Bør jeg søke uføretrygd?

Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?

321 kommentarer

Erik Ribsskog

10.03.2017 kl.15:01

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

10.03.2017 kl.16:54

Tåpelig og meningsløst innlegg!

Gjeeeeeeesp. Zzzzzzzz

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.18:41

Anonym: Akkurat som deres svar.

10.03.2017 kl.17:08

Hvorfor vil du ikke oppsøke hjelp for dine psykiske lidelser, Laila?

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.18:34

Anonym: For de der behandling vil være nytteløst kan de få uføretrygd med en gang. Regner med at kolleger og ledere får for det, og det samme med advokaten fra Codex.

10.03.2017 kl.19:04

Du kvalifiserer nok.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.19:29

Anonym: Ja, det gjør nok alle vi som ikke er for islam. Søte unge damer får damer de ikke liker sparket, samtidig som de selv fremstiller seg som ofre.

Rulpert

10.03.2017 kl.19:28

Realistisk sett; tror du helt ærlig at du slipper unna en eller annen form for evaluering av helsetilstanden din? Altså utover det rent fysiske som du før har snakket om? Du tar selv opp spørsmålet om uføretrygd her. Jeg lurer på om du faktisk er en arbeidssøker og dersom Nav er litt våkne så stiller de snart samme spørsmål.

Hvis du er frisk så har du jo intet å tape.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.19:34

Rulpert: Skal man få evaluert helsetilstanden om man er imot islam? Ja, NAV får stille spørsmål, der er jo ingenting som tilsier at man ikke kan søke jobber og samtidig vurdere uføretrygd. Håper jeg snart møter de i en rettssak. At slike onde og inkompetente mennesker kan ødelegge andre mennesker og at advokater tror at man reagerer helt uten grunn på facebook er nesten ikke til å tro. Hjelper ikke å ha karakteren A i juss når man totalt mangler evnen til å se lenger enn egen nesetipp.

Rulpert

10.03.2017 kl.19:39

Nei, men den som facebooker seg ut av en jobb i staten kan muligens ha det behovet. Særlig der det går over i blogging der det i tilsynelatende fullt alvor presenteres ting som er på siden av alminnelig virkelighetsoppfatning.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.20:00

Rulpert: Og hva konkret er på siden av alminnelig virkelighetsoppfatning? Men det er da det samme for meg, jeg skal ikke tigge noen om å ha meg i jobb. Hvis samfunnet mener at jeg ikke bør være i jobb så får det jo bli slik! Muslimer og Ap medlemmer ser nok helst at jeg aldri kommer ut i jobb igjen.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.20:05

Rulpert: De som virkelig lider av en gal virkelighetsoppfatning er journalister, og spesielt politiske redaktører som Hanne Skarstein i VG som mener at noe positivt må man da også skrive om islam og muslimer - sånne mennesker som lever etter at alt har en forholdsmessighet i samfunnet. Av og til finnes det faktisk ikke en likevekt av alt. Å tro at muslimer vil videreføre det samfunnet vi har og etter den kristne tro er jo virkelig en utopi.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.20:28

Rulpert: Det er veldig rart for meg at jurister ikke er mer kritiske til islam. De er jo utdannet til å ta et valg og en avgjørelse og at alt ikke kan deles likt!

Rulpert

10.03.2017 kl.21:36

Et konkret eksempel på manglende virkelighetsoppfatning er din uttalelse om at muslimer og Ap-medlemmer helst ser at du aldri kommer ut i jobb igjen. Hvorfor er de så veldig opptatt av akkurat deg tror du?

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.22:16

Rulpert: Jeg tror ikke de er veldig opptatt av meg, men av alle som sier de imot. Hva er ellers grunnen til at folk ikke tør å si sin mening når man vet hva islam står for?

10.03.2017 kl.22:26

nettet er full av folk som tør si sin mening om islam, uten at de mister jobben av den grunn.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.22:45

Anonym: Hvordan vet du det?

Rulpert

10.03.2017 kl.22:31

Du sier at Ap ikke vil at du skal jobbe, ikke at de som er kritiske til islam ikke skal jobbe.

Du er ikke så opptatt av fakta og dokumentasjon der da.

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.22:48

Rulpert: Hvor får du det fra at jeg kun nevner Ap her?

Rulpert

10.03.2017 kl.23:02

Du never Ap en rekke ganger og på en måte der det virker som at du mener at de har noe imot deg personlig. Hvis du ikke mener det så hvorfor skrive det?

Laila Monica Nikolaisen

10.03.2017 kl.23:18

Rulpert: Jeg mener at Ap har noe imot alle som kritiserer de, men de har sikkert lagt merke til meg og mine meninger i debatter om Utøya, deres homofile nettverk med mer. Og jeg antar at ei av de som stalket meg mest av mine kolleger var Ap medlem. Jeg liker overhodet ikke Aps opptreden eller meninger. De er en fare for samfunnet. De sitter der som i et edderkoppnett og har noen på toppen som styrer det hele, jeg anser de som kalde mennesker. Jeg håper de aldri mer kommer til makten. Jeg skjønner ikke hvorfor Kjersti Stenberg driver og sender meg mailer heller, er tilfeldig eller for å trakassere?

Rulpert

10.03.2017 kl.23:36

Seriøst? Du tror de har lagt merke til deg og at partisekretæren stalker deg??

Du snakker om Ap-faren som en ekte norsk konspirasjonsteoretiker.

Håper på vegne av deg at dette siste innlegget bare er trolling utover den vanlige trollingen din. Håp alt du orker, tror ikke et 30% parti blir borte fra politikken.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.00:05

Rulpert: Alle legger merke til de med meninger som ikke er lik alle andres. Jeg sier ikke at partisekretæren stalker meg, det er bare påfallende at jeg får mail fra Ap, men det er jo mulig det er valgpropaganda. Jeg sendte de avmeldingsmail og sa at jeg anså det som søppel. Ap faren? Det er vel ikke mer konspiratorisk enn at man ikke liker deres politikk. Jeg anser også Hadia Tajik som en av Norges farligste politikere. Hun prøve å snikinnføre hijab i politiet. Hun er en farlig muslim som spiller på sitt søte og uskyldige vesen. Og som sagt; jeg anser de som kalde mennesker med kalde øyne, og at de sitter i sitt edderkoppnett og har en finger med i alt som skjer, at de har folk overalt som bevisst og ubevisst påvirker og manipulerer andre, har hemmelige lobbyvirksomhet, får folk de ikke liker fjernet med mer. Det er lov å håpe på at de blir mindre og mindre, men det er vel derfor de vil ha inn så mange innvandrere så de får stemmekveg. Snart dør jo alle av de gamle Ap velgerne.

11.03.2017 kl.00:49

Herregud, nå har det bikket helt over.

11.03.2017 kl.04:16

Kalde øyne er det du som har.. stirrende og hatende.. grøss og gru ikke rart du ikke kommer videre etter intervju!

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.10:20

Anonym: Jeg har da ikke sagt at de har stirrende og hatende øyne, men personligheten til Ap folk anser jeg som kaldt. Og også at de har kalde øyne. Er det Ap folk som har intervjuet meg? Ja, det er jo godt mulig. Flere i Ap bodde jo i Lærdal og de har selvsagt aldri likt at jeg ble jurist, at jeg har fortalt hva de drev med og at jeg vant klagesakene over de. Det kan jo være at de da har baksnakket meg til andre. Jeg har jo bare fått en lavt lønnet jobb i NAV og jeg har aldri fått lønnsøkning (menn og kvinner uten omsorg for barn og uten så lang utdanning som jeg har jo hatt høyere lønn enn meg), og da jeg fikk det halvåret før jeg fikk beskjed om at flere stalket meg visste jeg at noe ville skje. De i NAV ville aldri ha gitt meg høyere lønn om de ikke hadde planer om å gjøre noe mot meg. Husker da jeg først ble ansatt ved Vestre Aker trygdekontor også og fikk en konsulentstilling og lavest lønn som utdannet jurist etter å ha gått arbeidsledig et halvt år etter endte studier. Skulle aldri ha søkt eller tatt jobb hos NAV.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.10:34

Anonym: Vi har jo allerede en Ap ordfører som er straffet for overgrep. Det kan da godt være at flere av de driver med slikt......

Ronny Jørgen

11.03.2017 kl.08:27

Nå har du enda mer konspirasjonsnoia enn før!

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.10:23

Ronny Jørgen: Ja, det er vel like konspiratorisk som at journalister mener det må være en likevekt av alt, som at de er venstrevridde og at samfunnet er lammet av frykt for å krenke muslimer. Hønsehjernene, de som lar følelsene styre bestemmer. Enkelte kvinnfolk skulle aldri hatt internett.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.10:30

Ronny Jørgen: Thvorvald Stoltenberg er selveste mafiabossen og den største edderkoppen i nettverket.

Rulpert

11.03.2017 kl.10:34

"De i NAV ville aldri ha gitt meg høyere lønn om de ikke hadde planer om å gjøre noe mot meg."

Her sier du at du fikk høyere lønn fordi de ville gjøre noe med deg. Setningen er uten mening uansett hvordan du snur på den.

Det er før en tar opp det med at du trodde Nav hadde en plan med deg fra starten av...

Omsorg for barn er ikke et kriterium for lønnstillegg i noe lønnssystem jeg har hørt om og argumentet blir meningsløst.

Ja, jeg ville tro at det bor opptil flere Ap-folk i Lærdal. Jeg tror faktisk det bor Ap-folk over alt. Dersom du spør 100 personer du møter på gata så er det faktisk god sjanse for at rundt 30 av dem faktisk stemmer Ap. Sjokkerende nytt for deg kanskje?

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.11:00

Rulpert: Men veldig rart at jeg tenkt det da og så skjedde det som har skjedd. Du kan gjerne si at det var min skyld, men NAV hadde da ikke trengt å bryte lover og regler av den grunn. De vet også at de har innkalt meg i alle år uten at jeg har fått anledning til å ta med noen og at de referatene de har skrevet bare er tull. Hvordan skal en ansatt få gjort noe med det? Når alle tror på lederne og den ansatte aldri får tatt med noen som vitner? Hvorfor er det så viktig for NAV ledere å ikke ha vitner? Jo, det sier at jeg hadde rett i mine antagelser! Jo, omsorg for barn - i hvert fall syk ektefelle er blitt vektlagt ved ansettelser. Jeg kan heller ikke se at jeg gjorde noen dårligere jobb enn de som fikk lønnsforhøyelse - jeg vet at ei som kun jobbet deltid og hadde vært der i flere år og spurte meg om alt fikk lønnsøkning. Leder sa jo også at hun støttet mitt krav i flere år, bare løgn selvsagt. Det var jo hun som også støttet min eks og stadig innkalte meg. Hun hadde virkelig kalde og hatefulle øyne, spesielt da hun innkalte meg da eksen hadde klaget på meg - fordi han ikke likte at jeg snakket negativt om jobben hjemme og deriblandt at jeg ofte måtte ta over andres saker de ikke ble ferdige med - som fra hun ovennevnte som fikk lønnsøkning. Det er jo ca 30 % som av uforståelige grunner stemmer for mer innvandring og mer islam i samfunnet så....

Kølla

11.03.2017 kl.12:41

Uføretrygd? Er ikke lett å få det. Du har vel ikke rett på sykepenger. Da du ikke har vært i arbeid. Trinn 1. Søk dagpenger gå på den i minst 4 uker. Trinn 2 Bli sykemeldt med en skrullete diagnose. Bør vel ikke være så vanskelig, Da du er ei skrulle. Trinn 3 søk arbeidsavklaringspenger. Pass på å få med deg et par opphold på monkeyhouse, mens du mottar sykepenger, men ikke bli ordentlig gal så du ikke slipper ut. I løpet av en 5 til 7 år så kan du være så heldig å få uføretrygd. Basic Naving for dummies. Stay trygda...

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.13:13

Kølla: I mitt klare tilfelle er det ikke engang sikkert jeg trenger å vente i 5- 7 år. Med livsvarig menes jo 7 år, også frem i tid. Tipper ingen av mine kolleger tror at jeg blir frisk innen 7 år.

Rulpert

11.03.2017 kl.13:15

Du har full anledning til å ta med deg vitner, arbeidsplassen din hadde både verneombud og tillitsvalgte. Hadde du ønsket det kunne du også tatt med en kollega uten slike verv. Du prøvde vel å få med deg advokat, men det er en merkelig påfunn når du skal snakke med arbeidsgiveren din. Forstår veldig godt at advokater er lite villige til å stille opp på slikt. Skulle du prøve å skremme arbeidsgiveren med det? Legger et fantastisk godt grunnlag for framtidig samarbeid da.

Men bare ideen om at du trenger et vitne fordi referatene ikke skrives korrekt, da er vi tilbake på virkelighetsoppfatningen igjen.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.13:29

Rulpert: Mener du de unge og naive jentungene som var på de kule gjengledernes side, den lesbiske som var venninne med leder, disse som selv ble valgt som avdelingledere etter å ha vært tillitsvalgte? Jeg ble ikke valgt som avdelingsleder selv om jeg også hadde vært tillitsvalgt. Men så var o ikke jeg så mye på ledernes side heller. Og lederne der hadde jo mislikt meg fra dag 1. Jeg ble ikke engang plassert med uførefolka, men med sykepengefolka da jeg begynte på forvaltning selv om jeg hele tiden har jobbet med uføre i NAV. De gav blanke faen i meg. Nei, tidsmessig hadde jeg heller ikke anledning til å ta med noen. Og ba jeg om lenger frist trodde de det betydde flere dager før de igjen kom med ny kort frist. Og hvem kunne vite at de skulle komme med så mye trakassering under møtene, og med referater som bare var tull og tøys og ikke sannheten, selv om jeg etter hvert skjønte tegninga og ville ha med advokat. Avdelingsdirektøren kom jo bare og hentet meg der og da, da jeg ble plassert nær hennes kontor. For de var det bare en bagatell åpenbart, de gav som sagt blanke faen både i om de trakasserte meg, hvem de selv var representanter for og i lover og regler og sannheten. Referatene faller ofte på sin egen urimelighet så det er åpenbart at det ikke er min virkelighetsoppfatning det er noe i veien med. Det er bare å spørre meg om de forhold de tok opp så vil man få svar som sterkt avviker fra det de skrev.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.14:07

Rulpert: Jeg snakket med et verneombud eller tillitsvalgte (husker ikke helt hvem det var)lenger opp i NAV systemet og vedkommende sa at denne lederen som innkalte meg da eksen klaget var en fersk og umoden leder. Hun satt jo også og skar grimaser.

Ronny Jørgen

11.03.2017 kl.14:49

"Referatene faller ofte på sin egen urimelighet...osv"

Hva mener du egentlig med det?

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.15:09

Ronny Jørgen: Når det er opplagt at man aldri ville sagt noe slikt.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.15:11

Ronny Jørgen: Som når man påstår at Johaug aldri ville ha dopet seg med vilje.

Kølla

11.03.2017 kl.14:57

Det er mulig at du kan få innvilget uføretrygd. Men hva skal du leve av i mellomtiden? Søker du uføretrygd nå får nesten garantert avslag på dagpenger. I kapittel 1. i boken Naving for dummies: gjør tingene i rett rekkefølge. Altså minst 4 uker på dagpenger først, så sykepenger Da er du økonomisk sikkret hvis du spiller kortene rett. STAY TRYGDA

Ronny Jørgen

11.03.2017 kl.15:03

Og STAY KRENKA.

HestkukFraStorbukt

11.03.2017 kl.15:22

Jeg setter deg i kontakt med min private advokat, han kan alt om de forskjellige trygder.

Rulpert

11.03.2017 kl.16:05

Ledere velges ikke, i staten ansettes de etter grundige prosesser. Du har hele tiden snakket om dsse fristene, men ingenting at det er dokumentert. Du klarte også å eskalere saken din ganske så vanvittig på slutten så det er ikke rart møter ble flytta på eller måtte tas på kort varsel.

Hvorfor tok du ikke saken videre med den tillitsvalgte da du hadde sjansen?

Men du bekrefter for så vidt at du var i konflikt med alle siden du ikke kunne ta med deg noen. Sier ikke det litt om saken din og din egen opptreden?

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.16:41

Rulpert: Rart at venninna til avdelingsdirektøren da selv ble avdelingsleder da hun andre ble avdelingsdirektør? Begge to bodde visst i eller nær Moss. Og til slutt må jo en velges. Det er da ikke så grundige prosesser. Man velger jo også de med lavere utdanninger eller ingen utdanning. Det går altså kun på trynefaktor. Jeg har dokumentasjon på disse fristene, jeg har jo spart på møteinnkallingene pr mail. Jeg har også bevis på at det ikke var noe tema for møte da den anonyme brukeren hadde klaget på meg og der de bare flyttet meg og stengte alle mine datatilganger uten noen gang å ha tatt det opp med meg. Jeg kom ikke på det møte på så kort frist og uten noe tema, så jeg regnet med at det var nok en trakassering og de gadd ikke engang fortelle meg hva møtet inneholdt da jeg spurte. Evelyn Bendiksten sa jeg bare fikk gå på møte for å få vite det der. Ei fæl leder. Det var også hun som tok opp med meg på eget møte at jeg tok de letteste sakene fra saksbehandlerbunken, noe som jeg ikke ville gjøre og som alle fikk kjeft for - men bare jeg ble innkalt. Og jeg eskalerte ikke saken mer enn det etter det de gjorde mot meg. Jeg var ikke fagorganisert og hvilken tillitsvalgt skulle jeg valgt- de kunne jo også være blant de anonyme stalkerne, de var svake og mest opptatt av å være popuære og med i den kule gjengen og de som styrte hele kontoret. Du må bare mistro meg du.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.16:56

Rulpert: Eksen som klagde på meg, Pål Mathisen, sa han hadde damer også gifte han besøkte og ei av de bodde visst i Asker/Bærum. Evelyn Bendiksen bodde i Asker. Hun sendte meg også sms om å komme tilbake fra ferie og da jeg kom på jobben ble jeg bare innkalt til møte med 3-4 ledere der de bare leverte meg et brev der de forlenget permisjonen. Jeg synes det er meget synd at jeg ikke fikk en rettssak mot de. Domstolene burde ha vært glade for at jeg stilte spørsmål på planleggingsmøte og ikke trodd at jeg kunne føre saken selv. Det burde jo være til min fordel at jeg ville ha svar! Men neida...bare ødelegg mitt liv.

Rulpert

11.03.2017 kl.18:12

Det høres ut som du fremdeles gikk på ungdomsskolen. Ledere "velges" altså ikke og ansettelsen heller ikke på trynefaktor i staten. Staten har en langt bedre system for både ansettelse og oppsigelser enn det private næringslivet har. Du ville fått sparken langt før dersom du hadde jobbet privat.

Ingenting tyder det minste på at du har blitt stalket av dine kolleger, jeg tror ikke du vet betydningen av det ordet. Å ikke være med i den "kule gjengen" er ikke å bli stalket.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.18:38

Rulpert: Du bare fortsetter å trakassere meg. Arbeidsmiljøloven gjelder også for private bedrifter og de har da heller ikke lov til å trakassere eller unnlate å ta varslinger alvorlig eller gjøre gjengjeldelse. Og i motsetning til staten ville de kanskje hatt mer oppegående ansatte og ledere med gode kvalifikasjoner som ikke bare fremhevet seg selv fordi de selv hadde så dårlig selvtillit. Jeg har da aldri sagt at det å ikke være med i den kule gjengen er å bli stalket. Kunne aldri tenke meg å være sammen med så overfladiske folk heller.

K. Onspirasjon

11.03.2017 kl.18:36

"Eksen som klagde på meg, Pål Mathisen, sa han hadde damer også gifte han besøkte og ei av de bodde visst i Asker/Bærum. Evelyn Bendiksen bodde i Asker. "

Her må det være ugler i mosen!

Rulpert

11.03.2017 kl.19:26

Jeg bare forklarer deg hvordan ting henger sammen, men det går ikke inn. Staten har langt bedre oppsigelsesvern enn det loven krever, noe den ofte blir kritisert for også. En privat bedrift kunne sagt deg opp helt på egenhånd, Nav måtte sende saken til det sentrale tilsettingsrådet. Det er en ordning som gir en ekstra sikkerhet mot usaklige oppsigelser. Dette er viktig fordi det viser hvor grundig behandlet saken din har vært. Det er ingen kul gjeng som har valgt bestevenninnen som leder slik at de kunne planlegge i årevis å blir kvitt deg med bistand fra barnevernet, politiet og halve Lærdal.

Men hva mener du med å bli stalket? Dersom dine kolleger leser din facebook uten å være venn med deg der?

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.20:36

Rulpert: Selv om man juridisk sett har et sterkt stillingsvern i staten så forutsetter jo det at referatene er sanne, at folk har tilstrekkelige kompetanse, at ansattes klager blir besvart og vurdert opp mot fakta(og ikke at det leder sier anses som det korrekte) og at alt annet også er korrekt gjort tidligere - at man ikke skriver løgner, at man ikke bruker helsevesenet som forlengelse av trakasseringen og for å bare kunne se at omsorgsplikten er oppfylt. Det er mye faenskap og regelrett ondsinnethet man kan planlegge mot de ansatte i staten. Det hjelper jo ikke å sende avskjeder til det sentrale tilsettingsrådet når de ikke får fremlagt saken tilstrekkelig og de selv gir faen i å undersøke noe nærmere. Hele ledelsen og hele miljøet i NAV preges jo av kameraderi og familie- slektskap. Jo, det er ett eller annet som ligger bak, det er et hat mot meg disse har. Jeg har sagt det mange ganger før; stalking er når man følger med på folk for å plage de. Her har altså flere kolleger ifølge ledelsen baksnakket meg, fulgt meg på meg på facebook - og de har ikke brydd seg om at jeg skrev at jeg ble trakasssert på jobben, bare at det ikke måtte komme frem. De snakket aldri meg, spurte aldri om jeg skulle ha lunsj, gratulerte meg aldri med dagen og viste meg altså null interesse.

11.03.2017 kl.20:20

Bare steng Facebook for ikke-venner så er problemet løst.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.20:38

Anonym: Jeg har sagt jeg hadde åpen facebook for å beskytte meg selv da menn dukket opp og jeg ble utelåst. Dersom noe skjedde meg ville man kunne lese hva jeg hadde opplevd. Politiet har aldri brydd seg om meg, de har brølt og nektet meg å anmelde, antydet at jeg led av noe med mer. Jeg begriper ikke at det går an. Jeg må være Norges mest hatete person i politiet og overalt. Hva var poenget med å BRØLE til meg?????

11.03.2017 kl.20:53

100 % sinnsyk. God bedring!

11.03.2017 kl.20:56

De brølte nok fordi de var lei av anmeldelsene dine og oppførselen din.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.23:32

Anonym: Jeg har da ikke anmeldt mer enn det som er naturlig. Og hva er poenget med å brøle? Betyr det at jeg bare kan drepes og aldri anmelde noe igjen? Og hva er poenget når unge veltrente menn i sine skinnjakker skriker til meg at det ikke var så kaldt midt på vinteren da jeg måtte gå ute barbeint og kun iført en kort kjole med korte ermer?? Hva faen feiler det politiet?

11.03.2017 kl.20:58

Hvis noe skjer med deg er det fordi du drar med deg ukjente menn hjem i fylla!

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.23:30

Anonym: Jeg dro de ikke med meg hjem, de tvang seg hjem til meg.

11.03.2017 kl.20:58

" Jeg har sagt jeg hadde åpen facebook for å beskytte meg selv da menn dukket opp og jeg ble utelåst. Dersom noe skjedde meg ville man kunne lese hva jeg hadde opplevd."

Jeg begynner å lure på om du har tungt for det da du ennå ikke har forstått at du mistet jobben, og ikke får ny jobb, nettopp pfa facebook skriveriende dine.

Laila Monica Nikolaisen

11.03.2017 kl.23:29

Anonym: Men da får det bare bli slik da! Det betyr jo ikke at man kan bryte lover og regler av den grunn som arbeidsgiver! Jeg kommer aldri til å bli politisk korrekt, eller å komme med noe positivt om islam eller støtte sosialister.

Hjørrdis

11.03.2017 kl.23:39

Jeg heier faktisk på deg! Tviler IKKE på det du forteller om NAV ansatte...hele mitt nav kontor har rottet seg sammen mot meg og nekter meg alt jeg har rett på. Måtte få advokat hjelp. Stå på Laila

12.03.2017 kl.00:07

Nå høres du ut som Juklerød.

Ronny Jørgen

12.03.2017 kl.10:44

"Jeg dro de ikke med meg hjem,de tvang seg hjem til meg"

Eh hallo??

Hvordan klarer noen i det hele tatt å tvinge seg hjem til noen helt fra byen?

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.10:53

Ronny Jørgen: Mener du tidsmessig og/eller avstandsmessig? Hva har det med saken å gjøre? Bor man langt unna er det vel ikke noe bedre - skal man hoppe ut av drosja (på et ukjent sted midt på natta) da eller? Og skal da denne man har med seg bli med ut? Og det samme om man bor nærme? Skal man bli igjen med en "truende" mann alene på natta når ingen andre er der? Jeg har også sagt at ingen folk rundt meg gadd å bry seg da jeg ville ha han ene til å gå.

Ronny Jørgen

12.03.2017 kl.11:09

Du vet like godt som meg at de ble med deg hjem høyst frivillig fra din side.Du ble sikkert både smigret og gra.Du lå jo tross alt med to av de.Han tredje ville ikke ha sex med deg og det var den enste grunnen til at du ikke lå med den tredje og.

Hvis du var så redd hvorfor ringte du ikke politiet eller prøvde å komme deg vekk fra de??

småkaker

12.03.2017 kl.11:21

Nei, man hopper ikke ut av drosjen på et øde sted. Men man gir heller ikke hjemmeadressen sin til sjåføren. Man ber heller om å bli kjørt hjem til noen man kjenner, en politistasjon, eller kanskje til og med til et sykehus eller et annet offentlig sted hvis man ikke ønsker/har mulighet til alternativ en eller to. Forståelig å bli forfjamset og handlingslammet én gang, men TRE ganger? Det er ikke lett å forstå hvorfor du har tatt med deg tre menn hjem (og hatt sex med to av de) når du var redd for de.

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.13:15

småkaker: Det var ikke folk jeg kjente i nærheten og jeg ville ikke reise langt. Jeg tenkte ikke på politistasjon (og ikke alle åpne på natta) eller på å reise til et sykehus. Jeg reiste dit jeg var kjent, altså hjem. Det er jo veldig lett å fortelle i ettertid hva man burde ha gjort - og det å si at man ville til politiet eller et sykehus ville jo kanskje ikke bli tatt så pent opp. Drosjesjåfører vil jo helst heller ikke ha bråk og kan lett kaste deg ut. Hvem skulle ha trodd at dette skulle skje tre ganger og mer?? Første gangen oppfattet jeg det heller ikke som tvang, det var først i ettertid jeg husket at han holdt meg hardt fast. Da vi kom hjem sa han helt kalt og rolig at han hadde ordre om å passe på meg, reagerte ikke da jeg dro av han kjede eller begynte å gråte. Andremann stilte seg opp ved siden av meg i drosjekøen og nektet å gå og ingen av folka rundt hjalp meg. Tredjemann hoppet inn i drosja like før den dro. Hva er liksom sjansen for at dette skulle skje tre ganger..... Jeg var da heller ikke redd for de, men det de gjorde og hvorfor de gjorde det.

Ronny Jørgen

12.03.2017 kl.11:45

Småkaker : Laila bare juger så det renner..

12.03.2017 kl.11:50

Snart tvangsinnleggelse. Til info.

12.03.2017 kl.11:57

Nummer 5 på Pluss-listen i dag. Gratulerer, Laila.

12.03.2017 kl.13:26

Du er så full i bullshit at jeg vil nesten le. Når det gjelder de mannfolka så er det kun du selv som har driti på draget.

Du var full og hadde lyst på pikk.

Case closed!

12.03.2017 kl.13:49

Snart 47 år gammel, Laila. Skal du da begynne å oppføre deg som en 6-åring, eller tar du enda et ekstra-år på 5-åringsstadiet?

Rulpert

12.03.2017 kl.13:50

Hvordan skulle historiene med disse mennene skade deg? Du mener at noen har sendt dem etter deg, men de gjorde deg jo ingenting. Er det fordi du skulle ha en bokstavelig talt utrolig historie å fortelle, eller tre historier? Det betinger jo at du fortalte det til noen. Hvis noen ville ramme deg på et eller annet vis så er ikke dette en måte å gjøre det på.

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.16:09

Rulpert: Ved å ikke gjøre meg noe så vet de jo også at politiet ikke vil bry seg. Og det må jo være en grunn til at de kom. Hvorfor skulle jeg ikke fortelle om det? Jeg lever alene, jeg har ikke mann eller venner, jeg så hvor lett det var for de å oppsøke meg og de kunne jo ha gjort alt mulig.

Dooris

12.03.2017 kl.15:06

Mennene skulle passe på, skulle de. De var sendt ut av politiet?

12.03.2017 kl.16:15

Blir det noe behandling snart?

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.16:30

Anonym: Hvorfor skal jeg ha behandling for?

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.16:30

Anonym: Tror du jeg kommer ut i jobb igjen med behandling?

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.16:31

Anonym: Jeg lurer på hva målet var i NAV med behandlingen de ville jeg skulle ta? Jeg tok jo allerede de tyngste klagesakene på uføre.

Rulpert

12.03.2017 kl.16:33

Logikken med at de gjorde det de gjorde for at politiet ikke skulle bry seg er ikke engang syltynn, den er ikke-eksisterende. De var ikke en gang slemme mot deg, du sier selv at du lå med to av dem. Dersom det virkelig var en diabolsk plan klekket ut av noen som vil deg ille så er ikke dette en del av den.

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.17:03

Rulpert: Men de kom fordi noen andre skulle gjøre noe mot meg da. Jeg skjønner ikke helt logikken din. Jeg er alltid ærlig. Jeg kunne jo ha sagt at jeg ble voldtatt, men det gjorde jeg ikke. Jeg mener at tredjemann dopet meg ned, førstemann skremte meg så jeg begynte å gråte og rev av han kjedet.

12.03.2017 kl.17:08

Snart 47 år gammel, Laila. Skal du da begynne å oppføre deg som en 6-åring, eller tar du enda et ekstra-år på 5-åringsstadiet?

Rulpert

12.03.2017 kl.17:42

Var de tre sendt for å ta vare på deg, er det det du mener? At de faktisk beskyttet deg mot andre som du aldri så? Hvis du mener det så er det en slags logikk i det. Men uansett var det en rar beskyttelse siden dere endte opp i senga.

Jeg bare prøver å forstå logikken din i dette.

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.17:46

Rulpert: Ikke bare disse tre, men også flere andre. En politistudent hentet meg jo på et utested, med capsen godt trukket ned. Det kan være at de trodde anarkisten ville gjøre meg noe, kanskje var han også farlig. Jeg syns ikke han var det, men han advarte meg om hva andre ville mene. Han sa han kjente Erik Olsen, eller Erik Ribsskog som han vel også kaller seg. Nei, jeg vet ikke......

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.17:49

Rulpert: Eller så ville min voldelige eks gjøre noe mot meg, han har jo vist at han var ute etter meg ved å sende klage til min arbeidsgiver. De i Lærdal har vist at de har ute etter meg også. Mine kolleger og ledere har også oppført seg mistenkelig.

12.03.2017 kl.19:50

Herreguuuuuuud a menneske skjerpings

12.03.2017 kl.20:20

Snart 47 år gammel, Laila. Skal du da begynne å oppføre deg som en 6-åring, eller tar du enda et ekstra-år på 5-åringsstadiet?

Rulpert

12.03.2017 kl.20:31

Så det er uklart om de skulle hjelpe deg eller ikke? Hvem som i så fall har sendt dem er også høyst uklart. Ser du ikke at logikken i dette ramler sammen ved første spørsmål?

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.21:05

Rulpert: Men du mener altså at det å si til damer kalt og rolig at de har ordre om passe på en og ikke reagere når man begynner å gråte eller rive av han halskjede skulle være et godt sjekketriks? Jeg bare forteller om det jeg har opplevd.

Rulpert

12.03.2017 kl.21:26

Nei, det er ikke et godt sjekketriks.

Jeg bare ser ikke hvordan det er mulig å koble de til Nav eller andre du har konflikt med. Du legger mye vekt på dette og mener at Nav skulle støttet deg mot disse gutta. Sammenhengen her finnes simpelthen ikke.

Laila Monica Nikolaisen

12.03.2017 kl.22:27

Rulpert: Så hvorfor dukket disse mannfolka opp da? Jeg har aldri sagt at NAV skulle støttet meg mot disse, men det noe rart at de leser om det og ikke reagerer på det, selv om de vet at ansatte blir trakassert. Det er også rart at de i Lærdal etter over 10 år etter at jeg flyttet fra bygda plutselig mener at jeg lider av vrangforestillinger da disse mannfolka dukket opp!

Susan Gale Rosin

12.03.2017 kl.22:22

Når jeg googler nav og blogg kommer denne bloggen opp først!

12.03.2017 kl.23:20

Snart 47 år gammel, Laila. Skal du da begynne å oppføre deg som en 6-åring, eller tar du enda et ekstra-år på 5-åringsstadiet?

Ronny Jørgen

13.03.2017 kl.06:57

Rulpert har helt rett,det finnes ingen sammenheng!

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.07:15

Ronny Jørgen: Hva er det som ikke har noen sammenheng? Mange anonyme er da svært interessert i meg og gjør alt for å diskreditere meg og ødelegge mitt liv. Hadde disse mannfolka dukket opp og ingenting annet skjedd så hadde heller ikke jeg stilt noen flere spørsmål! Men her har det skjedd svært mye merkelig i ettertid fra bestemte folk.

13.03.2017 kl.07:48

Snart 47 år gammel, Laila. Skal du da begynne å oppføre deg som en 6-åring, eller tar du enda et ekstra-år på 5-åringsstadiet?

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.07:52

Anonym: Vel, jeg så jo på Dagsrevyen da jeg var 6-7 år gammel også så....

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.07:53

Anonym: Livet har ikke endret seg stort.

Frida

13.03.2017 kl.08:49

Nei livet ditt har visst ikke forandret seg stort siden du var 7 år.Da du tenker likedan enda.

Det Rulpert og RJ mener når de sier at det ikke har sammenheng,er at de mannfolka har null sammenheng med hva som skjedde deg etter at du pulte de.Det er nå ikke så vanskelig for deg å forstå ...er det vel?

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.09:04

Frida: Alt skjedde etter at jeg møtte de mannfolka. Det virker som om noen ble svært sure over at de dukket opp og de kanskje ikke fikk gjort det de hadde planlagt mot meg! Som å drepe meg kanskje. Og dere er jo helt opphengt i at jeg hadde sex med de. Er dere strengt religiøse, er dere fortsatt jomfruer, er dere muslimer, har dere problemer med sex av en eller annen grunn, er dere sykelig opptatt av sex, er dere overgripere??

Frida

13.03.2017 kl.09:17

Rull inn vær så grei.

Du har vel kun deg selv å skylde på når du tar fremmede tullinger med deg hjem fra byen,og knuller de i tillegg.

Og så skal du begynne å skylde på ALLE andre etterpå? Patetisk er det,og ekstremt lite voksent!!

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.09:34

Frida: Igjen; dere er sykelig opptatt av dette med sexen. Hvorfor i all verden skulle de i Lærdal reagere på at jeg hadde sex med menn da og så sterkt at de mente jeg led av vrangforestillinger og måtte kontakte barnevernet? Det er jo ikke normalt å si at man har ordre om å passe på en før sexen.

13.03.2017 kl.10:16

De i Lærdal hopper og driter vel i hvem du har sex med. Det gjelder for så vidt alle andre og.

Eneste grunnen til at noen reagerer på det, er at du skylder på andre for det.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.10:42

Anonym: Skylder på andre for hva da? Så du synes ikke det er rart at de i Lærdal sender melding til barnevernet etter at jeg fortalte om dette? Og det etter over 10 år etter at jeg flyttet fra bygda? Hvorfor så interessert i meg? Jeg bodde der alene i minst 3,5 år etter at jeg flyttet fra min sønns far og de mener det viser at jeg er en dårlig mor og må følges med på da eller?? Dette er jo folk som mener at de skal bestemme over meg og at alt jeg sier er løgn, at min sønns far var den beste selv om han snakket stygt til meg, ikke viste noen empati, gav faen i barnestell og husstell - og dette støttet også hans mor og hans søster Brita! Jeg skulle ofre hele livet, mens min fars sønn skulle leve livet akkurat som før, han skulle åpne posten min, stalke meg på nettet etc. På meg virker det som ren hevn, de tålte ikke at jeg slapp unna og derfor måtte de finne på noe for å ødelegge meg og min sønns liv ved å sende melding til barnevernet!

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.10:51

Anonym: Også veldig rart at arbeidsgiver og politiet var så opptatt av å kontakte barnevernet, eller bare min avdelingsleder Linda Næss da.

13.03.2017 kl.12:05

Du fremstår som ei hore når du drar vilt fremmede menn hjem i hopetall. Noen kan jo da reagere på at du har barn. Forståelig at personer kan gå til barnevernet. Du må snart gå i deg selv og oppdage hvordan du fremstiller deg selv for omverdenen. Er bare å kaste et blikk på bildene du legger ut av deg selv. Ved første øyekast vil de fleste reagere med å tro du er prostituert. F.eks kunne hvem som helst kledd seg som en IS-kriger og man ville blitt mistenkt som en. Verden rundt deg ser deg og leser hva du skriver!

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.17:01

Anonym: Men herregud da, nå får man slutte å tenke i båser her. Jeg tror neppe de fleste kjerringkledde damer som er godt gifte så på Dagsrevyen da de var 6-7 år som jeg gjorde! Og selvsagt tar meg med meg menn hjem akkurat som det passer meg. Eller jeg blir med de. Å være IS kriger er straffbart og da gjør man også meget onde handlinger - å kle seg i korte kjoler er ikke farefullt for andre enn stygge damer!

K. Onspirasjon

13.03.2017 kl.14:36

"Det virker som om noen ble svært sure over at de dukket opp og de kanskje ikke fikk gjort det de hadde planlagt mot meg! Som å drepe meg kanskje. "

Drepe deg? Trodde disse var sendt ut for å passe på deg?

Bestem deg for hva du mener.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.16:58

K. Onspirasjon: De skulle passe på at jeg ikke ble drept og dette ble de som stod bak og hadde planlagt å drepe meg så sinna for at de sendte anonym melding til barnevernet og sikkert også arbeidsgiver.

Rulpert

13.03.2017 kl.16:28

Du sier jo selv at ting endret seg etter at du fortalte om disse mennene. Det er en grunn til det og det er nettopp det at du fortalte om din helt spesielle oppfatning av det som skjedde. Du har flere ulike teorier om den, men alle er konspiratoriske og usannsynlige. Uansett var det til ditt eget beste om du holdt helt tett om dem. Selvfølgelig vil du tolke dette som knebling av deg.

Dette fører oss bare ut til spørsmålet om virkelighetsoppfatning igjen.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.16:56

Rulpert: Vel, ved valget mellom det å ikke bli drept eller det at andre skal miskreditere meg så velger jeg det siste. Får håpe dere vil oppleve det samme da.

13.03.2017 kl.17:14

Liker du å være sinnsyk?

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.17:27

Anonym: Liker du å være dum?

13.03.2017 kl.18:09

Jeg tror hun digger å være sinnsyk.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.18:29

Anonym: Politiet henla saken mot advokaten som skrev at jeg hadde en psykisk sykdom og selv skrev han i klagesaken jeg hadde mot han at advokatforeningen bare kunne lese hva psykiateren hadde skrevet og at det var mitt ansvar å legge det frem. Jeg komme til å påklage den henleggelsen! Det står INGEN steder at jeg HAR en psykisk sykdom.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.18:31

Anonym: Jeg kommer selvsagt også til å legge frem de psykiatriske vurderingene, om jeg ikke allerede har gjort det og jeg har muligheten til det til advokatforeningen.

13.03.2017 kl.20:09

Hun elsker oppmerksomheten hun får pga sinnsykdommen.

13.03.2017 kl.20:50

Hun får ikke oppmerksomhet, har ingen venner eller familie og blir ikke sett i hverdagen.

Er visst meget sjenert og tør nesten ikke prate med folk.

Derfor har hun en "rollefigur" her og såpeoperaen går videre.

Hatefull , dømmende , rasist og henger ut alt og alle . Stakkars menneske tragisk

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.21:12

Anonym: Den var god....

13.03.2017 kl.22:07

Behandling er bra, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

13.03.2017 kl.22:21

Anonym: Ja, du har vel merket det du.

13.03.2017 kl.23:30

Har sendt varsel til barnevernet i dag, siden tilstanden din blir dårligere og dårligere.

Ronny Jørgen

14.03.2017 kl.05:20

Du kommer til å legge frem de psykiatriske vurderingene?

Du kan ikke legge noe frem for retten som er flere år gammelt det vet du vel?

Du må ta helt nye å legge frem...

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.07:20

Ronny Jørgen: Jeg får ta kontakt med psykiateren og be han forklare advokaten og politiet som henla anmeldelsen at jeg ikke har noen psykisk sykdom og at det ikke er det han har skrevet. Helt utrolig at de kan trakassere mennesker som de gjør. Og denne psykiateren kan også vente seg en klage til helsetilsynet når han skriver så diffust. Fordi jeg ikke er for islam så har ikke jeg en psykisk lidelse!

L. Ykke til.

14.03.2017 kl.08:04

Lykkke til med å få en psykiater til å påstå

at du er funksjonsfrisk a. Den psykiateren som legger frem slike påstander må fratas autorisasjon

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.08:12

L. Ykke til.: Vet du hva? Jeg er sikker på at du får med deg både domstolene, politiet og advokater med deg på det! Det viser for en rettstat vi har. Unge og kule folk, med de riktige politiske meninger besitter jo disse stillingene. De lar seg helt klart påvirke av dere som skriver her. Det viser seg gang på gang.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.08:13

L. Ykke til.: Advokater er jo mest opptatt av å forsvare alle utlendinger som kan ha løyet, enn ei etnisk norsk ei.

14.03.2017 kl.08:21

Det finnes ikke en psykiater i verden som kommer til å friskmelde deg.

Tror du at det er bare å "forklare"situasjoner til en psykiater å så friskmelder de pasienter?

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.09:59

Anonym: Men jeg kan jo bare vise til hva en advokat skriver. Han sier han selv skrev p.t var det ikke skrevet faktura, der er han nøye med detaljer. Men å si at jeg HAR en psykisk sykdom er han ikke så nøye på, det holder visst at man har vært til psykiater som ens arbeidsgiver som man er i konflikt med sender en dit. Og nå skriver han også at dokumentene fra psykiater er sendt fra han og at jeg må fremlegge de. Ja, det er nok allerede gjort. Men ikke engang tilsynsrådet for advokatvirksomhet så at han skrev p.t - og de vurderte ikke engang det at han sa at jeg har en psykisk sykdom - og nå er det all grunn til å tro at de vil drite i å undersøke det videre. For en advokatstand......helt baluba. For noen jævler. Det kan da umulig være vanskelig å ta de i retten.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.10:03

Anonym: Jeg håper alle legge merke til at Codex kun beskytter arbeidsgivere. Ingen bør bruke de! De er et elendig advokatfirma som også sier at deres klienter har psykiske sykdommer uten at de har det, lar klienter vente en uke når det er presserende saker så man ikke rekker å finne andre advokater med mer.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.10:08

Anonym: Codex ødelegger rett og slett menneskers liv! Og HAN reagerte på at jeg skrev det.....Det er jo nettopp det de gjør.

14.03.2017 kl.08:28

Nå svarer du folk så dumt her inne at jeg skjønner ikke hvorfor du svarer engang.

Bare vis bloggen til en psykiater så skal vi se om du blir friskmeldt..

14.03.2017 kl.10:07

Ja vis bloggen din til ham Laila, så han får se hvor frisk en del av den norske folkesjela er. Tenker der er en del av dem som svarer deg her inne som vil bli satt seriøst spørsmålstegn ved. Det er ikke friske tanker du møter med dag inn og dag ut her. Men en messende gjeng som fórer seg på hverandre med særdeles lite godt i sinne.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.10:08

Anonym: Tusen takk!

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.10:10

Anonym: Og takk også til de andre som har støttet meg!

14.03.2017 kl.16:39

"De er et elendig advokatfirma som også sier at deres klienter har psykiske sykdommer uten at de har det"

Kan du dokumentere denne påstanden?

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.18:17

Anonym: Ja. Og attpåtil sier de når de har levert saksmappen tilbake til Oslo tingrett at de da ikke lenger kan vise til det psykiater skriver, men at det er mitt ansvar å vise frem. Vel, vi får se om denne advokatens ord er tilstrekkelig. Lurer på om man kan gå til rettsak etter dette. Jeg har for øvrig påklaget henleggelsen av politianmeldelsen. Makan til hensynsløs adferd.

14.03.2017 kl.17:07

Som man sår , høster man.

Er vel ikke alle tankene og beskyldninger fra bloggeren som er helt friske og sunne heller.

Tenker det er skyld i begge ender.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.18:20

Anonym: Jo, tenk det er de. Det er ikke slik at alt her i verden må være i likevekt og at det er en forholdsmessighet mellom alt. Sosialister mener nok at om en mann har slått deg 5 ganger så må du selv slå tilbake 5 ganger. Synd at det ikke blir like lett å ta igjen når hodet er fjernet fra kroppen - de snakker jo også så varmt om islam.

Rulpert

14.03.2017 kl.20:19

Jeg synes så absolutt at du skal kontakte psykiateren på nytt for å få han til å utdype det han skrev. Han skriver at han ikke kan konkludere sikkert siden du ikke ville ha mer kontakt. Videre så kan han ikke utelukke at du er syk og du framstår som rigid når det gjelder problemene med arbeidsgiveren. Hvordan kan noen få dette til å framstå som en friskmelding? Generelt kan en si at det er uheldig å få merkelappen "rigid", men hvilket alternativ hadde han om han skulle være sannferdig?

Du har helt rett i at det ikke er dokumentasjon på at du er syk, men det er absolutt ikke det motsatte. Du vil aldri få noen tilsynsmyndighet til å si at han har gjort noe feil. Han hadde ikke bedre grunnlag til å konkludere fordi du ikke ga han noe bedre grunnlag.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.20:58

Rulpert: Det er vel ikke vanskeligere enn at man også vurderer det arbeidsgiver har gjort og vurderer det opp mot min reaksjon. Og som du sier; det er ikke konkludert med at jeg har en psykisk sykdom så da kan ikke advokat skrive at jeg har det og attpåtil at den ikke er så alvorlig at jeg er tvangsbehandlet. Det er helt ubegripelig at han har skrevet noe sånt om meg. Og politiet burde også etterforsket det nærmere.

14.03.2017 kl.20:29

Du skriver mye om "Anarkisten". Hvorfor skriver du ikke hans egentlige navn?

14.03.2017 kl.20:40

Har han en sentral rolle i helheten av alt du "opplever"? Det virker som du lager en virkelighet av hendelser der han stadig har en birolle, men aldri blir dratt ned i noen skyldsrolle av deg. Han er uskyldig uansett kriminalitet han ifølge deg har bedrevet. Hvorfor er han unndratt all hets fra deg?

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.21:00

Anonym: Han har da aldri gjort meg noe. Jeg ba han lukke døren etter seg da han gikk - og det var det.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.21:03

Anonym: "Vennligst lukk døren når du går"!

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.21:08

Anonym: Eller "Vennligst lukk døren etter dem når de går!"

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.22:28

Anonym: Han viste meg hvor narkostedene var i Frognerparken.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.22:38

Anonym: Kanskje noen tror at jeg har stjålet fra et narkolager i Frognerparken? Eller at jeg har noe annet med narko å gjøre. Jeg bare ble med han rundt i Frognerparken, og han fortalte om ting der, jeg har aldri drevet med narko. Jeg har jo sagt at han sa at han kjente til 40 tonn med hasj på kaia. Kanskje noen ikke liker at jeg fortalte om det..

14.03.2017 kl.20:48

Gratulerer med advokat, Laila, men jeg er redd gleden er kortvarig. Håper du skjønner at det ikke er alle andre det er noe galt med, når også denne advokaten trekker seg.

Rulpert

14.03.2017 kl.23:13

Som jeg har sagt før så har advokaten gjort sin vurdering etter det som framkommer i saken din. Psykiateren skal vurdere din tilstand, ikke hva din arbeidsgiver har gjort og ikke gjort. Selv om du har en pågående arbeidskonflikt når du møter han så vil ikke det påvirke hans vurdering av din tilstand. Bare det at du overhodet ikke innser at du kunne handlet på noen annen måte taler ikke til din fordel. Men problemet er jo at den reaksjonsmåten er så innarbeidet hos deg at den i seg selv låser ethvert forsøk på å bistå. Det er selvforsterkende. Det jo nettopp det de rundt deg ser hele tida.

Psykiateren ser ikke grunnlag for tvangsbehandling, det skriver han rett ut. Det var hans vurdering, og det er ikke det samme som å si at du er frisk. Han så et behov for å vurdere om det var nødvendig og vurderte at det ikke var det. Hadde han vurdert deg som 100% frisk og uten noen problemer så hadde han ikke formulert seg slik. Dersom du har noe erfaring med å lese medisinsk dokumentasjon så ser du det selv også.

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.23:25

Rulpert: Det fremkommer ikke i saken at jeg har en psykisk sykdom! Det kommer da selvsagt an på om min tilstand er en reaksjon på det jeg har opplevd fra arbeidsgiver, om det er forbigående eller ei, etc! Du er jo helt fjern. Nei, jeg kunne ikke handlet på annen måte om jeg da ikke skulle gå tilbake til den samme situasjonen der de ville bestemme over hvordan jeg skulle beskytte meg selv, samtidig som de viste null interesse for meg. Hvorfor skulle psykiateren tvangsbehandle meg - var jeg til fare for noen eller meg selv? Man har da ikke nødvendigvis en psykisk sykdom om man ikke konkluderer med at man er helt frisk heller. Håper ingen bruker Grimsrud, jeg skal sende klage til helsetilsynet. En liten mann på 150 og som var medlem av LLH - bare det i seg selv er mistenkelig! Nei, vi lette ikke etter sykdom om det ikke forelå en konklusjon på det! Du er så ubegripelig fucka opp i huet ditt.

Susan Gale Rosin

14.03.2017 kl.23:19

Hvorfor ender du opp med konebankere, anarkistet, narkolangere og pottepissere, og ikke en snill hjemmekjer mann?

Laila Monica Nikolaisen

14.03.2017 kl.23:27

Susan Gale Rosin: Det må være fordi de er de eneste som snakker med meg. For øvrig var da ikke min sønns far noe bedre, han er den verste av de alle.

Susan Gale Rosin

14.03.2017 kl.23:49

Kan de ha noe å gjøre med de kort korte kjolene?

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:18

Susan Gale Rosin: Det kan ikke være noe annet enn at de synes jeg er meget stygg og derfor ikke bryr seg om hva de gjør eller hva jeg føler og at de overhodet ikke bryr seg om jeg går og der de selv går lett.

15.03.2017 kl.01:13

"De er et elendig advokatfirma som også sier at deres klienter har psykiske sykdommer uten at de har det"

Dette er en udokumentert påstand helt til du dokumenterer at du er frisk (noe du ikke er i nærheten av å være) eller kommer med et reelt eksempel.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.07:15

Anonym: Er du en advokat fra Codex? De er vel de første på å få seg erklæring på at de er friske!

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.07:41

Anonym: Advokaten fra Codex sendte for øvrig denne bloggen til tilsynet for advokatvirksomhet så de leser det jeg skriver. Mulig de svarer også!

15.03.2017 kl.08:18

Hvorfor skulle Codex trenge erklæring om at de er friske?

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:41

Anonym: De lyver jo om klienter.

15.03.2017 kl.08:31

"Advokaten fra Codex sendte for øvrig denne bloggen til tilsynet for advokatvirksomhet"

Så da vet tilsynet også at du er riv ruskende gal.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:43

Anonym: Man bør ikke være advokat om man tror at klienter er "riv ruskende gale". De vet da ingenting om min motpart, selv om de er en statlig etat, så er det ikke roboter i den andre enden som gjør alt korrekt. Det er advokaters jobb å forsvare - også det som virker merkelig og de bør vite at alt har en forklaring - og da ikke hovedsakelig at man er mentalt syk!

Frida

15.03.2017 kl.08:36

Narko ja.Gratulerer!Der fikk du noe endelig noe nytt å henge på knaggen.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:45

Frida: Mange som bruker narko. Jeg har møtt rike vestkantgutter som har kommet hjem til meg med digre hasjklumper, som de har kjøpt ved Akerselva.

15.03.2017 kl.08:45

"De lyver jo om klienter."

Hvem har de løyet om da?

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:48

Anonym: Om meg....spiller du eller hva?? Jeg har ingen psykisk sykdom! Helt ubegripelig at en advokat kan si slikt uten dokumentasjon. Og når man klager så sier han at dokumentene er sendt tilbake til tingretten så han ikke har de, så da er det sant det han sier?? Er det mulig?? Er han sosialist, medlem i Ap?? Kanskje han er muslim?

15.03.2017 kl.08:51

"Jeg har ingen psykisk sykdom!"

Månen er laget av Jarlsberg-ost.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.08:54

Anonym: Og hva mener du med det? Jeg har nok mer peiling på astronomi enn det du har!

Frida

15.03.2017 kl.09:00

Codex lyver om klientene sine?Javel på samme måte som du lyver om de da eller??

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.09:08

Frida: Jeg lyver ikke om de.

Frida

15.03.2017 kl.09:03

"Jeg har nok mer peiling på astronomi enn det du har"

Ja få høre da.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.09:08

Frida: Månen er ikke laget av Jarlsberg ost!

Frida

15.03.2017 kl.09:13

Visst pokker lyver du om Codex.

Du lyver jo om alle.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.09:15

Frida: Men da skal du få se dokumentasjon på at de lyver da.

Frida

15.03.2017 kl.11:12

Jeg venter i spenning...

15.03.2017 kl.11:49

"Månen er ikke laget av Jarlsberg ost!"

Og du er sinnsyk!

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.12:10

Anonym: Jeg er ikke det nei!

K. Onspirasjon

15.03.2017 kl.12:15

"Er han sosialist, medlem i Ap?? Kanskje han er muslim?"

Mulig han stemmer Frp. Hvem vet.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.15:36

K. Onspirasjon: Kan jeg aldri tenke meg. Men det finnes jo ugress overalt. Det var synd at ordføreren i en kommune jeg var på jobbintervju som jurist hos under rådmannen tilhørte Ap. Jeg regner ikke med å få jobben da jeg jo er medlem i Frp og dessuten har svært sterke negative meninger om Ap, selv om de i administrasjonen alltid skal være nøytrale. Men å jobbe for en Ap ordfører....vel, mulig det er en del av propagandaen og manipuleringen fra Ap.

15.03.2017 kl.16:36

"Jeg er ikke det nei!"

Så månen er altså laget av Jarlsberg-ost?

15.03.2017 kl.20:02

Vil du ha en blå ballong?

Polly

15.03.2017 kl.21:54

Hvordan har du det i dag, Laila?

Rulpert

15.03.2017 kl.22:04

"Hvorfor skulle psykiateren tvangsbehandle meg - var jeg til fare for noen eller meg selv?"

Nei, han fant ingen grunn til å tvangsbehandle deg og det er ikke noe som tyder på at du er en fare for deg selv eller noen andre - utover det å ødelegge for deg selv. Men det er det full anledning til uten å bli tvangsinnlagt.

Det er imidlertid ikke vanlig at det gjøres vurderinger av om det er behov for tvangsinnleggelser. her så han et behov for en slik vurdering.

Du fortsetter å trampe på din egen troverdighet ved å hevde at det er mistenkelig at han er 150 og medlem av LLH. Det er jo bare morsomt, hvor tar du det fra?? Hehe.

Laila Monica Nikolaisen

15.03.2017 kl.22:16

Rulpert: Det var HR rådgiveren (eller lederen av HR avdelingen selv om hun i mailen kaller seg for HR rådgiver) som spurte han om det var aktuelt med tvangsinnleggelse av meg! Helt absurd. Jeg tok altså de tyngste klagesakene, jobbet selvstendig og effektivt - og så mener de jeg må tvangsbehandles.. Fordi jeg reagerer på at de mener det er ok med anonyme kolleger som baksnakker meg og at det jeg skriver ikke er sant uten at de undersøker det nærmere med mer. Om han har vurdert dette på selvstendig grunnlag vet jeg ikke noe om, men det ville i seg selv vært meget merkelig. Ja, jeg lurer på om hele det homofil miljøet er ute etter meg. Jeg hadde jo en lesbisk bøllete kollega som var venninne med avdelingslederen som gjorde mye ufint mot meg, og som også støttet min voldelige eks. Avdelingsdirektøren presiserte at de ikke hadde noen tilknytning til han, men det var noe merkelig at han var styremedlem i LLH. Min lesbiske kollega var også medlem i Aps homofile nettverk. Det er jo velkjent at de som selv sliter med noe ofte søker seg jobb i hjelpeapparatet.

Rulpert

15.03.2017 kl.23:22

"Det er jo velkjent at de som selv sliter med noe ofte søker seg jobb i hjelpeapparatet."

Ja, du sier noe der!

Rulpert

15.03.2017 kl.23:37

Du svarer på påstanden om behov for behandling ved å stille spørsmål om det homofile miljøet er ute etter deg?

Leser du disse setningene før du poster dem?

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.07:12

Rulpert: Ja, av og til er faktisk det man ikke tror sant! Jeg finner det merkelig at avdelingsdirektøren presiserte at han ikke hadde noen tilknytning til de - som om jeg ikke skulle stille spørsmål ved det og styre mine meninger og at jeg ikke skulle sjekke han ut. Og hvorfor skulle jeg i det hele tatt tro at han hadde noen tilknytning til de....

Rulpert

15.03.2017 kl.23:55

Hvorfor er det absurd at de lurer på om du bør tvangsbehandles? Det er et spørsmål til en fagperson som har vurdert deg, det spørsmålet kommer etter en langvarig prosess der de prøver å finne en løsning i saken din. De vet så klart mer enn det vi vet på dette tidspunktet, jeg tror ikke at alle detaljer er kjent for oss utenfor til tross for alt du har lagt ut. Spørsmålet tyder dog på at situasjonen er ganske så desperat og at de virkelig ikke vet hva de skal gjøre.

Dette har ikke noe med at du tok tunge saker å gjøre, du tok ut all frustrasjon der den ikke hører hjemme og der det kun gjør alt ti ganger verre.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.07:14

Rulpert: Hva hjelper det om jeg svarer deg da du gjør alt du kan for å mistro meg? Jeg har ikke reagert mer enn det man kunne forvente var naturlig etter alt det absurde de gjorde mot meg. De likte bare ikke at jeg fortalte om det og der de kunne bli avslørt!

Susan Gale Rosin

16.03.2017 kl.00:16

Disse spinnville teoriene viser at du ikke er helt frisk.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.07:15

Susan Gale Rosin: De er ikke mer spinnville enn mye annet

Hansi

16.03.2017 kl.01:02

Jeg syns du kan være litt mer positiv til tvangsbehandling, Laila. Siden du ikke vil gå til behandling frivillig er jo tvangsbehandling din eneste mulighet til å bli frisk.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.07:17

Hansi: Og hva skal jeg så behandles for? At jeg har en sterk psyke og ikke blir deprimert eller ønsker å ta mitt eget liv? Skal jeg straffes for det? Det skulle ikke overraske meg, og hører med i rekken av alt det absurde jeg har opplevd. Hadde jeg ikke gjort jobben min og kun brukt tiden min på å slarve med mine kolleger og vært med på å stalke andre og spurte kolleger om alt og ikke turd å ta en beslutning så hadde jeg fortsatt hatt jobb!

16.03.2017 kl.08:19

Og månen er fortsatt laget av Jarlsberg-ost, ser jeg.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.08:38

Anonym: Fortell meg; hva er populisme? Er det å være imot steining, æresdrap, full bekledning på kvinner og jenter?? Jeg trodde var de var på venstresiden som var mest opptatt av å være in og kule og drikke kaffe latte på løkka, ikke konservative høyresiden!

16.03.2017 kl.08:42

Er det gøy å være sinnsyk, Laila?

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.08:44

Anonym: Er det gøy å være for steining som deg?

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.09:01

Anonym: Ja, det er det nok - er man for steining får man full støtte fra venstresiden, man får jobber, bolig etc og ønskes hjertelig velkommen.

16.03.2017 kl.14:40

Morsom blogg. Sinnsyke klovner er artige!

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.14:59

Anonym: Du mener vel pukkelryggede klovner!

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.15:00

Anonym: Det er nok ikke faren til min sønn som er en kamel (siden han drikker så lite) som han kalte seg selv.....for å si det sånn.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.15:23

Anonym: Skikkelig trakassering å stalke lutryggende og kuppelryggete damer! Det var nok derfor advokaten fra Codex mente jeg var gal også, han er vel bare vant med å forsvare damer uten pukkelrygg!

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.15:29

Anonym: Det er selvsagt også derfor politiet BRØLER når man kommer, nekter å ta imot anmeldelse og antyder at man lider av noe - kanskje kamelsyken?? Jeg trodde de handikappede ble tatt godt vare på i dette landet, i hvert fall ble de av mine kolleger som hadde et handikapp det, men ikke jeg da..... Og jeg ble jo også tilmeldt de handikappedes landsforbund der jeg fikk et brev da jeg utmeldte meg om jeg virkelig ville det. Får krysse av for at jeg er handikappet neste gang jeg søker jobb i det offentlige da. Ikke rart jeg ikke ble kidnappet da jeg var utelåst.

16.03.2017 kl.16:55

Noen planer for bursdagen?

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.18:25

Anonym: Ja, du kan tro jeg har penger til det....

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.19:17

Anonym: Men jeg slipper i hvert fall å bli totalt ignorert på jobben. Er glad jeg slipper å grue meg til 50 års dagen også og føle meg null verdt og at jeg må unnskylde at jeg er til og at jeg ikke engang er verdig kake som alle andre får når de fyller 50 år! Fy fader for noen drittsekker.

Dikemark

16.03.2017 kl.17:40

Du bør søke plass på dikemark, evt Blakstad

Blakstad

16.03.2017 kl.18:05

Hun ønsker ikke å bli frisk.

Polly

16.03.2017 kl.19:35

Går det bra i kveld?

Rulpert

16.03.2017 kl.20:52

"Og hvorfor skulle jeg i det hele tatt tro at han hadde noen tilknytning til de...." Hun hadde vel lest dine facebook som alle andre?

Rulpert

16.03.2017 kl.20:58

"Hva hjelper det om jeg svarer deg da du gjør alt du kan for å mistro meg? Jeg har ikke reagert mer enn det man kunne forvente var naturlig etter alt det absurde de gjorde mot meg. De likte bare ikke at jeg fortalte om det og der de kunne bli avslørt!"

Din vanlige forsvarsmekanisme. Du kan komme med absurde påstander som endrer seg fra time til time og begrunnelsen for alt er de samme absurde påstandene dine. Det er absurd å hevde at noen har sendt menn etter deg. Det varierer riktignok om de var ute etter deg eller om de skulle beskytte deg, men begge deler er visst like ille. For en som er opptatt av blant annet dokumentasjon og fakta så er det påstander som krever sterk underbygging. Foreløpig klarer du bare ytterliggere å diskreditere dine egne svært luftige teorier. For så vidt en prestasjon i seg selv, men det bringer oss ingen steder.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.21:59

Rulpert: Så du tror da at det var helt tilfeldig at så mange menn plutselig oppførte seg rart sommeren 2013 - og jeg har verken opplevd det før eller etterpå? Var det flere slike episoder med andre kvinner da? Politiet kunne jo ha tatt dette seriøst og sett på overvåkingskamera etc. Mannfolka kan selv forklare seg. Og arbeidsgiver og kolleger kunne forklart seg! De trakasserer altså ei feit og stygg dame! Det i seg selv er jo alvorlig.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.22:00

Rulpert: Hvorfor ville de ødelegge livet til ei stygg dame med dårlig selvtillit?

Ikke like sinnsyk som Laila

16.03.2017 kl.21:00

Kan dette være noe, som går tilbake til Adeler, (som min mor og mormor arvet), tro? Min mors grandtante Magna 'Meme' Adeler f. Nyholm sin ektemann Holger baron Adeler, var jo direkte etterkommer, etter Cort Adeler, (fra Brevik), som hadde, et tyrkerhue, i våpenskjoldet. Og Cort Adeler var også, av nederlandsk slekt, (på morssiden), og han kriget vel også, for nederlenderne.

Rulpert

16.03.2017 kl.22:45

Folk oppfører seg rart og livet er fullt av tilfeldigheter. Husker du f. eks. hva du sa til dem? Kan du ha spurt noen av dem om de skulle passe på deg siden du mente du hadde opplevd noe lignende nylig? Utrolig hva en klarer å lede både seg selv og andre inn på.

Ja, tror mye av dette startet med dårlig selvtillit. Ikke si at du er feit og stygg, det er bare tull som ikke fører deg noe sted. Jeg har ikke omtalt bildene av deg før og skal ikke gjøre det nå heller utover å si en ting; det er ikke slike bilder en som tror hun er feil og stygg legger ut på nettet. Men dette har ingenting med utseendet ditt å gjøre og jeg skal ikke kommentere det noe mer overhodet.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.22:49

Rulpert: Det mest merkelige her er den voldsomme interessen du har for meg! Det er mistenkelig. Men det er et poeng at jeg er stygg og feit og pukkerygget når det gjelder stalkingen av meg - hvem stalker stygge mennesker som de ikke vil bli venn med?? Jo, onde mennesker! Mobbere av verste sort.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.22:51

Rulpert: Ikke rart stalkerne vil være anonyme! Det har ingenting med at de er varslere, men at de stalker stygge mennesker de ikke liker og vil ødelegge deres liv! Dette står altså mine tidligere lesbiske kolleger for, de eldre damene, unge damene, Ap medlemmene for!

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.22:53

Rulpert: Sånne kalde, overfladiske, bøllete homofile (og transer!) som er så opptatt av rettferdighet og trakassering når det gjelder de selv og tror de er beskyttet av rasismeparagrafen. Mens de selv kan finne på alt av faenskap mot andre mennesker.

Rulpert

16.03.2017 kl.22:59

Legger du så mye ut på nettet som du har gjort så blir folk interessert. Var det ikke meningen at dette skulle være en slags sikkerhet? Bare det ble helt motsatt.

Jeg synes dette er fascinerende og er nysgjerrig på hvordan dette utvikler seg.

Hva skjer for eksempel når din nye advokat fraråder søksmålet eller simpelthen ikke vil ta i saken din?

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.23:02

Rulpert: Jeg la ikke så mye på nett før jeg plutselig fikk vite at flere anonyme kolleger som ellers frøs meg ut - mens de løp til ledelse og påstod at jeg som satt der helt alene og ikke var med i noen gjeng - frøs de ut! Det gjenstår sivil straffesak.

Rulpert

16.03.2017 kl.23:01

Transer faktisk, de var nye på hatlista. Stemmer, ny sesong av en serien nå så da ble det aktuelt igjen.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.23:05

Rulpert: Det irriterte meg kraftig han transen som måtte gå i en damegarderobe! Har man mannlige kjønnsorgan transe eller ikke transe så går man selvsagt i herregarderoben. De lager et meget dårlig omdømme for seg selv! De kan jo prøve å gå i en damegarderobe med mange muslimske damer med hijab, for de er det en del av.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.23:06

Rulpert: Og tror du ikke at lederen for de skeive da måtte støtte det at transer måtte få gå i damegarderoben.... skal de ikke støtte muslimske damer da eller?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.07:14

Rulpert: Kan nevne at det eneste stedet jeg har blitt frastjålet lommeboka og mobil var på det homofile utestedet "Elskling" - som vi da ikke visste var et homofilt utested. Jeg gikk dit for å sjekke og høre med de ansatte noen dager senere (og jeg anmeldte det selvsagt) og de hadde ikke sett noe, en ung, svært feminim og tynn ung mann skulle absolutt prate med meg og følge med meg (lignet en transe), han røyket med en slik lang ...ja hva heter det.... Noen uker senere meldte utestedet at lommeboka mi var funnet bak doen! Alt var i den, bortsett fra kontanter. Så hvem andre enn de homofile hadde mest sannsynlig tatt den? Og de kunne vel ha funnet den tidligere! Og noen der må da altså ha vært i min veske....,mens jeg så på at damene drev med handbak.

Rulpert

16.03.2017 kl.23:12

"Det gjenstår sivil straffesak." Tviler på det. Advokater har plikt til å fraråde søksmål som bare leder klientene ut i endeløse hengemyrer og gjeld til over pipa. Jeg er ikke jurist, men en slik sak som du ønsker faller i den kategorien. Vær glad for at advokater ikke kjører i gang hvilke som helst saker.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.23:19

Rulpert: Gjeld til over pipa? Jeg kunne lett betale mine og saksøktes sakskostnader. Det er åpenbart at enkelte advokater er med i den politisk korrekte gjengen - en stor fare for rettsikkerheten! Hvordan kan en advokat si at det er helt ok med så mange anonyme som gjør hva de kan for å ødelegge mitt liv, at lover og regler brytes, trakasseringer - og der han attpåtil påstår at jeg har en psykisk sykdom, men at den ikke er så alvorlig at jeg er tvangsbehandlet? Det er helt absurd. Jeg tror jeg snart må gå til mediene. Men da ikke VG! Denne advokaten hadde gitt alle som kom med en legeerklæring uføretrygd. Dum som et brød.

Laila Monica Nikolaisen

16.03.2017 kl.23:20

Rulpert: Jeg kan fortsatt føre saker selv da.

Rulpert

17.03.2017 kl.00:02

Betale flere hundre tusen kroner for å ikke komme noen vei? Tror vi skal være glad for at slikt forsøkes stanset i det minste. Som du vet må retten forholde seg til fakta og dokumentasjon, ikke historier om lesbiske Ap-medlemmet som sender menn etter deg på byen. Prøv gjerne å fortelle det til en dommer så får du et tydelig svar.

"og der han attpåtil påstår at jeg har en psykisk sykdom, men at den ikke er så alvorlig at jeg er tvangsbehandlet?" Er det ikke det som psykiateren i praksis sa?

Det er forresten ikke Reikerås som er "advokaten" du har fått tak i?? Styr unna i så fall.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.07:18

Rulpert: Jeg har fakta og dokumentasjon på det jeg sier. Det er jo bare for de å fortelle meg hvem som har stalket meg, hvorfor etc! Der gav du meg et godt tips for å klage psykiater Grimsrud til helsetilsynet - han sa jeg ikke hadde noen psykisk sykdom - samtidig som han skriver at han ikke anser det nødvendig med tvangsinnleggelse.

17.03.2017 kl.04:32

Hva heter advokaten?

Ronny Jørgen

17.03.2017 kl.07:08

Du må ha enormt med penger Laila.Du som er villig til å blakke deg totalt på advokater,du skjønner at det aldri kommer til retten disse fantasiene dine?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.07:18

Ronny Jørgen: Det merkelige er dere som er så opptatt av at jeg ikke får saken min gjennom rettsapparatet. Hva er dere redd for?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.07:22

Ronny Jørgen: Som akademiker har ikke jeg råd til å dra til syden flere ganger i året nei. Jeg tjente akkurat det samme som de andre uten utdanning i NAV og måtte i tillegg betale studielån!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.07:23

Ronny Jørgen: Juristers kompetanse er null verdt for arbeidsgivere og spesielt de i NAV da....

Ronny Jørgen

17.03.2017 kl.07:54

Hva skulle VI være redde for?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:25

Ronny Jørgen: Dere er jo så opptatt av at jeg ikke må få en rettsak så det må jo være noe dere er redde for!

17.03.2017 kl.07:58

Du har råd til titusenvis til advokat og sak,

men ikke til en sydentur eller å feire bursdag...

Nok en motstridende påstand.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:01

Anonym: Men det er to forskjellige kontoer jeg tar pengene fra. Når det gjelder de i NAV er jeg villig til å bruke alt for å knuse de!

17.03.2017 kl.08:13

Da har du råd , men ditt valg er å ikke bruke pengene på det. Det er noe helt annet enn å påstå du ikke har penger til ferie og bursdag.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:24

Anonym: Kan ikke ta ferie når man lever på dagpenger vet du! Jeg vet ikke hva du mener med feiring av bursdag - det blir vel en kake her. Hva mente du jeg skulle gjøre på bursdagen? Ta en diger fest??

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:40

Anonym: Mener du jeg burde gå på byen for å treffe enten en muslimsk mann som trodde han var idealmannen mens kona og barna var hjemme eller en ung norsk mann på 25 som gjerne ville ha litt "erfaring".......??

17.03.2017 kl.08:39

Jo det kan man men blir da trukket i dagpenger for de dagene.

Noen spurte om du hadde planer for bursdagen og du svarte at det hadde du ikke penger til.

Du feirer da som du vil, poenget var at du har råd, men du velger å ikke bruke penger på det.

Forskjell på det. Men du ønsker vel medlidenhet.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:46

Anonym: Ja, jeg vet ikke hva vedkommende mente jeg skulle gjøre på bursdagen! I motsetning til min fars sønn så setter jeg pris på alle bursdager og helligdager. Jeg blir trukket i dagpenger ja, og det har jeg ikke råd til. Jeg har sagt jeg har to ulike kontoer, en sparekonto og en for de daglige utgiftene. Jeg får jo ikke mer penger inn på sparekontoen når jeg ikke får inn penger jeg kan legge til side. Jeg skal egentlig ikke bruke av sparekontoen til de daglige ting, men det har jeg likevel måttet gjøre. Så den kontoen blir også mindre og mindre, men jeg trenger ikke å bruke mer enn jeg absolutt må.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:47

Anonym: Hvorfor i all verden skal jeg fortelle anonyme hva jeg skal gjøre på bursdagen min?? Dere anonyme som bare slenger dritt til meg! Har dere tenkt å lage noe faenskap mot meg 3103 eller??

Frida

17.03.2017 kl.08:48

Hvis du bare møter muslimske eller unge uerfarne menn på byen så går du kanskje på feile plasser.

Kanskje du skulle prøvd noe annet enn brune puber?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.08:50

Frida: Det er vel nettopp brune puber jeg ikke går på! Du kan sikkert svare meg på hvor jeg treffer intelligente voksne menn som ser bra ut og har penger?

17.03.2017 kl.08:54

Ingen har sagt du skal fortelle noe som helst, poenget var at du har råd.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.09:05

Anonym: Råd til hva da? Jeg anser det som helt vanlig å feire bursdager med kake. Det ble spurt om hvilke planer jeg hadde! Jeg har ikke noen spesielle "planer".....! Og hva bryr det dere??

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.09:09

Anonym: Hvis noen av de støgge mannfolka jeg hittil har truffet tror at jeg er interessert i å treffe de på byen på min bursdag så .....jeg tror jeg spyr!

Frida

17.03.2017 kl.09:01

Menn med penger er opptatt av stil.

Du må få deg litt klasse,kast alle de alt for korte akryl kjolene dine og sats på klassiske klær.Man kan fremdeles være sexy og klassisk.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.09:06

Frida: Nei, mister jeg meg selv mister jeg alt. Jeg har da også helt normale kjoler, men en kropp som gjør de sexy. Det kan da ikke jeg noe for! Og menn som ikke ser det kan umulig være intelligente!

Frida

17.03.2017 kl.09:20

Du har visst svaret på alt du ;-)

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.09:23

Frida: Ja, dere er jo ikke spesielt vanskelig å svare.

Frida

17.03.2017 kl.10:01

Hvis du vil ha en mann med penger må du ha litt klasse.Enkelt og greit.

Hvis du har helt normale kjoler anbefaler jeg deg å gå med de,du burde brenne de korte kjolene.Det ser ut som noe du har lånt fra hun på hjørnet.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.10:11

Frida: Ja, du er jo den rette til å gi meg råd......må være en meget syk mann som er sammen med deg.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.10:32

Frida: Jeg er heller ikke så opptatt av en mann med penger, men jeg er lei av at det er jeg som må spandere på de! Så stygg er jeg altså. Jeg tror jeg heller velger å leve alene resten av mitt liv faktisk. Til og med min sønns far sa at jeg aldri ville møte noen ny mann.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.10:36

Frida: Jeg spanderer på norske menn og etterpå klager de på meg til arbeidsgiver og de kvinnelige ledere der støtter disse mannfolka fullt ut......Og disse kvinnefolka liker ikke at jeg kaller dame for hønsehjerner! Hvor jævla dum er det mulig å være for kvinner?????????????????+

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.10:39

Frida: Kvinner som går i tekkelige kjoler....men er dumme som brød. Jeg husker ei av lederne som hadde på seg lang kjole. Vel, kanskje ikke så rart når man har hender som en mann og er like bredskuldra.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.10:55

Frida: Og igjen - hvorfor skulle det ytre være viktig for en intelligent mann? Er han redd for rykter? Er han politisk korrekt?? Teller fasaden alt? I så fall er han en stor dritt som jeg overhodet ikke er interessert i. Mange rike menn er psykopater!

17.03.2017 kl.11:19

Du er jo opptatt av utseende selv, vil ikke ha stygg mann. Og menn vil ikke ha stygge damer. Man finner gjerne en på samme nivå

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:13

Anonym: Jeg liker en mann som tar vare på kroppen sin! Og som vasker seg da....det er jo ikke alle som gjør. Og at han pynter seg på julaften og nyttårsaften. Er det for mye forlangt??

Ronny Jørgen

17.03.2017 kl.12:05

Hvis norske menn bare klager hvorfor finner du deg ikke en utenlandsk mann istedet?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:15

Ronny Jørgen: Kunne ALDRI tenkt meg en utenlandsk mann. Da lever jeg heller alene. Var en gang sammen med en finne (han var noe spesiell da men) og han gikk da jeg lot en utenlansk mann fra den marrokanske ambassade kjøre meg hjem fra byen. Alle hans finske venninner mente det var korrekt sa han.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:25

Ronny Jørgen: Hva slags utenlandske menn snakker du om?? Tror muslimske menn at de er attraktive for vestlige damer? Det må i så fall være ei hønsehjerne som syns de er så spennende... alle er jo svarthåret med brune øyne, alle er like- hva er fint med det? Her har vi jo rødhårete, lyshårete, brunhårete, grønne øyne, blå øyne, grå øyne....Og man snakker om at de med brune øyne og svart hår liksom er så fargerike??

17.03.2017 kl.12:24

Har du i en alder av 46 aldri hatt et godt normalt forhold??

Høres ut som det har vært noe galt med alle!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:26

Anonym: Nei, det har du rett i.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:40

Anonym: For øvrig: Å finne en mann kan jeg tenke på etter at saken mot NAV er over! På samme måte som jeg bodde alene i Lærdal i 3,5 år og derfor heller ikke fant en mann (bortsett fra en i Oslo som ringte av og til og et par kontaktanonser der en var gift med ei russisk dame og trakasserte meg fordi jeg åpenbart ikke var pen nok for han.) har jeg også nå vært forhindret følelesmessig å finne noen mann i over 3 år! Hadde jeg ikke opplevd alt det jeg har så hadde jeg nok også vært godt gift!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:42

Anonym: Dette med de i Lærdal og NAV har forhindret meg fra å få meg ny familie og nye barn! De burde skamme seg over all den smerten og påkjenningen de har gitt meg.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.12:55

Anonym: Jeg vil derfor fraråde alle å bli boende på et lite sted etter et samlivsbrudd! Jeg har lest at man mener delt omsorg er det beste etter et samlivsbrudd, men dette må være folk som selv ikke aner hva de snakker om - og som vil bestemme over andre!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.13:00

Anonym: Man skal også huske på det at menn kan få barn hele livet, en kvinne kan ikke det! En kvinne må derfor passe på at hun har muligheten til å få barn innen overgangsalderen. At man aldri nevner det er merkelig.....

17.03.2017 kl.12:57

Tror nok ikke du er i modus for noe mann om dagen nei det har du rett i.

Det andre blir bare tullete og fortjener ingen kommentar.

17.03.2017 kl.13:01

Tull, det beste for barnet er stort sett å ha begge sine foreldre nære.

Så sant foreldrene klarer å omgåes og oppføre seg.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.13:04

Anonym: Det er jeg altså ikke enig i. Jeg er heller ikke enig i at man som kvinne må si fra seg sitt barn om det er hun som avbryter et samliv. Der var min voldelige eks ganske klok (om han fulgte det han selv sa vet jo ikke jeg men... han stalker jo meg så..), han sa at det alltid var hos kvinnen barna burde bo og han ville aldri ha satt seg imot at kvinnen var hovedomsorgsperson. Han hadde jo flere barn. Han mente også det var bra for kvinners helse å få barn.

17.03.2017 kl.13:07

Hun må da ikke si fra seg sitt barn, men faren har selvsagt rett til samvær.

Så må man bli enig om hvordan og ta hensyn til barnas ønsker og behov.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:04

Anonym: Ja, nettopp, valgfrihet og at enhver familie gjør det som er best for de!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:07

Anonym: Problemet oppstår jo når man ikke er enige. Og her mener jeg at det det bør legges mer vekt på mødrenes rolle med utgangspunkt at hun er skikket selvsagt, enn på fedrenes. En kvinne kan miste sjansen til å få nye barn om hun må bosette seg nær faren til barnet. En mann vil alltid kunne få barn.

17.03.2017 kl.13:09

Han hadde flere barn med ulike kvinner?

Og ufør og voldelig.. hjelpes for en Don Juan..

Men noen damer tiltrekkes vell bad guys.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:09

Anonym: Han var meget kjekk, lik Beckham syntes jeg da, men det avhengte av hvordan håret hans var. Og hadde en flott veltrent kropp. Så ut som en italiener. Han hadde ikke problemer med å få seg damer.

17.03.2017 kl.14:24

Den typiske psykopat er ofte kjekk ja, det har jeg selv erfaring med. Sjalu, kontrollerende og store humørsvingninget.

Jo men jeg vil si at mor har store fordeler og rettigheter idag, er som regel far som lider under lite samvær. Det er mitt inntrykk at mor sine behov og hensyn kommer først

STV

17.03.2017 kl.14:27

Hvorfor deler du så mye høyreekstrem propaganda fra rights.no? Sjekker du kilder før du deler så mye? Eller tar du alt de skriver for "god fisk"?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:33

STV: Høyreekstrem? Man er ikke høyreekstrem om man er kritisk til islam! Se bare hvordan Libe Riber Mohn og resten av Ap folka, venstresiden og muslimene driver med av faenskap for å stoppe støtten til de, mens alle som jobber for å fremme islam får full støtte! Det er helt sykt. Jeg skal fremme HRS så godt jeg kan. De er de mest oppegående i den norske debatten.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:36

STV: Dette er vel de samme folka som har sørget for at jeg ikke lenger får barn og gitt meg sparken. De er nesten ondere enn IS! Det er en ubegripelig ondskap og råttenskap hos venstresiden! Må alle partier på venstresiden bli marginaliserte.

STV

17.03.2017 kl.14:50

Rights.no er godt kjent som en høyreekstrem side, som driver politisk propaganda. Og du går rett på limpinnen, og driter deg ut. Gratulerer! Det går an å være kritisk til religion uten å ukritisk dele søppel.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:53

STV: Har du noe konkret som viser at de har sagt noe galt? Og hvilket parti driver de politikk for? Jeg er ikke kritisk til religion generelt, kun til Islam! De burde blitt brukt mye mer da de har en enorm kunnskap om islam og ser hvordan muslimer prøver å manipulere alt og alle!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.14:57

STV: Å sammenligne andre religioner, spesielt kristendommen og islam er helt bak mål. Islam er overhodet ikke lik kristendommen og de som tror at de kan omvende eller argumentere mot muslimer tar grundig feil. Islam bøyer seg ikke for noen, de har ikke hatt noen reformasjon, det som står i Koranen er det muslimer følger til punkt og prikke - uten evne til kritisk tenking!

STV

17.03.2017 kl.15:02

Jeg har ikke notert meg de gangene de driver med ukorrekt informasjon. Så det må jeg ev. komme tilbake til. Men de driver et utrolig unyansert vinkling av saker, og ser på sakene med tunellsyn.

De har vel ikke noe eget parti som jeg vet om, man kan drive med politikk uten det.

"-De er fulle av faenskap og bruker faktisk tid på å legge planer for å ødelegge for de vantro. Skulle ikke forundre meg om disse muslimene også er ute etter meg. Enkelte av de har jo satt seg ved siden av meg på T-banen til Furuset. " Du får kle deg med hakekors eller et eller annet kjent symbol da vet du, så vet de at du er rasistisk og hatsk. Kanskje de velger et annet sete da.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.18:41

STV: Men herregud da mann, har du ennå ikke skjønt det?? Det finnes IKKE nyanser i islam!

Brita Molde

17.03.2017 kl.16:30

Jeg har lyst til å suge Ronny Jørgen på ballene, mens Ribsskog slikker deg på tærne. Er du game, som vi seier i Lærdalen?

Rulpert

17.03.2017 kl.17:29

"Der gav du meg et godt tips for å klage psykiater Grimsrud til helsetilsynet - han sa jeg ikke hadde noen psykisk sykdom - samtidig som han skriver at han ikke anser det nødvendig med tvangsinnleggelse."

Du leser åpenbart ikke gjennom før du poster. Han sa ikke at du ikke hadde psykisk sykdom, han sa at det ikke kan utelukkes. Samtidig sa han at det ikke er grunnlag for tvangsinnleggelse. Hvis han hadde friskmeldt deg så er det automatisk ingen grunn til å i det hele tatt tenke tanken på tvangsinnleggelse eller noen annen form for behandling.

Du må gjerne klage, gå til retten, klag, lag alt mulig styr for all det. Det skaper bare enda mer kostnader og frustrasjoner for deg. Av den grunn, for din egen del, vil jeg og alle andre her inne at du ikke gjør det. Men for ren underholdningsverdi for alle som følger med så bør du klage og saksøke alt du orker.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.18:45

Rulpert: Han har da aldri sagt at det ikke kan utelukkes! Og det var HR leder eller seniorrådgiver som skrev dette da, at han ikke anså at det var grunnlag for tvangsinnleggelse! Også her var det altså NAV som skrev noe om hva andre hadde sagt, på samme måte som de skrev om det politiet hadde sagt. Det er noe mistenkelig!

17.03.2017 kl.17:39

rights.no er ingen høyreekstrem side.

17.03.2017 kl.18:11

Vell Rights og Document .no er for å si det mildt rimelig ensporet.

Man kan like gjerne lage en nettside på alt det jævlige norske nordmenn gjør, den hadde blitt verre!

Pedofili, partnerdrap, voldtekt og svindel for å nevne noe.

Just saying

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.18:38

Anonym: Men de begrunner det ikke med islam, det er ikke en kollektiv mening om at det er ok - som det er i islam!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.18:50

Anonym: Og dessuten - og det mest absurde - er at når det skjer i islams navn så mener alle at det er akseptabelt ut fra religiøse hensyn, det mener også domstolene. Våre lover er jo laget slik at man skal dømmes ut fra hva man selv forstår og da muslimer jo forstår ting ut fra Koranen og islam så slipper de unna med det mest absurde. Og man snakker om integrering.....det er fryktelig naivt.

17.03.2017 kl.18:59

Nix , dokumentasjon på at ALLE mener det er akseptabelt utifra religiøse hensyn? Takk

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:05

Anonym: Det er vel bare å lese Koranen og alt det andre de leser i Islam!

17.03.2017 kl.19:03

Men skal de som MISBRUKER Islam for å begå terror.. sammenlignes med de fredelige , integregrerte og ressursrike muslinene vi er avhengige av for å få samfunnet til å gå rundt?

Du og dine mislykkes totalt i deres felles hatpropaganda av muslimer .

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:13

Anonym: De misbruker ikke islam, de gjør det eneste rette ifølge Koranen og islam! Det er de andre som misbruker islam og ikke minst vår naivitet når de undegraver islam for å vinne innpass i vestlige samfunn - før de blir mange nok og kan begynne å innføre mer og mer av islam i samfunnet, i politikken og overalt hvor de har makt. Det er jo ikke bare for å ha et hodeplagg at muslimske kvinner går med hijab, det er for å vise at de er muslimer, setter islam foran alt annet! De må jo være dumme når de mener at de vil få et godt liv med islam her i vesten, vesten som altså er bygget på kristne tradisjoner og som altså har et så vellfungerende samfunn, trygder og sosiale goder at de selv anser seg som himmelrike å komme hit! De er jo faen meg dumme som brød om de mener at de vil få det samme med islam! Eller er de kanskje misunnelige og vil karre til seg alt og mener at vi skal måtte krige som i islam om godene? Vi er overhodet ikke avhengig av muslimer eller innvandrere for å få det til å gå rundt. De er bare en byrde, snyltere på nordmenn som har betalt skatt i en årrekke uten å få noe igjen for det. Muslimer vil ikke føre noe godt med seg. De burde ikke bo her i det hele tatt. Det eneste de er opptatt av er å ta oss - de vantro - i å være rasister. Og se på meg- jeg er utdannet jurist - og har altså fått sparken og fått høre at jeg er rasist uten noen som helst dokumentasjon. Muslimer kan leve i muslimske land!

17.03.2017 kl.19:13

Har DU lest koranen og satt deg inn i alle tolkningene ekstremistene misbruker?

Nei du bare hiver deg på hatbølgen fordi du føler deg hjemme i det enkle freppermiljøet

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:17

Anonym: Nei, men jeg ser og hører hva muslimer selv sier. Jeg har sett de i debatter; de innrømmer aldri noe, snor andre rundt lillefingeren og skal alltid ha rett. Man kan aldri argumentere mot muslimer for de bare sier at det og det står i Koranen og at det ikke kan unnvikes. Jeg har lest andres tolkninger av islam, jeg har sett hva se driver med. Med mer. Jeg er ikke enkel. Det finnes jo ikke ekstremister ala IS i andre religioner.

Rulpert

17.03.2017 kl.19:16

Du skrev: "Han har da aldri sagt at det ikke kan utelukkes!" Joda, se direkte sitat under her:

Fra Gimsstad sin vurdering datert 24.04.15: Det er ikke sikre holdepunkter for psykose/vrangforestillinger, men det kan ikke sikkert utelukkes. Hun avslår tilbud om utredning. Det er i dag ikke grunnlag for bruk av tvang, jmf lov om psykisk helsevern § 3.2 og § 3.3."

Du har selv lagt ut dette på nett.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.20:46

Rulpert: Jeg skal skrive eget innlegg om dette. Gimmstad? Grimstad, Grimsrud...i hvert fall var det mye grim!

17.03.2017 kl.19:16

Vel hvem skulle kjørt buss, taxi , trikk , transport.. og skiftet bleier på våre eldre..når vi ikke strekker til eller ikke ønsker å gå inn i de yrkene fordi de er lavlønnet og slitsomme??

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:23

Anonym: Hvem har sagt at vi ikke vil det? Hvem orker å gå inn i bransjer med mange muslimer? Jeg har da sett flere etnisk norske som T-baneførere, trikkeførere... og mange fra Øst-Europa kjører busser. De bussjåførene som vel er muslimer kjører busser der de kaster jo ut damer med gyldig månedskort som de ikke liker midt på natta , som meg. Muslimske drosjesjåfører nekter å ta med førerhunder, og også å hjelpe damer som er utelåste....

17.03.2017 kl.19:20

Du vet hvilke land som er størst representert i norske fengsel?

Polakker , albanere, litauere , nordmenn afrikanere OG ja muslimer.. så hvorfor det ensidige hatet mot EN gruppe?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:26

Anonym: Det er ikke hat, det er en realitetsorientering. Det vil ikke gå bra med vestlige samfunn med mange muslimer her. Som jeg har skrevet; hvor dumme er de, når de anser vestlige land som selve drømmeland og lykkelandet og ikke innser at de er det fordi de IKKE er bygger på islam??

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:28

Anonym: Jeg vil også si det rett ut; muslimene er skyld i at mitt liv ødelegges og at jeg bare kan legge meg ned å dø!

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:38

Anonym: Og det gleder nok muslimene. De håper selvsagt på at alle som kritiserer de dør - og de får nordmenn med seg i å indirekte drepe sine egne!

17.03.2017 kl.19:38

Vell, da er jeg meget glad for at dine extreme synspunkt og meninger er i solid mindretall.

Ha en flott fredag Laila. !

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.19:41

Anonym: De er nok ikke i så mindretall som det kan virke som. Man vet jo konsekvensene om man sier noe! Det er helt forferdelig, hele samfunnet og landet er lammet av frykt for muslimer. Da kan man tenke seg hva som skjer når de blir mange nok. At etniske nordmenn vil så ondt for sine barnebarn og etterkommere er ubegripelig. Men sosialistene gir vel faen.

17.03.2017 kl.19:54

Men Laila... jeg må si du så fresh og flott ut og tøfft med de fargene på treningsanttekket ditt👍

Du holder deg meget god , har en superflott kropp og har en hårmanke de fleste damer kan misunne deg .., men kan anbefale

en makeover angående klær..bare godt ment.

PS er lov å være uenig i meninger men alikevel

Smile😄

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.21:42

Anonym: Jeg bryr meg ikke om utseendet når jeg trener! Jeg bare tar på meg det jeg finner der og da. Og jeg håper heller ingen andre gjør det.

17.03.2017 kl.20:09

Hvorfor er sosialistene på onde?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.20:44

Anonym: Mye ondskap skyldes jo dumskap og lav kompetanse. Har man ikke forståelse for hvordan et samfunn er bygget opp, eller historiekunnskaper eller evne til å se helheten - noe mange muslimer jo ikke har da de ikke har utdanning og er analfabeter - så er de en fare for alle og for alle vestlige samfunn.

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.20:54

Anonym: Og når sosialister legger så mye vekt på følelser hos analfabeter og folk som ikke har andre kunnskaper enn det å grine for å få medhold så går det selvsagt galt.

17.03.2017 kl.21:30

"Hvem har sagt at vi ikke vil det? Hvem orker å gå inn i bransjer med mange muslimer?"

Du rakker ned på alle som ikke har en mastergrad, daglig! Veldig få av de som pleier de eldre har mastergrad, så det er veldig lite sannsynlig at du ville jobbet på et aldershjem. Og hvem er dessuten "vi"?

Laila Monica Nikolaisen

17.03.2017 kl.21:37

Anonym: Jeg hadde aldri orket å jobbe med enkle kjerringer som bare baksnakker og stalker andre, som de i NAV. De ødelegger jo andre mennesker. Det er da mange etniske nordmenn som vil jobbe som taxisjåfør, bussjåfør, med mer.

17.03.2017 kl.23:15

"Jeg hadde aldri orket å jobbe med enkle kjerringer som bare baksnakker og stalker andre, som de i NAV. De ødelegger jo andre mennesker."

Det sier litt om din mentalitet. Du vil heller slippe å møte de du forhåndsdømmer som "enkle kjerringer", enn å hjelpe de eldre som trenger din hjelp?

Jeg kan forsikre deg, Laila, at de fleste arbeidsgivere velger ut de som utfører jobben best. De fleste tilfeller så blir nok "Mohammed" plassert nederst i bunken med søknader, mens "Kari" og "Ole" havner øverst, så det at muslimer stjeler jobber er ikke riktig.

Laila Monica Nikolaisen

18.03.2017 kl.00:10

Anonym: HÆ? Har jeg sagt noe om at muslimer stjeler jobber? De får jo heller førsteprioritet- i hvert fall i staten og det offentlige - nettopp fordi de ofte er av utenlandsk opphav! Jeg forhåndsdømmer ikke kjerringer uten utdanning, jeg vet at de er sånn! Jeg har jobbet med renholdere så jeg vet hvordan de damene er. Jeg har også jobbet i renholdsfirma jeg ikke har fått attest fra... Hvorfor skal jeg jobbe med eldre som trenger min hjelp? Jeg trodde dette var jobber tiltenkt innvandrere...

Ronny Jørgen

21.03.2017 kl.08:35

"Jeg trodde dette var jobber tiltenkt innvandrere..."

Nok et bevis på at du IKKE følger med i timen!

Laila Monica Nikolaisen

21.03.2017 kl.08:37

Ronny Jørgen: Og nok et eksempel på at dere ikke har humor og skjønner sarkasme? Må være fælt å gå rundt i en slik varig humørløs verden.

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits