlegge anmeldelsen med begrunnelse at de ikke kan vite hvem vedkommende er. Men så har jeg i hvert fall bevis på at noen prøver å ta meg, at de bruker politiet og rettsvesenet mot meg!! Det kan godt være en politiansatt som står bak.

29.05.2017 kl.09:05

Å fy faen så tjukk i huet du er .Later du som om du er så forbanna dum??

29.05.2017 kl.09:17

Du mener vel ikke det svaret du gir over her??

En politiansatt som står bak hva nøyaktig? At du har ødelagt ditt eget liv er det nok bare du selv som står bak.

29.05.2017 kl.09:25

Provokasjon provokasjon. Prøver desperat å holde liv i bloggen.

29.05.2017 kl.09:39

Syter du hver bidige dag?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.10:17

Anonym: Jeg var ikke som mine kolleger som måtte klage hver gang det kom en endring, nye krav med mer! Merkelig nok får de bli, de som visste de ikke ville innfri kravene......

29.05.2017 kl.10:13

Spiller du kostbar siden du ikke svarer? Du sitter sikkert der og gliser for deg selv hver gang det tikker inn en kommentar på bloggen din.

29.05.2017 kl.10:24

Men hvorfor sitter du og klager og syter her inne hver bidige dag,om eks kolleger? De er slettes ikke dine kolleger lengre og kommer aldri til å bli det igjen.

Det er DU som sutrer her glem ikke det!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.10:35

Anonym: For å fortelle verden hva slags folk som jobber i NAV og hva de driver med av trakassering og straffbare forhold og der de ødelegger livet totalt for kolleger de ikke liker. Muslimer, Ap medlemmer, lesber, sosialister, feminister....... Jeg lurer på hvorfor muslimen sa at jeg var "sjuk"! Ifølge NAV ledelsen var visst det helt greit å si. Jeg fortjente heller ikke lønnsøkning som de to mannfolka bak meg sa.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.10:48

Anonym: Samt selvsagt hvordan advokater, politiet, regjeringsadvokaten opptrer!!

29.05.2017 kl.11:21

Gi deg!

Tror du alle som leser bloggen din er idioter?

ALLE som leser her ser at det er DU som har sørget for at du fikk sparken.

Alt av dokumentasjon du legger ut forsterker kun NAV sin sak,og ikke din.Det svekker kun din egen "sak" derfor blir det ingen rettssak eller erstatning...Erstatning skjønner jeg ikke helt hvordan du kom frem til at du skal ha.Hva skal du ha det for egentlig? Det er da ikke de på NAV sin skyld at du er tippet over.Ta det opp med psykologen din,få en erklæring på at du er sinnssyk.Det er faktisk bedre for deg å ha papirer på at du er psyk enn at du skal sitte her å late som om du er frisk og at alle andre prøver å diskretere deg-dette vet du godt selv.Gjør det nå bare for det er for sent.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:32

Anonym: Jeg venter på et juridisk svar, ikke svada og synsing. Det jeg har opplevd er så absurd og vanvittig juridisk sett at min oppførsel ikke var det minste overraskende. Å oppleve det jeg har gjort i en statlig etat er helt sinnssykt fra deres side. Det er usaklig, det er uten hjemler, det er trakasserende, det er løgner.....med mer!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:37

Anonym: Erstatning skal jeg selvsagt ha fordi jeg har tapt inntekt og vil ha det i all fremtid fordi jeg ikke lenger kan stole på ledere og kolleger og at de gjør korrekte juridiske vurderinger. Jeg har ingen referanser fra de, hele avskjeden er ugyldig og det er ikke jeg som skal lide pga det det har gjort mot meg. Der foreligger alt som gir erstatning; det er et økonomisk tap - også frem til pensjonsalder, det er ansvarsgrunnlag - arbeidsgivere har objektivt ansvar for sine ansatte og det er årsakssammenheng mellom det de gjorde mot meg (de skal følger lover og regler uansett hva jeg har sagt) og det økonomiske tapet jeg har.

Lege Johnson

29.05.2017 kl.11:25

/For å fortelle verden hva slags folk som jobber i NAV og hva de driver med av trakassering og straffbare forhold og der de ødelegger livet totalt for kolleger de ikke liker.

.

Føler du det hjelper, er det mange som støtter deg?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:40

Lege Johnson: Mener du jeg skal basere livet mitt på hva dere anonyme mener? Det er nok langt flere som støtter meg enn dere som skriver her inne.

29.05.2017 kl.11:42

Du venter på et juridisk svar???

Er du sveiseblind?

Det er ikke noe juridisk svar å gi det da det er ingenting galt eller urettferdig som har skjedd deg.

Du ble sinnssyk Laila,og det kan du dessverre ikke skylde på noen andre.

Synes du det er ekkelt å tenke på å be om hjelp?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:46

Anonym: Det er nok du som er sinnssyk.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:48

Anonym: Hele NAV er vel sinnssyke, det samme med flere advokater, politiet med flere! Hele venstresiden er jo sinnssyke.

29.05.2017 kl.11:49

Nope! Just you!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.11:52

Anonym: Nope?? Hva er det for svar?? Hvilket språk er det?

29.05.2017 kl.11:55

Engelsk Laila,do you speak it?

Men godt forsøk på å ro deg unna!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.12:52

Anonym: Det heter No! Nope, det er sånn kult språk blant de som tror de er med... og som kun forholder seg til trynefantor og klenger seg på og smisker med psykopatene for å komme seg frem.

Nød- og rettighetsspesialist John Cons

29.05.2017 kl.12:11

Er dette en nød- og rettighetsblogg?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.12:54

Nød: Kan du ikke spørre Codex, ifølge de har jeg jo en sinnssykdom.... Håper folk aldri kontakter de om juridisk bistand.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.13:00

Nød: Nå har du sperret epostadressen min også eller????

Kjell

29.05.2017 kl.13:48

Hvilken blogger er verst? - Side 26 - Rampelyset - Kvinneguiden Forum

forum.kvinneguiden.no ? topic ? 92015...

13. mar. 2015 - 20 innlegg - ‎13 forfattere

femhjerter - etter å ha sett ett par blogshoutsoverskrifter, er jeg def ferdig med den bloggen også nå. ... http://lagertha.blogg.no/. Måten denne bloggeren uttrykker seg på får meg til å riste på hodet. 0 ...

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.13:50

Kjell: Det er vel fordi alle andre damer i Norge er hønsehjerner.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.13:52

Kjell: Vedkommende må være helt passiv og aldri ha opplevd noe...

Kjell

29.05.2017 kl.13:52

Lagertha bloggen, noen burde beskyttes fra seg selv ...

www.klikk.no ? ... ? Anonymforum

15. jan. 2017 - Lagertha bloggen, noen burde beskyttes fra seg selv skrevet i Anonymforum: Denne damen er ikke i vater Sjekk kommentarfeltet! Hun trenger jo hjelp!http://m.lagertha.blogg.noAnonymous poster ...

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.13:55

Kjell: Det er nok mer de i NAV som burde beskyttes mot seg selv! Jeg svarer som jeg får spørsmål. Jeg begriper ikke hvorfor folk uten jusskompetanse sitter her og synser og mener ... Mener de virkelig at en rettstat skal styres etter hvor søt man er som damer... Helt og totalt hønsehjernelogik-.

Kjell

29.05.2017 kl.13:53

johncons: Hu her vil visst ha det til, at jeg sender henne mailer. Det har jeg ikke gjort. Det er kanskje stygt å si det, men jeg er ikke interessert, i gamle bestemødre, (for å si ... - blogger

https://johncons-mirror.blogspot.com ? h...

17. des. 2016 - http://lagertha.blogg.no/1481737036_mailer_fra_ribsskog.html. PS. Jeg har et tracking cookie -program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender ...

Kjæresten til Laila

29.05.2017 kl.13:58

Gjør som forsvaret. Les johncons-blogg.

Kari Nordmann

29.05.2017 kl.14:12

Endelig fått noen svar fra politiet nå om enda en anmeldelse som ikke har noe for seg.Blir du ikke sliten Laila,av å gjenta deg selv daglig år etter år.Ta deg en tur på hytta og slapp av litt:)

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.14:26

Kari Nordmann: Så jeg skal reise fra sønnen min altså? Og hytta er det mest uhyggelige stedet jeg vet om. Den skal jeg selge i 2018 skattefritt!

29.05.2017 kl.14:25

Laila syns denne skrivinga og kranglinga her er kjempeartig. Noen annen grunn er det ikke. Eneste måten hun får kontakt med mennesker på. En form for terapi. Hva skal hun egentlig finne på i en leilighet midt i oslo sentrum uten venner eller familie?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.14:35

Anonym: Ja, jeg ser ingen vits i å søke jobber. Prøver du å forklare andre at jeg er normal?? Sier litt når man må gjøre det.......Og dessuten er jeg opptatt av å fortelle hvor grusomme de er i NAV, politiet, regjeringsadvokaten..... Jeg har ingen sympati med de som mistet sine barn 2207! Fy fader de er jo like grusomme som ABB selv!

Kari Nordmann

29.05.2017 kl.14:34

Klart hun elsker oppmerksomheten hun får.Bare så synd at hun ikke ser selv at dette er et moderne freakshow.På tide med nytt innlegg.Slitsomt med å scrolle så mye ;)

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.14:37

Kari Nordmann: Jeg tror jeg skal slette ditt innlegg....det føles sikkert litt sårt.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.14:37

Kari Nordmann: Og det skal jeg gjøre fordi du er et motbydelig menneske jeg ikke liker.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:30

Kari Nordmann: Jeg har jo lest at dere tror så lite på rettssamfunnet at dere prøver å gi inntrykk av at jeg er gal slik at jeg kan søke om uføretrygd. Det kommer aldri på tale for meg å late som jeg er syk for å ikke havne på sosialen. Dere skal ikke slippe unna, dere skal få se at dere har ødelagt et menneske....og dere skal lide så inn i de grader. Dere er mordere og avskum, avskyelige, ekle, usympatiske, overfladiske, råtne og onde mennesker!!!!!!

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:31

Kari Nordmann: Mitt hat mot dere er enormt. Håper dere dør og rammes av terror.

29.05.2017 kl.15:50

Du sier det er mange som støtter deg.

Hvem er disse?

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:54

Anonym: De som ikke liker å plage ei som er helt alene i verden!! Hva er det som får dere til å gå etter ei enslig dame som ikke har noen andre?? Dere jobber jo bare hardt for at jeg skal frafalle alle anmeldelser og for å sverte meg og min troverdighet. Dere er noen av de råtneste og ondeste menneskene på denne jord.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:54

Anonym: Her er din IP så alle kan se:
Fra: Anonym
Blogg:
E-post:
Innlegg: BrækhusDege, Codex, Mette Y. ...
Postet: 15:50
IP: 92.220.53.117

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:57

Anonym: Hvorfor er du så opptatt av å finne ut hvem som støtter meg?? Klart det er mange som støtter meg. Det er mange som hater AP også. Til min trøst så kan jeg jo si at jeg lever....

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:59

Anonym: Du mener vel at ingen i hele verden støtter meg......du er så gjennomsyret av ondskap at du kan ikke betegnes menneske.

29.05.2017 kl.15:53

Er ikke din sønn 18 år, har han aldri vært alene hjemme??

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.15:55

Anonym: Selvsagt har han det. Men aldri over flere dager.

Ronny Jørgen

29.05.2017 kl.16:06

Da er det på tide at han får være hjemme alene en hel helg-uten mora si hengende rundt.Det hadde nok vært kjempebra for han.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.16:15

Ronny Jørgen: Det har ikke du noe med. Og nei, dere klarer ikke å lokke meg til hytta.

29.05.2017 kl.16:18

Vel du sier jo at det er flere som støtter deg enn som er i mot deg.. har du ingen konkrete?

Du bare tror at andre støtter saken din?

29.05.2017 kl.17:13

"Kan du ikke spørre Codex, ifølge de har jeg jo en sinnssykdom.... Håper folk aldri kontakter de om juridisk bistand."

Man kan jo ikke kontakte noen som helst hvis man skal holde seg unna alle de som har skjønt at du er sinnsyk.

Tom

29.05.2017 kl.17:14

Vi prøver igjen, denne gangen sett fra en litt annerledes vinkel. Jeg tror at hvis du anmelder, noe du ofte gjør, så tror jeg politiet får nok og kontakter helsevesenet. Det er jo ikke akkurat den første anmeldelsen du leverer. Det er som jeg skulle sagt "Hvis du trine fortsetter å missbruke nødnummeret så tror jeg politiet kommer og tar fra deg mobilen" ...det er ingen trussel. Det er et ressonemet på hva jeg mener kommer til å skje. Akkurat som jeg mener kommer til å skje hvis du fortsetter å anmelde alt og alle - noe du har sagt i denne bloggen ofte. Til slutt gidder ikke politiet mer. Kanskje de kontakter helsevesenet for de mener ikke alt er bra. Hvordan du klarer å få det til å bli en trussel er igrunn veldig rart. Jeg hadde kjøpt den hvis jeg jobbet i politiet. Men politiet operere ikke i kommentarfeltet på din blogg. Sånn i tilfelle du trodde det.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.19:27

Tom: Hvordan kan du vite hva politiet driver med? De er da sikkert på nett både jobbmessig og privat like mye som alle andre! Som min voldelige eks alltid sa; politiet vet alltid mer enn du tror.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.19:28

Tom: Men har du tenkt at dere kanskje kan slutte å komme med ting som jeg kan anmelde da? Det er ikke akkurat hyggelige ting dere kommer med. Truer med tvangsinnleggelse og det som er.

Tom

29.05.2017 kl.17:24

"Jeg har ingen sympati med de som mistet sine barn 2207! Fy fader de er jo like grusomme som ABB selv!"

Kjenner at jeg skal jobbe litt for at du blir kjent for denne ytringen

29.05.2017 kl.17:54

Hvor mange 1.5-literflasker øl har du drukket i dag da, Laila?

29.05.2017 kl.17:58

Slike ytringer bør bli rapportert til blogg.no.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.19:31

Anonym: Det er nok mer deres ytringer som bør rapporteres!

Ronny Jørgen

29.05.2017 kl.18:16

Alle gutter på 18 år drømmer om å ha en alene hjemme helg Laila,skal du frarøve han det?

Ingen er interessert i å lokke deg til hytta. Ingen her som vet hvor den hytta befinner seg uansett så.

29.05.2017 kl.19:49

Var visst vanskelig å finne konkrete eksempler på hvem som støtter deg og saken din ja.

29.05.2017 kl.21:37

Hvorfor bør våres ytringer rapporteres?

Tom

29.05.2017 kl.22:07

Laila har atter en gang gått rabiat på facebook. Vi forteller om utroskap. Gift mann som hadde sex med henne. Det ikke Laila skjønner at hun selv er like forkastelig som ligger med gifte mannfolk. Hun nevner også en politimann med navn. Han skal jeg nå varsle om innlegget på Facebook. Laila sprer falske ondsinnede rykter. Jeg varsler også Facebook om at Laila sprer løgn trakasserer folk.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.22:21

Tom: Hva er galt med å nevne tillitsvalgte for Akademikerne i politiet? Det tyder jo bare på at det kanskje var flere politi der... Jeg har da for øvrig møtt flere politijurister på kurs hos Akademikerne. Og ja, det var mange menn som la an på meg der.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.22:21

Tom: Skal du varsle Kurt A Lier?? Kjenner du han?

Frøken Ribsskog

29.05.2017 kl.22:30

På tide med tvangsinnleggelse, ja.

Marte

29.05.2017 kl.22:35

Du er dårlig på å bruke skilletegn. Holdt på å miste pusten av tiraden din.

Punktum og komma er fine ting

29.05.2017 kl.22:53

49 timer og 7 minutter igjen.

http://bit.do/laila-monica-facebook-blokkering

Tom

29.05.2017 kl.23:03

Med dine idiotiske uttalelser på Facebook og i blogg, så trenger man ikke kjenne de du utleverer og sprer falske rykter om. Det bare er naturlig å varsle de om at at et sykt menneske konspirerer og sprer falske rykter. Facebook er også varslet om at du trakasserer folk ved å navngi de og arbeidsplassen. Denne gang håper jeg du blir utestengt fra Facebook på livstid. Oppfordrer dere andre til å gjøre det samme. Særlig etter kommentaren din om 22.juli. med den sank du så langt ned at du fikk det endelige stempelet psykopat. Tipset media om denne bloggen for å sette litt fokus på at nettopp ikke må få fritt spillerom og gjemme seg bak ytringsfriheten - ihvertfall ikke uten at de blir utfordret av media på deres synspunkter.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.23:25

Tom: Å ja, nå husker jeg deg; det var deg med så liten pikk.

Laila Monica Nikolaisen

29.05.2017 kl.23:26

Tom: Jeg hadde også tenkt å kontakte media, for hvor lang tid kan det ta å kopiere??

Tom

30.05.2017 kl.00:06

Meget mulig du har møtt en Tom med liten pikk. Men jeg tråkker ikke på slike miner uansett hvor full jeg måtte være. Har nok for mye respekt for egen kropp til at jeg ligger rundt, som tydeligvis du gjør. Så ditt lille forsøk på hersketeknikk gjorde ikke noe annet enn å fremstille deg selv som et ludder som knuller rundt😂😂 der har du nok også svaret på hvorfor du ble låst ute av egen leilighet. ..😂😂

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:12

Tom: Så det var hevn fra en mann med liten pikk -at jeg ble låst ute?

PAAL

30.05.2017 kl.00:11

Sånn, da var både blogg og facebook rapportert.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:11

PAAL: Hvorfor det a? Dreier det seg om dere eller?

Tom

30.05.2017 kl.00:15

Bra Paal. Jeg har gjort det samme

Erik Ribsskog

30.05.2017 kl.01:09

"Å ja, nå husker jeg deg; det var deg med så liten pikk."

Det var nok meg.

30.05.2017 kl.02:18

Tom og Paal

Det hjelper ikke hu har holdt på sånn i åreviis.

Lyset er på men ingen er hjemme

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:13

Anonym: Ja, jeg anser det som viktig å fortelle om det jeg har opplevd!

Ronny Jørgen

30.05.2017 kl.06:45

Vet du hva Laila? Jeg synes rett og slett synd i deg hvis du tror at det er kopieringen som gjør at du ikke har ått svar hos politiet....Det tar to sekunder å kopiere et ark...Hvor mange sekunder er det siden du leverte den anmeldelsen?

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:14

Ronny Jørgen: Vel, jeg har jobbet i NAV og jeg vet at det er ikke hvor lett oppgaven er som gjør at man må vente. Ting tas etter tur. For øvrig handler det jo om også organisering av arbeidet. F.eks om kopiering settes til "de som har lyst"....

Ronny Jørgen

30.05.2017 kl.06:55

Var din mor også sprø siden hun pleide å si at lave folk sjeldent var snille?

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:17

Ronny Jørgen: Nei, hun var meget klok. Det var også min far. Da de i Lærdal ringte de for å tvinge meg tilbake sa min far at slik jeg var var slik jeg var. Han hadde respekt for andre (meg!) og ville ikke at man skulle tvinges til noe eller at man skulle endre seg for å tekkes andre.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:39

Ronny Jørgen: Hun sa det nok fordi jeg hadde spesielt ei venninne som var veldig lav og som alle syntes så synd på...mens hun var den mobberen selv. Jeg var ganske høy som barn og følte meg som den elefanten ved siden av henne. Jeg var Langbein, mens hun var Minne.

Ronny Jørgen

30.05.2017 kl.07:25

Vel,du har ikke jobbet i politiet.Men da kan jeg meddele at det tar kun 2 sekunder å kopiere opp ett papirstykke-uavhengig av hvor man jobber.

Hvor lenge har du ventet nøyaktig på de kopiene?

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:41

Ronny Jørgen: Så de har så gærne folk som deg der altså......Jeg sendte inn anmeldelsen 20, januar.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.07:42

Ronny Jørgen: Altså; jeg har ennå ikke mottatt svar på at den er mottatt. Kopieringen har jeg ventet på side jeg kontaktet advokat, tror det var i mars.

Ronny Jørgen

30.05.2017 kl.07:47

Så da ringer det ikke en bjelle hos deg når du ikke er blitt kontaktet nesten et halvt år etterpå?

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.08:34

Ronny Jørgen: Jo, det ringer mange bjeller her.

30.05.2017 kl.08:38

Hvis det ringer så mange bjeller hos deg hvorfor tar du ikke hintet Da?

30.05.2017 kl.08:48

Går du over til Twitter nå som du snart blir blokkert fra Facebook?

30.05.2017 kl.08:53

Jeg tror du kan komme til å bli veldig gammel hvis du skal sitte å vente på de kopiene...

30.05.2017 kl.08:54

http://www.dagbladet.no/nyheter/haper-sanne-som-deg-blir-gruppevoldtatt-skrev-56-aring-na-er-han-domt-til-fengsel/67639988

Laila har også gjort seg fortjent til bøter og fengsel.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.09:16

Anonym: Alt jeg gjør og sier er mye mye verre enn det noen andre har gjort mot meg, jeg skal tåle alt og takle alt, få sparken usaklig. Helt absurd og vanvittig det jeg har opplevd. De ønsker meg jo død! Så dette er råtne og onde kjerringer! De fortjener all dritt de kan få i livet.

30.05.2017 kl.09:28

Du kan vente deg noen saftige bøter i nærmeste fremtid.

Ikke bare din FB som kommer til å bli stengt,bloggen blir også stengt da denne går under Hatecrime.

Det er per dags dato ikke lov å ha slike blogger i Norge som oppfordrer til voldtekt og drap.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.09:45

Anonym: Det er vel heller ikke lov til å gi faen i lover og regler i staten! Ja, det er bare å kjøre på.

30.05.2017 kl.09:50

Staten har overhodet ikke gitt faen i noen lover eller regler.

Det er kun du selv som har brutt de.Si meg hvor mange ganger trenger du dette forklart?

Frida

30.05.2017 kl.11:07

Og du lever enda i fornektelsens land.Jaja sånn går no dagan...

Baron Bjartmar

30.05.2017 kl.12:07

Er Laila Monica en grønnsak? Det lurer jeg på nå. Men men.

Laila Monica Nikolaisen

30.05.2017 kl.22:26

Baron Bjartmar: Jøss, nå var det jaggu stille her...... merkelig.

Bjartmar Ribsskog Baat (varulv, vel)

30.05.2017 kl.22:35

For mange svar her, lag ett nytt innlegg.

31.05.2017 kl.00:15

"Jøss, nå var det jaggu stille her...... merkelig."

Ja nå trodde vi nesten at du hadde gått i gang med behandling for dine psykiske lidelser. Så feil kan man ta.

Bjartmar Ribsskog Baat (varulv, vel)

31.05.2017 kl.00:33

Klager på innleggene her, men klager også på at det er stille.

Er det no uglemoser?

Det lurer jeg litt på nå.

Baron Kong Fine Ribsskog

31.05.2017 kl.00:39

Mer da.

31.05.2017 kl.08:07

Går det bra i dag Laila?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.09:10

Anonym: Du vet jo hvordan det er når man har møtt sosialister, feminister, hønsehjerner... de vil jo ikke ha andre enn de liker i jobb!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.09:11

Anonym: Ikke rart mange mottar ytelser fra NAV!

Ronny Jørgen

31.05.2017 kl.18:18

Nå raller du fælt på fb Laila.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.19:26

Ronny Jørgen: Jeg raller ikke, jeg sier min mening!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:05

Ronny Jørgen: Hvis det er noen som raller så er det debattansvarlig i VG. Han har null peiling på det han snakker om. Det er en glede å se at han får svar fra en meget kompetent person. Det er helt utrolig at journalister tror de har kompetanse til å foreta vurderinger og sette opp eksempler på områder i jussen. Debattleder mangler totalt resonneringsevne og kompetanse i juss.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:07

Ronny Jørgen: Og at man skal ha slike personer til å styre debatten i Norges største avis er helt bak mål. Han er en stor fare for hele landets befolkning. Han er en sterk pådriver og medvirkende til frafallet av kompetanse der lover og regler ikke betyr noe og kun trynefaktor og at man tilhører de politisk korrekte og at man svarer vissvass bare der er dannet.

31.05.2017 kl.20:08

Du skjønner ikke engang hva han skriver! Skjønner du noe i det hele tatt?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:19

Anonym: Jeg viser til svarer han har fått. Det han skriver har ingenting med juss å gjøre. Han er dum som et brød.

31.05.2017 kl.20:09

Må jo benytte sjansen før hun blir blokkert i 3 mnd.

31.05.2017 kl.20:13

"Han er en stor fare for hele landets befolkning."

Jasså? Hvem er du som prater på vegne av Norges befolkning? Slutt å overdriv.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:23

Anonym: Jeg snakker på vegne av de han vil tie i hjel og overse. Jeg har kranglet mye med han tidligere. Det var vel han som ville at jeg skulle fremstilles som nettroll også etter at jeg klaget på å bli utestengt - sikkert fordi en svak sjel uten argumentasjonsevne ble sur på meg- og de ville jo også at jeg skulle stå frem og at de skulle komme og ta bilde av meg. Sjuk jævel dum som et brød. Han viderebringer jo dumhet og inkompetanse. Kan ikke fatte og begripe at han kan være debattredaktør, men han har vel de rette politiske meninger.

Milla

31.05.2017 kl.20:26

Hvordan vet du at "de" ønsker deg død?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:36

Milla: Hva annet blir konsekvensene?

31.05.2017 kl.20:28

Men du er et nettroll!!! Og det var ikke fordi du klaget på utestengelse! Er du virkelig så blåst?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:37

Anonym: Hvordan vet du det?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:38

Anonym: Og som jeg har sagt tidligere; VG skal aldri skrive noe som omhandler meg. De får bare støtte NAV som gir faen i lover og regler mot egne ansatte. De har null troverdighet. Kan ikke fatte og begripe at noen tror på de.

31.05.2017 kl.20:35

Et enormt stort nettroll er det snakk om her. Er bare forbannelse, sinne, skit og lort som kommer fra dette mennesket.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:39

Anonym: Det er vel det eneste det er å skrive om.

31.05.2017 kl.20:42

Ja for troll er det sikkert det.

Milla

31.05.2017 kl.20:44

Hadde du enda bare vært gal, men i tillegg er du ond også!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:51

Milla: Jeg er ikke ond nei. Det er ikke jeg som går etter andre mennesker og ødelegger deres liv. Og sier jeg min mening om de så handler det om juss.

31.05.2017 kl.20:54

"Og som jeg har sagt tidligere; VG skal aldri skrive noe som omhandler meg. De får bare støtte NAV som gir faen i lover og regler mot egne ansatte. De har null troverdighet. Kan ikke fatte og begripe at noen tror på de."

Hvorfor kan du skrive om andre, men andre kan ikke skrive om deg? Så lover og regler gjelder bare for andre enn deg?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.20:58

Anonym: Jeg anser ikke VG på samme nivå som de fleste andre. Andre tjener ikke penger på meg. VG er en avis og ingen enkeltperson. VG har vært med på å ødelegge mitt liv og burde vært straffet for det.

31.05.2017 kl.21:00

"Jeg er ikke ond nei. Det er ikke jeg som går etter andre mennesker og ødelegger deres liv. Og sier jeg min mening om de så handler det om juss."

Ondskap handler ikke om hvem som gjorde hva først, men om måten man ønsker å hevne seg på noen. En god person hadde nok aldri klart å ønske andre mennesker døden, uansett hva!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:20

Anonym: De ønsker jo meg død for det er jo konsekvensene av det de har gjort, men de er vel dumme som brød, og skjønner ikke konsekvensene. De driter jo i lover og regler, de driter i om de har hjemler for det de gjør!

Milla

31.05.2017 kl.21:16

"Sier jeg min mening om de så handler det om juss"

Når du sier at noen er verre enn ABB, ønsker navngitte mennesker både en grusom død, at de blir utsatt for voldtekt, at de blir utsatt for terror og at barna deres skal dø, så handler det om juss?!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:22

Milla: Ja, det handler om at de ødelegger andre mennesker fordi de gir faen i jussen.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:23

Milla: De gir jo også faen i klager, anmeldelser m.v. Politet BRØLER når man kommer. De også er ansvarlig om jeg dør.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:24

Milla: Og den eneste grunnen til at de behandler meg som dritt og at lover og regler ikke gjelder overfor meg er vel fordi jeg har sagt min mening om Utøya, AUF leder Eskil Pedersen, Utøya ofrene som smilte og lo på kafe noen dager etterpå med mer.

31.05.2017 kl.21:26

Hvorfor skulle du dø nå da?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:28

Anonym: Når pengene er slutt så dør jeg. Tenk at jeg blir minstepensjonist. Det er helt for jævlig. Og det takket være kvinner med kun 3 årlig høyskole. Hva er poenget med utdanning når man har så dumme ledere. Nei, jeg kommer aldri mer til å ville ha noe ønske om å komme ut i jobb igjen og møte så råtne kjerringer!

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:30

Anonym: Jeg begriper ikke at det mulig å være så ond og råtten som kvinner i det offentlige. Jeg skal hate de så lenge jeg lever. Avskum. De er ikke mennesker.

31.05.2017 kl.21:31

Du dør jo ikke. Pengene tar ikke slutt for deg. Du har jo trygd.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:33

Anonym: De tar slutt om ett år. Alle sparepengene må jeg bruke opp. Jeg kommer aldri til å søke jobb mer. Hører at man diskuterer arbeidsledighet. Jeg er ikke ønsket i arbeidslivet, og jeg ønsker heller ikke å jobbe mer. Det får kun hønsehjernene gjøre.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:33

Anonym: Det ser heller ikke ut til å at det blir noen erstatningssak. Hører jo ikke dritt.

31.05.2017 kl.21:33

Kan ikke du lage et nytt innlegg? Folk orker ikke følge lengre da det bare blir scroll..

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:34

Anonym: Det driter vel jeg i.

31.05.2017 kl.21:36

Men du går jo over på aap vet du.

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:45

Anonym: Jeg har ingen nedsatt arbeidsevne.

31.05.2017 kl.21:44

skyldes raseriutbruddene arbeidsledighet?

Laila Monica Nikolaisen

31.05.2017 kl.21:44

Anonym: Nei, det er slik jeg alltid er.

31.05.2017 kl.21:47

Og du liker det tydeligvis, siden du ikke gjør noe med det.

31.05.2017 kl.22:17

Her er det mange alvorlige kortslutninger ute og går. Feilkoblet det meste.

31.05.2017 kl.23:45

"Jeg har ingen nedsatt arbeidsevne."

Null arbeidsevne burde vel kvalifisere som nedsatt,eller?

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:20

Anonym: Jeg har mer arbeidsevne enn de som driter i lover og regler!

Tom

01.06.2017 kl.00:28

"Det er ikke jeg som går etter andre mennesker" ..😂😂 her har vi atter et eksempel på totalt mangel på selvinnsikt. Er det noen som går etter andre mennesker så er det deg. ..så må du slutte å ta opp politi som brøler. Nå er du i gang med runddansen din... du fremstår som syk og litt småkort. Ser du er veldig opptatt av juss, men du har tydeligvis ikke kompetanse på området selv. En rekker advokater har enten ikke ville ta i saken din eller vært/er overbevist om at du er syk. Dette er folk som knuser deg i juss. Alle har vurdert det dit hen at du ikke har noe sak. Enda en bekreftelse på manglende vurderingsevne hos Laila. Det er bra Nav fjernet deg slik at du ikke var en barriere for de som er lesbisk, muslim osv osv - for en profesjonell vurdering. Nei, Laila - applaus til Nav for å kvitte seg med deg.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:17

Tom: Jeg mener at de som driter i lover og regler og derigjennom ødelegger andre menneskers liv nærmest fortjener dødsstraff ja! Jeg tar aldri opp saker som ikke har med juss å gjøre eller krenkelse av folks rettssikkerhet. At dere mener slik er greit sier litt om dere. Norge er gjennomsyret av dårlige og dumme ledere med null juridisk kompetanse.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:22

Tom: Se bare på politiet som støtter Codex i at jeg har en psykisk lidelse uten at det er dokumentert. Det er bare helt sykt. Dette er ikke noe rettsssamfunn, det er et samfunn likt gamle Øst-Tyskland. Der man stalker og angir folk man ikke liker, gir de psykiske lidelser om de sier imot regimet.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:41

Tom: Må de lesbiske oppføre seg som Christine Koht og være så overfladiske og ledere i stalkergjenger kanskje?? I så fall er de en fare for arbeidslivet. Og det samme med muslimer om de stalker kolleger og tror at man ikke kan være profesjonell. De gir et samfunn der trynefaktoren betyr alt og der de driter i lover og regler.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:57

Tom: Det er helt utrolig at NAV og politiet mener at jeg er en fare for politietaten. Det er vel ingen som er så opptatt av juss og rettssikkerhet som meg. Men det er vel kanskje det som er det farefulle for Ap medlemmer og hønsehjerner.....

Dege

01.06.2017 kl.01:30

Dette er bare trist.

Ronny Jørgen

01.06.2017 kl.07:22

Det er jo forferdelig vanskelig å prøve å forklare deg noe som helst Laila.

INGEN andre enn deg ser at Nav og sååååå mange andre har brutt noen lover og regler...Rart at bare du som ser det da.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.07:25

Ronny Jørgen: Dere som svarer her inne har da NULL kompetanse i juss. Og det har jo fremkommet at selv jurister i departementene driter i offentlighetsloven. De har vel en leder som selv har null kompetanse og som er like psykopat som mine ledere og da kan de ikke si noe fordi da mister de jobben. Slik går det med et samfunn der det viktigste er å være søt og hyggelig.

Ronny Jørgen

01.06.2017 kl.08:06

Laila, det er faktisk DU som bryter lover og regler.Er du klar over det?

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:20

Ronny Jørgen: Nei, det gjør jeg ikke. Jeg forteller om de som bryter de. Og hadde man hatt kompetent politi, advokater, domstoler med flere så hadde jo ikke jeg hatt behov for å si noe.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:24

Ronny Jørgen: Tidligere arbeidsminister Eriksen forteller om at myndighetene/NAV gir folk lettere psykiske lidelser for å kunne gi de AAP. Og derigjennom blir de stemplet som psykisk syke og får seg ikke jobb. Hvem i all verden er det som har funnet på dette?? Det sitter noen meget syke jævler og leder dette landets arbeidsliv. Det minner sterkt om DDR! Har man ikke de rette meninger finner man på noe mot den ansatte og gir de sparken. Og deretter er livet til denne lagt i grus. Det er en ondskap uten like. Hvem står bak?? AP??

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:26

Ronny Jørgen: Verden trenger ledere som Trump, Duterte som har fått nok av dilldall og koseprat og manipulerende kjerringer av begge kjønn.

Ronny Jørgen

01.06.2017 kl.08:26

Hvem står bak?? AP??

Hører du virkelig ikke selv hvor pling du er i bollen så er det ingen som kan hjelpe deg.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:31

Ronny Jørgen: Du er jo dum som et brød. Svar meg på hvorfor man gir friske mennesker diagnose lettere psykiske lidelser så de kan få AAP da? Og når det ikke gir de jobb, men heller strake veien til uføretrygd! Jo, slik fjerner man folk man finner brysomme og som man ikke liker. AP har tross alt 30% av stemmene i dette landet og besitter en rekke maktposisjoner. Og se bare på mitt tilfelle; der finner de først en lovregel i arbeidsmiljøloven de kan bruke for å ta meg (at jeg var en fare for det psykososiale miljøet...det er jo helt sykt) og deretter gjør de alt for å finne ting som passer i denne paragrafen. Det er fordi jeg har kritisert Ap, Utøya og heller ikke har vist fordømmelse av ABB. Jeg blir ansett som en trussel i samfunnet.

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:33

Ronny Jørgen: Jeg anser Ap som Stasi!

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.08:36

Ronny Jørgen: Hvor mange er det som er i stand til eller som gidder å tenke over hva de får beskjed om å gjøre mot andre mennesker? I NAV fikk vi jo mange meldinger om å gjøre ditten og datten og tolke regelverket slik og slik - hvem hadde bestemt det? Hvilken partitilhørighet har disse? Og vi fikk jo også beskjed om å skriver under alle vedtak med våre fulle navn - etter at de sikkert hadde oppdaget mine meninger!

Laila Monica Nikolaisen

01.06.2017 kl.09:39

Ronny Jørgen: Og jøss, jeg har oppdaget at jeg ikke er blokkert fra facebook i dag!

Frida

01.06.2017 kl.10:15

Det er ingen som har gitt friske mennesker en diagnose.

De har gitt deg en og det er fordi du har en.

04.06.2017 kl.13:05

http://vote.pollcode.com/58817493

88-5 nå. De 5 kan ikke være helt gode.

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits