Rasist 

513 kommentarer

Rulpert

27.03.2017 kl.21:25

Du fortsetter å legge ut bekreftelser på at Nav har handlet korrekt og det er jo bra. Her beskrives det hva arbeidsgiveren reagerer på. Videre så er det en god oversikt og bekreftelse på at du selv gjorde saken som mye verre at det gikk fra å gjelde en advarsel til å få sparken. Du sier nå at det var bevisst for å få fram et poeng om hvor ille Nav egentlig er, men det eneste dette bekrefter at du selv gravde deg mye dypere ned i gjørma enn du i utgangspunktet var. Hvis dette virkelig var en taktikk så slo den totalt feil, vanskelig å tenke seg en større bom. I tillegg så fortsetter du på samme måte og ødelegger forholdet til omverden generelt.

Du burde lese om Juklerød. Han brukte store deler av livet på jobbe imot diagnosen sin. Han gjorde det på en slik måte at han bare bekreftet hvor korrekt den var.

Laila Monica Nikolaisen

27.03.2017 kl.21:34

Rulpert: Du kan lese spørsmålene jeg har satt i margen! Som sagt var disse stalkerne bl,a anonyme, mens jeg som varsler ikke ble behandlet som anonym! Og man får nok gå litt under det som er skrevet her! Hvis jeg sier at jeg er såret over enkelthendelser, hvorfor skal jeg da ha eget kontor langt unna de andre? Det var ikke jeg som ba om eget kontor! Alt som skrives på facebook er vel ikke nøye tenkt gjennom og er vel heller ikke alltid hele sannheten. Men som man også ser så har man altså reagert på at jeg skrev muslimen og hvilke andre rasistiske ytringer har jeg skrevet? Det er det jo ikke noe eksempel på? Og er det rasistisk å skrive "muslimen"? Vel, alle arbeidsgivere bør tenke seg om før de ansetter muslimer. Det skal bare en muslim til for å lage et helvete.

27.03.2017 kl.21:27

Jeg tror ikke du er helt mentalt oppegående. All dokumentasjon fra NAV viser at dette er utelukkende din skyld.

Frk. Erik Ribsskog

27.03.2017 kl.21:51

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Laila Monica Nikolaisen

27.03.2017 kl.22:45

Frk. Erik Ribsskog: Kan jo ikke engang kommentere noe nå som krever facebookinnlogging...Og det kun fordi jeg kommenterte en reporter i TV 2! De ødelegger mennesker de ikke liker og hele samfunnet!

Rulpert

27.03.2017 kl.22:53

En blir ikke varsler bare ved å yppe til krangel ved arbeidsgiveren sin. Du er ikke den eneste som har gått på en smell der, så det er sagt.

De viser ikke til noe annet rasistisk enn den ene formuleringen sier du. I neste setning så presterer du å skrive "Det skal bare en muslim til for å lage et helvete". Din facebook var og er fullt opp av lignende utsagn. Du har skrudd opp trykket på rasismen nå, men den har vært der lenge.

"Alt som skrives på facebook er vel ikke nøye tenkt gjennom" Et snev av innsikt??

Skjønner du litt av problemet ditt?

Lista over vedlegg i saksdokumentene som var utskrifter av din facebook er lang og selve vedleggene har du ikke lagt ut noe sted som jeg har sett. Du har selv sagt at noe er slettet så vi vet faktisk ikke i detalj hva Nav har lest og reagert på. De har dokumentert fakta overfor deg, men du har ikke formidlet det til oss. Den terpingen din på at de ikke har dokumentert og vist til eksempler vet vi ikke om faktisk stemmer.

Laila Monica Nikolaisen

27.03.2017 kl.23:06

Rulpert: Jeg sendte melding til internrevisjonen gjennom NAVs eget varslingsystem. At jeg skriver at det ikke skal mer enn en muslim til betyr da ikke at jeg hadde skrevet det samme tidligere - hva er rasistisk med det? Er det nedsettende? Det er jo fakta. Det skal kun en muslim til for å si at noe er rasistisk og det skal kun en muslim for at andre vil si at det som sies om han er rasistisk. Jeg bare viser hvor sykt samfunnet er blitt! Hvorfor er det ingen som ser det? Er dette virkelig en rettstat? Jeg har da aldri sagt at facebook er et faglig forum! Klart vedleggene er lange når saken ble lang og mer og mer absurd skjedde! De og regjeringsadvokaten burde ha sett på grunnen til at jeg reagerte! Jeg hadde slettet de første skrivene som NAV sparte på og viste meg uten at de hadde sett det.

Vinter

28.03.2017 kl.00:39

Det er rart at du som jurist ikke vet at ytring på Facebook oppfattes som offentlig. Med mindre man har en lukket profil. Så det at kollegaer fulgte med på din facebookside er altså ikke stalking. Det er også her hele saken rundt din oppsigelse, senere avskjedigelse ligger. Nettopp prinsippet om alminnelig lojalitet til ditt arbeidsforhold. Du har klart oversteget grensen for ytringsfriheten med dine innlegg på facebook. Det handler ikke om at arbeidsgiver ikke liker innleggene dine, det i seg selv gir ikke rett til oppsigelse. Men man kan si at du skader arbeidsgivers interesser og det gjorde det vanskelig for Nav å holde deg i stillingen. Du har helt klart vist med dine innlegg, før oppsigelse og etter oppsigelse - at du ikke er skikkhet til å inneha stilling som saksbehandler i det offentlige. Særlig med dine holdninger, spesilt mot muslimer, innvandrere, folk som hadde ytret seg politisk til venstre - kunne ikke hatt tillitt at de skulle få en rettferdig saksbehandling av deg. Det er faktisk så enkelt, Laila. Du er selv ansvarlig for at du mistet jobben din, på lik linje som du er ansvarlig for at du ikke får ny jobb. Så får vi krysse fingrene for at du snart erkjenner det og kan gå videre i livet. Du har ingen sak og for hvert eneste innlegg på FB og på denne blogg, så vanskeliggjør du din egen fremtid. Det er ikke Lærdal sin skyld at du ikke har råd til lappen til din sønn. Det er ene og alene en konsekvens av dine valg. Lykke til videre!

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.07:20

Vinter: Ja, det er åpenbart meget enkelt, verden er blitt dummere og dummere. Og pussig nok har det skjedd etter at flere og flere muslimer har innvandret! Merkelig at jeg som ikke har en venn, ikke har mann engang er så populær på facebook og at så mange vet om meg. Men det handler vel mest om ekser som er paranoide og folk i debatter som ikke tåler at man setter de fast! Og man kan jo tenke seg hvem de er. Og selvsagt kan det også være stalking om jeg har åpen profil. Stalking handler da ikke bare om at man følger folk i det skjulte. Det handler vel faktisk som oftest om at de vil at en skal se de! De tenkte ikke på hvordan jeg ville føle det at flere kolleger som aldri snakker med meg, som kritiserer omtrent hvert et vedtak jeg fatter og som i flere år hadde baksnakket meg fulgte med på meg. De dreit i mannfolka som kom og at jeg ble utelåst. Det må jo være fordi de hadde en svært negativ holdning til meg og gav faen. Og de mente jeg bare skulle gå tilbake til de og la de bestemme over mitt liv og sitte der og baksnakke meg! Jeg er meget vel skikket, jeg er en selvstendig saksbehandler som tenker lenger enn de fleste andre og som også selv har opplevd litt av hvert så ingenting overrasker meg, i motsetning til mine kolleger!

28.03.2017 kl.07:58

Selvinnsikten er fortsatt dårlig.

28.03.2017 kl.08:03

"Det må jo være fordi de hadde en svært negativ holdning til meg og gav faen."

Hvorfor hadde de "en svært negativ holdning" til deg? Bit litt på den. Selvinnsikt er viktig!

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.08:37

Anonym: Sikkert fordi jeg ikke prøvde alt for å bli deres venn og slikket de oppover ryggen!

Ronny Jørgen

28.03.2017 kl.08:04

Alt anses som offentlig av fb hvis det sees av mer enn 10 personer ( Jeg tror det var slik).

Så med andre ord så har hvem som ville lest din ÅPNE fb-og reagert.Forståelig nok.

Muslimen?Ok,så hvis noen bare omtalte deg som " Poteten" så er det helt greit?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.08:40

Ronny Jørgen: Hvem vet om 10 personer har lest min facebook? Reagert og reagert, alle kan jo reagere, spesielt om de er dumme som brød! Samfunnet ER virkelig blitt dummere og dummere. Det er jo ikke vanskelig å bare være søt og enig med alt som er politisk korrekt, men i et rettssamfunnn og ikke minst som jurist så er det ikke trynefaktoren og popularitetsfaktoren man går etter!

Ronny Jørgen

28.03.2017 kl.08:29

Men sånn helt ærlig ; Synes du det er greit å bli kalt rasist?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.08:42

Ronny Jørgen: Ja, det er jo nærmest blitt en hyllest vil jeg si. Det forbinder jeg med folk som tenker selv, har integritet og som ikke ønsker at islam skal ta over alt! Som sagt er det en uting at man bruker facebook til å kommentere på nettet når facebook er så islamvennlig!

dr. dr.

28.03.2017 kl.08:43

"Sikkert fordi jeg ikke prøvde alt for å bli deres venn og slikket de oppover ryggen!"

Hvis du var sur , grinete og så negativ til så store grupper er det forståelig.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.08:45

dr. dr.: Nei, jeg var den søte som fniste av alt. Det var mine kvinnelige kolleger som var de sure, grinete og nebbete, som de fleste kvinner jo er! Jeg var den som lo først av alle vitser og spesielt når mannlige kolleger fortalte de.

28.03.2017 kl.08:53

Virker som om du prøver å overbevise oss om at du er sinnsyk. Slapp av, vi vet jo allerede dette.

28.03.2017 kl.10:05

Du var den første som fniste av vitser?Det har jeg mine tvil på...

Men du har rett i at enkelte kvinner blir dummere og dummere...

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.10:08

Anonym: Se på debatten i VG om at Islamsk råd har ansatt ei kvinne i niqab som kommunikasjonrådgiver! Og plutselig hadde VG slettet alle kommentarer..... Og dette ser ingen faren med?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.10:09

Anonym: Man trenger ikke å steine oss i Norge for at vi skal dø.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.10:19

Anonym: Hvor lang tid vil det ta å fjerne alle motstandere av islam i Norge? Vi er jo ikke flere enn en gate i New York.

28.03.2017 kl.11:21

Fortsatt gøy å være sinnsyk?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.11:46

Anonym: Vi etnisk norske som ikke er muslimer blir nok sett på de som de sinnssyke ja. Hvorfor har aviser kommentarfelt med pålogging fra facebook når de kaller alt for rasisme? Så om de stenger en fra facebook pga islam så kan en ikke mene noe om noe annet heller.....men egentlig er det normalt hos norske hønsehjerner som de hos kvinneguiden. Er du kritisk til islam der så kan du heller ikke spørre om noe som angår noe annet.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.11:46

Anonym: Verden blir galere og galere.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.12:01

Anonym: Sånn sikrer man at islam får mer og mer makt og innflytelse! Man kan snart ikke ha en mening uten at man er positiv til islam. Og i Islam er det altså ikke lov å tenke selv. Da sier det seg selv hvordan det går!

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.12:04

Anonym: "Denne funksjonen er midlertidig blokkert"....

28.03.2017 kl.12:21

Hvorfor svarer du aldri på det folk spør om her? Du prater jo kun om muslimer. Kan ikke være gøy å være så paranoid.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.12:37

Anonym: Skal jeg svare på om det fortsatt er gøy å være sinnssyk? Å prate om muslimer handler da ikke om å være paranoid, men å fortelle i hvilken vei samfunnet går! Mener du det går fremover når Islamsk råd ansetter ei med niqab? Hva er poenget med det? At vi andre skal akseptere slike plagg? At muslimske kvinner skal begynne med det? At det skal være aksept for at kvinner dekker seg til og er mindre verdt enn en mann? Jeg er nokså sikker på at feminister vil si at det er fritt valg og religonsfrihet. Snart lever i alle under sharia. Men det er jo det de politisk korrekte vil, de skjønner ikke konsekvenser av noen ting.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.12:39

Anonym: Og er det altså slik at vi som kritiserer islam ikke har rett på jobber og bare kan legge oss ned å dø? Jeg trodde ikke det var lov å ta liv, men det er jo indirekte konsekvensen av det å kritisere islam.

28.03.2017 kl.13:15

"Å prate om muslimer handler da ikke om å være paranoid"

Jo, når du må nevne redselen din for muslimer skal ta over Norge - hver dag - er du paranoid!

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.13:31

Anonym: Og er det så usannsynlig? Det skal som sagt kun en muslim til på en arbeidsplass til å få folk han ikke liker fjernet og skape et helvete. Muslimer vil selvsagt også inneha flere og flere maktposisjoner. De får gjerne langt flere barn enn oss. De viser ofte et helt annet syn på ting enn det vi ikke-muslimer har, selv om de er født her. Og hva er altså poenget når IRN mener at det er integrering å ansette ei med niqab? Er det vi som skal integreres i islam? Nei, dette viser at muslimer er en stor fare for alle i vestlige land. Hvor langt kan de egentlig gå? Jeg mener at muslimer ikke har noe her i vesten å gjøre. De har vist at de ikke deler våre syn på det meste og hva gjør de da egentlig her- om det ikke er for å underlegge seg land?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.13:33

Anonym: Det verste av alt det er å se unge jenter med hijab i det frie samfunnet vi har der det er likestilling! Det er en sånn dumskap at det går ikke an.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.13:43

Anonym: Nå er det forresten fritt frem å finne på noe faenskap mot meg for nå kan jeg ikke skrive om det på facebook! Takket være Islam.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.14:06

Anonym: Og igjen; si noe imot islam på facebook og man er blokkert fra å kommentere noe som helst eller å svare de som kun kommuniserer via facebbok. Håper man snart finnet et annet system som ikke deler fb som ideologi, tror de vil få like mange brukere!

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.14:13

Anonym: Og jeg leser at damer i niqab ikke er representativt for muslimer flest - jo det er det! Vi kan ikke stole på at noen av de vil være imot det.

Polly

28.03.2017 kl.14:10

Hvordan går det med deg i dag? Har du kontroll på følelsene?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.14:14

Polly: Mer enn det du har! Gjem deg i en niqab du!

Polly

28.03.2017 kl.14:18

Håper morgendagen din blir bedre. Klem fra meg.

Ronny Jørgen

28.03.2017 kl.14:22

Og hva er det du plutselig ikke kan skrive om på fb nå da?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.14:39

Ronny Jørgen: Om muslimer vel.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.14:44

Ronny Jørgen: Er det forresten normalt at menn står bredbent på et tak og ser mot en?

28.03.2017 kl.14:57

Står det noen på et tak å ser på deg?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.15:00

Anonym: Ja.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.15:01

Anonym: Jeg satt på takterassen da det stod en brebeint mann og så på meg fra Anker studentbolig. Merkelig.

28.03.2017 kl.15:01

Det er normalt, ja.

28.03.2017 kl.15:11

Da ser du usedvanlig godt.. Hvordan vet du at det var deg han så på? Sikkert en muslim.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.15:14

Anonym: Hvilke andre skulle det vært?? Jeg har jo linser.

28.03.2017 kl.15:57

Nja... Det kunne vel være noe han så etter.. Eller tror du nå at folk står på taket for å spionere på deg? Eller foressten ikke svar på det siste der.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.16:10

Anonym: Klart de gjør det! Det hender jo at jeg velger å ikke se også. Kan jo ikke engang sitte på en benk uten at en mann kommer. Later bare som jeg ikke ser de da.

28.03.2017 kl.15:58

"Hvilke andre skulle det vært?? Jeg har jo linser."

Halloooo? Så du har ingen naboer ved siden av deg? Er det bare du som har vindu? Er ikke uvanlig å titte inn hos folk for å se hvordan det er hos de. Du må få hjelp for din paranoia.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.16:14

Anonym: Skulle en mann ha stirret fra et tak og inn hos meg? Ja, da måtte han ha hatt et meget godt syn...Jeg tror heller ikke det er normalt å stirre inn til naboen for å se hvordan de har det altså. Jeg satt jo også på taket da, men i en annen bygård og han stod og så rett på meg.

28.03.2017 kl.16:31

Er det så jævlig å kjipt å bli stirret på, får du holde deg borte fra vinduer. Helst ikke gå ut, for da kan andre se deg! Du er håpløs.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.18:36

Anonym: Kvittering på kontaktskjema
Fra
ikkesvar@skyss.no
Til
lail-ni@online.no
Dato
I dag 17:06

Takk for at du kontakta oss.
Vi vil svare deg så snart vi kan. I periodar med ekstra stor pågang, kan det ta inntil 10 dagar. Dersom noko haster, anbefaler vi deg at du ringer oss på tlf. 177.
Dersom det gjeld sakar som krev saksbehandling kan det ta 2-4 veker før du får svar.
Ha ein fin dag!
In English:
Thank you for contacting us.
We will respond to your query as soon as possible. During very busy periods, this can take up to 10 days. If the matter is urgent, please phone us on 177.
If your query involves a penalty charge or a travel guarantee request, please allow two to four weeks for processing.
Have a nice day!
Her er kopi av meldinga di/here is a copy of your message:
Namn: Laila Monica Nikolaisen Ribsskog
Telefonnummer: 91587593
E-post: lail-ni@online.no
Emne: Fytti katta
Melding: Hvorfor er det så innmari varmt på bussen? Dette er ren tortur!

Bjarnulf

28.03.2017 kl.17:10

Har det klikket for deg, kjære Laila?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.18:29

Bjarnulf: Nei, men det har det nok for enkelte andre. Tenkte jeg det ikke, nå er det diskriminering å ikke godta niqab også. Muslimer bruker alle våre lover og regler mot oss og tilpasser de der det passer de. Venter bare på at en jussprofessor nå støtter dette og ikke ser lenger enn nesetippen.

28.03.2017 kl.17:38

Han håpa vel å se dine edlere deler der han stod.

28.03.2017 kl.18:41

Ja muslimane kjem. Hva gjør du når de har tatt over Norge?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.18:58

Anonym: Graver meg ned!

Muslims dame

28.03.2017 kl.21:42

Hva synes du om at islamsk råd Norge's nye ansikt utad praktisk talt deler navn med deg a?

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.22:14

Muslims dame: Ja, det har jo reddet meg mange ganger det. Muslimske menn har respekt for meg når jeg sier jeg heter Laila! Men hun her heter jo Leyla da.

Laila Monica Nikolaisen

28.03.2017 kl.22:34

Muslims dame: Men du kan vel si at vi begge har sterke meninger - på hver vår side da!

28.03.2017 kl.22:41

Nå har du vært sinnsyk ganske lenge, Laila. Syns du det er ålreit?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.07:54

Anonym: Jeg har aldri vært sinnssyk og kommer heller aldri til å bli det.

29.03.2017 kl.08:59

Du lurer kanskje deg selv, men du kommer aldri til å overbevise noen andre om at du ikke er sinnsyk.

Ronny Jørgen

29.03.2017 kl.09:19

Nøyaktig hvor mange tskjeer må du fores med FØR du skjønner at det er bloggen og fb din som gjør at du IKKE får jobb?????????

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.09:23

Ronny Jørgen: Lever i et diktatur? Er alle livredde for islam?

Ronny Jørgen

29.03.2017 kl.09:36

Hold nå opp!

Enhver fremtidig arbeidsgiver vil sky deg som pesten etter å ha lest det du skriver.

For du skjønner vel at de faktisk sjekker deg opp på nett før en vurdering om ansettelse?Det er helt normalt å gjøre det i dag.

Og med all respekt å melde ; Du er alt for sveiseblind for noen ansettelse!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.09:38

Ronny Jørgen: Men da får de bare gjøre det da. De stiller jo også svært lite relevante spørsmål når jeg er på jobbintervju. De håper vel på at islam får mer og mer makt.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.09:43

Ronny Jørgen: De mener vel også at NAV har gjort rett i alt da, at det er ok med anonyme stalkende kolleger, anonym eks, anonyme politi, anonym bruker, at klager ikke undersøkes, at man ikke gis suspensjon, at ansatte skal tvangsbehandles uten psykisk sykdom, at ansatte må levere nøkkelkort når de ikke vil gå til behandling for ikke psykiske sykdommer, at man gir faen i varslinger, at det er ok å baksnakke kolleger, at det er ok å innkalle ansatte på korte frister så de ikke får tatt med noen.....

Ronny Jørgen

29.03.2017 kl.10:12

De mener nok helst at du er en fjott som bretter ut alt dette på nett!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:13

Ronny Jørgen: Og hvorfor skal jeg ikke gjøre det? De mener jo at det normalt å sjekke søkers privatliv! Når ble det normalt??

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:13

Ronny Jørgen: Skarri værra med i senga også eller......

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:15

Ronny Jørgen: Mine neste bilder blir ikke av meg i korte kjoler ...for å si det sånn. Da blir det nærbilder av ...min lever.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:19

Ronny Jørgen: Det er bare Ap folk, sosialister og de PK som har begynt med det å sjekke folks privatliv - og som sier at de gjør det. De er jo kommunister og liker å leve i et diktatur.

Store Vennlige Kjempe

29.03.2017 kl.10:24

Hva slags spørsmål er det de stiller som ikke er relevante?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:16

Store Vennlige Kjempe: Nei, de stiller jo ingen eller få relevante spørsmål...

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.11:16

Store Vennlige Kjempe: De er nok redde for å forulempe meg!

29.03.2017 kl.12:18

Hvorfor skulle de være redde for å forulempe deg?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.13:01

Anonym: Nei, de tror vel at jeg vil hoppe fra taket om jeg ikke klarer spørsmålet. For øvrig: det er jo ikke lov å stille spørsmål om graviditet, medlemskap i fagforening, politisk syn, religion under intervjuet, men det er altså ok og normalt å sjekke facebook??

Polly

29.03.2017 kl.12:36

Hva føler du nå?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.13:02

Polly: Sliten. Jeg har pisket eggedosis lenge....

29.03.2017 kl.13:08

"Og hvorfor skal jeg ikke gjøre det? De mener jo at det normalt å sjekke søkers privatliv! Når ble det normalt??"

Det er ikke privat lenger når du legger ut alt på en åpen Facebookprofil, derfor har ikke de snoket i ditt privatliv! Skjønner du virkelig ingenting?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.13:15

Anonym: Jeg trodde deg var linked som var opplysninger til arbeidsgiver, ikke facebook som vel ikke var ment for annet enn privat!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.13:16

Anonym: Er virkelig hele verden ført bak lyset at unge feministiske jentunger og eldre slarvekjerringer og de PK og AP folket - og muslimene.........som vil ha full kontroll på folket?

Polly

29.03.2017 kl.13:51

Nå da?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.14:39

Polly: Jeg ser jo frem til at staten eller Oslo kommune da skal betale for mitt livsopphold, strømregninger, tannlege etc!

Polly

29.03.2017 kl.15:05

Og nå?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.15:17

Polly: Nå gleder jeg meg til at Oslo kommune skal betale min husleie!

Polly

29.03.2017 kl.15:25

Og nå da?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.15:26

Polly: Ja, nå gleder jeg meg til å få kose meg hjemme.

29.03.2017 kl.15:32

Idiot!

Fb din er jo alt annet enn privat. Den er jo åpen for faen!

Ja selvsagt er det normalt i dag at de sjekker deg ut på nett. Hvor har du egentlig bodd de ti siste årene??

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.16:20

Anonym: Så om jeg bor i første etasje og gardinene er for så er det normalt å stå å se inn? Facebook er noe man gjør på fritiden og jeg begriper ikke hvorfor folks privatliv er så interessant for arbeidsgivere, med mindre man nettopp vil ha de politisk korrekte som det egentlig ikke er lov å spørre om på jobbintervju! Og hvem har egentlig startet dette med å søke opp folk på facebook?? Muslimer og sosialister som ikke tillater at man har andre meninger enn de?? Og så syns man niqab er så forferdelig...latterlig. Hele samfunnet er jo allerede ødelagt og lammet av islam.

Polly

29.03.2017 kl.17:24

Bedre nå?

Kenneth

29.03.2017 kl.17:35

Laila. Kan ikke du snart få inn i pappen din at det å følge med på en åpen FB-side, IKKE er stalking. Jeg begynner å tvile på om du i det hele tatt er jurist noe du ikke en gang vet det. Hvis du søker på jobb og de ser at du ikke en gang klarer å gjøre denne vurderingen, det sammen med alle andre innlegg.....og toppe det med innlegg på FB "hvorfor får jeg ikke jobb?" ... fantastisk dårlig innsikt. Så velger Laila å angripe de som stilte spørsmål 😊😊 ... nesten alle kommentarer på bloggen din prøver å forklare deg hvorfor du ikke får jobb. Men noen har jo ikke egenskapen til å reflektere. Så igjen. Det er ingen andre å klandre enn deg selv for at du mistet jobb eller aldri kommer til å få ny jobb. Snart, om ikke så alt for lenge, blir du dømt til ikke å kunne publisere på Facebook eller blogg. Samfunnet er ikke ødelagt av muslimer. Sannheten er du mistet jobben, aldri kommer du til å få ny jobb. Aldri kommer du til å klare å hevne deg på Nav eller dine kollegaer, ikke uten å gjøre deg til kriminell. Men du klarer aldri å få dømt de til noe som helst. Gå videre!!! Husk at den eneste skyldige her er deg. Det vet alle advokater også. De gidder ikke engang ta i saken din siden du ikke har noe sak.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:10

Kenneth: Og hvilken kompetanse har du? Ikke engang en arbeidsrettsadvokat ser altså at det er noe rart at det ikke er lov å stille spørsmål om politikk eller religion under jobbintervju, mens det altså er lov å og helt normalt å sjekke facebook til jobbsøkere?? Hva er logikken? Det kan jo ikke være noe annet enn at det er et politisk korrekt diktatur og at muslimene her har en stor skyld, da det ligger i deres natur å ikke tillate kritikk av islam og også stalke folk for å finne ut av det. Det er virkelig skammelig at ikke norske advokater ser det!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:16

Kenneth: Og når det gjelder stalking så er det da like mye stalking om man oppsøker folk i det åpne rom. Det kommer an på hensikten, intensiteten, motivet etc. Jeg er åpenbart den eneste i Norge som også er jurist som tør å tenke selv angående dette! Nå er det jo svært mange som er etter meg da og det er vel de som svarer meg her! Dere tør jo ikke engang å opplyse deres identitet. Så jeg skal bli dømt til å ikke publisere på facebook eller blogg?? Hvorfor det? Lever vi under sharia allerede? Selvsagt vil jeg få sak mot min arbeidsgiver! Jeg kommer ikke til å bare gå videre uten at jeg får svar. Min advokat har tatt kontakt med politiet så et svar får jeg nok.

29.03.2017 kl.18:19

Du får ikke jobb fordi:

1. De googler deg

2. Du har ikke gode nok karakterer

3. Ingen god referanse

4.Du er over deres ønskede alder

5. Din arbeidserfaring er kun fra en arbeidsgiver

6. Søknaden din skiller seg ikke ut fra bunken

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:24

Anonym: Men jeg kommer på jobbintervju da.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:29

Anonym: Og videre: 1: om de googler meg og ikke liker meg så kan de bare gi f.. 2. jeg har da like gode karakterer som advokater og husk at jeg har mange års erfaring også da. 3. det stemmer 4. Vel, som sagt jeg har mye erfaring både jobbmessig og livsmessig OG jeg er ikke ung og usikker og stalker andre. 5. Neida, jeg har flere andre også. Og som sagt, jeg har god erfaring fra en og også med forvaltningsrett. 6. Jods, jeg skriver svært gode søknader.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:30

Anonym: Jeg skriver svært gode søknader på fem minutter!

29.03.2017 kl.18:24

Glemte en ting

7. Du sikter for høyt

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:26

Anonym: Vel, det tror jeg ikke. Ifølge en advokat ville jeg bli advokat etter 1,5 år, mot normalt 2 år. Og de andre er da som regel langt yngre enn meg!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:31

Anonym: Jeg er kjempeflink assa

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.18:33

Anonym: Men om jeg mot formodning ikke skulle få jobb så gleder jeg meg til å leve på Oslo kommune! Spesielt når sosialistene styrer.

29.03.2017 kl.20:50

Da må det tydeligvis være din måte å fremstille deg selv på når du kommer på jobbintervju. Det er nok ikke svært mange som er etter deg. Det foregår oppi hodet ditt. Det er faktisk ingen som er etter deg. Du kommer sikkert til å dra regla med låst ute osv osv. At du flyr drita full på byen og tar med deg mannfolk hjem, er ikke det samme som at noen er ute etter deg. At noen sier de skal passe på deg er også noe som foregår i hodet ditt. Når potensielle arbeidsgivere ser dette så tenker de "hu kan vi ikke ha i jobb - hu er helt ustabil og ikke bra for vårt arbeidsmiljø"... merker meg at du skryter av at du skriver gode søknader. Det hjelper svært lite når du har en så ufattelig dårlig vurderingsevne og ikke ser at bloggen og FB ødelegger for deg. Tipper at de fleste tenker at du umulig kan ha skrevet søknaden selv når de møter deg. Hvis du oppfører deg som du gjorde når du var på intervju og hvor politiet sendte bekymring, så sier det sier det seg selv at de ikke tilbyr deg jobben. Det mest skremmende.... - at du ikke selv ser det. Og det bare underbygger at du har dårlig vurderingsevne og overhodet ikke kan jobbe som jurist.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.21:32

Anonym: Herregud for en vendetta du driver mot meg. Helt latterlig.

29.03.2017 kl.21:51

"Da må det tydeligvis være din måte å fremstille deg selv på når du kommer på jobbintervju. Det er nok ikke svært mange som er etter deg. Det foregår oppi hodet ditt. Det er faktisk ingen som er etter deg. Du kommer sikkert til å dra regla med låst ute osv osv. At du flyr drita full på byen og tar med deg mannfolk hjem, er ikke det samme som at noen er ute etter deg. At noen sier de skal passe på deg er også noe som foregår i hodet ditt. Når potensielle arbeidsgivere ser dette så tenker de "hu kan vi ikke ha i jobb - hu er helt ustabil og ikke bra for vårt arbeidsmiljø"... merker meg at du skryter av at du skriver gode søknader. Det hjelper svært lite når du har en så ufattelig dårlig vurderingsevne og ikke ser at bloggen og FB ødelegger for deg. Tipper at de fleste tenker at du umulig kan ha skrevet søknaden selv når de møter deg. Hvis du oppfører deg som du gjorde når du var på intervju og hvor politiet sendte bekymring, så sier det sier det seg selv at de ikke tilbyr deg jobben. Det mest skremmende.... - at du ikke selv ser det. Og det bare underbygger at du har dårlig vurderingsevne og overhodet ikke kan jobbe som jurist."

Helt enig. Og jeg er bare tilskuer til tragdien som du og sikkert mange andre er. Hun har blitt en internett personlighet.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:12

Anonym: Det er nok på tide at politiet etterforsker hvem dere er!

29.03.2017 kl.22:11

En god jurist hadde blitt "headhuntet", du får ikke engang jobb! Alle avslagene du har lagt ut på Facebook. Googler mann navnet ditt kommer siden nettrollene.no der du blir nevnt som nettroll blant mange andre, din Facebook og bloggen lagertha.blogg.no. Hvis du fortsatt ikke skjønner at det er pga all usakligheter du legger ut på nettet som skaper problemer for deg, så er det tilpass at du ikke har jobb. Jeg ønsker ikke en så dømmende og rasistisk person skal ha makt over andre mennesker.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:20

Anonym: Og hvem er det som har lagt ut det? Fy faen for noen mennesker jeg har etter meg? Er det Olav Brekke Mathisen i VG? Er det Marte Spurkland som også jobbet i VG og som nå fremstår som det søte mennesket på TV? Er det mine kolleger? Er det de homofile? Jeg leste i en kommentar at rasister ikke likte homofile, det er jo bare tull. De homofile er derimot ofte svært støttende til islam, noe som er helt absurd når det er dødsstraff for homofili i islam. Dessuten er jo enkelte homofile svært bøllete og tror de kan gjøre hva som helst mot andre. Er det mine ekser, Pål Mathisen, de i Lærdal..... Kan de fortelle meg hva jeg har gjort de???? Det er jo helt sykt å gå etter meg, jeg har ikke gjort noen noe og jeg har ikke fortalt løgner. Om noen mener jeg har fortalt løgner så kan de jo ikke drive på slikt anonymt heller. Da får de anmelde meg da. Takk for at du fortalte hvor noen onde mennesker som er ute etter meg og at det bare styrker min sak!

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:24

Anonym: Du er jo også meget dum om du tror jeg som altså er jurist legger vekt på egne meninger under saksbehandlingen. Og tro ikke at jeg var den eneste av mine kolleger med mine meninger. Verden er blitt dummere og dummere etter at muslimene ble flere og flere her. Nå er det ikke lenger noe skille mellom jobb og privatliv. Jeg håper at alle muslimer blir kastet ut av Norge. De har ingenting å bidra med, de bare stalker andre, ødelegger andre menneskers liv, har null respekt for andre samtidig som de krever respekt og å leve etter en 1600 år gammel bok i vår tid er helt sinnssykt.

29.03.2017 kl.22:20

Jeg er bare en leser på internett, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:30

Anonym: Du er et meget, meget sykt og ondt menneske!

29.03.2017 kl.22:25

Hvorfor kan du ikke bare søke opp navnet ditt på Google, så kan du se selv hva som står der? Det som står der er hva dine mulige fremtidige arbeidsgivere kommer til å se når de søker deg opp. Ikke akkurat noe positivt.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:29

Anonym: Men hvorfor søke meg opp på nettet? Hvor nysgjerrig er man til privatlivet til ansatte?? Det er som sagt ikke lov å stille flere spørsmål under jobbintervju så hvorfor i all verden skal en da vite så mye om en privat? Jo, det er vel kulturen fra de som vil ha full kontroll på andre mennesker; muslimer, Ap og sosialister, de politisk korrekte, feminister og annet pakk!

29.03.2017 kl.22:32

"Du er jo også meget dum om du tror jeg som altså er jurist legger vekt på egne meninger under saksbehandlingen"

Så hvis det var sånn at du kan kun innvilge uføretrygd på én personer, og du har to søknader foran deg med navnene Marius Hansen og Mohammed Ibra, så hadde du ikke prioritert Marius Hansen? Alt du har lagt ut på nett viser nemlig at du hadde gjort det vanskeligere for Mohammed, for han er garantert muslim, og du hater muslimer.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:38

Anonym: Å herregud så dumt. Jeg hadde prioritert den som lå først i bunken og som hadde ventet lengst på svar eller om det var andre presserende hensyn som at sykepenger snart gikk ut. Jeg begriper det ikke, du tror at det jeg legger ut på nettet er meg fullt ut og at jeg kun har den siden? Du er så dum at du burde ikke engang være i arbeidslivet! Jeg kan ikke se noe positivt med muslimer nei og jeg begriper ikke at noen kan være muslim.

29.03.2017 kl.22:38

"Men hvorfor søke meg opp på nettet? Hvor nysgjerrig er man til privatlivet til ansatte??"

Alt som kommer opp ved søk er IKKE privat. Det meste er det du som har lagt ut selv. La oss si det sånn. Når en person søker jobb ved en barnehage, så gjør ledelsen en søk på vedkommende. Plutselig dukker det opp at denne personen har vært dømt for voldtekt av barn, og ledelsen kan utelukke han. Skjønner du hvordan nettet fungerer nå. Det er ikke fordi folk er så interessert i deg, heller mindre interessert i å ansette en person som kan skade arbeidsplassen.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:41

Anonym: Man må levere vandelsattest for å jobbe i barnehage. Jeg tror ikke det er mulig å finne ut at en person er dømt for voldtekt av barn på nettet. Jeg kan ikke se noe behov for at arbeidsgivere skal søke etter folk på nettet. Skade arbeidsplassen?? Jeg sier det igjen; verden er blitt dummere og dummere.

29.03.2017 kl.22:40

"Du er så dum at du burde ikke engang være i arbeidslivet!"

Men så har det seg sånn at det er jeg som har jobb og en sjef som setter pris på meg. Du da?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:42

Anonym: Ja, nettopp. Og det er ikke overraskende. Men du tør ikke opplyse om ditt navn! Nei, som du vet er jeg selveste dritten og null verdt..... Du hadde ikke overlevd ett sekund i mitt liv.

29.03.2017 kl.22:47

"Man må levere vandelsattest for å jobbe i barnehage. Jeg tror ikke det er mulig å finne ut at en person er dømt for voldtekt av barn på nettet"

T o m pensjonister lærer fortere om o' store Internett enn deg. Har en person blitt dømt for pedofili, vil man finne han ved søk. Kan du vennligst slutte å kverulere på ting du ikke vet?

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:53

Anonym: Det kan jeg ikke tenke meg. Personer er anonyme i dommer. Det er nok andre kilder enn nettet man får slike opplysninger fra.

29.03.2017 kl.22:52

"Men du tør ikke opplyse om ditt navn!"

Det er fordi jeg ikke er dum! Dumme folk overlater navnet og ryktet sitt til deg. Det eneste du kan er å henge ut folk. Skaff deg et liv som gir litt mening, for sånn som du holder på, ser du ut som tiden suger livet ut av deg.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:56

Anonym: Jeg henger ut folk som har villet ødelegge mitt liv ja, som driter i lover og regler! Jeg bare venter på rettsak mot NAV. Og hva annet skal jeg gjøre enn å søke jobber? Det gir livet mitt mening å ta de jævlene som har ødelagt mitt liv!

29.03.2017 kl.22:56

"Det kan jeg ikke tenke meg. Personer er anonyme i dommer."

Er de blitt dømt er de ikke anonyme lenger! Søk det opp og slutt å kverulere.

Laila Monica Nikolaisen

29.03.2017 kl.22:57

Anonym: Jo, det er de. Jeg har da søkt i dommer og lest dommer og navn er aldri opplyst.

29.03.2017 kl.23:00

"Jeg henger ut folk som har villet ødelegge mitt liv ja, som driter i lover og regler!"

Fra en norsk borger til en annen: det er ikke normalt å henge ut folk i Norge. Det er mer normalt for syke folk å henge ut andre fordi de ikke vet annet.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:16

Anonym: Når man gjør det man har gjort mot meg så er det helt betimelig. De får jo all støtte fra andre også, så hva er så ille med det? Til og med regjeringsadvokaten støtter de. Og domstolene. Fy faen for en rettsstat.

Kenneth

29.03.2017 kl.23:27

At arbeidsgiver søker opp på nett mennesker som søker på jobb er ikke ulovlig, og det er helt vanlig praksis. I ditt tilfelle vil alle alarmer gå av. Som en annen skriver over her... prøv å søke på deg selv på Google. At andre nettsider skriver om deg og du mener det ikke stemmer, da har du en sak. Men desverre tror jeg din FB og blogg er den mest ødeleggende av de alle. Grunnen til at folk drar dette over til et sykdomstegn er at du mener oppriktig at ap, muslimer og homofile står bak når du ikke får jobb

. Du konspirerer hele veien og det fremstiller deg veldig negativt. Igjen....alle dine innlegg vil bli brukt mot deg i en rettsak for å underbygge at Nav gjorde rett i først å si deg opp for så å avskjedige deg. Du kommer til å tape så det dundrer . Det har flere advokater prøvd å forklare deg ved faktisk ikke å ville ta saken din. Innse det... Du ser ikke det totale bilde i saken og henger deg opp i detaljer som ikke betyr noe for utfallet i saken. Det er mange som har prøvd å forklare deg dette men du har kjørt deg helt fast og henger fast i småting som skjedde i 2013. En liten detalj som du tror kan bli avgjørende. Nav har gjort alt riktig og jeg mener oppriktig at du har bevist at du ikke er skikkhet til å være jurist, men du kan sikkert ta andre jobber som ikke innebærer saksbehandling. Men det skjer ikke før du har lagt ned fb og din blogg. Så enkelt fungerer verden og mennesker...opptrer du som en idiot på nett med konspirasjonsteorier og publiserer dokumenter med det formål å henge ut tidligere kollegaer....så forblir du uten jobb...skyld ikke på andre ....en siste ting....politiet etterforsker ikke kommentarer på din blogg. Heldigvis bruker de ikke våre skattepenger på slikt tøv som du lirer av deg og som folk svarer på. Det å ønske at noen blir voldtatt setter deg ikke i et godt lys. Igjen...med slike holdninger og kommentarer bare beviser du at du ikke er skikkhet til å være jurist. Hvis det er det du mener med god erfaring som jurist er vi tilbake til dårlig selvinnsikt

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:14

Kenneth: Jeg syns du oppsummere meget godt for et råttent samfunn vi har og for noen onde mennesker som alle liker! Jeg mener jo ikke at AP har programfestet å gå etter meg, men at Ap medlemmer nok kan gjøre alt for å hindre at folk de ikke liker ikke får jobb, får sparken med mer. Og muslimer de stalker jo folk. Nei, jeg ser ingen grunn til at arbeidsgivere skal søke opp folk på facebook med mindre det er for at kun de med de politisk korrekte meninger kan ha jobber.

Polly

29.03.2017 kl.23:49

Håper du føler deg bedre i morgen.

Brita Molde

30.03.2017 kl.05:12

https://www.youtube.com/watch?v=lJkZM3hoaRU

Her har vi Laila i full sving...

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:17

Brita Molde: Ikke vær dum. Jeg ville aldri gjort noe sånt.

Ronny Jørgen

30.03.2017 kl.06:44

Jeg spurte deg i går hvor mange tskjeer du trenger? Tydeligvis veldig mange!

Tror du at alle som svarer her lyver til deg?Tror du ikke på oss når vi sier det er helt vanlig i dag å bli sjekket opp på nett før en ansettelse?

Er du virkelig jurist?I så fall hvor ble du utdannet? Jeg ville krevd skolepengene tilbake hvis jeg var deg.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:20

Ronny Jørgen: Ja, jeg tror de fleste som svarer meg her inne lyver og har sin egen agenda. Jo, jeg tror gjerne at arbeidsgivere søker en opp, men jeg begriper altså ikke hvorfor og jeg anser det bare som å omgå regelverket i arbeidsmiljøloven. Det er da heller ikke slik at man absolutt må jobbe for en arbeidsgiver man ikke liker eller som regelrett er en fare for ens helse. Jeg ble utdannet ved UiO!

30.03.2017 kl.07:22

Det er helt vanlig at arbeidsgiver googler deg i forbindelse med jobbintervju. Så lengde du blogger og raller på facebook kommer du ikke til å få jobb.

http://frifagbevegelse.no/nyheter/arbeidsgivere-soker-pa-nettet-for-a-lese-om-deg-for-jobbintervjuet-6.158.354146.6188836652

http://studenttorget.no/index.php?show=4793&artikkelid=2714

http://www.side3.no/fire-ting-arbeidsgiveren-ser-etter-nar-han-googler-deg/7777999.html

http://www.kaleidoskopet.no/2015/02/16/googler-deg-for-jobbintervjuet/

http://www.dinside.no/okonomi/googlesoket-som-koster-deg-jobben/61259706

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:43

Anonym: Det viser jo bare hvor sykt samfunnet er blitt! Og slik er det blitt etter at unge dumme jenter er blitt de meningsbærende i samfunnet, sammen med de pk og muslimene.

30.03.2017 kl.07:25

Ja, vi lyver og har en agenda. Vi er sikkert ap folk, homofile og muslimer. Kanskje er vi også fra lærdal.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:43

Anonym: Dere er de som vil bli straffet når jeg får en rettsak ja.

30.03.2017 kl.07:25

http://www.dinside.no/okonomi/googlesoket-som-koster-deg-jobben/61259706

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:45

Anonym: Som sagt; et sykt, sykt samfunn!

Ronny Jørgen

30.03.2017 kl.07:54

Eneste som kommer til å bli straffet under en rettssak er du selv.Selv om det aldri blir å komme til det punktet-da hadde det kommet for flere år siden,men det er et faktum som du nekter å innse...

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.07:58

Ronny Jørgen: Men så får det bli slik da om det er det som skal til. Jeg har jo allerede opplevd de mest absurde ting; politiet som BRØLER med mer.

30.03.2017 kl.08:19

"Jeg har jo allerede opplevd de mest absurde ting; politiet som BRØLER med mer."

Da har du dessverre ikke opplevd så mye hvis du mener det at politiet brøler er absurd. Syns det er helt Ok av politiet å "Brøle" hvis de blir plaget med klaging av deg over tid.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.08:27

Anonym: Jo, jeg finner det helt absurd når jeg er der for å levere en anmeldelse! Hva var poenget? At jeg aldri mer skulle oppsøke de? Ja, det stemmer, nå leverer jeg aldri en anmeldelse i skranken lenger, men sender den i posten! Og jeg har levert inn nok en anmeldelse mot min arbeidsgiver. Eller var det at jeg ikke har rett til å anmelde noen noen gang?? Nei, jeg kan neppe vente noen støtte fra de. De hadde nok gledet seg om jeg ble drept, eller voldtatt - noe de jo også egentlig har gjort. For øvrig er også PR rådgivere en stor del av dette syke samfunnet vi har fått. Hurper på 40-50 år, 40 kg, stritt hår, skinnjakker som liksom skal fortelle oss andre hva som er politisk korrekt å si med mer.

30.03.2017 kl.08:43

Hvorfor får du ikke behandling for dine psykiske lidelser? Hvis du hadde brukket en arm, hadde du gått uten behandling i årevis for dette også?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.08:44

Anonym: Fordi jeg ikke har noen psykiske lidelser!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.08:47

Anonym: Eller mener du at alle som ikke liker islam eller Ap har psykiske lidelser?

30.03.2017 kl.08:52

Du er ekstremt sinnsyk.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.08:54

Anonym: Rart at man reagerer på kvinner i niqab....

30.03.2017 kl.09:02

"Jo, jeg finner det helt absurd når jeg er der for å levere en anmeldelse! Hva var poenget?"

Poenget er at du skal slutte å levere anmeldelser i fylla, så trekke anmeldelsen dagen etter. Slutt å vær kjip mot folk. Skjønner du ikke at folk trekker seg unna deg når du oppfører deg sånn. Du har ingen rett til å klage på at du ikke har venner når du oppfører deg som en purke.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.09:09

Anonym: Det har jeg da aldri gjort! Og om folk trekker seg unna så gjør da ikke det noe! Jeg klager da ikke på at jeg ikke har venner, jeg sier der som fakta og fordi jeg finner det merkelig at så mange følger med på meg på facebook og det er neppe for å bli mine venner.

30.03.2017 kl.09:06

Alle mener at du har psykiske lidelser. Og det har ingenting med at du hater islam å gjøre.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.09:13

Anonym: Ingen mener det nei! Bortsett fra kanskje noen homofile og en psykiater som var styremedlem i LLH. I de tilfeller der enkelte grupper er imot en så bør man selvsagt sjekke de på nettet! Det viser seg jo at i hvert fall de homofile bruker homofile eller bifile til å gå etter folk de ikke liker! Og det er neppe noe god PR for de.

30.03.2017 kl.09:23

"Og om folk trekker seg unna så gjør da ikke det noe! Jeg klager da ikke på at jeg ikke har venner,"

Hadde du hatt venner i virkeligheten hadde du ikke tatt alt ut på nettet. De eneste du har -utenom din sønn - er oss. Det er vi som kommuniserer med deg hver dag. For deg så spiller det nesten ingen rolle hva vi svarer, bare noen svarer.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.09:32

Anonym: Jeg sjekker selvsagt bloggen. Jeg syns det er rart at ukjente er så interessert i meg ja. Jeg kan ikke se at venner skulle hindre meg i å skrive her, da mitt motiv jo er å gjøre det kjent hva staten driver med mot sine egne ansatte.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.09:35

Anonym: Ja, det spiller ingen rolle hva dere svarer så jeg skjønner ikke hva dere vil - bortsett fra å slenge dritt til meg da fordi dere er noen meget råtne og onde mennesker! Men så får jeg jo vist det da.

30.03.2017 kl.09:25

Hvis du hadde brukket en arm, hadde du gått uten behandling i årevis og påstått at du ikke har brukket armen?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.09:37

Anonym: Dere hadde i hvert fall ikke stoppet å slenge dritt til meg om dere ikke kunne skrive med en brukket arm!

Frida

30.03.2017 kl.10:52

Du er slett ikke opptatt med hva du skriver Laila.Du er kun opptatt av å presisere hvem du hater mest-den listen begynner å bli lang nå.

Og jo alle mener at du har sinslidelser.Tom politiet mener jo det.

Bare sånn for å ha spurt : Hva har de homofile og bifile gjort deg i dag da,siden det er de som er dagens hatmål?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.12:04

Frida: Jeg mener det er ei lesbisk tidligere kollega som leder an i hatstalkingen av meg sammen med mine ledere! Og jeg har aldri sett en dårlig erklæring som fra han psykiateren som var medlem i LLH og han burde jo selv skjønne at han ble brukt av psykopater! Helt utrolig at en psykiater ikke så det og gikk rett på limpinnen. Han burde miste sin lisens! Ja, det viser hvordan samfunnet er blitt. Jeg trodde ikke det var lov å ta liv, men det er det åpenbart blitt og det til og med av politiet!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.12:06

Frida: Offentlig ansatte er altså uten rettigheter når de homofile klager på de! Og hvorfor i all verden støtter de homofile muslimer så mye?? De bidrar jo til at samfunnet blir mer og mer islamisert og det til og med når det er dødstraff for homofili i islam! Er det rart man sier "faens homo"?

30.03.2017 kl.11:50

Frida og Co: Bare sånn for å ha spurt : Hva har Laila gjordt dere da, siden hun er deres evige hatmål?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.12:00

Anonym: Godt spørsmål! De må jo ha en egen interesse av å plage meg slik! De har sikkert gjort noe som er meget straffbart og gjør derfor alt for å diskreditere meg og sette meg ut av spill. Det rare er imidlertid at NAV støtter de.

30.03.2017 kl.12:36

"Bare sånn for å ha spurt : Hva har Laila gjordt dere da, siden hun er deres evige hatmål?"

Hatmål? Litt av en påstand. Regner med du er en person som bruker ordet "hat" når det måtte passe deg. Det ordet fins ikke i min vokabular.

30.03.2017 kl.12:38

"Frida og Co: Bare sånn for å ha spurt : Hva har Laila gjordt dere da, siden hun er deres evige hatmål?"

Det er ingen av oss som kommenterer her som har sagt noe om at vi eller noen andre hater Laila. Vi prøver derimot å hjelpe henne og å få hu til å forstå hva hun driver med og hvor skadelig det er for henne, hennes sønn og resten av familie/slekt.

Dessverre er det ikke mulig å snakke fornuft til Laila siden hun ikke er helt frisk. Og dette ser hun ikke selv heller før hun får hjelp.

Men hun innser jo ikke at hun trenger hjelp, så vi frykter jo at noe alvorlig må skje for at hun skal få hjelp. Eksempler på dette kan være at hun gjennomfører selvmordet hun stadig nevner, fysisk angriper andre el.l.

Oppsøk hjelp, Laila! :)

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.12:52

Anonym: Tull. Dere sitter dere og oppkonstruerer ting. Om dere mener jeg psykisk syk så kan dere lese denne reportasjen i VG; dette mener altså en muslimsk politiker! Når de blir flere og flere vil de selvsagt endre samfunnet i tråd med islam! http://www.vg.no/nyheter/innenriks/integrering-og-innvandring/hoeyre-rafiq-gaar-mot-stroemmen-forsvarer-ansettelsen-av-nikab-hasic/a/23962131/

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.13:00

Anonym: Hvorfor skulle det å ha meninger være skadelig for min sønn og resten av slekta/familie? Jeg er ikke muslim og vi lever da ikke under islamske regler ennå. Det er da lov å ha meninger som ikke er politisk korrekte! Men jeg begynner å tvile.... også om vi som ikke mener det som er politisk korrekt vil få jobb! Jeg skjønner jo at jeg er farlig for muslimer da jeg ikke vil ha de her og ikke engang skjønner hvorfor de er her når de ikke vil leve som oss! Jeg er ikke for å fremme integrering engang da jeg mener at muslimer aldri vil kunne integreres bort fra islam! Men jeg tyr da ikke vil vold og vil heller ikke oppfordre til det. Men jeg skjønner virkelig ikke hva horder av muslimer som ikke hadde noen tilknytning til landet før de kom, og som ikke er flyktninger eller asylsøkere som for øvrig kan dra tilbake til egne hjemland når det er trygt, gjør her? Hva tiltrekker de så mye ved ikke-muslimske land?? Det er IKKE islam som har bidratt til vestens fremgang og at vi har det så godt i dag! Så hvorfor i all verden tror muslimer at islam vil gi de et godt liv i vesten?? Det er jo sinnsykt og dumskap å tro noe sånt. Og befolkningsveksten blir jo også større og større, er det da vi i vesten som skal måtte betale for det? Fordi de gir faen i prevensjon, ikke greier å stable i stand egne land, ikke evner å lage fungerende samfunn?? Det er virkelig ikke vårt problem.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.13:09

Anonym: Det er jo veldig lett å bare påstå at noen har psykiske lidelser for å diskreditere de! Og dere begrunner det jo ikke, bortsett fra å ikke tro på noe av det jeg sier selv om jeg ikke lyver om ting og dere aldri har tatt meg i det. Dere har vel heller neppe særlig til utdanning, dere evner ikke å se sammenhenger eller å resonnere. Når man leser kommentarer fra de med muslimske navn i kommnentarfelt ser man ofte at de ikke deler vestlige syn på ord og begreper. Hvis det er noen som er syke så er det dere! Og om jeg skulle ha tatt livet mitt så er det dere som ville ha drevet meg til det - men det vil dere nok aldri innrømme. Som i NAV; først lager de et helvete for meg og når jeg reagerer så er det jeg som er syk. Og det kan da heller ikke gjøre dere noe om jeg skulle ha dødd. Det er jo nettopp det som er konsekvensen av det NAV har gjort mot meg - mitt liv er ødelagt!! Håper virkelig de som startet stalkingen av meg skjønner hva de har gjort og de burde virkelig fått sin straff. De er onde mennesker som ikke engang evner å skjønne det.... så tenk hvor mye helvete de lager for andre og for brukerne i NAV!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.13:29

Anonym: Det er jo også passe frekt å si at det jeg skriver skader min sønn og resten av familie/slekt! Ingen av de har sagt det og dere - om dere ikke er de - vet da vel hva de mener!! Det er jo atter en gang bevis for at dere er helt sinnssyke. Og man straffer da ikke ens barn for det foreldrene mener. Men jeg har en liten mistanke om at også barnevernet tenker slik, at foreldres meninger som ikke er politisk korrekte er en fare for barn og deres omdømme. Det er en meget farlig utvikling. Hvorfor har vi fått denne utviklingen? Det må være fordi flere og flere inkompetente mennesker har fått makt! Jurister har jo også stadig måtte konkurrere med andre yrkesgrupper og har mistet mye av sin status. I NAV gis jo klagesaker til folk uten utdanning og i klageorganet sitter det også folk uten jusskompetanse. Det er en degradering av juristers kompetanse.

Ronny Jørgen

30.03.2017 kl.14:10

Her skriver du svart på hvitt at det er vår feil hvis du tar selvmord nå.Akkurat den der kan brukes til å ringe AMK og få de innom leiligheten din.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.14:24

Ronny Jørgen: Å, så du vil ikke at jeg skal dø altså....... du vil bare pine meg i levende live?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.14:27

Ronny Jørgen: Dere mener bare at lover og regler ikke gjelder overfor meg fordi jeg ikke liker islam! Og at det er ok at politiet BRØLER, at folk som overhodet ikke viser meg noen interesse følger med på meg facebook - fordi det er helt normalt å søke opp folk på nettet aktivt og at kikkerkulturen er helt normalt når man har internett! Si meg hvorfor ble det slutt på anonyme søk i skattelistene??

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.14:28

Ronny Jørgen: I motsetning til dere så skal det svært mye til for at jeg søker opp folk på nettet!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.14:30

Ronny Jørgen: Det er nok mer det at de som søker opp meg skammer seg slik at de må være anonyme, haha. Gleder meg til at de skal ydmykes og rives i fillebiter.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.14:32

Ronny Jørgen: Husker en gang jeg søkte opp en mannlig kollega og etterpå nektet ledelsen å oppgi hvem som hadde søkt han opp. Jeg begriper ikke hvorfor det skulle være så hemmelig. Jeg var da heller ingen varsler.

30.03.2017 kl.14:55

Hvem skal ydmykes og rives i fillebiter?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.15:06

Anonym: De som stalker meg vel!

30.03.2017 kl.15:12

Åja. Åssen skal du få rede på hvem de er da?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.15:20

Anonym: Det er mulig jeg må glede meg lenge...for så mye skammer de seg altså.

Polly

30.03.2017 kl.17:00

Huff da. Får håpe du føler deg bedre i morgen.

30.03.2017 kl.17:11

"Jeg mener det er ei lesbisk tidligere kollega som leder an i hatstalkingen av meg sammen med mine ledere! "

Og dermed hater du alle lesbiske.

!!!!!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.17:27

Anonym: Men du syns det er greit at de får sparket damer de ikke liker altså? Og at de til og med har med psykiatere på sin side?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.17:28

Anonym: Og de har full støtte fra NAV ledelsen som ikke gidder å si hvem stalkerne var. De har altså lov til å ødelegge andre mennesker. De får vel også støtte fra politiet.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.17:30

Anonym: For ikke å snakke om fra advokater da. Der får de full støtte. Det er null støtte til meg. Jeg er null verdt.

Ronny Jørgen

30.03.2017 kl.17:58

Nei Laila.Jeg vil hverken at du skal dø eller pine deg i livet.

Hva får deg til å tro at jeg vil det egentlig?

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.18:25

Ronny Jørgen: Så hva tror du vil skje med meg da?

Didrik

30.03.2017 kl.18:03

Du er ikke null verdt, kjære Laila. Du er bare på en heftig bærtur.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.18:28

Didrik: Jo, klart jeg er det. Det er konsekvensen når regjeringsadvokaten mente jeg ikke kunne føre saken selv og ingen advokater da ville hjelpe meg. De driter i meg og om jeg hadde holdt på å drukne så hadde de bare stått der og sett på! Fy faen for noen folk. Det er nesten så jeg håper det blir vanlig med niqab og at det blir shariaregler i Norge. Det hadde disse fortjent!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.18:41

Didrik: Hvis det står mellom meg og en muslim hvem tror du norske myndighetet hjelper da?

Didrik

30.03.2017 kl.18:58

Bærtur, kjære Laila. Bærtur.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.19:00

Didrik: Jasså, vi får se på det.

Ronny Jørgen

30.03.2017 kl.19:05

Jeg håper du får orden på livet ditt,det er hva jeg ønsker for deg.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.19:08

Ronny Jørgen: Jeg har orden på livet mitt jeg. Det er vel mer andre som ikke har det og som derfor vil ødelegge mitt. Jeg kommer ALDRI til å bli politisk korrekt eller slutte å skrive om det jeg har opplevd. Jeg begriper ikke at det mulig å oppleve det jeg har gjort.

30.03.2017 kl.20:24

Anonym kl 12:36 : Kanskje du ikke bare skulle gjøre regning m så mye rart ? Ordet hatmål fantes i Frida sitt vokabular som responsen direkte var til. Anonym kl 12:38 : Å skrive 'Gale Laila' 'Det lukter litt psyke her' og Pollys daglige creepy meldinger er ikke med hensikt å 'hjelpe noen' er det vel, og absolutt ikke å gjøre det lettere for noen som lever under konstant stress. Hva med å være medmennesker istedet for å gå så innmari hardt ut for å presse mennesker opp i et hjørne hele tia ? PS Laila, politimannen som brølte til deg hadde ingen rett til det, men uniformer fjerner jo ikke automatisk umodne og uprofesjonelle øyeblikk i bæreren av den.

Kenneth

30.03.2017 kl.20:27

Helt enig med deg når det gjelder å ikke være politisk korrekt. Det er en del av ytringsfriheten. Men du klarer ikke ytre deg om de faktiske forhold.

Det er det jeg med flere reagerer på. Det å ytre at Norge skal ha en strengere innvandringspolitikk er helt greit. Det å ha meninger mot Islam som ideologi her helt greit. Men du drar den alltid så langt. Du tar det ned til et lavmål som at muslimer og lesbiske er ute etter deg. Si en kollega var imot deg så handler ikke det nødvendigvis om hennes legning, men om hennes oppfattelse av deg som kollega. Når Nav tok parti med en kollega som var muslim, så er det ikke det at han var muslim som lå til grunn for det. Det handlet mer om at han hadde en bedre sak og han fikk mer forståelse i ledelsen. Da drar du ned på et nivå som at staten velger muslimer fremfor deg mens sannheten er at arbeidsgiveren tok part i en sak og ikke i en ideologi. Det er her du gang på gang driter deg ut. La oss si at det var motsatt. Arbeidsgiver tok din side mot muslimen. Ville du da vært komfortabel med at han publiserte på nett at staten prioriterte juristblondiner fremfor muslimer. ? Neppe....det hadde tatt helt av for deg. Nå er jeg atter en gang tilbake på din egenskap til å reflektere og være selvkritisk. Nesten alle dine innlegg faller inn under såkalte postulat.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.21:19

Kenneth: Du høres ut som de som sier at kristendommen og islam er helt like!! Det er et faktum at vi er lammet av islam og lever under stadig frykt for å bli kalt rasist. Ingen blondiner løper vel og klager på rasisme! Se bare på hva de nå driver med i IRN, de bruker ordet demokrati for å kunne legitimere bruk av niqab slik at det bli sett på som et nornalt klesplagg. Og jaggu kom det ikke ei muslimsk politiker på banen også og sa at hun forsvarte plagget. Jo flere muslimer vi får som politikere og i maktposisjoner jo mer vil islam få innflytelse! Og snart lever vi under et islamsk styre! Selvsagt vil ingen arbeidsgiver -eller kolleger si imot en muslim. Han kan jo bare sende klage om rasisme så har vi det i gang. Det er mye lettere å ofre ei norsk dame. Han kalte jo meg sjuk, jeg har aldri sagt noe slikt til kolleger. Og hvorfor skulle ikke de homofile være ute etter meg, de har jo til og med laget T-skjorte med ordene "Jævla homo" altså går de etter folk som har sagt det om de. Jeg ble hengt ut i VG som nettroll og de stalket meg på facebook og tok opp at jeg skrev "jævla homo". Min kollega er medlem i Aps homofile nettverk og hvem vet hvem de omgås.....Veldig merkelig at de valgte en psykiater som var medlem i LLH også og han var jo helt på arbeidsgivers side. Jeg har nok langt bedre evne til å tenke enn de som kun er politisk korrekte!! Jurister og advokater gir blanke faen i om vi blir en islamisk stat og er mer på muslimer og islams side enn noen andre.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.21:23

Kenneth: Man kan ikke argumentere eller debattere med muslimer! Det må snart alle forstå! de vrir en rundt lillefingeren og får det som de vil. Muslimer bør reise ut om de vil leve under islam og egentlig bør de alle gjøre det uansett om de vil leve under islam eller ikke. De er et stort faremoment å ha for ikke-muslimer i et samfunn og vil alltid ha egne og helt annerledes tolkninger av ord og utrykk enn det vi har. De har dessverre vist det og nå er nok nok!

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.21:31

Kenneth: Du må tenke som en muslim for å forstå en muslim! Ikke legge ikke-muslimers ord og tanker i en muslim, som mange gjør.

30.03.2017 kl.22:18

Herregud, du er helt døv for fornuft.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.22:27

Anonym: Og dere er helt døve for islam!

E Preben Alexander Løvenbalk

30.03.2017 kl.22:49

Dette er som noe vendetta/sharia, mot uskyldige/blonde.

Laila Monica Nikolaisen

30.03.2017 kl.23:08

E Preben Alexander Løvenbalk: Ja, hva er din agenda?

E Preben Alexander Løvenbalk

30.03.2017 kl.23:17

Vi er begge offer, for myndighetene tuller.

Og vi får ikke rettighetene våre, i sak etter sak.

Noe sånt.

Bare noe jeg tenkte på.

Laila Monica Nikolaisen

31.03.2017 kl.08:32

E Preben Alexander Løvenbalk: Vel, jeg tror ikke vi har helt like saker....Men man kan lure på hva myndighetene driver med! Er det blitt normalt å ikke sjekke klager og å la folk som er helt paranoide bestemme over staten? Det er jo helt ubegripelig. Er det kun blitt tillatt med paranoia fordi vi har muslimer her??

30.03.2017 kl.23:27

"Jeg har orden på livet mitt jeg."

Nei.

30.03.2017 kl.23:33

Det Kenneth sier.

Men ditt svar bare understreker det han sier.

"og vil alltid ha egne og helt annerledes tolkninger av ord og utrykk enn det vi har." Hvem er "vi" i denne sammenhengen? Du har jo en helt egen måte å tolk for eksempel stalking på ? Du ser en konspirasjon fordi en kollega som er kritisk til deg er medlem av Ap = da er Ap imot deg fordi du ikke liker muslimer. Det en svært alternativ måte å tolke verden rundt deg på. Så jeg lurer på hvem "vi" er for deg?

Laila Monica Nikolaisen

31.03.2017 kl.07:25

Anonym: Jeg har ikke noen egen måte å tolke stalking på. Jeg har heller aldri sagt at det er programfestet i Ap å gå etter meg, selv om det ikke skulle forundre meg.... neida, men det er jo selvsagt fordi Ap medlemmer har sine meninger, sin agenda og sine handlinger som de bedriver mot alle de ikke liker. De tilhører jo de politisk korrekte som selvsagt ikke liker at noen stiller spørsmål ved deres politikk eller ikke vil ha Ap medlemmer i alle sine maktposisjoner. Jeg har da heller ikke sagt at jeg ikke liker muslimer, men de er jo representanter for islam som jeg ikke kan se har er noe positivt for oss andre i vesten. IRN bruker altså det demokratiske prinsippet om å få inn sharia i samfunnet ved å normalisere bruken av niqab! Jeg begriper som sagt heller ikke hva horder av muslimer gjør her i landet, disse som ikke er flyktninger, ikke har jobber og selv om de har arbeidsinnvandret så må de jo reise tilbake til egne hjemland når det ikke er jobber her. Jeg begriper ikke hvorfor det anses som normalt at de er her, at skoler skal ha flertall av ikke-norske?? Og samtidig skal de endre vårt samfunn med sin religion?? De kan jo bare kalle det demokrati når flertallet av de vil ha en dikator også eller sharia! Vi er de som bodde her før muslimer kom i hopetall og begynte å endre samfunnet. Og det er godhetstyranene som har medvirket til at dette nå skjer, de tror vi har ansvar for alle folk i hele verden og ser ikke at de ødelegger eget samfunn.

Laila Monica Nikolaisen

31.03.2017 kl.08:34

Anonym: Da jeg vasket på Stortinget var det alltid Ap og SV politikere som var de som aldri hilste og aldri så på oss renholdere engang... Frp og Høyre var de vennligste og hyggeligste! Hva sier det?

Kenneth

31.03.2017 kl.01:26

Igjen. Innlegget mitt handlet om at NAV ikke tok parti med en muslim pga av ideologi eller det faktum at han var muslim. De tok tak i SAKEN, noe som også forventes av de og som ligger innenfor arbeidsgivers styringsrett.. les nøye alle svarene dine til meg. Hva handler de om? Du bare legger fundament for min første påstand om at du velger å ta fokus vekk fra de faktiske forhold og rette skytset ditt mot en folkegruppe eller deres legning. Du satte akkurat to streker under mange sine svarinnlegg på bloggen din. Jeg snakker ikke om diagnostisering, men om å se realiteten og hvorfor Nav gjorde som de gjorde.

Laila Monica Nikolaisen

31.03.2017 kl.07:26

Kenneth: Hvilken sak snakke du om?

Ronny Jørgen

31.03.2017 kl.07:12

Hva har egentlig Marte Spurkland gjort deg da?

Laila Monica Nikolaisen

31.03.2017 kl.07:31

Ronny Jørgen: Hun ville ikke fjerne meg fra reportasjen om nettroll og mente jeg sikkert ville like det. Etter at jeg ba om å bli fjernet stalket VG meg på facebook og tolket ting der etter eget hode og skrev det i reportasjen. Når jeg skrev på facebook at jeg lo så tolket de det slik at jeg lo fordi jeg var et nettroll bl.a. Og nå driver hun "gravende og sjokkerende" journalistikk på TV og får med seg flere! Farlig dame. Hvem tar med seg barn til alternative behandlere og tror de er leger?? Og det ville da vært like alvorlig å lyve til leger! Hun ødelegger mennesker og er bare for de PK!

31.03.2017 kl.09:48

Gratulerer med dagen Laila. 🎂🎁🎀

LH

31.03.2017 kl.10:35

Gratulerer med dagen Laila 🕊

31.03.2017 kl.11:36

"E Preben Alexander Løvenbalk: Ja, hva er din agenda?"

Å tulle?

31.03.2017 kl.15:47

Gratulerer med dagen.

Kaken så god ut.

Bella

31.03.2017 kl.20:26

Gratulerer med dagen

Så fin kake , får du gjester?

31.03.2017 kl.22:34

Grattis med dagen! Kaka så kjempegod ut!

Erik Ribsskog (46)

31.03.2017 kl.23:20

Gammel bestemor.

Ronny Jørgen

01.04.2017 kl.09:24

Gratulerer med går dagen :-)

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.10:04

Ronny Jørgen: Aprilsnarr!

Ronny Jørgen

01.04.2017 kl.10:17

Nei.

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.10:47

Ronny Jørgen: Aprilsnarr!

Polly

01.04.2017 kl.17:25

Går det bra?

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.19:06

Polly: Nei. Men det gjør det sikkert for Mari Hopland, Mona Kagnes, Torunn Østli, Elisabeth Szulist, May Gulbrandsen, Linda Næss.

kong Thor

01.04.2017 kl.19:42

Hei Laila Monica. Jeg kikket innom denne bloggen ved en tilfeldighet. Hva er greia her? Har du en konflikt med verden eller har jeg lest feil?

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.20:29

kong Thor: Jeg venter på manneråd fra disse damene jeg nevnte! De er i hvert fall svært interessert i mine menn. Selv om mange av de nok er lesber....

kong Thor

01.04.2017 kl.19:49

Men i alle dager..?? Er du sjuk, eller har du fåttt i oppgave fra skola å virke skikkelig sjuk for å få mest mulig lesere? Jeg går ikke på denne! Tror dette er bare tull! Hehe!!!! Gikk nesten fem på. 😂💩💩💩👍

Tor-odd

01.04.2017 kl.21:24

Nav mener jeg er psykisk syk, politiet det samme, Codex like så - og alle som følger bloggen min. På tide å innse det, Laila. ?

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.21:34

Tor: Ja, du har helt rett, DU er gal ja.

Tor-odd

01.04.2017 kl.22:16

Svaret ditt bare bekreftet det NAV, politi, Codex og dine blogglesere prøver å forklare deg. At DU er psykisk syk. Hadde du tatt med deg utskrift av din blogg og FB til en psykolog og forsvart innholdet, så hadde du fått diagnosen Schizofreni

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.22:23

Tor: Og hva tyder på det? Man kan jo lure på hva som ligger bak å si noe slikt om andre mennesker? De må jo enten selv ha gjort noe forferdelig eller være meget psykisk syke selv!

Polly

01.04.2017 kl.23:50

Huff da. Ikke glem at det er mulig å få behandling for dette.

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.23:57

Polly: Det finnes vel ikke så mye behandling å få på bygda - for dere!

Laila Monica Nikolaisen

01.04.2017 kl.23:59

Polly: Hele Norge får jo med seg hva de driver med i Lærdal mot de som flytter fra bygda...skikkelige gærninger som stalker folk 10 år etter at de flyttet, sender meldinger til barnevernet, får med seg arbeidsgiver.....og gjør hva de kan for å ødelegge meg og min sønn da. Og politiet gir faen, advokater gir faen.....

Ny leser

02.04.2017 kl.00:04

Hei. Trodde først at denne bloggen var en aprilsnarr da den dukket opp på storskjermen på psykologkonferansen i dag, men...

02.04.2017 kl.11:45

God søndag, kjære Laila.

02.04.2017 kl.11:49

Hvorfor skulle hele landet få med seg hva som skjer i en liten dritt bygd i Sogn?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.12:08

Anonym: For å se hva de har gjort mot meg og min sønn!

02.04.2017 kl.12:53

Gratulerer med overstått, Laila. Fikk du noe fint?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.12:54

Anonym: Hvem skulle jeg få det fra?

02.04.2017 kl.13:06

Mann i bil?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.13:54

Anonym: Ja, alt startet jo etter at jeg kjøpte hytte av en mann som jobber i forsvaret. Etter det dukket menn opp som sa de skulle passe på meg etc. Og der var grunnen til at jeg hadde åpen facebook da jeg fortalte om de der. Og jeg mistenkte at kolleger kunne stå bak og skrev om de. Og det stemte, de leste. De ville ikke si hvem de var. Jeg ble forbanna og skrev om det på facebook. Arbeidsgiver fant på en rekke absurde ting, dreit i lover og regler med mer. Og så fikk jeg sparken fordi jeg reagerte på det.

02.04.2017 kl.13:36

For å se hva de har gjort med deg og din sønn? Hva har de gjort da?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.13:54

Anonym: Jeg sitter jo her arbeidsledig noe som selvsagt også går ut over min sønn.

Ronny Jørgen

02.04.2017 kl.13:49

Ja hva er det du mener de i Lærdal har gjort som er så jævlig at hele Norge vet om det?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.13:57

Ronny Jørgen: De har jo sendt melding til barnevernet etter at menn dukket opp og mente jeg led av vrangforestillinger. Veldig merkelig at de kunne tro det og i stedet for å vise meg sympati og empati så skulle jeg miste omsorgen! Og de har sikkert snakket stygt om meg i alle år, drevet med sladder med mer og sikkert sagt ting til min arbeidsgiver og ledere/kolleger. Flere av de kommer fra Sogn. Min sønn ble jo helt skrekkslagen da jeg sa jeg skulle bosette meg i Lærdal også.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.13:59

Ronny Jørgen: Jeg mener da ikke at hele Norge vet om det, men at de burde få høre hva folk gjør i den bygda. Jeg glemte jo å nevne at søstera til min eks der, min sønns tante har skrevet til meg på facebook, at mannen til hans andre søster har ringt meg..

02.04.2017 kl.14:34

"De har jo sendt melding til barnevernet etter at menn dukket opp og mente jeg led av vrangforestillinger. Veldig merkelig at de kunne tro det og i stedet for å vise meg sympati og empati så skulle jeg miste omsorgen"

Det er ikke merkelig at noen tror at du lider av vrangforestillinger. Og du tenner jo på alle plugger når noen viser deg sympati og empati, så det turde de vel ikke.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.14:54

Anonym: Jo, det er merkelig. Å si at man må ha behandling er ikke å vise noen sympati og empati, det er å undergrave sannheten og få folk til å tie!

02.04.2017 kl.14:58

Fy faen.

For en jubelidiot.

02.04.2017 kl.15:19

Du har jo vrangforestillinger. Siden det er vrangforestillinger vet du selvsagt ikke dette selv.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.15:20

Anonym: Om hva da?

02.04.2017 kl.15:22

Det meste.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.15:43

Anonym: Det er da ikke noe svar. Du får fortelle meg og resten av verden hva som er vrangforestillinger!

02.04.2017 kl.15:26

Jeg korrigerer jubelidiot, til premieidiot.

Makan til vas har man vel sjelden lest.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.15:42

Anonym: Jasså, og hva er vas da? Jeg har ikke for vane å lyve eller å gjøre meg interessant.

Polly

02.04.2017 kl.15:36

Hei, kjære Laila. Hvordan er tilstanden i dag?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.15:44

Polly: Normal - som vanlig!

02.04.2017 kl.15:51

"Anonym: Jasså, og hva er vas da? Jeg har ikke for vane å lyve eller å gjøre meg interessant."

Alt er vas. Du har ikke på noe tidspunkt i denne bloggen redegjort for noe som helst som skulle kunne styrke/rettferdiggjøre vaset du spyr ut.

Vas, Laila, alt er bare vas og fjas.

Jeg tror at en grundig psykologisk utredning er noe du ville vært tjent med.

Med ønske om god bedring...

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.15:56

Anonym: Og hva bryr det deg når alt er så klart at det bare er vas?

Polly

02.04.2017 kl.15:56

Huff. Da får du ha fortsatt god bedring!

02.04.2017 kl.16:03

"Anonym: Og hva bryr det deg når alt er så klart at det bare er vas?"

Fordi jeg på ett tidspunkt i livet mitt var på ett lignende sted som du er nå, dog ikke på nett, men med brevskriving, telefonsamtaler osv.

Når jeg etter å ha fått hjelp, leser mine brev, journaler osv., innser jeg at alt bare var vas og fjas.

Noe som lett ble korrigert med hjelp fra helsevesen og medisinering.

Vas og fjas Laila.

Sett deg selv fri, ved å våge å ta i mot hjelp.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.16:20

Anonym: Og hva hadde du da sagt?

Johnny Mons

02.04.2017 kl.16:29

Bekmørkt. Skremmende at du ikke er tvangsinnlagt ennå.

02.04.2017 kl.17:07

Enig. Våg å ta imot råd og hjelp - det er du kun tjent med.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.17:14

Anonym: Jeg spurte vedkommende hva han/hun tidligere hadde sagt! Jeg kan ikke se å ha fått noe svar! Nei, selvsagt får jeg ikke det, fordi vedkommende bare lyver og om det er sant så er det ikke noe i nærheten av det jeg sier. Hva er så merkelig med det jeg skriver? Dere har heller aldri sagt om det er ok å bruke anonym politi, anonym eks, anonyme kolleger, anonym bruker mot NAV ansatte? Eller om det er ok å ville tvangsbehandle NAV ansatte uten psykiske diagnoser, eller sende de til behandling uten psykisk diagnose? Eller gi faen i varslinger? Eller gi faen i å undersøke klager? Med mer. Det er helt ubegripelig og vanvittig det jeg har opplevd. Og ingen advokat ville hjelpe meg.

02.04.2017 kl.17:16

Idiot.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.17:47

Anonym: Det er ikke jeg som er idiot, men du! Politiet og forsvaret er kanskje også innblandet. Politiet sa jo mye stygt om meg etter at jeg hadde vært på jobbintervju hos politiinspektør Vibeke Schøyen, nr 265 BRØLTE da jeg ville anmelde avdelingsdirektøren i NAV som truet meg og deretter ville ha meg til behandling og tvangsbehandling! En mann som jobbet i dataavdelingen i forsvaret sendte meg en sms med kun mitt navn da jeg da hans høyt her.....for ikke å snakke om at jeg kjøpte en hytte fra en kommandørkaptein som hadde lagt aviser i setet der han ba meg sitte og som ba meg hoppe av i et lyskryss. Etterpå dukket det menn opp som fulgte med helt hjem. Anarkisten sa han var tilbydt jobb av E tjenesten og hadde mye kontakt med en forsvarsmann ved navn Hansen. Navnet på tidligere hytteiere var Hansen og anarkisten sa at Hansen tidligere hadde hatt hytte i Nordmarka.

02.04.2017 kl.17:44

Hva hvis vedkommende ikke lyver, men du mener hen lyver fordi hens sanne svar ikke samsvarer med det du trodde? Noen ganger kan du også ta feil. Hva er vitsen å spørre når du ikke tror på vedkommende?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.17:50

Anonym: Og det sier dere som overhodet ikke tror på noe av det jeg forteller! Jeg kommer da ikke med totalt tåpelige ting som at jeg bor på månen eller ser flyvende hester eller noe slikt. Han/hun får si sitt og så får jeg vel avgjøre det. Det er da vel ikke bare dere som sitter her og analyserer!

Adm. Tjønum

02.04.2017 kl.17:53

Hvorfor skulle politiet og forsvaret ta deg, er du så viktig?

Du ligner mer og mer på Ribsskog.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:14

Adm. Tjønum: Ikke sikkert de skulle ta meg, men undersøke folk rundt meg.

Adm. Tjønum

02.04.2017 kl.17:55

Mange som heter Hansen vet du.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:14

Adm. Tjønum: Ja, derfor kunne jeg si navnet. Men jobber det mange med det navnet i forsvaret? For øvrig har han vel sluttet i forsvaret og er pensjonist nå. De har hytte på Lindøya der anarkisten hadde seilbåt.

02.04.2017 kl.18:04

Oppsøk hjelp, kjære Laila.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:26

Anonym: Hvorfor det? Der er da bare for NAV å fortelle meg hvorfor jeg skulle ha behandling og bli tvangsbehandlet, hvem som var så interessert i mitt liv at de sjekket min facebook og hvorfor de var så mange og hvem som begynte, hvem den anonyme eksen var, hvem den anonyme brukeren var, hvem den anonyme politijuristen var, hvorfor de ikke undersøkte klagen fra den anonyme brukeren, hvorfor ansatte ikke får ha egne meninger privat, hvorfor NAV ansatte må like Islam for å fatte vedtak overfor muslimer, hvorfor de ikke undersøker varslinger eller undersøker svarene ledelsen gir, hvorfor de innkalte meg da eksen bare skrev tull og jeg ikke hadde gjort det han sa.....Hva tror egentlig folk om de som er stille og beskjedne på jobb?? At vi sitter i sofaen når vi kommer hjem like tause?? Folk er idioter.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:28

Anonym: Og jeg er ikke interessert i å bli venninner med kolleger kun fordi vi jobber sammen! Det betyr ikke at jeg liker de eller deres personlighet. Jeg er bare på jobben for å jobbe!

02.04.2017 kl.18:07

Grunnen til at jeg ikke tror på det du sier er fordi du drar inn lesbiske, muslimer, taxisjåfører, VG, Dagbladet, og politi når det passer deg. Hadde du holdt deg til samme historie hele veien hadde ingen sagt noe på det. Historiene dine forandrer seg uke for uke, ettersom hvordan humøret ditt er.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:22

Anonym: Vel, hovedhistorien er jo som jeg allerede har fortalt. Alt begynte etter at jeg kjøpte en hytte av en mann som jobber i forsvaret. Menn dukket opp og fulgte med helt hjem. Jeg valgte å skrive om det på min åpne facebook og for å lokke frem hvem som var interessert i mitt liv skrev jeg sanne ting om det som hadde skjedd meg på jobben og det viste seg å altså være kolleger/ledere som fulgte med på mitt liv. Foruten de i Lærdal da. De i Lærdal sendte anonyme melding til barnevernet og sa jeg hadde vrangforestillinger. Ledelsen i NAV nektet å si hvem av mine kolleger som fulgte med på meg. Jeg ble forbanna og skrev om det på facebook. Så begynte ledelsen i NAV med alle absurde ting mot meg og jeg reagerte på det. Og så fikk jeg altså sparken. Og nå er mitt liv ødelagt. Og disse folka jeg har møtt her er altså lesber, muslimer, journalister, politiet, forsvaret, NAV ansatte og ledere, folk i Lærdal med mer.

02.04.2017 kl.18:36

Syns du ikke det er litt rart at du hang deg opp i hvem av dine kollegaer som stalket deg, enn å fokusere på hva du kunne ha gjort for at de IKKE KUNNE stalke deg?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:42

Anonym: Så lenge jeg ikke vet hvorfor de stalket meg så kan jeg da ikke svare på det! Enten var det fordi de stod bak det jeg hadde opplevd eller de hadde noe med det å gjøre og ville derfor sjekke ut om jeg skrev om det, eller så syns de jeg var så rar, stille og beskjeden at de unge damene måtte sjekke meg ut - eller lesbene da!

02.04.2017 kl.18:44

Det at du hang deg opp i hvem som "stalket" deg på Facebook løste ikke problemet ledelsen tok opp med deg. De ble ikke fornøyde og derfor har ikke du jobb i dag. Syns du det er vanskelig å forstå?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:48

Anonym: Hvilket problem tok ledelsen opp med meg? Og hvorfor var det akseptabelt at flere anonyme kolleger fulgte med på mitt privatliv og leste min facebook? Og hvorfor skrev avdelingsdirektøren senere som svar på mine klager at det kun var noen få som hadde lest min facebook; noen fra staben, ledelsen, og noen få kolleger?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.18:49

Anonym: Hvorfor godtar NAV ledelsen og alle fagforeningene dette?

02.04.2017 kl.18:51

Laila, de var lojale overfor arbeidsplassen sin. De har plikt til å si ifra hvis de kommer over noe som kan ødelegge deres rykte. Hva hadde du gjort hvis du var denne "stalkeren" (som var veldig glad i arbeidsplassen sin)?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:01

Anonym: Men jeg hadde ikke oppgitt arbeidsgiver på min facebook, jeg nevnte ikke navn eller jobb i det jeg skrev og svært få visste hvor jeg jobbet. Den eneste som kunne finne på å lage et faenskap var min ene voldelige eks! Hva jeg hadde gjort om jeg var stalkeren? Jeg hadde ikke trodd at alle mente det samme som meg, og jeg hadde undersøkt fakta eller jeg hadde ikke engang brydd meg! Jeg er ikke så opptatt av at alle må tro det beste om alle, eller at alle på en arbeidsplass må like Islam, eller at alle der må ha samme politiske meninger! Av og til er det best å bare la ting passere og ikke lage masse styr! Og jeg hadde aldri blitt med i en anonym gjeng for å ta en kollega som var helt alene!!

02.04.2017 kl.18:54

Det er ikke privatliv lenger når du drar inn jobben.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:03

Anonym: Jeg dro ikke inn jobben! Ingen visste hvem jeg skrev om og det var vel ikke mange som leste om det engang. Det er jo merkelig at kolleger som aldri snakket med meg fulgte med på meg!

02.04.2017 kl.19:08

Nå ble du mindre troverdig, igjen, fordi du dro inn islam.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:18

Anonym: Hva mener du med det? Mener man at alle offentlig ansatte må like islam og ikke si noe imot islam??

02.04.2017 kl.19:12

Hvorfor er du så sikker på at ingen visste at du snakket om NAV? Du vet ikke hva folk vet.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:19

Anonym: Jeg skrev jo om sanne ting så de jeg skrev om visste selvfølgelig at jeg skrev om de, men ingen andre! Og ingen andre kunne da vite noe som helst, selv om de visste at jeg jobbet i NAV.

02.04.2017 kl.19:19

Og det er heller ikke privatliv når det ligger ute offentlig. Det er også relativt lett å skjønne.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:24

Anonym: Det er da vel ingen som fulgte med på meg! Offentlig?? Hva er det for noe tull? Jeg er da ingen offentlig person fordi om jeg har en åpen facebook! Som jeg har skrevet er det ikke lov av arbeidsgivere å stille personlige spørsmål på jobbintervju så hvorfor leser de da ens facebook eller følger med på den etter at en er i jobb?? Vi har fått et stalkesamfunn der det ikke lenger er å lov å ha egne meninger og det ikke er noe skille mellom jobb og privatliv og der alle tror at man fatter vedtak eller handler i jobben sin utifra hvilke politiske meninger man har! Er det muslimene eller feministene som har skapt dette samfunnet?

02.04.2017 kl.19:40

Du er ingen offentlig person, men å legge ut din personlig mening på offentlig sted/plattform er offentlig uttalelse. Med offentlige uttalelser må du som regel stå for konsekvenser som følger med.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:45

Anonym: Vel, det er ikke jeg enig i. For å lese en åpen facebook så må man da selv ha facebookg og også søke opp personer. Hvem skulle ha interesse av å søke opp meg? Og hvorfor undersøkte man ikke det jeg skrev om da?

02.04.2017 kl.19:44

Alt du skriver her oppnår bare å forsterke vårt inntrykk av at du har svært alvorlige sinnslidelser..

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:46

Anonym: Ja, veldig...... Det bekrefter nok mer at jeg har noen svært syke mennesker etter meg og at de får støtte fra NAV ledelsen og direktør Sigrun Vågeng.

02.04.2017 kl.19:48

"Hva mener du med det? Mener man at alle offentlig ansatte må like islam og ikke si noe imot islam??"

Nei, det betyr at du burde holde deg til saken og være saklig. Jeg bryr meg ikke hva dine holdninger er til islam, buddhismen, eller kristendommen.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:55

Anonym: Og hvilken sak skal så offentlig ansatte holde seg til? Det var først da jeg begynte i NAV at jeg fikk høre at flere muslimske asylsøkere fortalte samme historie, at de betalte for sine historier, at det fantes folk som løy om at de var psykologer, at visse leger ikke var til å stole på med mer... og så skal jeg tas??

02.04.2017 kl.19:56

Ja, det er som du sier, for å lese noen andres Facebook, så må man ha facebook selv. Men er du klar over at det er 1.7 milliard mennesker på denne kloden har profil på facebook? Og i 3.3 milioner i Norge! Alle har lov til å søke opp meg, men det er mitt eget ansvar å ha profilen på privat hvis jeg ikke ønsker at andre skal snoke.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:57

Anonym: Men hele verden vet da ikke hvem jeg er eller hvor jeg jobber og hvorfor skulle de ha interesse for meg? Islamister kan nok gjerne tenke seg å drepe alle som sier noe negativt om islam, men hvorfor har de støtte hos NAV?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.19:58

Anonym: Og jeg har sagt at jeg hadde åpen facebook for å beskytte meg selv så folk kunne lese om at menn hadde oppsøkt meg!

02.04.2017 kl.20:00

"Det var først da jeg begynte i NAV at jeg fikk høre at flere muslimske asylsøkere fortalte samme historie, at de betalte for sine historier, at det fantes folk som løy om at de var psykologer, at visse leger ikke var til å stole på med mer."

Ja, det er riktig det du har hørt, men det betyr ikke at det er relevant til det vi prater om.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.20:03

Anonym: Det er jo relevant når ledelsen i NAV kaller meg for rasist etter hva jeg skrev på facebook! Jeg hadde ikke mistrodd muslimer om jeg ikke hadde hørt om dette.

02.04.2017 kl.20:02

"Og jeg har sagt at jeg hadde åpen facebook for å beskytte meg selv så folk kunne lese om at menn hadde oppsøkt meg!"

Nå har folk lest at menn har oppsøkt deg. Hva nå?

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.20:05

Anonym: Jeg kommer ikke til å stenge facebook. Nå skal man virkelig få lese mine meninger om jeg så aldri får noen jobb igjen! Merkelig at det skal være så lett for innvandrere å få seg jobb, men ikke etnisk norske.

02.04.2017 kl.20:10

"Det er jo relevant når ledelsen i NAV kaller meg for rasist etter hva jeg skrev på facebook! Jeg hadde ikke mistrodd muslimer om jeg ikke hadde hørt om dette."

Men kjære deg. Var det ikke din jobb å avsløre løgnere, uansett om de var kristne eller muslimer? Når du drar inn religion må jeg gi meg. Ha en god kveld videre.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.20:39

Anonym: Vel, sannheten er jo at kristne ikke betaler for å få en historie! Ja, du får ha en god kveld og fortsette å lukke øya for hva som skjer.

02.04.2017 kl.20:13

"Merkelig at det skal være så lett for innvandrere å få seg jobb, men ikke etnisk norske."

Om du hadde søkt jobb som renholder, så hadde du ikke fått jobben, for du mangler erfaring. Uansett hvor mange år du har studert - Uansett om du har en master.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.20:45

Anonym: Jeg har vasket mye, jeg begynte å jobbe med renhold da jeg var 13 år og jeg har hatt flere renholdsjobber. Jeg fikk en gang beskjed om at dersom arbeidsgiver ville at jeg skulle hoppe så skulle jeg hoppe. Det var nok en gang jeg sa imot noe. Jeg har blitt fysisk sterk av å bære tunge søppelsekker. Jeg husker ikke om jeg ikke fikk attest fra noen av de eller om jeg har kastet de. En gang studerte jeg og hadde jo vaskejobber, en som begynte kl. 6 på morgenen og en som sluttet kl. 01. Den som begynte kl. 6 var på Stortinget og der var jo reneste drømmejobben som renholder. Man satt for det meste i Stortingsrestauranten og daffet rundt... Der fikk jeg også høyere sikkerhetsklarering da jeg vasket der Lund kommisjonen satt. Min voldelige eks hadde en kamerat som hadde en far som enten var direktør på Stortinget eller kontorsjef eller noe lignende.

02.04.2017 kl.20:47

"Vel, sannheten er jo at kristne ikke betaler for å få en historie! Ja, du får ha en god kveld og fortsette å lukke øya for hva som skjer."

Jeg lukker ikke øya for hva som skjer. Her i Norge har vi folk som er ansatt til å ta seg av disse problemene du er så redd for. Jeg har andre ting å tenke på, men det betyr ikke at jeg ikke følger med. Du kan velge å la redselen din styre livet ditt, sånn vil ikke jeg ha det.

Laila Monica Nikolaisen

02.04.2017 kl.20:51

Anonym: Jeg trudde du skulle ta kvelden! Det er åpenbart at man ikke har folk som bryr seg om at muslimer får mer og mer makt og at de til og med kan lyve når det passer seg slik! Enkelte NAV kontorer har Koranen fremme for å hindre at muslimer lyver! Men lederne og unge nyansatte feminister vet nok ikke alt dette....hønsehjerner! Og jeg lar da ikke dette styre livet mitt, det er jo andre som lar det styre mitt liv og som mener at jeg da er null verdt fordi jeg er negativ til islam!

02.04.2017 kl.22:59

Digger du å være sinnsyk?

Adm. Tjønum

02.04.2017 kl.23:00

Kan du dokumentere at de har Koranen fremme?

Adm. Tjønum

02.04.2017 kl.23:03

Dràpsraten hadde økt kraftig hvis islamistene hadde ønsket å drepe alle som er mot islam. For det er mange. Veldig mange.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:11

Adm. Tjønum: De kan da bare kalle folk rasister, klage på de og ødelegge deres liv så har de indirekte begått drap. At politiet støtter opp om dette og har egne hatgrupper er et eksempel på norsk naivitet og indirekte er de også med på å ta norske liv. Og det å bruke handikappede eller andre med visse lidelser til å fronte hatgruppas eksistens er også meget villedende!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:16

Adm. Tjønum: Norske kvinner er dumme som brød. Her klager de over pornohumb, mens det å lemleste unge jenter, gifte de bort unge, steine de, drive med syrenangrep og ha det synet de ha på vestlige damer, voldta vestlige damer i islams navn er helt ok. Og de støtter feministene! Som stalker norske damer og hater damer som ikke er for islam. De er også for indirekte drap på etniske nordmenn. Helt sykt.

03.04.2017 kl.00:07

Du er sinnsyk, Laila. Sånn er det bare, enten du liker det eller ikke. Og nå er det på tide at du gjør noe med dette.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.07:12

Hva du tror eller ikke tror om fb kan være akkurat det samme.Poenget er at det du SKRIVER ER offentlig,siden siden din står som offentlig.Og nei-det betyr selvfølgelig IKKE at DU er en offentlig person,men at fb din ER det når den er slik innstilt.

Du burde lese litt om fb sine rettningslinjer,så slipper du å drite deg mer ut på akkurat den biten.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:19

Ronny Jørgen: Facebook er jo også svært islamvennlig. Offentlig betyr bare at alle kan lese det, men de som sjekker en ut må selv ha facebook og også søke en opp! Og alle som hater en kan jo søke en opp. Hvorfor har de rett til å være anonyme?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:21

Ronny Jørgen: Og som jeg har sagt hundre ganger før; jeg hadde ikke nevnt etat, jeg hadde ikke oppgitt arbeidsgiver. Men så startet arbeidsgiver et helvete. Det er som om dersom ei voldtatt dame hadde klaget på det så hadde hun blitt spurt om hun var mentalt syk og så hadde ingen brydd seg om voldtektsmannen!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.07:27

Slutt opp nå!

At du driver og sammenligner din situasjon med voldtatte damer er bare helt horribelt-det finnes IKKE sammenligningsgrunnlag.Vær vennlig å slutt med det hvis du på noe vis ønsker å bli tatt en smule seriøst.

Ja offentlig betyr at ALLE kan lese den-så hva faen er det du syter for når folk leser den da??Det er jo det DU VIL!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:36

Ronny Jørgen: Men ALLE vet da ikke hvem jeg er, ALLE leser ikke min facebook, ALLE vet ikke hvor jobber! Jeg er ikke populær, jeg har ikke venner. Nå må de som har 500 venner på facebook slutte å tro at alle har det slikt som de!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:37

Ronny Jørgen: Jeg sammenligner med da heller ikke med voldtatte damer, men når man sier at den som skriver om ting er mentalt syk og driter i hva man skriver om så kan det sammenlignes med de som blir voldtatte og der man spør om den voldtatt er mentalt syk!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:38

Ronny Jørgen: Og hvorfor bryr dette dere?? Nå har jo jeg fått sparken da og vil mest sannsynlig aldri få en jobb igjen. Fordi islam styrer hele det norske samfunnet og man dreper gjerne sine egne landsmenn for å støtte islam og muslimer!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.07:49

Jo du sammenligner deg seg selv med voldtatte-det er helt patetisk og det har du gjort MANGE ganger.Jeg gidder ikke engang svare deg når du begynner å gnåle om muslimer,er så virkelighetsfjernt uansett at det fortjener ikke noe svar!

Så si meg hva i helvete det er du gnåler for dag ut og dag inn om at folk og fe leser din åpne fb??Er vel bare å lukke den da for svarte!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:56

Ronny Jørgen: Men herregud da, hvem tror du at du er? Du har sikkert ikke engang utdannelse, du skjønner ikke hva jeg skriver og vrir og vrenger på alt. Jeg tror ikke at de i NAV ville ha anmeldt en voldtektsforbryter, jeg tror de heller ville ha spurt om den voldtatte var mentalt syk! Virkelighetsfjernt om muslimer? Jeg leser mange svært naive meninger om muslimer. Ifølge NAV ble jo ALLE muslimer mobbet....... Det er da ikke jeg som gnåler om at folk leser min facebook, jeg tror svært få leste den!! Men at de som er etter meg bare sier det for å ta meg. Det er ikke noe holdepunkter for at mange leste den. Jeg har ikke venner, jeg er ikke populær så hvorfor skulle mange lese den?? Lederne og kolleger i NAV er riv ruskende gale og tenker jo ikke på annet enn å ha mange venner på facebook og hele livet deres dreier seg om å sitte på facebook og være populær........overfladiske hønsehjerner!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.07:58

Ronny Jørgen: Jeg har også sagt det at jeg hadde den åpen og fortsatt har det for å beskytte meg selv! Jeg lever alene, har ikke venner så hvem som helst kan dukke opp i en drosjekø, bli med meg hjem og drepe meg.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.07:59

Å herregud-du er helt håpløs å prøve å snakke til.

Jeg gir opp!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.08:00

Ronny Jørgen: Så flott! Jeg begriper ikke hvorfor du skriver til meg?!

03.04.2017 kl.08:10

Idiot.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.08:18

Ja ifølge din egen logikk så blir du nok sikkert drept hvis du lukker fb.

Makan!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.08:45

Ronny Jørgen: Ja, det kan jo hende! Jeg hadde jo heller aldri trodd at menn skulle dukke opp. Ingen vil da ha sett noe om noe skjer med, det kan se naturlig ut, som at jeg har låst meg ute og fryst i hjel! Ingen har jo truet meg direkte. Politiet gir jo faen.

E.R.

03.04.2017 kl.08:23

Forvirret bestemor.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.08:25

Jeg skal forklare deg helt enkelt hvorfor jeg skriver til deg : Fordi at du ikke skal sitte i ditt eget ekkokammer og lulle deg lengre inn i din egne alternative virkelighet.

Jeg liker rett og slett ikke å sitte å se på at andre mennesker går til grunne.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.08:46

Ronny Jørgen: Fy faen du er så sleip. Den eneste grunnen til at du sitter her og svare meg er for at ingen skall tro meg og du beskytter de som ute etter meg!

Polly

03.04.2017 kl.08:46

Håper du føler deg bedre i morgen.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.08:49

Polly: Hvorfor skulle jeg føle meg noe annerledes i morgen? Jeg er i godt humør hver dag jeg, selv om livet mitt går til helvete! På grunn av feminister, muslimer, sosialister, lesber....og alle som hater etniske damer. Ingen bryr seg, advokater gir faen og jeg må betale for det! Politiet BRØLER og gir faen. Så det går rake veien til helvete. VG vil nok hylle mine drapsmenn!

Polly

03.04.2017 kl.08:52

Håper virkelig at du føler deg bedre i morgen, kjære Laila.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.09:00

Polly: Anarkistens seilbåt het Polly og ligger på Lindøya. Han kjente jo flere der og spurte folk som gikk rundt der om de så etter weed.... Jeg var med på en fest der en gang også og fikk kake og kaffe. En av de han kjente jobbet innenfor NAVs tiltakssystemer og ei jobbet visst i Singapore. Jeg var jo med på kaffeslabberas der. Han hadde jobbet med forefallende arbeid der også. Jeg selv er jo nesten oppvokst på Hovedøya der min far hadde båt i alle år og jeg var første gangen ute i båt da jeg var 2 år. Jeg hørte jo mye om Bøe brødene som drev Oslo ferjene.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.08:57

Som sagt,du sitter å GNÅLER om akkurat det samme dag ut og dag inn.

Føler du at du kommer noen vei?

Nærmer det seg den rettsaken?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.09:01

Ronny Jørgen: Det er jo dere som svarer meg!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.09:03

Og så?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.09:12

Ronny Jørgen: det er jo bare piss!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.09:12

Forklar meg gjerne hvordan jeg er sleip...

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.09:17

Ronny Jørgen: Hvorfor svarer du meg?? Du sier det er fordi du ikke liker at jeg skal dulle meg inn i min alternative virkelighet! Men hva er alternativt med det jeg skriver?? Er det ikke sant? Jeg har stilt dere spørsmål som dere aldri svarer på! Er det ok å bruke anonyme kolleger, anonym politi, anonym eks, anonym bruker? Er det ok å ikke undersøke saker? Er det ok å ikke gi meg suspensjon der man må undersøke saker? Er det ok å ville tvangsbehandle ansatte uten psykiske lidelser? Er det ok å be ansatte gå til behandling uten psykisk lidelse? Er det ok å sende anonym melding til barnevernet når man er blitt skremt og ville frata en omsorgen?

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.09:48

Ja det du skriver er oppspinn i ditt eget hode.Har null med virkeligheten å gjøre-derav alternativ virkelighet.

Du blir forbanna fordi du ikke skjønner dette selv!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.10:01

Ronny Jørgen: Dette er ikke oppspinn, jeg har det skriftlig. Heretter vil jeg slette alle svar fra deg!

03.04.2017 kl.10:31

Så fra nå av skal du slette alt av fornuftige innlegg som blir postet?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.10:43

Anonym: Du har jo samme IP som han! Fra: Ronny Jørgen
Blogg:
E-post:
Innlegg: Rasist
Postet: 09:48
IP: 81.167.85.95
Fra: Anonym
Blogg:
E-post:
Innlegg: Rasist
Postet: 10:31
IP: 81.167.85.95

03.04.2017 kl.10:58

Nå rabler du fælt igjen, Laila.

"Navnet på tidligere hytteiere var Hansen.." Dette stemmer ikke, nei. Men han heter Hans til fornavn og noe helt annet til etternavn. Du blander kortene igjen og lager din "egen" sannhet. Det er bl.a. dette vi som leser bloggen ønsker at du får hjelp med...dine vrangforestillinger.

"..totalt tåpelige ting som at jeg bor på månen eller ser flyvende hester eller noe slikt."

Hvis du tror det kun er tanker som dette folk med vrangforestillinger har, bør du lese deg opp på mental helse.

"Der er da bare for NAV å fortelle meg hvorfor jeg skulle ha behandling og bli tvangsbehandlet" De ville du skulle få hjelp siden du tydeligvis ikke hadde/har det bra og dine psykiske lidelser.

"hvem som var så interessert i mitt liv at de sjekket min facebook og hvorfor de var så mange og hvem som begynte"

Dette er irrelevant. Og det var ikke DITT liv de interesserte seg for, men da du begynte å skrive om de (kollegaene dine) og arbeidsplassen osv så måtte de ta affære og varsle om dette. Du brøt jo stadig interne regler og normer og da bør ledelsen få vite om det. Dessuten kommer du nok aldri til å få vite hvem det var, da du ikke har noe rett til det.

"hvem den anonyme eksen var"

Dette kan vel til og med du tenke deg fram til? Han skriver at dere var en slags form for samboere og du har vel ikke hatt så mange av de?

"hvem den anonyme politijuristen var"

Irrelevant.

"hvorfor de ikke undersøkte klagen fra den anonyme brukeren"

De gjorde jo det. De innkalte deg for å høre din versjon. Men du skriver jo side opp og side ned om at dette var trakassering. Dæven, du prater mye tull..

"hvorfor ansatte ikke får ha egne meninger privat.."

Selvfølgelig får man lov til det. Men her kommer man til noe av sakens kjerne som du ikke forstår. Når du begynner å rable på blogg og facebook, er det ikke lenger privat. Er dette så vanskelig å skjønne??

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.11:36

Anonym: Tidligere hytteeiere het Laila og Knut Hansen, det stod på dørskilt over døra. Det var litt morsomt at hun het Laila da. Dette har jeg også bilde av. Vedr. vrangforestillinger; om man sier noe som høres fornuftig ut så kan man da ikke i utgangspunktet si at det er en vrangforestilling! Jeg har det meget bra. Som sagt; hadde det vært ei voldtatt dame som kontaktet de så hadde de heller kalt henne mentalt syk og beskyttet gjerningsmannen! Jeg tror ingen av disse damene der hadde erfaring med menn som er kontrollerende, sykelig sjalue, voldelige, paranoide...altså klassiske tegn på menn som ødelegger kvinner. Da jeg begynte å bryte regler?? Så det var greit å følge med på at menn kom da og at jeg ble låst ute?? Dette satt de og koste seg over, flere av de? Vet de andre i NAV systemet hvem han var da og hva slags mann dette var? Hvorfor i all verden støtter de voldelige menn? Jeg var ikke på jobbintervju hos noen mannlig politijurist! Nei, de innkalte ikke meg for å snakke med meg om den anonyme klagen, jeg fikk ikke noen slik innkalling der dette fremkom. Hvorfor skal jeg holde det hemmelig at NAV bryter lover og regler og trakasserer ansatte?? Jeg begriper ikke hvorfor ingen tar tak i det....................

03.04.2017 kl.11:02

"Og jeg er ikke interessert i å bli venninner med kolleger kun fordi vi jobber sammen!"

Leser du hva du selv skriver?

I det ene øyeblikket skriver du at du ikke er interessert i noe sosial omgang med kolleger, mens i neste øyeblikk klager du over at ingen ville spise lunsj med deg. Kanskje de oppfattet signalene du ga og lot være å spørre deg? Har du noensinne tenkt på det? Åja, nei.. Beklager. Du har jo ikke evnen til å se ting fra andre sider enn din egen

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.11:39

Anonym: Jeg har da ikke klaget over at ingen ville spise lunsj med meg, jeg bare sier at det var rart at de ikke ville det når de var så interessert i meg! Jeg syns for øvrig det er rart at en avdelingsleder ikke klarer å gå til lunsj alene, men det er visst ganske vanlig i NAV at ingen greier noe alene, og gjerne lederne! Jeg var jo sammen med en som jobbet på et annet NAV kontor også, og han var sjokkert over at lederne måtte ha med seg noen til møter.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.11:04

Anonym ; Ja det er jævlig vanskelig for Laila å skjønne dette.Men det er kun fordi huner en hønsehjerne at hun ikke skjønner det.Hun har ikke IQ nok til det.

Gi henne et par sekunder så sletter hun innlegget ditt-stod for mye fornuftig der som hun ikke kan forholde seg til!

03.04.2017 kl.11:16

Hun er antageligvis ikke så dum, RJ. Men dessverre tuller tankene hennes med henne, så hun fremstår som helt blåst i hjernen.

Jeg håper inderlig at hun tar mot til seg og oppsøker hjelp.

03.04.2017 kl.12:11

Anonym: Evner du å se noe fra Lailas side ? Er d virkelig så vanskelig å skjønne forskjellen på normal vennlighet, respekt osv og å være venninne ? Jeg har ikke sett henne klage på at dem ikke ville spise lunsj sammen, men at når dem faktisk ikke har noe vennskap el sosial omgang er det da heller ikke noe grunnlag for å sjekke en opp på fb. Er det ? En må søke etter vedkommende selv om det er en åpen profil, og m det ha en intensjon. Hva som står der, vet en da virkelig ikke før en FØRST gikk inn å så...

03.04.2017 kl.12:31

"En må søke etter vedkommende selv om det er en åpen profil, og m det ha en intensjon."

Saken er at det ikke er ulovlig å søke opp andre på Facebook. Hvis Laila hadde hatt lukket profil så hadde ikke, hva enn "intensjonen" til den som søkte opp ikke vært verdt noen ting.

03.04.2017 kl.12:37

Anonym: Nei hun har da heller aldri påstått at dét er ulovlig ?

03.04.2017 kl.12:52

Det har a vel!

03.04.2017 kl.13:06

Å stalke noen er ulovlig. En del av hva som blei gjordt videre etter å ha lest der, er ulovlig og ingen ting av d er 'stuereint'

03.04.2017 kl.13:38

Nå tror jeg at Laila logger inn og svarer som gjest og forsvarer seg selv her.. Lol.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.13:40

Anonym: Nei, det gjør jeg ikke. Men jeg setter pris på at andre støtter meg! Nå håper jeg at også politiet gjør det! Nå er faen meg på tide å ta de svina!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.13:56

Morsom du Laila.Du lot den der jeg kalte deg hønsehjerne få stå.

Nok et eksempel på hvor sykt selvmotsigende du er!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.14:07

Ronny Jørgen: Jeg kan vel også være hønsehjerne, og jeg tar meg ikke nær av å bli kalt det. Samma faen hva man blir kalt vel! Men for de i NAV var det helt grusomt at jeg kunne kalle damer for hønsehjerner...for de er vi jo alle venninner.

03.04.2017 kl.14:20

Anonym: Nei hun gjør nok ikke d. Men å fortelle åpent og ærlig om hva som foregår i ens liv på sin egen fb side, eller blogg er ikke ulovlig. Hadde d hvert det, hadde hun antagelig blitt anmeldt, vel så dem gikk for umyndiggjøring istedet. Ansiktet utad er dessverre viktigere enn andre menneskers liv.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.14:25

Anonym 14;40 ,du er klar over at du bare nærer Laila nå?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.14:40

Ronny Jørgen: Alle vet at jeg har rett så det handler da ikke om å "nære" meg noe. På tide at dere begynner å innse det! Husk at alle svar her inne er beviser. Det er ikke normalt å gå så etter folk som dere gjør og snakke om psykisk behandling med mer. Jeg vet ikke hvilket miljø dere tilhører, men jeg håper politiet kan se på det!

03.04.2017 kl.14:42

Du vet RJ det ér en fordel å først høre hva som faktisk ! blir sagt før en hiver seg på konklusjoner som i innlegget ditt kl.07:27. Det er gjentagende og der er ingen som blir psykisk syke og trenger hjelp utfra at andre ikke oppfatter hva en egentlig sier. Er der vel ?

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.15:12

Ja dere har helt rett.

Laila har helt rett i alt hun skriver,du også anonym.Dere har helt rett.

Jeg legger meg padde flat.

Igjen-beklager så meget!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.15:52

Ronny Jørgen: Så bare fordi ei anna kom og støttet meg så legger du deg flat? For en slimål du er.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.15:53

Ronny Jørgen: Dette er ikke over om du tror det!

Kurt Larsen

03.04.2017 kl.15:44

Hvorfor har du ikke venner?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.15:51

Kurt Larsen: Fordi jeg er så stygg!

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.15:55

Over for hvem?

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.15:58

Ronny Jørgen: Hvorfor la du deg flat? Er du så redd andre enn meg?

Kurt Larsen

03.04.2017 kl.16:08

Ikke tull.

03.04.2017 kl.16:13

"Anonym: Evner du å se noe fra Lailas side ?"

Jepp, men hun viser jo stadig at hun ikke er "helt i vater" (som de som har møtt henne sier), så mye av det er veldig uforståelig. Hun burde absolutt søke hjelp, så hun kanskje kunne fått det litt bedre med seg selv. Hun låser seg ut fra leiligheten og mener at "noen" står bak, hun ser en vannslange i bekken med et vannfilter i enden og tror at dette er for å "ta" henne. Hun er ekstremt mistenksom og ser det verste i alt og alle. I tillegg prøver hun å legge skylden for alt som har skjedd over på andre; f.eks. det er ingen andre enn Laila selv som velger å være sammen med disse dårlige eksemplarene av menn hun har valgt.

"Er d virkelig så vanskelig å skjønne forskjellen på normal vennlighet, respekt osv og å være venninne ?"

Jeg syns du kan spørre Laila om dette. I følge det hun skriver har hun ikke akkurat bidratt til et godt miljø på jobb.

"Jeg har ikke sett henne klage på at dem ikke ville spise lunsj sammen,"

Hun har gjort det mange ganger, det er bare å se på tidligere blogginnlegg.

"men at når dem faktisk ikke har noe vennskap el sosial omgang er det da heller ikke noe grunnlag for å sjekke en opp på fb. Er det ? En må søke etter vedkommende selv om det er en åpen profil, og m det ha en intensjon. Hva som står der, vet en da virkelig ikke før en FØRST gikk inn å så..."

Ja, det kan jo være flere grunner til at noen søkte opp profilen hennes. Kanskje noen tipset de om hva hun skrev? Kanskje de ville se hvordan hun fremstilte seg selv kontra hvordan hun oppførte seg på jobb? En misoppfatning Laila (og mange andre som også kunne trengt et nettkurs) har, er at hun tror det er privat når hun skriver på sin åpne fb-profil eller blogg. Hun skjønner ikke at det er offentlig.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:09

Anonym: Ja, tenk noen av oss har er skille mellom jobb og privatliv! Ikke alle liker å sitte i åpent landskap og hyle ut sine meninger, eller spørre attestanter om vedtaket kan godkjennes før de sendes til godkjenning for å ikke få merknad eller spørre om alt. Jeg er meget seriøs på jobb, jeg er ikke interessert i å vekke oppmerksomhet eller få meg nære venninner. For meg er det viktig å være uavhengig og også kunne se saker fra utsiden og ikke bare støtte kolleger som faktisk kan begå overgrep og feil mot brukere kun fordi vi jobber i samme etat eller støtte etaten ubetinget! På fritiden er jeg helt annerledes. Er det meningen at jeg skal føle jeg liten fordi jeg faktisk har et liv ved siden av jobben eller? Tror de utadvendte og overfladiske kolllegene at jeg sitter helt stille i en sofa eller ikke har meninger fordi jeg ikke sier de på jobben? Eller tror de selv at de er så flotte mennesker at jeg må like de?? Sånne som anser seg ufeilbarlige og må fortelle om hele sitt liv dagen lang.....

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:14

Anonym: Og det er da vel lov å tilkjennegi sine meninger offentlig? Selv om man er imot Islam! Og jeg har da aldri skrevet private meninger under tittelen NAV ansatt. I nettdebatter fremkommer det at jeg har studert med juridisk fakultet, så det er de som får svi...

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:20

Anonym: Har ikke jeg bidratt til et godt miljø på jobben? Jeg var da ikke med i noen gjeng der, jeg gjorde ikke alt for å bli godt likt, jeg klagde ikke på kolleger anonymt, jeg stalket ikke kolleger på facebook, jeg slarvet ikke om kolleger, kjeg nektet ikke å se på saker på nytt, jeg hilste på alle, jeg stilte opp for andre....

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:21

Anonym: Og jeg klarte til og med å gå til lunsj alene!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:32

Anonym: Jeg er da heller ikke ekstrem mistenksom eller ser det verste i alt og alle. Hvem ville ikke reagert om menn kom og da de skulle passe på en? Og jeg syns dette enderøret som vannfilter var meget vanskelig å bruke og egentlig umulig. Jeg er alene og da må man selvsagt passe seg ekstra. Og jeg bruker alltid magefølelsen. Jeg fikk meget sterke reaksjoner på min voldelige eks og visste han ville ødelegge mitt liv. Og når det gjelder utelåsingen så hadde noen faktisk stjålet min sønns nøkler 14 dager før og jeg går aldri i søvne! Hva mener du med at ingen andre velger å være sammen med de dårlige eksemplarene jeg har møtt? Hvem snakker du om da? Min voldelige eks har da fått barn med ei ny dame. Han ene som kom hadde da 2 mindreårige barn. Og jeg har da ikke valgt å være sammen med de som kom.

03.04.2017 kl.16:18

"Vedr. vrangforestillinger; om man sier noe som høres fornuftig ut så kan man da ikke i utgangspunktet si at det er en vrangforestilling!"

Nei, men det er her noe av det ligger.. Du lager din egen sannhet og da høres de mest syke teorier fornuftige ut i ditt hode. Det er dette som er noe av det det virker som at du trenger hjelp med.

"Så det var greit å følge med på at menn kom da og at jeg ble låst ute?? Dette satt de og koste seg over, flere av de?"

Hvorfor i all verden tror du at de koste seg over dette?

Og hva mener du de burde gjort ifht at du tar med deg tvilsomme menn hjem? Det sier jo bare mer om din manglende dømmekraft

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.19:58

Anonym: Jasså, så man skal kalle det min manglende dømmekraft at menn kom til meg nå? Ja, alt jeg gjør kan jo tolkes negativt! Og hva skulle jeg gjøre når menn dukker opp og nekter å gå? Hvilke teorier har jeg laget? Synd at man ikke fikk prøvet disse i retten da, men det ville jo ikke regjeringadvokaten eller Codex eller noen annen! Mine kolleger koste seg vel med det da de ikke sa noe! Det er jo ganske vanlig at NAV ansatte blir trakasserte så det kunne da ikke være vanskeligere å ta opp det enn å ta opp at jeg skrev om de¨. Men selvsagt; de hadde ingen interesse av å støtte eller hjelpe meg og jeg ville aldri ha bedt de lederne jeg hadde om hjelp! Å ha slike fæle ledere, som bare er ute etter å ta en.... hva er poenget?? Gjorde jeg ting mer korrekt etter å ha fått kjeft og blitt trakassert eller hva?? Disse folka her kunne gjerne ha sendt menn etter meg!

03.04.2017 kl.16:23

"Anonym 14:20: Nei hun gjør nok ikke d. Men å fortelle åpent og ærlig om hva som foregår i ens liv på sin egen fb side, eller blogg er ikke ulovlig. Hadde d hvert det, hadde hun antagelig blitt anmeldt, vel så dem gikk for umyndiggjøring istedet. Ansiktet utad er dessverre viktigere enn andre menneskers liv."

Det er heller ingen som har sagt at det er ulovlig, men hun skrev jo masse om jobben og publiserte dokumenter som var untatt offentligheten mm. Og da blir det jo selvsagt reaksjoner. Ut i fra hva Laila har skrevet, gjorde Nav det de kunne i en sånn situasjon, men Laila ville ikke høre på det øret, så da ble det etterhvert suspensjon og sparken.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.19:51

Anonym: Suspensjon?? Jeg fikk jo ikke suspensjon! Selvsagt skrev jeg om jobben når de gjorde så mye rart og dreit i lover og regler. Og selv om de har unntatt dokumenter fra offentligheten så trenger ikke jeg å gjøre det, og det var jo bare tull det der skrev og altså brudd på lover og regler!

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.19:51

Anonym: NAV gjorde det de kunne???? Hva gjorde de?

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.16:58

Hold nå opp dere.Det var 1 person her i dag som støttet Laila i teoriene sine.

Det er bare for alle og legge seg flate.Laila og den ene anonyme har helt rett i alt de skriver.

*legger seg padde flat langs gølvet...*

03.04.2017 kl.17:04

Blir det noe behandlings snart?

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.17:40

Hun trenger ingen behandling.

Det er nemlig noen her som har sagt hun er frisk-da er hun frisk!

Mons Pekka

03.04.2017 kl.17:45

Liker du pingviner?

03.04.2017 kl.18:10

Anonym kl 16:13 : Hva var d du så fra Lailas side ?

03.04.2017 kl.18:49

"Nå tror jeg at Laila logger inn og svarer som gjest og forsvarer seg selv her.. Lol."

Det! Eller at denne personen er som Laila, vet ikke hva "stalking" betyr.

Ronny Jørgen

03.04.2017 kl.18:54

Anonym 18;49 ,...* da tror jeg det er mye denne andre personen ikke forstår.Det kan vi nok trygt anta.Eller omvendt psykologi.*

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.20:17

Ronny Jørgen: Og gjett hva; jeg tar ikke alt for god fisk!

03.04.2017 kl.20:32

Joda det gjør du.

03.04.2017 kl.22:51

Vet du om Erik Ribsskog er like sinnsyk som deg, Laila?

småkaker

03.04.2017 kl.22:51

Det var da bare spørsmål om tid før en av Lailas sjelsfrender med sin egen opplevelse av "urett" dukket opp. Ikke noe som å få bekreftet sine egne greier gjennom å støtte andre med tilsvarende opplevelser. Jeg vedder ganske mye på at dersom hen hadde linket til egen fb eller blogg ville vi sett mye av det samme tankegodset der. Forskjellen er naturlig nok at Laila faktisk er god til å formulere seg skriftlig, til tross for at innholdet selvfølgelig er helt på jordet.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.23:27

småkaker: Håper barnevernet ser det du skriver. Tenk at tok din melding seriøs! Du er jo klin gærn.

Laila Monica Nikolaisen

03.04.2017 kl.23:29

småkaker: Og når man har med så klin gærne folk å gjøre så er det ikke rart at ting holdes hemmelig....Håper man snart har bevis for å knuse deg og resten av folka!

03.04.2017 kl.23:30

Tror du virkelig på dine egne ord Småkaker ? Eneste du viser er at hva Laila sier ang å ikke være m i hylekoret stemmer jo i høyeste grad. Også du som fant deg en sånn sjelefrende i 'byråkraten'. Ikke alle er like uselvstendige som deg. Ikke alle trenger å kjenne SEG igjen og ikke alle trenger å sitte inni et hylekor. Men du viser hvor useriøst dere trekker slutninger om andre mennesker, noe som burde gi deg grundlag for å reflektere litt over hva du faktisk driver på med.

Mons Pekka

04.04.2017 kl.00:12

Liker du sjokolademilkshake?

Ronny Jørgen

04.04.2017 kl.06:48

Anonym 23;30 ,hva er det småkaker sier som er galt?

Du forstår at JEG IKKE biter på det du gjør nå??

Polly

04.04.2017 kl.08:29

Hvordan går det med deg i dag, Laila?

04.04.2017 kl.11:43

RJ, kunne dere tydeliggjordt bedre at hva dere driver m har lite m Laila å gjøre ? At dere er drivt av egne behov, ikke av menneske,- og psykologi kunnskaper ?

S Penol

04.04.2017 kl.12:14

"Ja, derfor kunne jeg si navnet. Men jobber det mange med det navnet i forsvaret?"

Hvordan får du det til at tidligere hytteeier Kurt Hansen jobbet i forsvaret?

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.12:21

S Penol: Jeg har aldri sagt at tidligere hytteeier Knut Hansen jobbet i forsvaret. Anarkisten kjente en ved navn Hansen som hadde jobbet i forsvaret. Han eller hans familie hadde visst hatt en hytte i Nordmarka før de fikk seg hytte på Lindøya. Og det var litt rart at de som tidligere hadde hatt hytta jeg kjøpte het Hansen.

S Penol

04.04.2017 kl.12:24

Nei, det er ikke så "rart".

Det er 52 569 personer som har Hansen som etternavn.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.12:28

S Penol: Jasså, så du måtte undersøke det altså! Har du tenkt å begynne stalke de også?

04.04.2017 kl.12:32

Er du sinnsyk, Laila?

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.12:39

Anonym: Hvorfor skulle jeg være det?

Ronny Jørgen

04.04.2017 kl.13:50

Anonym 11;43 , hva behager?

Skal du virkelig nære Lailas sykdom ved å si deg enig?Bare for din egen syke tilfredsstillelse?

Tror du vi andre som leser her er dum?

Det er jævlig gjennomsiktig det du holder på med nå.Det er kun Laila du lurer.

Så svar meg på dette ; Hva godt tror du det kommer av Lailas siste fb post??

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.13:57

Ronny Jørgen: Hvilket facebookinnlegg sikter du til? Det om at jeg ikke har råd til å kjøpe alt det min sønn ønsker seg eller det at det er kommet mange islamister til vesten - det er jo bare å lese hva IRN mener om niqabkledde damer der de selvsagt ikke bøyer av så ser man fremtiden til Norge?! Hvordan har man tenkt å forhindre at islam slår rotfeste når flere og flere muslimer får maktposisjoner? Si imot en muslim og man sier imot de alle!

04.04.2017 kl.14:18

RJ: Jeg har ikke fb og har ingen formening om hva som skrives el ikke der. Tror nesten dere må tenke over hvor mye rart dere tillegger andre mennesker til en hver tid.

Ronny Jørgen

04.04.2017 kl.14:20

Ja selvfølgelig den om sønnen din.

Dine irrasjonelle tanker om muslimer orker jeg ikke kommentere engang.

Og en annen ting ; Hvis du anonyme tenker,føler og mener at Laila har rett i noe som helst av dette-så synes jeg du skal sende henne en melding på fb,fra din egen profil.Nøyaktig for at Laila skal vite om du er "friend or foe."

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.14:34

Ronny Jørgen: Irrasjonelle tanker om muslimer?? Å mene at det å bruke niqab er et steg mot fremtiden er jo virkelig sant....... Jeg håper det blir barna til hønsehjernene som må gå ut i borgerkrigen som garantert vil komme en gang i fremtiden om da ikke alle etniske nordmenn har lagt seg flate for islam. Det er jo rart; etniske damer får sparken og blir kalt rasister, mens muslimske damer i niqab får høyere lønn enn de fleste andre!

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.14:42

Ronny Jørgen: Skal bli spennende å se hva som skjer om myndighetene trakk tilbake pengene til IRN! Ikke langt unna Syriatilstander da tenker jeg.....

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.15:02

Ronny Jørgen: Og ellers så går det selvsagt ut over sønnen min at jeg fikk sparken i NAV! Og her medvirket jo også de i Lærdal ved å sende anonym melding til barnevernet og lage masse styr for meg, noe som også selvsagt påvirket saken i NAV! De i Lærdal burde virkelig skamme seg, fy faen for onde mennesker! Og det bli ikke bedre når jeg mister barnetrygden og barnebdraget når min sønn fyller 18 år om noen måneder.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.15:08

Ronny Jørgen: Eller vi kan jo selvsagt begge gå på sosialen når han fyller 18 år! Virkelig flott! Hva er poenget med å ta høyere utdanning? De i Lærdal vil nok gjøre alt for at jeg ikke skal få noen juristjobb, de liker selvsagt dårlig at jeg tok jussutdannelse da jeg sa de imot og at jeg skal få et godt liv med min utdanning når jeg flyttet fra de og ikke samtykket med de i at min eks var den beste far.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.15:30

Ronny Jørgen: OG - hvorfor er det så ille at noen støtter meg?? Alle, bortsett fra dere da, vet jo at jeg ikke har noen psykisk lidelse! Jeg så på dr. Phil i dag der et par hadde gått så langt som at de hadde plantet narkotika og piller i bilen til ei dame de var i konflikt med og der de altså prøvde å få henne fengslet uten grunn! Det jeg har opplevd minner om det. Men der tok politiet kvinnen seriøst, hun var jo ikke dopet og de spurte om hun hadde fiender - og det hadde hun jo. Som jeg også har. Men der så og si ingen er på min side.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.15:33

Ronny Jørgen: OG - hvorfor skal hun sende meg melding på facebook? Det er mange som har både villet bli min venn og som har sendt meg melding uten at jeg har tatt til de som venn. Eller er det fordi du håper på at hun/han vil kutte ut støtten om jeg ikke tar de til venn? Jeg trenger da heller ikke vite hvem vedkommende er! Veldig rart at du råder de til å ta kontakt med meg på facebook! Hva faen har du med å legge deg borti hva folk skal gjøre overfor meg??

04.04.2017 kl.15:01

Du har ikke fb nei. Godt forsøk. Prøv igjen!

04.04.2017 kl.15:33

Anonym: Nei jeg har nok ikke det. Jeg vet ikke hvem alternativ virkelighet dere bor i. Tydeligvis en som lever sitt eget liv uavhengig sannhet og realitet iallfall. Jeg tror Laila skal få tilbake bloggen sin nå. Inntil dere hiver dere over d neste mennesket som går forbi.

04.04.2017 kl.15:54

Støtte har du Laila, d er ikke sånn et samfunn skal fungere. Men disse folka her, er der liten mening i å prate hverken til el med. Nå snudde istdet hele fokuset seg bort fra saken din over på et anna menneske dem kunne angripe, mot bedre viten.

S Penol

04.04.2017 kl.16:09

"Jasså, så du måtte undersøke det altså!"

Jeg forholder meg til fakta. Det burde du også gjøre.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.16:14

S Penol: Tullebukk. Men du har støtte hos de i NAV da og Sigrun Vågeng.

Mons Pekka

04.04.2017 kl.16:53

Liker du katter?

04.04.2017 kl.17:05

Syns du at Erik Ribsskog er søt?

04.04.2017 kl.17:15

"Min sønn spør etter det ene og det andre, men det kan ikke jeg betale. Så takk til som har ødelagt mitt liv. Takk til de i Lærdal.... at det går an å være så ond! Det er forresten bare for dere i Lærdal å bla opp når han kommer i påsken og det får dere fortsette med."

Nå må du slutte å skylde på andre. Den som har størst skyld i at du fikk sparken, er deg selv.

Hadde du endret oppførsel og oppsøkt hjelp i tide, kan det hende at du fremdeles hadde hatt jobb. Og dette baserer jeg bare på hva du selv har postet.

Oppsøk hjelp, Laila!

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.18:37

Anonym: Som jeg har sagt før; så jeg skulle bare gått tilbake til de anonyme stalkerne altså og latt de sitte der og baksnakke meg? Hvordan begynte dette, og hvorfor? Syns de det var pent å stalke en kollega de aldri snakket med? Sånne unge feminister som mener at alle kvinner må være like og som mener at det er en menneskerettighet å stalke andre damer. Dessuten ville de jo også at jeg skulle stenge facebook slik at ingen fikk vite hva som hadde skjedd meg - man kan lure på hvorfor! Og ledelsen har da trakassert meg og kalt meg inn til møter i alle år - for hva og hva var motivet? Og det er da vel ingen psykisk lidelse og ikke legge seg flat for anonyme! Og hvorfor bruke anonym eks, anonym bruker, anonym politi mot meg? Hvorfor ikke følge suspensjonsreglene? Hvorfor ikke ta opp mine varslinger? Hvorfor ville tvangsbehandle meg? Hvorfor støtte mine eks?? Ifølge de og Codex så var altså det mest alvorlige at jeg skjelte de ut på facebook! Da forsvant alle lover og regler! Helt sinnsykt.

Ronny Jørgen

04.04.2017 kl.17:19

Anonym 15 ;33 ,Idiot!

Anonym15;54 ,Idiot!

Får håpe det er samme idioten!

04.04.2017 kl.17:39

"Nei jeg har nok ikke det. Jeg vet ikke hvem alternativ virkelighet dere bor i. Tydeligvis en som lever sitt eget liv uavhengig sannhet og realitet iallfall. Jeg tror Laila skal få tilbake bloggen sin nå. Inntil dere hiver dere over d neste mennesket som går forbi."

Hvem er du som sier "jeg tror Laila skal få tilbake bloggen sin nå"? Syns nesten du skal be Laila om å stenge kommentarfeltet. Bare så du vet det, hun liker at vi svarer, ellers hadde hun stengt kommentarfeltet for lenge siden.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.18:39

Anonym: Vel, jeg synes det er merkelig at anonyme som ikke kjenner meg skulle ha noen interesse av å svare meg her inne og også støtte de i NAV og de i Lærdal. Det er utrolig merkelig. Så merkelig at jeg tror dere ikke er så ukjente og at dere er med på det som har skjedd meg!

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.19:09

Anonym: Også veldig rart at dere er anonyme og at flere andre også er anonyme. Dere er altså livredde for meg og at jeg skal skrive om dere og deres navn, mens dere selv gjør hva dere kan for å ødelegge mitt liv. Og det har dere jo klart også. Det er en ondskap uten like.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.19:10

Anonym: Jeg kommer aldri til å slutte å skrive om de som har ødelagt mitt liv!

Jorunn

04.04.2017 kl.17:41

Har du lyst til å se frimerkesamlingen min?

Ronny Jørgen

04.04.2017 kl.19:00

Så anonym,hva tenker du om Lailas kommentar nå 18;39?

04.04.2017 kl.19:28

"Dere er altså livredde for meg og at jeg skal skrive om dere og deres navn, mens dere selv gjør hva dere kan for å ødelegge mitt liv."

Hva er det vi gjør som ødelegger livet ditt? Vi svarer deg og kommer med innspill når vi ser tankene dine ikke er fornuftige. Selvfølgelig er vi redde for at du henger oss ut på bloggen din, eller Facebook. Normale mennesker gjør ikke sånt.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.20:00

Anonym: Nei, det gjør dere ikke. Dere har ikke peiling på juss og har kun en agenda: å diskreditere meg!

Biggus Dickus

04.04.2017 kl.19:48

Folk skriver svar på blogger fordi de finner innholdet interessant, eller de kjeder seg. Ikke fordi de personlig kjenner bloggeren.

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.20:01

Biggus Dickus: Ja, da er det mange syke mennesker og ikke "normale" mennesker her i landet!

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.20:04

Biggus Dickus: Hva har jeg gjort andre mennesker? Om jeg har fattet vedtak i NAV dere ikke liker så er det da bare å klage på det! Og folk som er helt paranoide....hvorfor tar NAV de seriøst?? Jeg begriper det rett og slett ikke! Jeg kan da ikke ha meninger og oppførsel som tilfredsstiller alle!

Knut

04.04.2017 kl.20:24

Du har så flotte pupper og lår ! :-)

Knut

04.04.2017 kl.20:42

Har du instagram?

04.04.2017 kl.22:40

"Og folk som er helt paranoide....hvorfor tar NAV de seriøst??"

Du lurer på hvorfor NAV tar deg seriøst?

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.23:13

Anonym: Hadde ikke psykiateren tid til deg i dag?

Laila Monica Nikolaisen

04.04.2017 kl.23:20

Anonym: Nei, det er jo sant; selvmedisinering i form av alkohol og narkotika er jo det som fungerer for deg!

Mons Pekka

04.04.2017 kl.22:48

Liker du dørhåndtak?

Frida

05.04.2017 kl.08:47

Så fint at du har fått noen her som tror på deg ,Laila.

Anonym,hvordan kom du over denne bloggen når du sier du ikke har FB?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.08:51

Frida: Helt utrolig at man er så interessert i de som støtter meg. Man kan vel finne min blogg hos blogg.no forside! Og skal man finne min blogg på facebook så må man lete langt tilbake i tid da det er langt tilbake jeg har henvist til denne bloggen.

Frida

05.04.2017 kl.09:02

Jeg synes bare det var hyggelig at du får støtte.Får håpe denne anonyme skriver mer her da.Komme med litt forslag og løsninger.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.09:24

Frida: Hvorfor i all verden skal vedkommende komme med litt forslag og løsninger?? Jeg klarer da det fint alene og jeg trenger ikke at andre skal bestemme over mitt liv! Dette bare viser at dere er livredde for hva som kan skje med dere!

05.04.2017 kl.11:26

"Jeg klarer da det fint alene og jeg trenger ikke at andre skal bestemme over mitt liv!"

Ja, ser jo at du klarer deg fint. Du har jo bestemt hele veien dit du er nå, så hvorfor klage på andre? Ingen har bestemt over dine valg som har ført deg dit du er i dag.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.11:38

Anonym: Men det er fordi forbrytelser mot meg er helt ok og både politiet, advokater og dommere og regjeringsadvokaten gir faen!

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.11:40

Anonym: Og det er fordi vi som ikke liker islam ikke er noe verdt og bare kan råtne. Det betyr ingenting om man er jurist da alle muslimer mener at man fatter vedtak etter hvem man liker.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.11:51

Anonym: Jeg tror alle som hater NAV fordi de ikke har fått det de søker på eller er tatt i svindel elsker at jeg som NAV ansatt har fått livet ødelagt. Og jeg tror også at ansatte i NAV som alltid legger skylden på andre kolleger når folk ringer med mer er meget fornøyde.

05.04.2017 kl.12:15

Du får jo dagpenger fra NAV, så tror ikke de vil deg så vondt som du skal ha det til.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.12:22

Anonym: Men det kan de da heller ikke gjøre noe med. Og hva skjer når jeg ikke lenger har rett på det? Det dekker jo ikke engang faste utgifter.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.12:26

Anonym: Og poenget er vel ikke at jeg får som alle andre får, men at jeg faktisk har havnet i denne situasjonen fordi noen stalket meg og noen ville ødelegge mitt liv! Som sagt; ingenting gleder vel de som selv har fått avslag, svindlet NAV eller narkomane og de som aldri har greid å ta en utdannelse at NAV ansatte får sine liv ødelagte!

05.04.2017 kl.12:30

Du kan hvertfall ikke si ar du ikke får samme rettigheter som andre norske borgere. Du får 104 uker akkurat som alle andre. Hva du gjør etter det er jo du som (også) bestemmer.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.12:45

Anonym: Det har jeg da aldri sagt heller; at jeg ikke skulle ha de samme rettigheter som andre i NAV! Men hva har det med saken å gjøre? Det er da ikke jeg som lager reglene i NAV og det er heller ikke jeg som hadde siste ordet om folk fikk avslag! Jeg har derimot ikke referanser som andre, jeg har ikke en god attest, og jeg har opplevd at jeg er null verdt, at lover og regler gir man faen i når det gjelder meg, at politet BRØLER når jeg kommer og mener jeg lider av noe og nekter å ta imot mine anmeldelse... Og dette gleder de som har fått avslag i NAV, de som har svindlet NAV, de som aldri har giddet å stå på selv, de som har dopet seg.....og de får full støtte av NAV ledelsen og alle fagforeningene!

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.12:47

Anonym: Og det gleder alle mine kolleger som la skylden på andre kolleger hver gang noen ringte, som var der i midlertidige stillinger og ville ha fast stilling, som ble utkonkurrert av meg da jeg fikk fast stilling og ikke de......

05.04.2017 kl.12:52

Det svaret er veldig enkelt Frida. På samme vis som så mng andre. Gjennom et av disse underlige innleggene på en annens blogg, som var skrivt i Lailas navn. Vil du gjerne vite hvordan jeg fant den andre bloggen også, så gikk jeg m planer om å lage en tema-blogg (Historie) og prøvde å finn ut hvordan d virka. Du kan trygt si jeg ikke kommer til å lage noen blogg etter å ha sett inn i denne delen av verden. Den er nokså sjokkerende.

Ronny Jørgen

05.04.2017 kl.12:56

Skylder du på Nav brukerne i dag Laila?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:02

Ronny Jørgen: Det har jeg da alltid gjort, en av de var jo både min eks og den anonyme brukeren og dessuten er jo alle NAV brukere en gang i livet. Tenk at de (les: muslimer) ikke tror at man kan gjøre en saklig jobb om man ikke liker lslam! Det er helt forkastelig. Hva er poenget med å ta høyere utdanning når det ikke er lov å ha egne meninger og at man ikke evner å gjøre en skikkelig jobb om man er imot islam?? Og ja, selvsagt sitter det brukere der som har fått avslag, har svindlet NAV med mer og er meget fornøyde med at NAV ansatte får et liv likt deres. Egentlig minner det om korrupsjon i etaten; at kun de som støtter islam får lov til å jobbe der.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:10

Ronny Jørgen: Det er sikkert noen innvandrere (muslimer) med ulovlig opphold som også gleder seg over alt ille som skjer med oss etniske borgere med norsk statsborgerskap! Som de skrek til meg og min sønn på Furuset to unge muslimske menn; de var jævla lei av å se etniske nordmenn, som var horunger!

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:38

Ronny Jørgen: Og selvsagt de i Lærdal da. De mistenker jeg også. Nå er jo min sønn snart 18 år og da er mitt liv som mor over og de har ikke lenger bruk for meg!

Ronny Jørgen

05.04.2017 kl.13:31

"Egentlig minner det om korrupsjon i etaten; at kun de som støtter islam får lov til å jobbe der."

Den var spenstig Laila.

Hva synes du om den teorien da anonym?Du er med på den eller hva?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:36

Ronny Jørgen: Mener du virkelig at det ikke er sånn - eller at ikke hele samfunnet er sånn?? Det er også typisk at det ser ut til å være kvinner i politiet som vil ha egne hatgrupper, da disse vel for det meste jobber for muslimer! Selv om det fremheves enkelte andre, men disse er kun nyttige idioter for islam og muslimer.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:57

Ronny Jørgen: Og du viser jo at jeg har rett når du ønsker andres meninger om det jeg mener! Det er for at vi som sier imot islam ikke skal ha venner og de som støtter oss skal også henges ut! Og folk klager over at IRN vil ansette ei i niqab..... det er jo de selv som har lagt opp til det, de går jo etter egne landsmenn som kritiserer islam, politiet har som sagt egne hatgrupper mot etniske nordmenn med mer. De burde jo juble over at islam og at vi går 1600 år tilbake i tid. Når de har vært så empatiske mot "minoriteten" islam som de har vært så må de da også tåle resten.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.13:59

Ronny Jørgen: Tror folk virkelig at muslimer vil integrere seg når det gjelder islam eller at de ikke vil få betydning i samfunnet??

Ronny Jørgen

05.04.2017 kl.14:16

Du skjønner ikke at det er du som er den nyttige idioten når det gjelder muslimer-du reagerer akkurat slik IS vil du skal reagere.De har klart å sette frykt og hat i deg Laila.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.14:20

Ronny Jørgen: Alle burde frykte Islam! Det er da ikke bare noe særegent ved IS; de er bare de eneste som tør å vise Islams sanne ansikt. Når muslimer får en befolkning på over 10% vil de kreve mer og mer. Og faktum er ubestridelig at de vil utnytte vårt demokrati for å fremme islam og at Norge vil bli en islamsk stat til slutt.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.14:22

Ronny Jørgen: Og hvordan hindrer man at Norge blir en islamsk stat? Det eneste som vil hjelpe er å få ut muslimer.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.14:24

Ronny Jørgen: Eller kanskje borgerkrig da....men da må likevel grensene stenges. Og det er ikke gitt hvem som vinner.

Ronny Jørgen

05.04.2017 kl.14:25

Som sagt ; nyttig idiot.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.14:42

Ronny Jørgen: Så du mener muslimer med niqab er fremtidsrettet? Eller at muslimer ikke vil fremme Islam i samfunnet? Eller at de ikke vil bruke demokratiet for å få inn flest mulig muslimer i politikken og også endre samfunnet i samsvar med Islam? Det er jo også er faktum at all kritikk av Islam og muslimer blir sett på som rasisme, hele samfunnet er lammet, det er bare å kalle noen rasist uten noen undersøkelse/etterforskning. Skulle ikke forundre meg om en muslim har sagt til ledelsen at flere kolleger har stalket meg og er enige med han eller selv om det ikke er sant.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.14:57

Ronny Jørgen: Muslimer har vist at de ikke setter pris på vårt land da de ikler seg hijab, niqab, drar til IS med mer! Da syns jeg heller ikke de bør få bo her. Det er fremdeles vi ikke-muslimer som det er mest av her i landet og som fremdeles vil kunne opprettholde det landet vi har. Og i samme slengen kan de som mener at religionsfrihet, menneskerettigheter og demokrati er egnet til å fremme Islam i samfunnet også dra!

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.15:04

Ronny Jørgen: Heldigvis har man begynt å våkne og fratar statsborgerskapet til de som har løyet og der man også vil be de som ikke lenger har behov for trygghet om å dra tilbake til egne land.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.15:46

Ronny Jørgen: Hvorfor har vi rasismeparagrafen som kun muslimer bruker? Er det virkelig noen ikke-muslimer som mener at et bra samfunn å leve i er et islamsk samfunn?

Mons Pekka

05.04.2017 kl.17:22

Liker du Batman?

05.04.2017 kl.17:37

Nå var det mange kommentarer på én side. På tide med nytt innlegg? Kanskje du kan skrive litt om Ribsskog.

05.04.2017 kl.18:02

Ribsskog, er ikke han annmelt?

Rulpert

05.04.2017 kl.19:53

Det meste er ved det samme, men med ytterliggere en dreining mot islam.

Her er en teori: Har ikke Laila et like fundamentalistisk syn på verden som det hun tror at en muslim har? Hun mener at omtrent alt kan tolkes som et knefall for islam, det er nå refrenget. Viser ikke det et syn på verden som ikke er så ulikt det hun (og mange andre) tror er slik muslimer ser på den vestlige verden?

Er det ikke slik at de som hater gjerne hater noen som de tross alt ikke er så ulike? Noen som slett ikke er årsak til ens egen elendighet. "Er det ikke deilig å ha noen å hate" som det heter i en låt.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.20:47

Rulpert: Enten er du muslim selv eller en veldig naiv sosialist. Nei, det er ikke slik at det er en likevekt av alt her i verden. Det er overhodet ikke noe likevekt mellom det som står i Koranen og det Islam bygger på og det som - faktisk - resten av det vestlige samfunnet bygger på. Men du har rett i en ting og det er at for å stoppe fremveksten av islam så er det kun en vei som nytter - det uforsonlige! Da islam selv er uforsonlige med alt annet enn seg selv og det overhodet ikke vil bli rom for noe annet enn islam!

Rulpert

05.04.2017 kl.20:01

"Og faktum er ubestridelig at de vil utnytte vårt demokrati for å fremme islam og at Norge vil bli en islamsk stat til slutt."

"Egentlig minner det om korrupsjon i etaten; at kun de som støtter islam får lov til å jobbe der."

Du som etterlyser fakta og dokumentasjon: Hvordan ville du lagt opp til å dokumentere dette i en rettssak? Uten å bli klubba ned pga rasisme eller homohat?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.20:56

Rulpert: Ja, det er jo det skremmende, at norske dommere antakelig ikke vil skjønne hva det er snakk om! Som resten av de politisk korrekte og eliten. Hva er rasistisk med det jeg sier her da? Vil muslimer legge vekt på annet enn det som fremmer islam? Og hva har homoer med dette å gjøre? De støtter jo islam fordi de begge går under rasismeparagrafen, selv om det er dødstraff for homofili i Islam og vi har jo sett bilder av hva IS gjør med homofile. Likevel ønsker altså de homofile muslimene velkommen. Og når det gjelder å dokumentere dette i en rettsak: se til Koranen! Er det naturlig at muslimer vil støtte noe som ikke fremme islam? Vil de støtte kristne verdier? Og selvsagt bruker de da de rettmessige midler de har når de har mulighet for det, men når de har fått makt vil de fjerne demokratiske regler! Det er ikke noe demokrati i Islam der kun islamske regler gjelder. Folk burde jo virkelig få opp øya! Vedrørende korrupsjon; Ja, er det ikke korrupsjon når man gir fordeler til enkelte grupper, både skal de ha jobbene og de skal også fatte vedtak som støtter muslimer, eller i hvert fall må de være for islam privat også. Det er jo nærmest mafiatilstander.

Rulpert

05.04.2017 kl.21:19

Jeg snakker ikke om islam spesielt, men om din fastlåste holdning til verden rundt deg. En holdning som både kristne- og muslimske fundamentalister også har, selv om meningene selvfølgelig er annerledes. En fundamentalistisk holdning til verden fører ikke så mye bra med seg, uansett om en er muslim eller tror at en har fått sparken på grunn av sine meninger.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.21:38

Rulpert: Ja, som jeg sier; fundamentalister (det vil si alle muslimer i bunn og grunn) må møtes slik de selv vil behandle andre. Man lukker da ikke opp døra for den som vil drepe deg. Jeg har selvsagt ikke samme mening om andre eller andre religioner. Jeg begriper ikke at folk er så naive eller hvorfor de skriker opp om muslimske damer i niqab - hva tror de egentlig?? At muslimer vil kutte ut islam ved å bo her?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.21:39

Rulpert: Jeg ser ingen grunn til å forsones eller tilgi de som vil ødelegge mitt liv heller.

Rulpert

05.04.2017 kl.21:28

Du jobba sammen med, så langt vi vet, en eneste muslim og han reagerte naturlig nok på din oppførsel, akkurat som dine andre kolleger. Dermed er det muslimene som har skyld i at du fikk sparken.

Hva hvis jeg sier at barnevernet gjør altfor lite for barn i Norge, de har for lite folk, for lite penger og for liten kapasitet og makt til å ta barna fra foreldre som er direkte skadelige for sine egne barn. Det burde brukes mindre fosterforeldre enn i dag, men flere burde adopteres bort til folk som faktisk er glad i barn. Dette er min ærlige og oppriktige mening, udugelige foreldre for altfor mange sjanser i dag.

Er dette nok til å endre fokus til barnevernet? Er barnevernet neste ukes muslimer her på bloggen?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.21:46

Rulpert: Jeg har ikke mye pent å si om barnevernet heller, selv om de siste ikke var så ille som NAV stat da. Jeg har jo flere ganger snakket om hun barnevernslederen som kun støttet min sønns far og mente jeg burde høre på hans meninger og som dro på shopping på barnevernets budsjett og skrek at jeg var verdens verste mor. Det skulle ikke forundre meg om hun kunne stå bak at menn kom, eller de nyere anonyme meldingene til barnevernet. Jeg hadde jo en blogg om dette og det var etter den at menn dukket opp! Det kunne nesten virke som at de ikke likte det jeg skrev om de der og derfor ville skade eller til og med drepe meg!

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.22:12

Rulpert: Og det var da ikke bare denne ene muslimen som gjorde at jeg mistet jobben. Avdelingsdirektøren skrev jo at jeg var både rasist og homofob og dette tok regjeringsadvokaten også med i tilsvaret, selv om de ikke hadde begrunnet det. Det er helt vanvittig hvordan norske etniske folk blir behandlet! Vi blir behandlet som søppel og de håper vel på at vi tar våre liv. De er mer opptatt at IS krigeres rettigheter. Egentlig fortjener politiet, regjeringsadvokaten og alle andre at fundamentalister og IS får makt i Norge! De driter jo i sitt eget lands befolkning.

05.04.2017 kl.22:35

Lag en ny tråd Laila. Det er så kjedelig å scrolle så mye.

Rulpert

05.04.2017 kl.22:37

"Avdelingsdirektøren skrev jo at jeg var både rasist og homofob og dette tok regjeringsadvokaten også med i tilsvaret, selv om de ikke hadde begrunnet det."

Du har bistått dem med å begrunne dette mange ganger nå i ettertid så den gjentakelsen har ikke noe poeng lengre. Dessuten så ble din bruk av uttrykket "muslimen" om din kollega omtalt i saken mot deg. Ville du brukt "den kristne" om en kollega som var personlig kristen? Hva med "afrikaneren" eller "bosnieren"? Som det er forklart deg utallige ganger før og bekreftet på hvert ledd i saken mot deg så der "muslimen" brukt i denne sammenhengen ingen nøytral begrunnelse. Du setter hans bakgrunn inn i et negativt lys fordi han var en del av saken mot deg.

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.23:20

Rulpert: Det kommer da helt an på konteksten det ble skrevet det. Skal man ha frem stalkere er det i hvert fall smart å si noe om muslimer og islam - av en eller annen merkelig grunn liker de svært dårlig det..... Jeg kan heller ikke se at jeg har skrevet noe rasistisk i ettertid nei.

Baron Bååt (varulv)

05.04.2017 kl.23:03

Hvorfor skulle barnevernslederen sendes menn etter deg som skulle passe på deg?

Laila Monica Nikolaisen

05.04.2017 kl.23:21

Baron Bååt (varulv): For å skremme meg, gjøre livet mitt surt fordi jeg hadde skrevet om de.

Pål Eirik

06.04.2017 kl.00:05

" Avdelingsdirektøren skrev jo at jeg var både rasist og homofob og dette tok regjeringsadvokaten også med i tilsvaret, selv om de ikke hadde begrunnet det. Hadde avfelingsdirektøren feil? Alle vet jo at du er både rasist og homofob. Noe helt klart regjeringsadvokaten burde ta med i sitt tilsvar. Du skriver at folk brøler til deg. Det i seg selv burde føre deg inn på litt refleksjon. "Hvorfor brøler de til meg?" "Hvorfor er det slik at så mange advokater ikke vil ta saken min?" "Hvorfor er 99,9% av kommentarene på bloggen min, på NAV sin side" osv osv... alle normale oppegående mennesker hadde for det første ikke havnet i din situasjon, de hadde ihvertfall kommet til en annen slutning enn det du gjør. Du klatrer å skyve dette over på en haug med kollegaer, politi, Codex, regjeringsadvokaten, eks, barnevern, AP, muslimer, homofile, de i Lærdal osv osv. Ikke en gang her klarer du å stoppe opp å tenke -" det kan vel ikke være at alle de systematisk prøver å ødelegge mitt liv?" .... du klarer ikke se de faktiske forhold. At det var du som ene og alene satte deg i denne situasjonen. Du hørte heller ikke på din arbeidsgiver når de ba deg fjerne innleggene på FB. Du fortsatte å publisere innlegg og laste opp dokumenter. Du fortsatte med sine rasistiske innlegg. Det er faktisk det samme som å si "Jeg ønsker at dere sparker meg" .. du klarte å dra den enda lenger, du ble avskjediget. Alt dette er du ene og alene årsak til. Det er også det som hindrer deg i å få ny jobb. Skyld ikke på andre for det uføre du selv har satt deg i.

Laila Monica Nikolaisen

06.04.2017 kl.07:17

Pål Eirik: Ja, jeg har jo sagt at jeg ville ha sparken da det var ENESTE mulighet til å få satt NAV under lupen da det jo ikke var noen der som brydde seg om lover og regler, som reagerte på at lederne stadig innkalte ansatte uten grunn... og der de kunne drite i suspensjonsreglene, drite i varslingsreglene og der internrevisjonen også gav faen, der bare kunne sende ansatte til psykisk behhandling uten grunn og også be de levere nøkkelkortene om de ikke gikk til behandling, forsøke å få de tvangsbehandlet, støtte anonyme brukere uten å undersøke klagen, støtte voldelige ekser, støtte anonyme ekser, støtte anonyme kolleger, støtte anonym politi.... med mer! Jeg vet ikke hvorfor folk ikke støtter meg, de er vel dumme da. Jeg har aldri skrevet noen rasistiske innlegg eller vært homofob, dere får inne de da! Jeg kommer ikke til å slutte å skrive, om man mener at jeg ikke fortjener jobb pga mine meninger så får det bli slik da.

Mons Pekka

06.04.2017 kl.00:26

Liker du påhengsmotorer?

Laila Monica Nikolaisen

06.04.2017 kl.07:21

Mons Pekka: Husker det ble fortalt om han geologstudenten som spurte politikerne hva avgiften var for påhengsmotorer - noe som falt helt utenfor tema..... Og da jeg var vært mye ute i båt har jeg sett mange påhengsmotorer og også opplevd litt av hvert med de....det hendte jo at man måtte bruke litt tid på å få de startet, heldigvis gikk det alltid. En gang var vi ute i våre lille plastbåt og da var det et stort lasteskip som gikk så fort inn Oslofjorden at den lagde store bølger og bølgene gikk over båten. Heldigvis hadde vi kalesjen opp.

06.04.2017 kl.00:46

Har du pult Erik Ribsskog?

Laila Monica Nikolaisen

06.04.2017 kl.07:21

Anonym: Nei.

Ronny Jørgen

06.04.2017 kl.07:14

Takk Rulpert for at du prøver å være en fornuftig stemme oppi dette.

Jeg er fullstendig enig med deg i alt du sier.

Laila Monica Nikolaisen

06.04.2017 kl.07:39

Ronny Jørgen: Har du lagt merke til at AP har gått betydelig ned i meningsmålingene?? Det er jo virkelig bra, håper de går mye, mye lenger ned!

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits