Mann ikke identifisert, del 3

Fortsettelse av del 2

435 kommentarer

Erik Ribsskog

12.02.2017 kl.18:31

Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

Polly

12.02.2017 kl.18:36

Hvordan føler du deg i dag?

Odd Pedro

13.02.2017 kl.00:11

Liker du Hubba Bubba?

Polly

13.02.2017 kl.07:39

Føler du deg bedre i dag?

Ronny Jørgen

13.02.2017 kl.08:41

Hvis jeg var deg Laila ville jeg revurdert å dra til utredning.

Etter jeg har lest kommentarene til enkelte her som mener at du kun er gjennomsyret vond istedet for psyk.Det kan ikke være enkelt for deg å lese.Jeg tror du er psyk og mener du bør få hjelp på nåværende tidspunkt da dette har gått alt for langt.Flere år for langt...

Barnum

13.02.2017 kl.11:29

Nå ble det veldig 'klamt' her.

Så det må jeg nesten klage på.

Brita Molde

13.02.2017 kl.18:10

Har du snakket med Dr. Bååt (som var varulv vel) i det siste? Han har startet klinikk i Odda og kan tilby akutt poliklinisk behandling pronto.

Kari Nordmann

13.02.2017 kl.18:24

Mann ikke identifisert del 3,ærlig talt hvor oppmerksomhetskåt er det mulig å bli.Skriv noe nytt da eller la være.

Rulpert

13.02.2017 kl.20:31

Din facebook-oppdatering fra to år tilbake overrasket meg. Og jeg er fra før overrasket over de nye vendingene som tross alt dukker opp i all gjentagelsene du kommer med. Du mente allerede for to år siden at dine kolleger hadde bestilt drap på deg? Igjen så spør jeg, hvordan skal vi som leser her, kolleger, familie osv osv kunne mene at du ikke lider av en vrangforestilling?

Hvor vanlig er det at kolleger i en offentlig etat bestiller drap på en medarbeider? Hvis du kommer med en kommentar om at dette godt kan skje så er ikke det et svar. Det er heller ikke et gyldig svar at du ikke vet hvorfor at alle hater deg så mye. Ingen hater deg, men noen har nok blitt oppgitte og lei av deg. Men det er ikke hat.

Dette er spørsmål du bør tenke litt over. Det er bare du som ser disse sammenhengene. Det er også noen utrolige tilfeldigheter og innviklede forbindelser her. Vanligvis er den enkle forklaringen den logiske og korrekte. Det er at der ikke er noen som er ute etter deg. Bevisbyrden for det motsatte ligger på deg.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.20:56

Rulpert: Jeg mener ikke at mine kolleger hadde bestilt drap på meg, jeg stiller spørsmål om de også har gjort det siden dette var folk som aldri hadde vist interesse for meg og så var de så interesserte i mitt privatliv og nektet å si hvem de var. Det var mistenkelig. Og som sagt; de klagde alltid på meg anonymt og viste tydelig også på møter hvem som var syndebukken for alt. Det var pussig at de innkalte meg da eksen klaget på meg og det selv om jeg ikke hadde gjort det han sa, og måten det ble gjort på - uten mulighet for meg til å ta med noen, uten å si hva det gjaldt, eller fra hvem og så stygt avdelingsleder Kagnes så på meg. Og som jeg skriver ble det sagt at jeg måtte få nye systemnøkler pga Oslos underverden. Hvor vanlig er det at man er så mislikt som meg som ansatt da, som mistrodd, så ofte innkalt til øverste leder der de blant annet spør hva man syns om de personlig?!Og ofte uten noe konkret å komme med og alt er altså ene og alene min feil, det er min feil hvordan de andre reagerer på meg, og jeg må ikke si noe på de for det er kun min feil at de gjør og sier som de gjør. Aldri en innrømmelse eller feil fra deres side. Det er bare å lese referatene fra møtene.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:05

Rulpert: Jeg mener at de i Lærdal i alle år har baksnakket meg og fått med seg folk som jobber i NAV. Det er bare å lese hvordan de i Lærdal reagerer; der er det også kun jeg som har feil og alt er min skyld. Jeg tipper de har fortalt at jeg lider av alvorlige psykiske lidelser. Avdelingsleder Kagnes pleide å si at hun bare ville meg vel, som om jeg var psykisk syk. Den anonyme meldingen til barnevernet fra Lærdal la jo vekt på at led av vrangforestillinger, arbeidsgiver ville ha meg tvangsbehandlet og behandlet. Det er åpenbart noen som er veldig opptatt av min psyke. Politiet antydet jo også at jeg led av noe. Det er jo en del Ap medlemmer i Lærdal, bl.a ordførere og faren til barnehagestyrer i bygda som var på fars side og sikkert på barnevernets side, som også var på fars side. Det skal nok ikke så mye til før de snakker om folk som har bodd er og som har gjort det jeg har gjort og sagt. Og kanskje driver de med så mye snusk at de virkelig er redd pga det jeg sier. Det er jo merkelig å følge med på meg 10 år etter at jeg flyttet.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:10

Rulpert: Jeg hadde for øvrig rett i at jeg ville få sparken. Så det tyder jo på at jeg ikke var helt fjern i mine tanker. Selv om jeg skrev stygt om de kunne arbeidsgiver ha opptrådt mer saklig og kompetent så hadde jeg kanskje sluttet å skrive om de. Men de har gjennom hele prosessen vist sin inkompetanse og lagt all skyld på meg. Og de hadde som sagt allerede gjort en del for å få meg sparket tidligere.

Rulpert

13.02.2017 kl.21:12

Du mener ikke at de hadde bestilt drap, men du stiller spørsmål om de også har gjort det? Hva mener du, har de gjort noe som er verre enn å bestille drap?? Hva er egentlig forskjellen du prøver å få fram?

Dersom de virkelig hadde mislikt deg uten noen grunn og gjerne villet bli kvitt deg på pur f...., er det en plausibel grunn til å drepe deg? Det passer inn i plottet i Gudfaren eller Sopranos, men ikke inn i Nav. Alt du har lagt ut støtter din arbeidsgiver sin sak mot deg.

Nei, prøv igjen.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:19

Rulpert: Jeg kan igjen bare vise til alle møtene jeg ble innkalt til, alle de anonyme klagene, all trakasseringen der det kun var jeg som hadde skyld i alt og kun jeg som hadde all ansvar for alt det de andre sa og gjorde. Dette bygger jo på de mannfolka og at jeg ble utelåst. De brydde seg altså ikke om det, selv om de må ha lest om det. Det er jo rart at de ikke tenkte at det kunne være brukere da det er ganske vanlig at kolleger og ansatte blir plaget av brukere.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:22

Rulpert: Jeg tror de var en gjeng der som gjerne kunne tenke seg å ha det moro på min bekostning. Jeg opplevde de som ufølsomme, overfladiske, kyniske, som så hatefullt og hardt meg på.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:26

Rulpert: Og jeg kan bare vise til referatene fra møtene. Der ledere tok opp ting som alle fikk klager på og ikke kun jeg så hvorfor skulle kun jeg få det i personalmappa? Og som sagt: de brukte anonym eks, anonym bruker, anonym politi og anonyme kolleger mot meg! Hvor vanlig er det? Og det de skrev etter politiintervjuet var jo helt absurd. Og de undersøkte ikke klager eller varslinger! Også merkelig. Og som sagt; de ville ha meg til behandling og tvangsbehandling uten påvist psykisk sykdom!

Rulpert

13.02.2017 kl.21:25

Var det planen din å få sparken eller var det ikke det? Det varierer ettersom du skriver, noen steder så sier du at du framprovoserte det. Men det skjønner jeg ikke: Hvis du framprovoserte å få sparken så har du ikke mye å klage over? Hvis du skrev verre ting på nettet enn du egentlig hadde tenkt bare for å provosere så funka det jo. Du fikk sparken siden du gav Nav hele arbeidsforholdet ditt på et fat klart til å tygge opp og spytte ut igjen.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:37

Rulpert: Jeg så ikke annen mulighet til å få svar enn i en eventuell arbeidsrettssak da de jo allerede hadde vist at de ikke brydde seg om hva jeg skrev i mine klager. Og de ville selvsagt bare fortsette sin vendetta mot meg og funnet på enda verre saker for å få meg sparket. Som jeg også skriver fortsatte de jo bare sin inkompetanse. De kan jo ikke drite i lover og regler fordi om jeg skriver stygt om de. De støttet altså at anonyme kolleger kunne baksnakke meg og stalke meg. Og de mente at jeg bare skulle la meg herse med av de anonyme kollegene; at de skulle styre hvordan jeg beskyttet meg selv, mens de selv ikke var noen trygghet eller støtte for meg. Så det var to onder; enten kunne jeg gå tilbake og la de herse med meg og bestemme over mitt privatliv, fortsette å stalke meg og stadig vekk innkalle meg til møter pga anonyme kolleger og gå stadig ett skritt nærmere sparken, eller så kunne jeg prøve å få en arbeidsrettssak der og da og en skikkelig vurdering.

13.02.2017 kl.21:42

"Jeg hadde for øvrig rett i at jeg ville få sparken. Så det tyder jo på at jeg ikke var helt fjern i mine tanker."

Du sa tidligere at du gjorde alt for å få sparken sånne at du kunne dra NAV til retten!

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.21:45

Anonym: Det skriver jeg også om.

13.02.2017 kl.22:03

Ser det reklameres for crazy days i en annonse her på bloggen. Ironisk?😂

Kari Nordmann

13.02.2017 kl.22:32

Har du noen kan tenkt på at du ble misslikt grunnet din holdning til andre?Du har jo så mye hat mot Ap folk,lesbiske,muslimer mm.Tror du er bitteliten og redd inni deg.Du har det bare i kjeften på nett.Kansje ikke så rart heller at dine ekskollegaer reagerer når de så din Fb.Inneslutta,fordomsfull og redd på jobb,også kler du deg som en prostituert når du flyr på byen.Jeg tror også at disse mannfolka kunn var ute etter å ha seg

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.22:53

Kari Nordmann: Jeg har da aldri hatt negative holdninger til mine kolleger før dette skjedde! Jeg har aldri klaget på de anonymt, fryst ut enkelte eller gjort andre ting som å henge de ut på møter eller bare si hei til en navngitt når de er flere på et kontor. Jeg har tvert imot alltid trodd det beste om alle, jeg tolererer feil og vet at vi alle gjør de. De mistenkte er jo nettopp Ap folk, lesbiske og muslimer. Hvordan vet du hvordan jeg var på jobben? Jobbet du der selv? Ikke rart jeg var som jeg var der når de gjorde og sa som de gjorde og kneblet de de ikke likte, anonyme klagere, sure og nebbete kjerringer og politisk korrekte unge feminister som vel helst skulle bestemme over andre damer. Kler meg som en prostituert ute på byen?? Ja, de andre kjerringene der kunne nok ikke kledd seg slik.

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.23:05

Kari Nordmann: Det er jo noe rart at du svarer meg i det hele tatt. Det er noe rart med alle som svarer meg!

Rulpert

13.02.2017 kl.23:30

Eller du kunne skaffet deg en ny jobb. Hva skal du med arbeidsrettssak hvis noen ønsker livet av deg? Hvis du allerede følte deg dårlig behandlet så er det en dårlig ide å gi de mye mer fuel til å fyre opp en sak mot deg. Dersom de bare bløffa og var fæl med deg så hvorfor gi de rett?

Eller er dette bare en måte å rasjonalisere noe en del av deg vet var vanvittig. Altså at du handlet på en vanvittig måte?

Laila Monica Nikolaisen

13.02.2017 kl.23:40

Rulpert: Igjen er det altså jeg som skal tas! Jeg har da ikke gjort noe vanvittig, eller noe jeg ikke har kontroll på. Jeg har sagt jeg hadde valget mellom to onder og derfor tenkte at en løsning og en mulighet til å få svar var gjennom en arbeidsrettssak, eller en straffesak. Jeg har jo vært på flere jobbintervjuer gjennom årene. Og jeg har sagt at det ville kostet meg mye å selv si opp jobben. Jeg har jo også sagt at de hele tiden har klaget på meg og vært ute etter meg og brukt eksen mot meg selv om jeg ikke gjorde noe for å "fyre de opp".

13.02.2017 kl.23:52

Suppa begynner å bli veldig tynn og utvannet nå! Gjeeeesp

Johnson

13.02.2017 kl.23:53

Hvorfor fanden har du aktivert kommentarfeltet her hvis du ikke vil ha svar/syntes det er rart vi svarer?

14.02.2017 kl.01:50

"Det er åpenbart noen som er veldig opptatt av min psyke."

Nå rører du fælt. Det er åpenbart at du har alvorlige problemer med din psyke, og man trenger ikke være opptatt av din psyke for å legge merke til dette.

"Politiet antydet jo også at jeg led av noe."

Politifolk legger nok også merke til dine psykiske problemer, ja. I likhet med drosjesjåfører, sveisere, matematikere, julenisser, lesbiske, heterofile, lærdalsfolk, trøndere, menn i bil, damer på sykkel, buddhister, satanister, kollegaer, ekskollegaer, sønner, Ribsskog, romvesener, pølsemakere, psykologer, advokater, heismontører og kongen.

Kari Nordmann

14.02.2017 kl.03:38

På tide med noe nytt nå ja.Tenk å lage del 3 av et innlegg,når det bare er ett.Oppmerksomhetskåt/syk så det står etter.

Ronny Jørgen

14.02.2017 kl.07:13

Det er nok dette kommentarfeltet som holder ting gående om dagen.

Polly

14.02.2017 kl.08:35

Hva føler du nå?

Frida

14.02.2017 kl.09:49

Du har ikke opptrådd vanvittig ?Neivel...

Det er passelig vanvittig det du anklager dine kolleger for i det FB minnet.Og det er 2 år siden...

Når tid skal du innse at det aldri blir noen rettssak av noe slag fordi de kun ser på dette som en sinnssyk kvinnes rablinger?

Frida

14.02.2017 kl.10:17

Hva ville vært å opptred vanvittig i dine øyne Laila?Hva må til for at du vil si at noe er vanvittig?

14.02.2017 kl.18:04

Dette blir vel klamt.

14.02.2017 kl.18:59

Hahaha ja vært klamt i flere år her!

Polly

14.02.2017 kl.22:56

Føler du deg bra i kveld?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.07:39

Polly: Jeg sa at det gjaldt to onder på jobben; enten gå tilbake og la de andre holde på, eller få sparken og en rettslig vurdering. Men det var også to onder privat; enten kunne jeg fortelle om de mannfolka og ta de konsekvenser det fikk (altså sparken og et ødelagt liv!) eller så kunne jeg holdt kjeft om de - og da blitt drept!

Polly

15.02.2017 kl.07:48

Ja, men hvordan føler du deg?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.09:56

Polly: Meget bra. Nå er denne dagens treningsøkt over.

Kari Nordmann

15.02.2017 kl.08:34

Har du tenkt deg å begynne som rettshjelper bør du prøve å slette alle spor etter deg på nettet. https://slettmeg.no/

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.09:56

Kari Nordmann: Ja, jeg synes mine svar til dere burde gi meg god referanse!

15.02.2017 kl.08:50

Jeg leser at du vil bli rettshjelper... Hvordan skal du få til det?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.10:03

Anonym: Først må jeg ha firma med org.nr, så sende søknad til tilsynet for advokatvirksomhet ilagt avlagt studiebevis og vandelsattest, og så må jeg ha revisor og forsikring. Deretter kontor, webside, kontormateriale og rekvisita med eget logo, sykeforsikring mv for selvstendig næringsdrivende, egen bedriftskonto, registreremeg i avgiftsmanntallet, søke om opprettholdelse av dagpenger under etablering med mer.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.10:05

Anonym: Ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen da.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.10:06

Anonym: Og jeg vil spesialisere meg på NAV klager, selvsagt. Håper etaten opprettholder sine dårlige vedtak!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.10:58

Anonym: Jeg er jo også bedriftsøkonom og burde ha gode kunnskaper om det å starte og drive virksomhet, bl.a innen markedsføring og hva man bør vite om markedet, regnskaper, finansiering m.v.

Trude Luth

15.02.2017 kl.09:34

Har hentet popcorn. Dette kommentarfeltet er det morsomste i hele bloggverdenen

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.09:58

Trude Luth: Vet du at Rem fikk ei datter og ikke ville kalle henne Liv!

15.02.2017 kl.10:59

Da får vi håpe noen kan sende mail til oslo.tingrett@domstol.no og linke til både fb-siden og denne bloggen. Laila kommer jo aldri til å få en stilling innenfor jus eller å jobbe med mennesker så lenge hun ikke innser at hun trenger hjelp og tar initiativ til å få dette.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.10:59

Anonym: Ja, gjør det så tenker jeg at vi ser hvem som trenger behandling!

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.11:41

Da er jeg stygt redd for at de ser at det er du som trenger behandling her Laila og ingen andre.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.12:45

Ronny Jørgen: Jaha, og hvordan har dere tenkt å begrunne det? Skal for øvrig bli deilig å kunne yte en jobb uten at man er avhengig av kollegers velvilje til en og hva de synes om en, der de stalker en på fritiden for å kunne jobbe med deg!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.12:50

Ronny Jørgen: Å være bundet av feministers og sosialisters meningstvang - nei takk! Skal bli jævlig deilig å slippe det og ikke minst sure og gretne kjerringer som både skal fortelle deg hvordan du skal gjøre jobben din og leve ditt privatliv og som anser jobben som dere eget private bedrift.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.13:05

Ronny Jørgen: Ansatte og kolleger som anser seg selv som ufeilbarlige og som de perfekte i jobben som alle må tilbe og lytte til og som krever respekt. Det var vel de som klagde på meg anonymt! Lurer på om de var muslimer - selv om han ene sa at han aldri klagde anonymt. Hvorfor er folk egentlig i jobb? Hva tror arbeidsgivere? Noen arbeidsgivere mener jo at det er helt ok og på sin plass at man kun jobber for sine kolleger og kun kommer på jobb selv når man er syk for å hjelpe og avlaste sine (trege) kolleger. At de jobber for folk og også for staten Norge driter de i. Og enkelte ansatte ser på jobben som en venninneklubb der det er om å gjøre å finne sine venninner. Spesielt unge feminister og de lesbiske gjør det tror jeg. Og alle må da de samme meninger - det var jo derfor de stalket meg!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.13:08

Ronny Jørgen: Man får ikke brukt sine evner eller kunnskaper, alt handler om å please de andre og sjefen og fremstå utadvendt og frempå i enhver sammenheng.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.13:15

Ronny Jørgen: For eksempel; jeg lurer på; hva får kolleger til å hele tiden sende ut informasjon fra arbeidsgivers hovednettside eller eget jobbområde og endringer i lovverket med mer - som om de var ledere? Er ikke det leders oppgave? For meg var det bare forvirrende - og var/er det egentlig relevant? Sånne småsjefer.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.13:20

Ronny Jørgen: Veldig rart at min leder spurt om hva jeg syntes om henne personlig da. Jeg har aldri miskreditert ledere eller opptrådt som småsjef, jeg har aldri brukt tiden min på å sende ut informasjon fra alle tenkelige steder. Jeg jobber med det jeg skal og får jobben gjort uten behov for verken heder eller ære eller ros fra andre enn meg selv. Jeg er tilfreds hver gang jeg løser en vanskelig sak og får de unna så folk får svar!

15.02.2017 kl.13:17

Her var det 'klamt'.

Det må jeg nesten klage på.

Men men.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.14:26

Anonym: Jeg lurer på; er Erik Ribsskog et firma med mange ansatte eller har Erik Ribsskog mange personligheter? Og hvorfor har søstera hans det samme etternavnet om han tok et nytt etternavn på 80 tallet? Tok hele familien hans da det? Og litt merkelig at hun jobber i handikappforbundet - og frivillig fortalte meg hvem hun var. Hva slags forbund er dette egentlig? Driver de med svindel og bedrag?

H.A. Rem

15.02.2017 kl.13:18

Vi får se om du får noen kunder?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.13:34

H.A. Rem: Jeg blir i hvert fall billigere enn de advokatene og -firmaene som pleier å ta NAV saker. Jeg jobbet med sakskostnader og NAV var svært snill på det området. Stilte vi ett kritisk spørsmål til advokater eller gav de avslag så det ble klagesak så fikk man omtrent kjeft av NAV ledelsen. Så sånn sett trenger jeg ikke å ta en så lav pris....hehe.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.14:29

H.A. Rem: Veldig rart at de sa at jeg var en utfordring for arbeidsmiljøet og om jeg skjønte det selv? Jeg var jo ikke den som trodde jeg var sjefen eller som plagde andre, jeg stilte så og si aldri ett spørsmål på møter eller sa noe kritisk.

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.14:50

Hvordan vi har tenkt å begrunne det? Det trenger vi ikke-du gjør en formidabel jobb selv her i bloggen din.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.15:06

Ronny Jørgen: Og hva er galt med det skriver? Fordi om du ikke skjønner en dritt så betyr jo ikke det at jeg er sinnssyk.

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.15:10

Nå er vel jeg ikke den eneste som ikke "skjønner"en dritt.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.15:12

Ronny Jørgen: Neida, dere er flere....

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.15:17

Ja sånn ca 100% av de andre..

15.02.2017 kl.15:44

"Og litt merkelig at hun jobber i handikappforbundet - og frivillig fortalte meg hvem hun var. Hva slags forbund er dette egentlig? Driver de med svindel og bedrag?"

Er du så dum eller bare later du som?

Og forresten; hun jobber ikke i handikapforbundet, men i Norsk Forbund for Utviklingshemmede. Dette forbundet ble stiftet i 1967 og jobber for å bedre levekårene for mennesker med utviklingshemming.

Hvorfor skulle hun ikke si hvem hun var hvis du kontaktet de?

Stakkars hun og resten av Ribsskogfamilien.. Det kan ikke være greit å ha et familiemedlem med såpass store psykiske problemer som Erik Ribsskog har. De har visst prøvd å hjelpe ham i en årrekke, men han tror, akkurat som deg, det verste om folk og at alt og alle er ute etter å "ta ham".. Det er bare trist..

Oppsøk hjelp, Laila!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.16:51

Anonym: Men hvorfor heter hun også Ribsskog når han sier han har skiftet navn? Skiftet hele familien etternavn da?

15.02.2017 kl.16:06

Hva mener du med at Johannes har lagt seg med våt t-skjorte? Er han ikke kapabel til å skifte selv eller?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.16:50

Anonym: Han tok på seg en T-skjorte som hang til tørk og kom rett fra vaskemaskinen.

15.02.2017 kl.16:41

Hvor lenge kan en få dagpenger?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.16:52

Anonym: 104 uker.

15.02.2017 kl.17:13

Hei. Anbefaler å sjekke ut denne siden og ta noen tester på deg selv.

http://www.tengel.no/2014/02/test-narsissisten/

Lykke til!!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.17:37

Anonym: Jeg fikk 0 poeng! Nå må du slutte dette tullet.

Kjæresten til Laila

15.02.2017 kl.17:14

Når skal vi prompepule?

15.02.2017 kl.17:24

Han tok den fra tørkestativet og tok den på seg mens den var våt, også er familien hans grusom pga dette? Sånn som du beskriver det virker det som om han er 4 år. Hva var egentlig problemet?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.17:31

Anonym: Det virker nesten som han vil bli forkjølet når han skal til de i vinterferien!

15.02.2017 kl.17:32

Jeg tror Ribsskog har ansatt en 10 - 12 troll for å 'tulle' med deg. (noe sånt)

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.18:22

Hvorfor skulle han ville bli forkjølet før han skal dit i vinterferien??

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.18:24

Ronny Jørgen: Det vet vel ikke jeg. Han sier jeg ikke skal bry meg.

Anton Antonsen

15.02.2017 kl.18:57

Syntes det ikke det blir feil å diskutere din sønns gjøren og laden her?

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.19:01

Anton Antonsen: Å? Er de i Lærdal skremt nå eller er de fornærmet?

15.02.2017 kl.19:04

Tror 100 % av alle som leser det du skriver er skremt over deg som mor, menneske, arbeidskollega etc.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.19:07

Anonym: Jeg håper det snart blir en straffesak da. Får jeg ikke snart svar fra politiet så får jeg kontakte advokat!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.19:09

Anonym: Jeg skal gi NAV ros for at de faktisk behandlet min henvendelse om attest seriøst, og de skrev heller ikke at jeg hadde fått sparken. Men det var kanskje for at ingen skulle spørre og de skrev jo ikke noe pent om meg, og de tok heller ikke med alt jeg hadde jobbet med. Men de svarte i hvert fall.

15.02.2017 kl.19:10

Og du syns du fortjener en attest i det hele??

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.19:33

Anonym: Hva har det med saken å gjøre? Jeg har rett på det etter arbeidsmiljøloven! Og ja, jeg fortjener det. NAV har trakassert meg så det holder. Bare det å fortelle meg at flere anonyme kolleger stalker meg er et meget grovt overtramp,

Ronny Jørgen

15.02.2017 kl.19:40

Du vet ikke hvorfor han gjør det?

Så hva er det du sitter her og insinuerer da?

15.02.2017 kl.20:18

Har fått stalking på hjernen du. Største stalkeren er vel deg selv. Du driver jo åpenlyst og forfølger mennesker du har hatt forbindelser til ved å henge de ut på internett i det håp om å skade dem. Du bruker ikke fakta eller dokumenterte påstander men rett og slett du tror visse ting om folk. Du bruker ofte "er sikkert" om dine påstander. Og dette er stalking og det har pågått i åresvis. Det finnest et ganske stort antall personer som svært berettiget kunne straffeforfulgt deg for både stalking og ærekrenkelser. Vil si du har vert griseheldig til nå.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.20:29

Anonym: Jeg regner med at folk vet hva de gjør og at de anser det for rett. De får bare tåle at jeg ikke deler deres meninger. Og om det skader de så vet de selv at de har gjort gale ting da. Jeg lyver ikke. Jeg har ikke stalking på hjernen, hadde jeg hatt det hadde jeg vel ikke hatt åpen facebook. Det ER trakassering og grove overtramp både at flere kolleger må ha baksnakket meg i lengre tid og fått andre med seg - og - at de forteller meg det for å psyke meg ut.

15.02.2017 kl.20:35

Det du driver med er cyberstalking. Det innebærer f.eks å fremsette falske beskyldninger. Og det er massevis av slike eksempler i din blogg og facebook. Du skriver de verste beskyldninger mot personer. Prøv ikke å forsvar deg, blir bare latterlig.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.21:01

Anonym: Jeg har ikke stalket noen, jeg er overhodet ikke interessert i mennesker som tror de er noe og alltid må fremheve seg selv. Som oftest pleier de også å fortelle alt om sitt privatliv og utbasunere sine korrekte politiske meninger så jeg er mettet når jeg kommer hjem. Jeg har aldri fremsatt falske beskyldninger. De verste beskyldninger?? De har vel selv valgt å både si og gjøre det de har gjort.

15.02.2017 kl.21:20

Bloggen er full av falske beskyldninger.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.21:32

Anonym: Det er den ikke.

15.02.2017 kl.21:57

Det er den.

15.02.2017 kl.22:12

Jepp om pedofile i Lærdal , sammensvergelser mellom Nav og politi, om dine tidligere kollegaer der du sier det ikke skulle forundre deg at den og den ville drepe deg .

Du er fæl og full Av faen. Grusomt kvinnemenneske

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.22:17

Anonym: Jeg har kun stilt spørsmål - og de har vært betimelige! Det er merkelig at folk som ikke kjenner meg i Lærdal stalker meg på nettet og attpåtil påstår at jeg lider av vrangforestillinger når menn dukker opp! Ja, det er jo åpenbart sammensvergelse mellom NAV og politiet - det fremkommer jo klart av notatet fra NAV. Og som sagt; hvorfor brøle når jeg kommer, nekte å ta imot anmeldelse, antyde at jeg lider av noe?? Det er grove krenkelser fra politiet - så hva kan jeg forvente fra de? Jeg ser jo hvor stor omsorg de har for andre mennesker, men meg hater de! Hva har jeg gjort de?

15.02.2017 kl.22:26

Spiller da ingen rolle hva andre har gjort!

Er hvordan DU fremstår her og det du antyder om andre mennesker overalt .

Hvis noen gjør innbrudd hos meg , skal jeg ta ta igjen med samme mynt,, slik som du gjør??

Hvordan du oppfører deg inne viser at ja du er fæl . Du sier det om andre da må du tåle at andre synes det om deg!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.23:03

Anonym: Har jeg sagt noe om at du synes jeg er fæl og grusom? Hvorfor skal jeg ikke fortelle om alt det absurde jeg har opplevd? Som sagt så må jo folk selv vite hva de har sagt og gjort og om dere reagerer slik så må jo dere ha noe med det å gjøre. Det er også helt utrolig at det fortsatt ikke er noe empati å spore hos noen, jeg skal klare og takle alt. At jeg bodde i eksens bygd helt alene i neste 4 år betydde heller ingenting, da var jeg også den jævelen og min eks stilte ingen krav. Det var heller jeg som skulle tilpasse meg han. Barnevernet dro ens ærend til Oslo for å be meg høre på eksen. Og så handle klær da selvsagt. Mennesker helt uten empati med andre, totalt uten kompetanse og som mener at alle andre må føye seg. Jeg hadde skammet meg om jeg hadde opptrådt slik som de og dere!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.23:07

Anonym: Og det er faktisk jeg som har opplevd katastrofale konsekvenser pga det folk har gjort mot meg!

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.23:09

Anonym: Det sitter vel noen meget mentalt syke mennesker og innbiller seg ting om meg. Legger seg borti ting de ikke har noe med, ikke har kunnskaper om, erfaringer, eller kompetanse på. Bente Øien Hauge tror vel at hun sitter med fasiten på (psykiske) sykdommer fordi hun har vært leder for sykehusaksjonen.

Laila Monica Nikolaisen

15.02.2017 kl.23:26

Anonym: Og du har åpenbart ikke skjønt det. Jeg snakker da ikke om hva andre gjør i sine liv, men om hva de har gjort mot meg! Jeg legger meg ikke borti andre menneskers liv slik som de gjør mot meg. Helt utrolig at kanskje klienter med alvorlige psykiske lidelser kan sende anonyme meldinger til barnevernet og til arbeidsgiver. Og NAV støtter de.....Helt absurd og vanvittig.

15.02.2017 kl.23:40

Feil , det er du som ikke forstår at det er DU som er problemet og ikke alle andre.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:15

Anonym: Nå får du gi deg. Jeg leser at NAV mente at familien til mine kolleger også ville lese min facebook fordi den var åpen, men nå hadde jo FLERE kolleger lest den og hvor mange har de så fortalt om den til av venner, familie m.v.?

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:21

Anonym: Og siden de var flere kolleger så må de jo ha baksnakket meg....og hva sa de da?? At jeg var dritten?

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:31

Anonym: Og hvordan kunne kollegers venner og familie vite hvem jeg var? Og jeg skrev jo ikke navn på kolleger eller etat engang i begynnelsen.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:33

Anonym: De sitter der og fantaserer og synser om alt, kun for å ta meg. Har de i det hele tatt bevist at kollegers venner og familie har lest min facebook?? Mens jeg må tro det beste om alle.

Polly

16.02.2017 kl.00:00

Hvordan har du det på innsiden i dag, Laila?

Ove Baron

16.02.2017 kl.00:01

Tenk om du ikke bor på en planet, Oh jeg er sola Dum Dum Boys, oh du er... .?

Jepp men Hvor,?

Det er ikke tredje stein fra rundemellin,, SOLA DI Randi Hansen.!

Hannikainen

16.02.2017 kl.00:31

Ble president Kekkonen erstattet av en dobbeltgjenger i 1968? Det lurer jeg litt på nå. Vi får se. Hm.

Baron Bååt (varulv)

16.02.2017 kl.01:24

Jeg skal prøve å forklare det på nytt.

Jeg leste på et nettforum, at andre nordmenn i utlandet, fikk pensjonen sin tilsendt, fra Norge.

Og da menes det _pensjonsbeholdningen_, tror jeg, (for å bruke byråkrat-språk), etter at jeg har lest om dette, på Nav.no.

Ronny Jørgen

16.02.2017 kl.06:53

Laila,så du mener at du opptrår helt eksemplarisk på nett?

Alle andre er sinnssyke og bare generelt jævlig med deg,er det sånn å forstå??

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:19

Ronny Jørgen: Ja, det mener jeg. Jeg har fortalt om det folk har gjort mot meg, og igjen; de har da vel både gjort og sagt det de selv mener er ok! Og jeg har for det meste vært anonym. Jeg mener at folk bør få vite hva som skjer på bygda, hos politiet, hos NAV m.v. Ja, det er de andre som er sinnssyke og generelt jævlige!!

16.02.2017 kl.07:41

Det er ikke de andre, det er DEG.

Du kommer ikke til å skjønne dette før du ev. blir frisk pga tvangsbehandling.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:49

Anonym: Det er de ANDRE, det er ikke meg!

Ronny Jørgen

16.02.2017 kl.07:42

Ok.Da kan du jo bruke denne bloggen og fb din som dokumentasjon på at du ikke er sinnssyk når du skal begynne å jobbe i staten!

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:50

Ronny Jørgen: Jobbe i staten?

Polly

16.02.2017 kl.07:49

Hvordan har du det i dag da?

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:55

Polly: Flott!

Ronny Jørgen

16.02.2017 kl.07:51

Neida,du har helt rett Laila.Det er vi på bloggen som er gale + alle de andre som du henger ut daglig.

Det kommer til å gå kjempebra når din fremtidige arbeidsgiver googler navnet ditt å får opp denne bloggen-jobben er så godt som din.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:54

Ronny Jørgen: Har du ikke fått med deg at jeg vil starte for meg selv så jeg slipper å måtte forholde meg til politisk korrekte kolleger, kolleger som anser seg selv som ufeilbarlige, som mener at de må hyllers og tiljubles hver gang de sier noe og krever respekt og som mener jeg er den verste av alle! Gå der som en sau i saueflokken, knekt og knust og underdanig - om man ikke skaper allianser og hevder seg selv og skryter av seg selv. Og så disse fæle sure og gretene kjerringene som tror de er mora di.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:56

Ronny Jørgen: Denne venstrevridde bermen som har lagt et lokk på alle arbeidplasser....fy faen jeg blir kvalm. Sosialister og feminister, stygge som faen.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:57

Ronny Jørgen: Jeg vil heller gå på sosialen resten av mitt liv enn å måtte omgås venstrebermen!

Ronny Jørgen

16.02.2017 kl.07:54

Laila er frisk som bare det.Vi må bare huske at det er VI som er gal og IKKE henne.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.07:56

Ronny Jørgen: Ja, nettopp!

Polly

16.02.2017 kl.08:09

Bra!

16.02.2017 kl.08:15

Ja du er helt frisk.

16.02.2017 kl.08:24

God morgen, Laila. Håper for ditt eget beste at du blir tvangsinnlagt i dag.

16.02.2017 kl.09:23

Ok, du skal bli selvstendig næringsdrivende. Hørest bra ut. Hva har du tenkt å drive med? Rettshjelper? Nå er det vel slik at som kunde vil man nok søke opp navnet ditt for å finne litt ut om din bakgrunn før man betaler deg noe som helst. Om du driver seriøst og er flink i ditt fag. Da tror jeg det blir dårlig med kunder når de kommer over denne bloggen og din facebook.

Roy Pedro

16.02.2017 kl.09:24

Er det mulig Ribsskog samarbeider med de i Lærdal om å kommentere tull på bloggen din?

Frida

16.02.2017 kl.10:23

Anonym: Ja ett kjapt søk på navnet og det kommer ikke til å renne inn kunder for å si det sånn...

Frida

16.02.2017 kl.10:41

Men siden Laila ikke forstår dette selv,hvilke konsekvenser vil det da ha for henne?

Roy Pedro

16.02.2017 kl.11:07

Konsekvenser for hva da? At de i Lærdal har truet henne og behandlet henne dårlig?

16.02.2017 kl.11:09

Ser du på det som et nederlag å få hjelp?

Frida

16.02.2017 kl.11:14

Roy Pedro : Konsekvenser for når hun skal søke jobb eller starte for seg selv.

Har man lyst til å bli rettshjelper så blir man undersøkt godt av kundene,og som sagt et kjapt søk på Google med navnet til Laila og får 0 kunder og null jobb.

Så når tid skal hun slutte å lure seg selv?

Greit nok at hun tror vi er idioter,men vi forstår jo at dette bare er en sprø kvinnes rablinger.

Problemet er at hun aldri blir å se det selv,og denne bloggen kommer kun til å ha negative konsekvenser for henne i all fremtid.FB hennes og.

småkaker

16.02.2017 kl.14:46

Må innrømme at jeg frem til nå har antatt at du er fanget i en eller annen type psykose. Har derfor hatt litt "vondt av deg". Men, jeg begynner virkelig å lure på om det er noe annet og mer alvorlig som foregår. Vanskelig å lese det du har skrevet de siste ukene uten å tenke personlighetsforstyrrelse, selv om jeg virkelig (virkelig!!!!) ikke har hverken ønske om eller kompetanse til å sette en diagnose på noen som helst. Det er bare noe forferdelig forstyrrende med blandingen av dine paranoide tanker ("mennene", folks intensjoner, konspirasjoner i fleng sånn helt generelt) , et totalt oppblåst selvbilde (du gjør alt perfekt og har alltid rett, alle andre tar alltid feil) , sammen med en "ørliten" dæsj av gudekompleks (kan forutsi fremtiden, har en innbitt tro på at dine handlinger og tydelig urealistiske karriereplaner ikke kan slå feil for eksempel) . Du har en forskrudd svart/hvitt holdning hvor du vekselsvis påstår at du er totalt upåvirket av alt du står i og hevder at du er gjennomgående balansert, lykkelig, rolig og har full kontroll, for så i neste øyeblikk beskrive suicidale tanker og en opplevelse av avmakt. Dette henger bare ikke på greip Laila. Tror dessverre det beste vi kan håpe på er at Johannes får den støtten han trenger fremover, og at psykologistudenter leser bloggen din og tar inn over seg hvor alvorlig psykisk uhelse i et så komplekst og alvorlig omfang faktisk er, og at de samtidig lærer seg litt av lingoen din som de kan ta med seg videre. Tror du ville vært litt skuffet over hvor typisk og lite original du faktisk er. Du er på ett vis et skoleeksempel, men ikke på et særlig høyt nivå. Det finnes utallige psykopater der ute som er mye dyktigerer til å manipulere og styre omgivelsene sine enn det du er.

småkaker

16.02.2017 kl.15:05

Til Ronny Jørgen, Rulpert, og Frida. Dersom Laila plutselig stenger bloggen: Jeg kommer til å savne dere på et litt merkelig vis! Dere er smarte og utrolig gode til å formulere dere (om enn på helt ulike måter), og jeg opplever dere som omsorgsfulle på hvert deres vis. Å lese kommentarene deres til alle døgnets tider både før og etter jobb har blitt en liten rutine jeg setter pris på. Stor klem fra småkaker.

Polly

16.02.2017 kl.16:54

Har du det bra, Laila?

16.02.2017 kl.17:02

Dette ble 'klamt'.

16.02.2017 kl.17:27

Føler du deg klam i dag, Laila?

16.02.2017 kl.18:27

På tide med et helt nytt innlegg.

Indignert Baron

16.02.2017 kl.18:41

Mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, så leste jeg, på et norsk 'expat'-nettsted, at man bare kunne bestille, sin pensjonsbeholdning, og få den tilsendt, hvis man hadde flyttet, fra Norge.

Siden at jeg var arbeidsledig, (i England), på den tida, så tenkte jeg, at dette var en god ide, (for det var også 'krøll', med Nordea osv.,.

Så jeg sendte en e-post, til Nav, om dette, i 2010, men Nav lot som, at de ikke forstod, hva jeg mente, (må jeg si):

Etter at jeg flyttet tilbake igjen, til Norge, (etter ti år, i England), høsten 2014, så fant jeg ut, på Nav sitt nettsted, at min pensjonsbeholdning, var på nesten en million, (nok til en ny start liksom, i England, hvor jeg også har pensjonsrettigheter).

Men selv om jeg har purret mange ganger, til Nav, (etter 2014), om denne pensjonsbeholdningen, (og forklart om, at jeg også, har pensjonsrettigheter, i England), så har Nav, bare ignorert, dette temaet, (og ikke svart, på noen av mine henvendelser, om dette).

Så dette er bare maktmisbruk og 'Sovjetstat', fra norske myndigheter/Nav, (må jeg si).

16.02.2017 kl.19:11

Ribsskog har jo 700 000 i studielån han aldri kommer til å betale tilbake.. og skylder penger i hytt og pine. Han kommer til å leve av sosisalen resten av året. Mannen er jo totalt på jordet

Ronny Jørgen

16.02.2017 kl.19:23

Småkaker: Takk det samme:-)

Rulpert

16.02.2017 kl.20:12

Småkaker: Takk det samme fra meg også. :)

Skulle akkurat til å skrive et "Det Småkaker sa" innlegg, før jeg så takken din. Selv har jeg egentlig gitt opp et par ganger. Selv har jeg fulgt henne en stund og holdt igjen med å svare her. Nei, Laila. Det er ikke å stalke noen!

Det er åpenbare ressurser bak alt det andre. Det hun har lagt ut av formelle motsvar til Nav og til retten er egentlig godt skrevet og på ett vis saklig. Har ingen problemer med å se en reell kompetanse der.

Men så raser det og det er tragisk. Dette må bli enda verre før det kan bli bedre. På en måte synd at ikke rettssaken ble noe av. Der ville det slått såpass hardt ut at det ville blitt handlet og hjelpen hadde kommet.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.20:28

Rulpert: Jasså så du forventer like gode svar til søpla her inne som til en rettsinstans? Hvem tror dere at dere er?! Dere fortjener ikke noe annet enn det dere får!

16.02.2017 kl.20:51

Vi er bermen.

Rulpert

16.02.2017 kl.21:17

Du skriver godt når du bruker tida og ikke lar deg hisse opp over kommentarer som er mer eller mindre saklige svar på det du skriver. Men i hoveddelen av svarene her så skjærer det seg. Intervjuet du gjorde hos politiet var etter alt å dømme en anledning der det skar seg. Jeg brukte ordet "trigget" tidligere og tilbakemeldingen du og Nav fikk tyder på det. Det startet positivt, veldig positivt til og med, før det raknet. Tipper det må ha vært et sjokk for det, kanskje også for deg? Det gikk så bra og så poff så går det ikke så bra lengre.

Tja, vi kan vel ikke kreve noe. Men så lenge du prøver å kjempe en kamp mot Staten som arbeidsgiver så forventer en seriøsitet. Du ser jo selv at ting du skriver her dukker opp igjen i dokumentene fra Nav.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.21:23

Rulpert: Haha, jeg må le. Når har dere vært saklige? Ikke en eneste gang så vidt jeg har lest. Her tuller du også og kommer med synsinger. Det var NAV som skrev notatet og det skrev de vel så de kunne bruke det i avskjeden av meg. Politiet burde virkelig ikke bli sjokkert over det folk sier til de! Da er det de som er en fare for befolkningen. Selvsagt er jeg seriøs og saklig når jeg må, i min jobb etc.

16.02.2017 kl.21:29

Saklige svar får du daglig her inne.

Prompefis

16.02.2017 kl.21:41

Alle her er saklige bortsett fra deg, Laila.

Rulpert

16.02.2017 kl.21:48

Politiet har bekreftet til deg at dine svar i intervjuet ikke var adekvate. Det er ikke et uttrykk som blir brukt om en som bare ikke nådde opp denne gangen og blir innstilt som nr to eller tre. Politiet skal tåle alt og seriøst vurdere å ansette noen som tror at nåværende arbeidsgiver konspirerer sammen med barnevernet og tilfeldige menn på byen? Hvis det er så enkelt for deg å skru seriøsiteten av og på så burde du beholdt seriøsiteten i det intervjuet.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:12

Rulpert: Sikkert like ille i politiet som hos NAV. Jeg så at jeg skrev at de la vekt på "det gode arbeidsmiljøet og samarbeid" - noe jeg tolker som at de ikke liker selvstendighet og nye tanker med mer - og som i NAV; et dritdårlig arbeidsmiljø der pøbelgjengen som lager reglene på arbeidsplassen (sadister og torturister uten empati med andre!) stalker kolleger de ikke liker og klager på alt de gjør anonymt. Alle vet jo at det er ikke miljø for varsling i politiet. Stive mennesker totalt uten kompetanse, umodne folk. Eller: Politiet har sikkert en hemmelig etterforskning mot NAV og de i Lærdal og må derfor bare spille med.

16.02.2017 kl.22:10

Noterer nok et ord brukt på oss her inne ..søppel.. i tillegg til.. Hønsehjerner.. APE hjerner.. pedofile.. korrupte OG mulige drapsmenn.

Du er klar over at din eventuelle klient.. kan være som en av oss?

Men sånne vil du jo ikke jobbe med..så. Ja.. hvordan skal du forholde deg nøytralt til dine klienter.. siden du tydeligvis hater halve Norge..

Tror du at du som helt fersk. helt uten referanser.. får klienter som du tydeligvis hater?

Skal du sette på din smilende , falske maske da.. og gjøre Det beste for din klient..

Selv om det er ei muslimsk alenemor med som du sier.. " hønsehjerne og en kultur du hater.."

Hmm du er som Jekyll and Hyde altså.,

Hater de i dine tanker... men smiler falskt når du får penger... du er fæl .. bare helt sjuk

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:15

Anonym: Jepp. Give me Money!

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:15

Anonym: Jeg har jo utdannelse innbefattet markedsføring da.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:20

Anonym: Men folk uten inntekt får jo gjerne dekket advokatutgifter og vil neppe velge meg - om de da ikke får like lite hjelp som meg. Jeg tenkte ikke engang på å bruke rettshjelper. Men etter å ha vært i retten noen ganger nå er jeg sikker på at jeg kunne gjort en like god jobb som både en politiadvokat og en advokat.

16.02.2017 kl.22:25

Jeg forstår at du har en personlighet og oppførsel og tankekonsept som ikke passer inn i det vanlige samfunn.. og det må du få lov til

det er uvanlig men ikke ulovlig.

Men har du ikke tenkt at dine klienter antagelig blir de du hatet?

Muslimer.. alene mødre.. folk som havner utenfor pga en eller annen personlighetsforstyrrelse...

Hvordan skal du som har hengt ut og hater disse.. hjelpe de i full troverdighet?

Da snakker vi i såfall total personlighetsforstyrrelse.. du hatet de men kan gjerne suge penger i fra deres advokater

Du er bare så falsk og full av faen.. stakkars deg

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:33

Anonym: Tror du at alle advokater eller ansatte i hjelpeapparatet personlig er enige i de vedtakene og skriveriene de skriver? Man forholder seg til regelverket! Om en muslims rettigheter er krenket så vil jeg selvsagt forsvare det like sterkt som alle andres! Det er islams regelverk jeg ikke liker. Det er noe rart at en avdelingsdirektør som visstnok er jurist mener at muslimer vil tro at de ikke får forsvarlig behandling om en ansatt i NAV ikke liker islam. Det er jo mer diskriminerende enn det jeg sier; om man tror at muslimer er dumme. Og jeg er vel den siste som ikke vil tro på folk!

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:36

Anonym: Eller for å si det på en annen måte; det kalles å være profesjonell. Man fatter ikke vedtak etter trynefaktoren og de man liker! Det burde da være opplagt. Vi bor i en rettstat, ikke en korrupt stat.

Rulpert

16.02.2017 kl.22:36

Torturister nå. Sikkert interessant lesning for etterkommere etter Rinnans ofre eller flyktninger fra Irak. Samt en ny konspirasjon som involverer etterforskning mot både Nav og Lærdal.

Du svarer ellers ikke på spørsmålet. Jeg skal ikke være så ekkel og enkel som å si at jeg tolker det bekreftende.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:38

Rulpert: Det med "sadister og torturister" mente jeg jo ikke bokstavelig. Men hvem vet......

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:47

Rulpert: "Politiet skal tåle alt og seriøst vurdere å ansette noen som tror at nåværende arbeidsgiver konspirerer sammen med barnevernet og tilfeldige menn på byen?" Var det dette jeg ikke svarte på? Jeg tror da ikke at arbeidsgiver konspirerer med barnevernet, men at både politiet OG NAV gjør de....etter hva NAV skrev i notatet. De mannlige ansatte i barnevernet ser like veltrent ut som politimenn - det må vel til i Oslos skumleste strøk! De innkaller meg sikkert bare for å sjekke at jeg ikke er drept ennå. Og så; arbeidsgiver konspirerer med tilfeldige menn på byen?? Skulle ikke overraske meg om de hadde gjort noe slikt.....

Rulpert

16.02.2017 kl.22:41

Men hvorfor skal jeg tro at du kan behandle en muslims sak på en helt korrekt og nøytral måte når du gjentar at du frykter dem. Hvis jeg leser denne bloggen har jeg ingen grunn til å tro at du er i stand til å behandle en Muhammed på saklig måte. Du omtalte kolleger som "muslimen", du la ikke noe positivt i det.

Ikke glem at du trenger en godkjenning for å drive som rettshjelper. Hvordan skal du få den?

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:53

Rulpert: Jeg søker godkjennelse fra tilsynet for advokatvirksomhet. Du er en fare for det norske samfunnet med din tankegang der du mistror folk etter deres meninger! Du er med på å skape et samfunn ikke ulikt det man finner i islamske land, der rasjonell tankegang og logikk ikke er tilstede, ei heller individuell frihet og tanker. Du mener at privatliv og jobbliv er det samme og at det ikke er noe skille. Du mener altså at man ikke skal vurdere saker etter lover og regler, men etter om man liker folk eller ei. Du er en langt større fare for folk, samfunnet og utviklingen enn det jeg er.

Tjønum

16.02.2017 kl.22:42

"umodne folk."

Dog ikke så umoden som deg. Både du og Ribsskog ligger omtrent på mentalt nivå med en 12-åring.

Rulpert

16.02.2017 kl.22:42

Ikke bokstavelig nei. Hva annet er du ikke mener bokstavelig? Hva mener du bokstavelig? Ser du hva jeg mener med trigget?

16.02.2017 kl.22:43

Hva tror du skjer når folk googler navnet ditt og finner denne bloggen + FB-profilen din? De vil garantert skygge unna.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.22:55

Anonym: Dere liker åpenbart ikke det at jeg skal starte egen bedrift. Dere oppgir ikke engang deres navn. Vi får vente og se da vet du.

16.02.2017 kl.22:47

Poenget er at de ikke kommuniserer sitt hat via blogg og face og sosiale medier.. men det forstår ikje du.. du har NULL forståelse på hvordan dine uttalelser i sosiale medier leses av maaaaange ... fler enn du tror.. det kommer til å få konsekvenser for resten av ditt liv og det vet du. Du er ikke dum men du et totalt blottet for sosial og mellom menneskelig forståelse og empati. Å jobbe med svake mennesker er det siste du er burde gjøre..så hvorfor?

Føler du at du har makt og er bedre enn andre da?

Tydeligvis.. siden du hele tiden må fremheve og skryte av at du er jurist.

Men det betyr nada.. så lenge du er helt blåst på sosial forståelse og kommunikasjon

Men det vil du aldri forstå

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:00

Anonym: Det er vel bra at jeg har erfaring med et dårlig arbeidsmiljø og andre ting! Hvis folk ikke skjønner det jeg skriver og hvorfor så får de bare gå til andre da. Det er bra å ha valgmuligheter. Og selvsagt kan man klage på meg som alle andre rettshjelpere.

16.02.2017 kl.22:53

Om Laila noen gang skulle fått en klient så hadde hun garantert kommet i konflikt med vedkommende og den stakkars klienten fåt sin sak utlevert på både facebook og i bloggen.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:03

Anonym: Jeg har aldri brutt taushetsplikten overfor klienter. Men om jeg opplever på få menn som sier de skal passe på meg og får null hjelp av politiet så er det ikke sikkert jeg holder kjeft om hvem jeg mistenker....

Rulpert

16.02.2017 kl.23:02

Hvorfor tror du at jeg vil behandle folk ulikt etter religion og hvem jeg liker? I samme innlegg som du spør om det presterer du å så ytterliggere tvil om din egen vurderingsevne siden " rasjonell tankegang og logikk ikke er tilstede" i muslimske land? Mener du det helt generelt?

Jeg er ingen tilhenger av religion overhodet, men enhver handling i et muslimsk land er ikke irrasjonell uansett hvor en er. Du må tenke over det du skriver.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:05

Rulpert: Jo, jeg mener at alt som har med islam å gjøre er irrasjonelt og ulogisk.

16.02.2017 kl.23:04

Du må gjerne åpne din egen virksomhet og fronte ditt syn på muslimer, lesbiske, APE sosialister og andre.. men du må huske.. det du skriver av hat og meninger.. vil stå for evig og alltid..

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:08

Anonym: Jadda....og er folk dumme så har de heller neppe en sak som de vil vinne!

Rulpert

16.02.2017 kl.23:09

Så et å tilberede måltid mat (vegetarisk for å unngå halalslakt) er irrasjonalt og ulogisk om det gjøres i Iran?

Flisespikkeri, men du må ta inn over deg hvordan det du uttaler virker på verden rundt deg.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:11

Rulpert: Jeg snakket her om vurdering av folks profesjonalitet.

16.02.2017 kl.23:09

Jeg hverken liker eller misliker du skal starte egen bedrift. Jeg bare lurer på om du mener denne bloggen/FB-profil er forenelig med å være selvstendig rettshjelper som sannsynligvis skal hjelpe mange av de som hetser og snakker negativt om.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:12

Anonym: Det får du bare fortsette å lure på da for nå har jeg redegjort godt for hva jurister legger vekt på.

16.02.2017 kl.23:10

Vel, du har nå brutt taushetsplikten i forhold til bl.a din uføretrygdede eks som et eksempel. Uannsett hvor mye du hater en person så gjelder taushetsplikten fortsatt. Hadde aldri stolt på deg utifra det jeg har lest i denne bloggen.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:13

Anonym: Han var da ikke min klient og jeg vet vel hva kjærestene mine "jobber" med.

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:14

Anonym: Og jeg har aldri fortalt om noe fra NAVs systemer når det gjelder han.

16.02.2017 kl.23:10

"Jadda....og er folk dumme så har de heller neppe en sak som de vil vinne!"

Herregud så mye sludder og pølsevev du klarer å lire av deg.

16.02.2017 kl.23:11

"Men om jeg opplever på få menn som sier de skal passe på meg"

Hvorfor sluttet de plutselig å ta kontakt?

Laila Monica Nikolaisen

16.02.2017 kl.23:15

Anonym: Jeg går jo ikke ut på byen.

16.02.2017 kl.23:18

Oh my god at jeg gidder... bortkastet tid ferdig

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.07:18

Anonym: Å beklager - jeg visste ikke at du var orakelet som visste best for alle mennesker....

17.02.2017 kl.00:23

Har du ikke vært ute på byen siden 2013?

17.02.2017 kl.01:10

Joda, det har hun. Vasepisseren var etter 2013.

Frida

17.02.2017 kl.08:36

småkaker,tusen takk for det.Og det samme til deg.Vi har nok bare et ønske her og det er at det skal gå bra med Laila til slutt.

17.02.2017 kl.08:58

Jeg tror du skal sette pris på at det faktisk er noen her inne som oppriktig prøver å hjelpe deg. Som kommer med sunn fornuft oppi galskapen din, for det er kun det det er:galskap!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:16

Anonym: Vel, dette forteller meg mer at det er noen meget syke mennesker som dere som går rundt i samfunnet og ødelegger folks liv. Rart at politiet ikke har tatt affære, jeg ser jo at de har saker om plagsom adferd hos domstolene. Det har vel aldri blitt bedre dokumentert enn her på denne bloggen hva folk driver med mot en annen person for å svekke dennes troverdighet.

17.02.2017 kl.09:23

Du er virkelig så lost in space du. Tror du at noen andre enn deg selv svekker din troverdighet?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:27

Anonym: Ja, det tror jeg faktisk. Dere har jo null kompetanse på det dere snakker om, støtter ubetinget de andre......Er det lederne i NAV som svarer meg her inne??

17.02.2017 kl.09:25

Du minner veldig om de ekstremisteene du sier du hater. Men kanskje alt dette kommer fra nettopp selvhat. Det er ikke uvanlig for folk med psykiske lidelser.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:29

Anonym: Og du er vel en islamist som er livredd for at folk skal få opp øynene for hva Islam står for og skadene det kan påføre det samfunnet vi har i dag om vi begynner å få inn islamske verdier og holdninger og ikke minst i lovverket.

Frida

17.02.2017 kl.09:31

Hva vet vel du om hva slags kompetanse folk som svarer deg her har?

Arrogansen din hjelper deg ikke.Det er også et klassisk tegn på psykdom når en med så lav selvtillit prøver å virke som om de har den beste selvtilliten i verden.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:35

Frida: En ting er jo at dere er anonyme og en annen ting er at dere bare skriver piss. Mulig dere tror noe annet selv. Det er faktisk helt utrolig, dere mistror absolutt alt ved meg.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:36

Frida: Maken til den trakasseringen dere holder på med finnes ikke.... Håper virkelig ikke dere bor i Lærdal og sier det samme til min sønn.

Frida

17.02.2017 kl.09:42

Ser DU på dette som trakassering??

Hva tror du de du navngir her ser på det som da??

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:53

Frida: Det er ikke trakassering da det er sant. Og dessuten får de jo all støtte av andre, også hjelpeapparatet. Meg tror jo ingen på og man bryr seg ikke om fakta og dokumentasjon.

17.02.2017 kl.09:47

Det verste er at det ikke går an å snakke fornuft til deg. Du er akkurat som et barn som nekter å høre og lukker for ørene med hendene. Tror du oppriktig at du får lov å begynne å jobbe som rettshjelper?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:54

Anonym: Ja, det tror jeg selvsagt. Hvorfor skulle jeg ikke det?

Frida

17.02.2017 kl.09:54

Du blir nok vel svar skyldig her til at du gidder å svare på disse spørsmålene her nå...

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:57

Frida: Har jeg ikke svart? Igjen er det en trakassering av meg uten like. Som barnehage, ppt som bare støtter eksen og mente at vi (jeg og min sønn)måtte bo i Lærdal for de har verdens beste fagmiljø. Helt sprøtt. Det gir god grunn til å tro at de er pedofile!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.09:58

Frida: De var jo helt hysteriske da vi skulle flytte. De avbrøt til og med ferien for å snakke om meg og min sønn. Førskolelærere som overhodet ikke hadde peiling på juss(gav avslag til meg da jeg ville ha innsyn uten begrunnelse eller lovhjemmel bl.a).

Frida

17.02.2017 kl.09:59

"Det er ikke trakassering da det er sant"??

Nøyaktig hvor sveiseblind er du?

Det er ikke trakassering det vi holder holder på med-da det er sannheten!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:02

Frida: Og hva har dere av dokumentasjon? Dere er jo til og med anonyme. Du er splitter pine gal. Jeg håper du ikke har noe med min sønn å gjøre.

Frida

17.02.2017 kl.10:04

Du trakasserer fordi du ANTAR,SLARVER,REGNER MED,KONSPIRERER,FABRIKERER osv.

Vi trakasserer ikke deg da vi OBSERVERER OG GIR TILBAKEMELDING på alt det du lirer utav deg!

Altså IKKE trakassering!!!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:09

Frida: Men du vet da ikke hva jeg har av dokumentasjon! Og jeg stiller betimelige spørsmål! Det er meget merkelig at folk som aldri har snakket med meg følger med på meg på facebook og mener at jeg lider av noe psykisk når jeg opplever ubehagelige ting og derfor vil svekke min troverdighet og faktisk laget et tilleggshelvete for meg ved å melde meg til barnevernet! Det er meget merkelig. Det samme med kolleger som heller aldri snakker med meg, aldri er vennlig, mistror alle vedtak jeg fattet - og så sitter de flere og stalker meg på facebook!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:11

Frida: Man burde virkelig spørre disse folkene om deres motiver! Og det burde politiet gjøre. Selv fikk jeg jo ikke sjansen og ingen advokat ville hjelpe meg.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:13

Frida: Det er jo mulig jeg vil få hjelp til å få svar på disse spørsmålene når jeg må gå på sosialen og fortelle om årsaken til hvorfor jeg har havnet i dette uføre.

Frida

17.02.2017 kl.10:13

Det er ikke merkelig i det hele tatt.

Du kan være sikker på at hadde mitt navn dukket opp på bloggen din eller FB din hadde jeg kommet etter deg.Hardt!

Du tror visst du er hevet over norsk lov du?!

Du har heller ikke dokumentasjon på noe som faller i din favør,da hadde du lagt den ut for lengst.

Og nei-jeg finnes ikke gal.Du derimot...

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:15

Frida: Du burde jo selv ha tenkt på hva du sa og gjorde mot meg først da. At du ikke liker at det blir kjent er ikke mitt problem. Jeg har lagt ut dokumentasjon, men det skal jo også en viss kompetanse til for å skjønne det som står skrevet. Og det du kommer med her er trusler og er straffbart.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:24

Frida: Og poenget er jo at dokumentasjonen ikke er i min favør, men viser det hatet andre har mot meg, det pisset og vissvaset de skriver om og mot meg.

17.02.2017 kl.10:15

Jeg håper DU ikke har noe med din sønn å gjøre!

17.02.2017 kl.10:53

Stakkar sønn som har måttet vokse opp med dette. Bra han har familien i Lærdal. Mora er jo så splitter pine gal at han tør ikke fortelle henne noe, uten at hun antar at han har blitt misbrukt osv. Stakkar han, og alle som har vært involvert i denne galskapen. Her har bv tydeligvis ikke gjort jobben sin godt nok. Trist, trist, trist!!!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.10:58

Anonym: Hva får kvinner (i en bygd) til å tro at en som kommer derfra er verdens beste far - når de ikke engang kjenner han - og hvem kjenner vel til hva andre gjør innenfor husets fire vegger? Kvinner dumme som brød. Jeg lurer på hvor mange liv de har på samvittigheten! Jeg bare undres over alle denne interessen for meg og der man gjør alt for å miskreditere meg, hvordan de oppførte seg da jeg ville reise fra bygda med mer.

17.02.2017 kl.10:53

Har du dokumentasjon på at Politiet har sendt menn for å passe på deg?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.11:01

Anonym: En av de var jo politistudenten Kristoff. Jeg så i Oslo tingrett at det er ei kvinnelig aktor som heter Kristoff og han fortalte jo selv at både bror og søster jobbet i politiet. Ikke at det trenger å bety noe og alle har jo svarte får i familien....

17.02.2017 kl.11:14

"Det er ikke trakassering da det er sant."

Trakassering har ingenting med sannhet å gjøre. Trakassering er når du henger ut noen uten deres samtykke, og blir det samme som mobbing.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.11:21

Anonym: Jeg forteller da ikke om deres privatliv, men hva de har gjort mot meg! Og man trenger da ikke samtykke for å fortelle om hva folk gjør og sier til en.

17.02.2017 kl.11:19

Hva slags dokumentasjon har du fra denne politistudenten?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.11:22

Anonym: Ingenting. Kanskje en overvåkingsvideo.

17.02.2017 kl.11:35

Så du har ikke doumentasjon på at Politiet skulle passe på deg. Likevel er hele saken din basert på dette.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.11:51

Anonym: Hele saken min er da ikke basert på dette. Men på at menn kom og sa og gjorde merkelige ting. Håper de er fornøyde. Burde blitt tiltalt!

Frida

17.02.2017 kl.11:50

Fy faen så blåst du er.

Hva JEG har GJORT og SAGT til deg???

Du er ikke vel bevart menneske og burde ikke på noen som helst måte ha ansvar for sønnen din-da det er helt klart og tydelig at du ikke evner å ta vare på han.Stakkars Johannes som må leve med galskapen din.Han skal prise seg lykkelig for at han har andre oppegående familie medlemmer!!!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.11:52

Frida: Jasså sier du det Brita......

Frida

17.02.2017 kl.11:53

"Kanskje en overvåkningsvideo"?

Ja det er vel dette du kaller for dokumentasjon?

Du har vel KANSKJE dokumentasjon på det andre også da??

Og du,det du har lagt ut tidligere evner vi alle andre her til å forstå-bare ikke du!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:26

Frida: Jeg har rester av et halskjede her også. Når noen har så mye negativt å si om sine kolleger og ansatte så er det noe som skurrer! Det samme med de i Lærdal, folk jeg aldri har hatt kontakt med.

Frida

17.02.2017 kl.11:56

Jævlig rart at det ikke er flere menn som oppsøker deg eller hva?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:28

Frida: Hvem vet?

17.02.2017 kl.11:59

Du er et skoleeksempel på at Bv i Norge bør skjerpe seg!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:29

Anonym: Og dere anonyme er et skoleeksempel på at det må bli slutt på anonyme meldinger.

17.02.2017 kl.12:01

"Jeg forteller da ikke om deres privatliv, men hva de har gjort mot meg! Og man trenger da ikke samtykke for å fortelle om hva folk gjør og sier til en."

Du trenger ikke samtykke for å fortelle hva som har skjedd deg, men her er det snakk om at du henger ut folk med fullt navn! Tenk å ikke forstå noe så logisk.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:30

Anonym: Og hva så? Det er jo de som har gjort det.

Frida

17.02.2017 kl.12:02

Anonym,DET kommer hun ALDRI til å forstå!

Frida

17.02.2017 kl.12:22

Hva får deg til å tro at jeg er Brita?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:30

Frida: Du virker passe gal nok.

17.02.2017 kl.12:32

Kjenner du en som heter Johnny fra Lærdal?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:33

Anonym: Nei

Frida

17.02.2017 kl.12:38

Nå regner jeg strekt med at du renger alle som gal når de parkerer deg og kaller deg ut på bullshitten din!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:46

Frida: ?? Du er fullstendig sinnssyk!

Frida

17.02.2017 kl.12:41

Jeg prøver en siste gang i dag : DET ER DU LAILA SOM TRAKASSERER FOLK.DU SPRER RYKTER,SLADDER,SYNSING OG ANTAGELSER OM FOLK DU OVERHODET IKKE KJENNER.DET ER VELDIG GALT AV DEG OG IKKE MINST ONDSKAPSFULLT.

Nå dummet jeg dette ned til et nivå jeg håper du evner å lese!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.12:44

Frida: Men da er det jo bare å svare meg på hvorfor DE er så interessert i meg da! Det er da ikke jeg som stalker folk jeg ikke kjenner. Du er fullstendig sinnssyk.

Roy Pedro

17.02.2017 kl.12:48

Ikke hør på de Laila, de prøver bare å skremme deg!

Polly

17.02.2017 kl.13:09

Beskriv hva du føler nå, Laila.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.13:52

Polly: For at foraktelig menneske du er!

17.02.2017 kl.13:50

"Men da er det jo bare å svare meg på hvorfor DE er så interessert i meg da! Det er da ikke jeg som stalker folk jeg ikke kjenner. Du er fullstendig sinnssyk."

De er ikke så interessert i deg som du tror. De svarer deg ikke, og det er tegn på at de driter i deg. Hahaha!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.13:54

Anonym: Jasså, så det er ikke tegn på at de ikke vil svare altså, eller ikke tør, eller vil at alt skal foregå i det skjulte altså? Og hvem som svarer meg her vet da ikke jeg.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.13:58

Anonym: Og de har jo fått det som de ville nå! Lesbiske damer fulle av faen som ødelegger heterofile kvinners liv.....pøbelgjeng som bare adlyder det "leder" sier, kvinnelige kolleger fullstendig uten egen vurderingsevne og intelligens. Råtne og onde mennesker som går etter kvinner de ikke liker og ødelegger deres liv. Jeg skal vurdere å legge ut telefonlista på kolleger på nytt slik at man ser hvem disse er. Ei er kanskje i familie med Schønemann også.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.13:59

Anonym: Og så de i Lærdal da.....

17.02.2017 kl.14:00

Hva skal du prøve å oppnå ved å legge ut telefonliste?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:04

Anonym: Man må jo advare befolkningen mot stalkere, gærne kvinnfolk og de som ødelegger andre kvinners liv!

Roy Pedro

17.02.2017 kl.14:01

Schønemann?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:05

Roy Pedro: Aud eller Elisabeth.......vel, leder lignet jo på Elisabeth.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:44

Roy Pedro: Beklager, jeg mente Elisabeth Grannemann.

Roy Pedro

17.02.2017 kl.14:06

Huff, ødelegger liv gjør de alle sammen!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:08

Roy Pedro: Jeg snakker ikke om noe abstrakt, men om folk (kvinner!) som aktivt går inn for å ødelegger andre kvinners liv. Jeg lurer på hva de ville oppnå - og hva de nå ønsker? At jeg tar livet mitt? At jeg bruker opp alle pengene mine? Hvem blir den neste de går etter?

17.02.2017 kl.14:11

Synes du ikke det er trollete av deg å legge ut telefonliste på den måten da?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:19

Anonym: nei

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.14:18

Nå må du slutte Laila!

Du kan da ikke legge ut noen liste også skrive alt det der i tillegg.Du forstår vel at du pisser på deg en del folk da?

Er det nødvendig å være sååå oppmerksomhetskåt?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:20

Ronny Jørgen: Pisser på meg de søte og hyggelige kvinnelige kollegene.....ja, får da endelig håpe på det.

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.14:21

Du kjenner de jo ikke,du bare antar en masse ting om de..

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:28

Ronny Jørgen: Jeg hørte fra ledelsen - og det er skrevet ned - at flere kolleger følger med på meg på facebook! Det er helt vilt. Hva får folk til å ville ødelegge og legge seg borti andre menneskers liv?? Jeg ser på de som drapsmenn, som folk som bevisst ødelegger andre menneskers liv, onde mennesker!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:28

Ronny Jørgen: De burde bli straffet!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:36

Ronny Jørgen: De burde få straff slik at det havner på deres rulleblad! De har jo hatt et mål, og det er ta meg. Og det har de greid.

Kari Nordmann

17.02.2017 kl.14:40

"Ronny Jørgen: De burde få straff slik at det havner på deres rulleblad! De har jo hatt et mål, og det er ta meg. Og det har de greid."

Har de greid å ta deg nå.Bestem deg.Du har nevnt gudveit hvor mange ganger på 1 år ca at de ikke får tatt deg,at du er så sterk og ikke lar deg knekke.osv osv.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:43

Kari Nordmann: De har jo greid å gi meg sparken og med de følger det får for meg. De skal da ikke slippe unna fordi om jeg er mentalt sterk.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:45

Kari Nordmann: Du er jo skikkelig dum.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:46

Kari Nordmann: Mener du at om man greier seg etter et ran så bør ikke ranerne få straff?

Polly

17.02.2017 kl.14:41

Hva har jeg gjort?? Lurer bare på hvordan du føler deg. Har du det bra i dag?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.14:45

Polly: Og hvorfor spør du om det?

Polly

17.02.2017 kl.14:48

Hvorfor skulle jeg ikke det?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.15:07

Polly: Hvorfor skal du?? Hva bryr det deg? Du må jo være sinnssyk.

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.14:54

Laila,det piss og det vet du!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.15:08

Ronny Jørgen: De eneste som skriver piss er dere! Dere er jo sadister! Nyter å plage meg.

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.14:59

Den dagen du blir straffet for det du skriver er også den dagen du blir tvangsinnlagt.

Tenk litt over den setningen der.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.15:07

Ronny Jørgen: Tenk litt over hva du selv skriver du! Får jeg ikke svar fra politiet på min anmeldelse snart får jeg kontakte advokat. Hva skal jeg bli straffet for`?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.15:09

Ronny Jørgen: Jeg har vært i Oslo tingrett og det var da langt mindre saker de tok opp enn det jeg har opplevd.

17.02.2017 kl.15:33

Hvorfor skulle jeg ikke bry meg om det?? Hvorfor må jeg være sinnsyk?

HJELP JOHANNES OG LAILA !

17.02.2017 kl.15:35

HALLO HALLO!

ALLE DERE som prøver å diskutere med Laila her bør forstå at det er totalt nytteløst.

Jeg kom over denne bloggen tilfeldig og har også sjekket ut henns facebook. Dette her

er ingenting annet en STOR STOR TRAGEDIE! Laila, trenger øyeblikkelig psykiatrisk

hjelp, og det gjør hennes sønn også. Jeg får helt vondt av å lese dette, på gråten! Hun er

til stor fare for sin sønn og seg selv. Her bør det være grunnlag

for tvangsinnleggelse i mange mange år, om det er mulig å hjelpe henne i det hele tatt.

Vær så snill, alle her MELD FRA til kommune, fylkesmann, barnevern psykiatrien, hva som helst.

Stakkars Johannes og stakkars Laila, her MÅ det gjøres noe.

Virker for meg som det var tilsynelatende "normalt" fem til 2010/2011?

Vær så snill folkens. Uansett hvor forferdelige ting Laila skriver om andre og

hvor hensynsløs og ondt det er, hun trenger å skjermes fra seg selv. Dette er tung

psykiatri. Og den dagen noe av dette går opp for henne selv, så håper jeg

for guds skyld at noen tar vare på henne for dette vil hun ikke takle. Hvis dere

skjønner. OG Johannes.. den gutten trenger all hjelp han kan få. Jeg vil anta at han er

skadet for livet.. desverre :( :( :(

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.16:00

HJELP JOHANNES OG LAILA !: Nå får du gi deg. Du skal være glad for at jeg lar dette stå. Du er sinnssyk! Stakkars Johannes som skal til Lærdal nå, men barnevernet syns vel det er ok.

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.15:49

Agreed!

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.16:36

Ja det var jo poengløst.

Polly

17.02.2017 kl.16:54

Håper du føler deg bedre snart.

småkaker

17.02.2017 kl.17:54

Kjære eks-svigerfamilie i Lærdal. Jeg vet at det kjennes totalt umulig å komme noen vei, og jeg forstår at dere sikkert har prøvd så mye dere kan selv om det er som å stange hodet i en murvegg. For Johannes skyld, vær så snill å prøve enda en gang! Han trenger beskyttelse og stabilitet, og han trenger hjelp til å bearbeide årene med sin mor. Uansett hvor urettferdig det kan kjennes så er det dere som til syvende og sist må ta støyten som kan bidra til å skjerme han. Barnevernet, skole og andre etater kan bli litt handlingslammet og overveldet av sånne som Laila, men det hjelper veldig når andre voksne trår til og INSISTERER på hjelp.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.18:19

småkaker: Du er jo faen ikke riktig vel bevart. Og du har null kompetanse. At jeg skriver slik jeg gjør betyr IKKE at jeg oppfører meg slik. Du håper altså på at jeg og min sønn blir drept du, at min eks tar selvmord og ellers at min sønn må leve under det samme traume som jeg da jeg bodde der med stadige trusler om selvmord ...og drap.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.18:52

småkaker: "Kjære eks-svigerfamilie"? Er de din eks svigerfamilie?

17.02.2017 kl.18:20

Ja Lærdal. Her bør dere virkelig gripe inn.

Rulpert

17.02.2017 kl.19:02

De minnene du deler fra to år tilbake fortsetter å overraske. Er litt usikker på om jeg skal være imponert over at Nav holdt ut med deg eller bekymra for at de lot det gå så langt. I og med deres arbeidsområde har del en spesiell plikt til å ivareta ansatte, men det betyr også dine kolleger og ikke minst sitt eget omdømme. De oppdateringene er rystende lesning. Hadde jeg sett en eneste slik fra en kollega hadde jeg reagert med det samme.

Du snakker igjen om å skaffe advokat? Hvorfor og ikke minst hvordan skal du gjøre det? Arbeidsrettsaken var tapt før den var begynt, men det var en reell sak. Når går det på at de som har lest din facebook må straffes? Det begynner å bli mange etter hvert.... Hvis politiet brølte da du ville anmelde leder og kolleger, hva vil skje nå da? Hvordan ville du takle å bli ledd ut?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.19:23

Rulpert: Jeg venter fortsatt på svar på en del anmeldelser og ikke minst klagen min på det jeg jar opplevd hos politiet som nå er hos politidirektoratet. Hva var galt med det jeg skrev på facebook? Det var vel en årsak til det jeg skrev. Regjeringsadvokaten og dommerfullmektigen ville jo ikke at jeg skulle føre saken selv, selv om det jeg har sett av advokater i tingretten ikke er noe bedre enn det jeg selv kunne ha anført. Arbeidsgiver leser at jeg føler meg trakasssert og er mest opptatt av å beskytte de som trakasserer meg. Deres følelser er viktige, ikke mine. Jeg er åpenbart ikke et menneske for de. Jeg skal skaffe advokat til straffesaken mot NAV. Igjen sitter du altså og tolker alt feil. Du er bare så jævla dum, du evner ikke å begripe noe av det jeg skriver. Totalt fucka opp i den lille hjernen din.

småkaker

17.02.2017 kl.19:06

Laila, jeg kan love deg at jeg har faglig kompetanse som det er umulig å kimse av, selv for deg med noe som i praksis like gjerne kunne vært et brevkurs. Bare det at du er i stand til å tolke kommentaren min dithen at jeg ønsker deg og Johannes drept/ oppfordrer faren hans til å ta livet av seg/ synes Johannes skal oppleve traumer? Vel. Ikke direkte frisk tankegang. Hva mener du forresten med denne kommentaren: "At jeg skriver slik jeg gjør betyr ikke at jeg oppfører meg slik"?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.19:15

småkaker: Men du vet jo overhodet ingenting om meg eller Johannes eller hans far?? Hvorfor skal jeg ikke ha denne tolkningen når du overhodet ikke vet hva du sender Johannes til og der du jo sier rett ut at det beste for Johannes er å bo der! Du er faen ikke riktig vel bevart og bør miste lisensen din om du er sykepleier! Du kan oppgi ditt navn her når du er så skråsikker på at du har rett!

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.19:44

småkaker: Sykepleierutdanning er 3 årig høyskole der man går på skolen hver dag og får veiledning hver dag. Jusstudiet er på universitetsnivå der man er overlatt til seg selv for det meste. Jeg tok jussutdanningen da jeg bodde i Lærdal og måtte takle alt alene og der de viste at de hadde null peiling på lover og regler da jeg klagde. Jeg burde fått en kvalitativ god stilling bare på det grunnlaget og jeg fikk laud til tross for alt jeg opplevde der. Jeg hadde Peter Lødrup som veileder, en anerkjent professor innen jussen. Han har skrevet bøker om familierett og også omtalt barnevernets regelverk. Jeg burde ha fortalt han om hva jeg opplevde der mens jeg skrev oppgaven min.

Ronny Jørgen

17.02.2017 kl.19:54

Du må slutte å overanalysere og overtolke alt og ingenting.

Det er fredag kveld og det er lov å senke skuldrene.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.20:01

Ronny Jørgen: Hold nå kjeften din. Hva er det JEG overtolker?? Det var da bare å opplyse om hvem som leste min facebook! Det var de som overtolket. Jeg hadde ikke nevnt navn, ikke etat og jeg løy ikke. Så hvorfor lagde de et digert baluba ut av det? Jeg har og hadde ingen venner - ikke alle er så populære som de. Jeg er jo ikke et vellykket menneske fordi om jeg jobber i NAV. Og hva faen brydde det de om hva ansatt gjorde i helgene - jeg skulle ha fortalt de kjerringene der at nå hadde jeg pult en 20 år yngre mann! Tenker de hadde likt det, disse psyko kjerringene.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.20:10

Ronny Jørgen: Og nå er mitt liv ødelagt. Tipper det gleder lesbene, feministene. Jeg må bruke opp alle sparepengene før jeg havner på sosialen og lever resten av livet i elendighet fordi de overtolket og måtte ta meg og mente de hadde makt til å bestemme over meg. Fy faen som jeg hater de kjerringene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg håper inderlig de blir dømt og får det på sine rulleblad. Jeg burde ha fått en rettssak mot de. Det er helt grusomt og umenneskelig det jeg har opplevd. Men det syns ikke regjeringsadvokaten, dommerne, eller andre advokater eller politiet selv om jeg ser at folk fører rettsaker for langt mindre alvorlige ting og får full støtte fra politiet.

17.02.2017 kl.19:59

Men du er et spesielt tilfelle du Laila.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.20:03

Anonym: Det er jeg overhodet ikke. Nei, nå skal jeg i bedehuset.....synd jeg ikke lenger jobber i NAV og kunne fortalt de sååå søte damene der om det når de spurte hva man hadde gjort i helga.

17.02.2017 kl.20:43

Folk får bare slutte skrive her. Dette er bare tragisk.

17.02.2017 kl.20:45

Så sinna du er da. Ta deg et glass vin og slapp av nå. Finn deg en film eller noe. Kan umulig være sunt å være så sint og sur. Du råtner jo helt opp snart :-)

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.20:56

Anonym: Jeg drikker for svarte helvete ikke vin på en fredag!

småkaker

17.02.2017 kl.20:48

"Jeg venter fortsatt på svar på endel anmeldelser", hahahaha! Du tror DET er normalt? Retten er vel ikke direkte stedet å henvende seg når man føler seg litt sånn urettferdig behandlet og tråkket på tærne? (Og ja, når det gjelder urett, enten faktisk og opplevd, er det tråkket på tærne nivå du snakker om, selv om hvert eneste ord du sier mot formodning skulle være Sannheten selv.)

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.20:58

småkaker: Jeg har ikke henvendt meg til retten, men til politiet. Og jo, retten er åpenbart stedet å gå om man føler seg fornærmet, det har jeg selv sett.

Birger

17.02.2017 kl.20:51

Det forundrer meg at en jurist ikke klarer å skjønne at å følge en åpen Facebook-profil, IKKE er stalking. Hver gang noen utfordrer henne kommer den samme regla om kollegaer som støtter voldelig eks, politimann som brølte til henne osv osv. Selv kan hun skrive at andre er sinnsyke men hvis noen skriver det skal hun anmelde det. Det finnes ikke en arbeidsgiver som vil ansette deg Laila. Det handler ene og alene om hvordan du selv fremstår i blogg og på facebook, hvordan du velger å angripe de som kritiserer din fremgangsmåte. Du klarte helt på egenhånd å miste jobben. Når advokater som gjerne vil tjene penger ikke vil ta i saken din burde det gå opp et lys for deg. Men ikke du nei. Da kommer regla de på nytt " støtter voldelige ekser - politiet ville ikke hjelpe ei i kort skjørt som stod ute - riksadvokaten - arbeiderpartiet osv" .. der har du hele grunnen din til at de følger deg på Facebook. Det er ren underholding å se alt idiotisk du legger ut. At du som sier du er en intelligent jurist ikke evner å se det er egentlig litt skremmende. Du drar noen konspirasjonsteorier som bare underbygger at NAV hadde en veldig god sak når de avskjediget deg. Du må snart innse at løsningen ligger i at du må forandre deg. ( her kommer Laila med standard regler igjen med -støtter voldelige ekser...sikkert Lærdal som står bak osv osv) ... 99% av de som kommenterer på bloggen din er av samme oppfatning ( nei, vi støtter ikke voldelige ekser og vi er ikke fra Lærdal) ...vi er ganske mange som prøver å få deg til å slette hele bloggen og alle innleggene på Facebook. At du har en sønn som ufrivillig har fått navnet sitt brettet ut på facebook. Som jurist burde du også vite at det er noen bestemmelser rundt akkurat dette. Lykke til!!! Du kommer ikke videre før du erkjenner at du selv er årsaken til hele problemet ( nei, ingen her sier du bare skal dø..) ( drit i å svare med standard regle)

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.21:12

Birger: Riksadvokaten? Jeg har ikke snakket om riksadvokaten. Men riksadvokaten vet nok om politiet har sendt menn etter meg ja. Det er vel de som har gitt godkjennelse til det. Jeg har jo sagt jeg ville ha sparken, men regjeringsadvokaten mente jeg måtte ha advokat - sikkert fordi jeg jo er en svak kvinne som ikke er advokat - eller så vil de ikke at jeg skal ha en sak mot NAV - og det fikk jeg ikke og da går livet mitt til helvete da. Fy faen. Det er vel derfor ingen advokat vil ta saken - fordi politiet har en hemmelig etterforskning mot NAV som de ikke er ferdig med og derfor har gitt ordre om at det ikke skal skje. Og selvsagt vil jeg gjenta det jeg gjør hele tiden. Hva var poenget med at ledelsen innkalte meg da jeg ikke hadde gjort det eksen klagde på - og det uten å nevne hva det gjaldt eller hvem som hadde klaget og det uten mulighet for meg til å ta med noen? Hva var poenget? Jeg kunne da ikke gjøre noe skade i saken i løpet av helga, han skrev at han var min eks og jeg rakk ikke å ta med noen til dette trakasseringsmøtet! Jeg kan vel for helvete ikke kontrollere hva mine psykisk syke ekser og andre syke mennesker mener. Vi jobbet jo med uføresaker og da må de regne med at noen av de er svært syke. Men de likte vel ikke at jeg ikke roste deres trakassering av meg. Jeg begriper ikke hva som var poenget hans med klagen - 2 år etter at jeg sist hadde sett han. Jeg skulle selvsagt aldri ha sagt noe til han, men jeg hadde ikke møtt så syke mennesker tidligere. Og det er bare en av tingene jeg gjentar nå- men som sagt; hva var poenget med å innkalle meg? Og politiet støttet altså NAV uten å vite at de støtter voldelige ekser. Mot andre voldelige ekser holder de rettssaker og vil ha de dømt - mot meg er de derimot med på å støtte de. Helt absurd.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.21:18

Birger: Politiet mener det er ille at en mann truer sin kone med en stol eller tar et grep rundt hennes hals, mens når jeg får ribbeinsbrudd etter slag med handa rett i ryggen så støtter både politiet og NAV han. For ikke å snakke om den truende adferden han hadde flere ganger der jeg måtte løpe av gårde i bare sokkelesten for å komme unna. Da hadde han også smelt til hodet og ansiktet mitt helt uten forvarsel.

Rulpert

17.02.2017 kl.21:18

Det Birger sier.

Du sier at jeg ikke evner å begripe det du sier. Jeg er sikker på at du selv ikke begriper det du sier. Sammenhengene du ser gir ingen mening og du endrer innehold og betydning i det du sier hele tiden. For å ta det som islamske stater fra i går: Hva er det som er ulogisk i islamske stater? Er det utøvelse av rent religiøse handlinger, kvinneundertrykking eller terror så er ser jeg den. Men du sa at alt som skjer der er ulogisk? Hva legger du i det i dag da? I morgen blir det sikker noe annet igjen?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.21:23

Rulpert: Alt i islam er ulogisk ja. Det hører ikke hjemme i 2017. Og de burde jo selv skjønne hvorfor folk flykter og utvandrer i hopetall fra disse landene - eller er de egentlig bare velferdsflyktninger? Eller skal de bare spre islam i vesten slik at vi blir lik de? De mener jo at vi skal støtte unge asylsøkere frem til de er 18 år - vi skal altså bruke våre skattepenger på muslimske lands innbyggere? Går det an å være frekkere?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.21:24

Rulpert: Jeg så forresten flere unge damer med hijab i Oslo tingrett. De var kanskje der for å se en etnisk nordmann bli dømt.....

Nå er jeg lei deg Laila

17.02.2017 kl.21:50

Du er ei forbanna fittekjerring!

Du trenger hjelp for faen!!!!

Nesten så jeg håper du detter på den feite ræva di å skader deg bare bittelittegrann, så du havner på legevakta og at noen der tar ansvar og får deg tvangsinnlagt!!

Du er i ferd med å legge ut litt for mye om folk, så kanskje noen snart tar affære og anmelder skriveriene dine!!!

Skjerp deg!

Slutt å oppføre deg som ei 4 år gammel sutrete jente, og søk psykiatrisk hjelp!

FORT

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:05

Nå er jeg lei deg Laila: Jeg har ingen stor ræv. Dette beviser at du er Pål Mathisen. Jeg falt på trappa da jeg måtte reise fra han etter at han hadde slått meg, men det var merker etter min genser på ryggen og det så Oslo legevakt. Jeg sa til Pål at det jo kunne være at jeg skadet mine ribbein da jeg falt, men hvor vanlig er det å få ribbeinsbrudd av å falle 2-3 trappetrinn og på et mykt snødekke? Man får jo kun merker etter genser når noen har slått den inn i ryggen på en med full kraft. Kanskje dette er årsaken til at jeg fikk høyt blodtrykk i lungene også. Jeg lå jo med hardt bankende hjerte da Pål overnattet i samme seng og sov ikke på en hel natt da han var svært truende, paranoid, sykelig sjalu og kunne smelle til meg når som helst. Og hvorfor klagde han på meg til arbeidsgiver? Han måtte da selv se at han fikk det han skulle ha. Hvorfor slenge dritt om meg til arbeidsgiver? Er mine ledere hans støttespillere? Er det han som er grunnen til at menn kom og skulle passe på meg? Hva faen har han med å søke etter damer `han har hatt et kort forhold til - og stalke de? Er han ikke fornøyd med å ha vært med på å gi meg sparken og ødelegge mitt liv? Når man får uføretrygd som ung mann så har man vist at man ikke er helt god.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:07

Nå er jeg lei deg Laila: Han ville forresten ha mine sterke smertestillende som jeg fikk pga de brukne ribbeina. Og han fikk noen. Vi dro også til LilleChef på Majorstuen da jeg var sykemeldt og jeg spanderte sikkert noen øl på han.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:12

Nå er jeg lei deg Laila: Jeg kan også fortelle deg det at jeg ikke søker opp deg, er fullstendig uinteressert i deg og ikke fulgte med på deg i NAV sine systemer. Er jeg ferdig med et forhold så er jeg ferdig! Du interesserer meg null og nada!!!!!!!!!

17.02.2017 kl.21:52

Ja det hjelper sikkert å anmelde advokatforeningen.

Nå overgår du Ribsskog i antall anmeldelser.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:10

Anonym: Det er bare å begynne å behandle meg med respekt og ta meg seriøst. Som andre mennesker blir møtt med.

Rulpert

17.02.2017 kl.22:30

Nå sier du at alt i islam er ulogisk. I går var enhver handling gjort i et islamsk land ulogisk. Kan en muslim være en god leder eller kollega eller er det umulig fordi han er muslim? Du omtaler kolleger som lesbiske, Ap-folk eller muslimer og mener samtidig at du kan skrive det offentlig og likevel bli oppfattet som en nøytral saksbehandler. Hvorfor omtaler du noen som lesbiske med mindre du omtaler kjærlighetslivet deres?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:46

Rulpert: Ja, jeg kan være en nøytral saksbehandler. Det vet alle jurister! Det er fordi man vurderer saker opp mot lovverket og selvsagt ikke kan fatte vedtak etter egne personlige meninger. Det er heller ingen mulighet til å legge vekt på folks religion eller andre personlige forhold. Helt utrolig at du tror at saksbehandlere, og spesielt jurister, fatter vedtak etter hvem de liker. Dette er ikke et muslimsk land der ære og verdighet legges vekt på, eller der saker dømmes etter sharia. Her betyr ikke ens navn eller rykte eller utseende noenting og man kan ikke bestikke noen. Er det derfor muslimer er så representert i korrupsjonssaker? Er dette en fare for norsk velferd og det norske systemet? Det burde du heller stille deg spørsmål om i stedet for å mistro de som ikke liker islam! Folk jeg omtaler som lesbiske har da selv fortalt det, viser det selv og er blant de som trakasserer meg. Jeg vet vel ikke hvorfor de trakasserer meg - kanskje det er fordi de nettopp er lesbiske...

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:47

Rulpert: Jeg er meget skeptisk til enkelte muslimer som synes å ikke like damer som ikke er søt og hyggelig mot de. Andre muslimer er mer avslappa.

17.02.2017 kl.22:42

Hvordan klarer du å få tak i så mange sprø mannfolk?

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.22:51

Anonym: Det vet jeg faktisk ikke. Jeg trodde menn på bygda var snille også, men de var jo sluere enn alle andre. Jeg burde nok ha kjent de bedre før jeg innledet et forhold.

17.02.2017 kl.23:18

Du får slå deg sammen med en hjemmekjær og snill AP-mann.

Laila Monica Nikolaisen

17.02.2017 kl.23:54

Anonym: Aldri i livet!

Rulpert

17.02.2017 kl.23:31

Hvorfor skulle noen tro du kunne være en nøytral saksbehandler etter det du har skrevet her? Selvsagt skal saker behandles etter gjeldende lovverk, men med dine utbrudd mot alt og alle så hadde jeg klaget ethvert vedtak fattet av deg om jeg hadde sett denne bloggen og funnet navnet ditt i min sak. Nei, jeg er ikke muslim elle lesbisk. Eller Ap-menneske, ansatt i barnevernet, politi eller Lærdøl eller noen av de andre gruppene som konspirerer mot deg.

Men hvorfor må de lesbiske som du tror er imot deg omtales som lesbiske? Og så komme du med gullkornet om at grunnen til at de trakasserer deg er nettopp det at de er lesbiske.

Dessverre, du er ikke i stand til å fatte vedtak etter noe lovverk. Lykke til med å bli rettshjelper. Du må jo ha godkjenning for det.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.00:00

Rulpert: Lett å avvise den klagen da. Hva skulle du klaget på? Tror du jeg avslår søknader til folk jeg ikke liker? Jeg var den minst skeptiske på kontoret. Nettopp fordi jeg ikke lar mine personlige meninger eller det jeg vet privat styre meg. I motsetning til flere av mine kolleger. Ja, nettopp - det kan være det at man er lesbisk som er grunnen til at de går etter meg! Kanskje av samme grunn som muslimer misliker de som ikke er interessert i deg eller syns de er spennende? Ja, jeg må ha godkjenning fra de som gav advokaten som sa jeg hadde en sinnssykdom medhold og frikjente han. Helt absurd. De kan vente seg en anke.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.00:01

Rulpert: Du er jo faen meg dum som et brød. Håper du aldri får noen søknader igjennom noen steder.

Rulpert

18.02.2017 kl.00:11

Jeg ville hatt et bunnsolid grunnlag for å klage siden saksbehandleren framstår som ustabil og ikke ved sine full fem for å bruke et folkelig uttrykk. Sivilombudsmannen ville ganske så sikkert ha reagert.

Frikjent? Anke? Hadde ikke du klaget på han? Det er da ikke en rettsak du har vært i?

Du blir nok en fin rettshjelper som kaller en tilfeldig kommentator dum som et brød og vil ganne mine framtidige søknader. Fantastisk.

Ribsskog er et navn som gå igjen her. Jeg tenker snarere på Juklerød. "Jeg er ikke gal!" Men så brukte han resten av livet til å prøve å bevise at han var frisk på en sånn måte at han beviste at han faktisk virkelig var syk.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.07:27

Rulpert: Du er virkelig dum som et brød du! Hva skal du klage på om du får det du søker på?? At jeg er kritisk til islam eller annet betyr jo ikke at jeg avslår enhver søknad fra de! Jeg står på mer for brukerne enn mange av mine kolleger og jeg er mer opptatt av at de får sine rettigheter oppfylt enn mange av de. Jeg har hatt saker der jeg har revurdert saker helt tilbake til 1970 tallet og folk har fått flere hundre tusen etterbetalt. Hva skulle sivilombudsmannen ha reagert på om vedtaket var saklig?? Eller mener du at alle offentlige saksbehandlere skal like islam og reglene der? Mener du vi skal ha et totalitært styre der vi skal leve under trykk av islam - noe vi vel allerede gjør! Muslimer har ikke medført noe godt med seg for det norske samfunnet, men det betyr ikke at jeg ikke behandler deres søknader saklig og etterrettelig! Jeg bare forteller om det tilsynet for advokatvirksomhet skrev. Jeg har ikke sagt jeg skal ganne dine søknader. Men sånne som deg er en fare for rettssamfunnet. Med mindre du er mentalt syk da. Hva er det som får deg til å tro at folks personlige meninger medfører at de gir avslag til folk?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.07:36

Rulpert: Hvis muslimer sender inn ubegrunnede søknader slik at de får avslag for å ta etnisk norske som ikke er muslimer så sier det sitt om de. Og det viser atter en gang at de er en fare for samfunnet!

18.02.2017 kl.00:36

Bekkerell bekketrell bekketroll er samme sykdommen, som pell skjell Kjell trell potetskrell...

18.02.2017 kl.00:37

"Anonym: Aldri i livet!"

Sikkert bedre med en voldlig anarkist, eller pottepissende freppere.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.07:28

Anonym: Anarkisten var ikke voldelig. Pottepisseren var ikke frepper.

18.02.2017 kl.00:55

Hahaha fy fader her er det mye galskap.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.07:28

Anonym: Og det er ikke fra meg.

Ronny Jørgen

18.02.2017 kl.07:52

Hva sa den dukka på 1 meter som snakket til deg da du var liten?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.08:36

Ronny Jørgen: Sikkert mamma eller noe sånt. Og den kunne gå også. Jeg skrev det da de jo nå er helt hysteriske for slike dukker med datasystem i seg.

Ronny Jørgen

18.02.2017 kl.09:08

Det stemmer.Jeg leste at de hadde noe sånn opptaksgreier inni noen av de dukkene,slik at de kunne høre hva som ble sagt i rommet.Det var en sak nå før jul om jeg ikke tar helt feil.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.10:18

Ronny Jørgen: Men da må de vel vite om barnet har en slik dukke? Eller kan de bare prøve å overvåke hvilket som helst hjem for å se hvem som har slike dukker? Og er det bare når man vet at barn har slike dukker så kan det da ikke være så vanskelig å finne ut av hvem som kan vite det?

18.02.2017 kl.11:35

Hææææææææ

18.02.2017 kl.11:35

Nå har vi bestilt en time til deg hos psykolog.

Vi kjører deg til timen. Sier ikke når det er, for da sniker du deg sikkert bare unna.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.11:45

Anonym: Hva skal jeg snakke om der da?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.11:46

Anonym: Hva slags bil har dere da?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.11:48

Anonym: Hvem er vi?

18.02.2017 kl.11:52

Vi har en bil med 4 hjul.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.12:05

Anonym: Såpass..

18.02.2017 kl.12:11

"Hva skal jeg snakke om der da?"

Hun har lest bloggen din, så det skal ikke være noe problem å finne noe å snakke om.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.12:21

Anonym: Hva vil hun oppnå?

18.02.2017 kl.12:28

At du starter behandling slik at du på sikt kan bli funksjonsfrisk.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.12:30

Anonym: Hva menes med funksjonsfrisk?

Polly

18.02.2017 kl.12:32

Har du det bra?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.12:42

Polly: Det kan du vel heller spørre mine stalkende kolleger om! Hva føler de som har ødelagt mitt liv? De søte og sååå hyggelige damene...... Den dagen jeg dør så kan de regne seg som mordere.

18.02.2017 kl.12:50

Det blir litt dumt at du sitter her og klager over at politiet ikke gjorde noe ifht din eks da du var i forhold med ham og han visstnok var voldelig når du selv trakk anmeldelsen. Da kan du bare skylde deg selv. Og ikke skyld på kolleger og så videre. De har jo ikke noe med ditt valg av partner å gjøre.

Og igjen: det er ikke stalking å lese en åpen facebookprofil eller blogg!

I tillegg stiller du igjen spørsmål ved hvorfor ledelsen innkalte deg til møte etter at det kom inn klage på deg - selvfølgelig gjorde de det! Hvordan skulle de ellers ha tatt tak i saken? De må jo høre med den det gjelder. DET må jo til og med du skjønne.

Det virker ikke som at du har det noe godt nå og psyken blir bare dårligere og dårligere.

Oppsøk hjelp, Laila! (PS. Du trenger virkelig hjelp!)

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.13:58

Anonym: Jeg får anmelde min voldelige eks nå da. Jo, etter mitt syn er det stalking. Dette var da ikke kolleger som hadde vist meg noen positiv interesse, tvert imot. Så de gjorde det ikke for å bli min venn. Veldig rart at disse var så interessert i meg at de leste min facebook. De snakket aldri med meg. De var flere så da jo noen ha spredt rykter. De har altså baksnakket meg. De brydde seg ikke om det jeg opplevde. De mente også at de som trakasserte meg skulle belønnes og at jeg bare skulle trakasseres og tas. Hva skulle mine ledere forhøre seg om? At man forteller hva for faenskap de har drevet mot meg i alle år privat.

18.02.2017 kl.12:57

"Laila Monica Nikolaisen: Jaja, jeg var på date med Turtagrø eieren som døde i Thailand... skjønner ikke hvorfor de nevnte han i intervjuet. Og heldigvis valgte han ikke meg så jeg døde ikke i Thailand! Og er det ikke brudd på taushetsplikten å fortelle meg hvem de gir løyve til.

Liker · Svar · 2 t · Redigert

Laila Monica Nikolaisen: Og nei, jeg kommer IKKE til å søke flere stillinger hos dere. Hvorfor i all verden har dere den standardfrasen. Jeg er ikke helt knust fordi jeg ikke fikk jobb hos dere så jeg trenger ikke trøst! Jeg har også vært på det samme intervjuet tidligere og hørt akkurat det samme.....Skavland har kontor i samme bygg og takterrasse ved siden av dere.

Liker · Svar · 4 t · Redigert

Laila Monica Nikolaisen: Og for et ekkelt kontor å være på intervju. Lite bord der man nesten satt på fanget til intervjuer. Og denne lærlingen innen kontorfag var selvsagt ei ung dame med de korrekte meninger....Og ja, jeg så Johnny Brenna legge ut baquetter."

Bitter much? Hör ni gjökorna???

Oppsøk hjelp, Laila!

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.14:01

Anonym: Så du syns ikke det var rart at de tok opp han som eide Turtagrø hotell? Jeg husker ikke engang navnet hans? Men jeg var på date med han da. Og du syns heller ikke det andre var noe å bemerke altså. Vel, det gjorde jeg.

18.02.2017 kl.14:53

"Jo, etter mitt syn er det stalking. Dette var da ikke kolleger som hadde vist meg noen positiv interesse, tvert imot."

Men dessverre er ikke ditt syn loven, og takk Gud for det!

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.15:18

Anonym: Men deres syn er altså loven? Jeg som er jurist har nok mer kunnskaper om lovene enn det dere har.

Pål Pot

18.02.2017 kl.15:22

Nå må du gå å legge deg nedpå litt Laila, før det koker over.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.15:24

Pål Pot: Blir jeg overvåket?

18.02.2017 kl.16:34

"Anonym: Hva menes med funksjonsfrisk?"

Spør Ribsskog.

18.02.2017 kl.16:38

Det er ikke ulovlig å lese andres ÅPNE Facebook-profiler. Som jurist burde du vite det.

Gjør den kun tilgjengelig for venner så er problemet løst.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.17:15

Anonym: Nei, men det er ulovlig å ha en overdreven interesse for andre for å plage de. Hva snakket mine kolleger om når det gjaldt meg da? Hvem la opp til det?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.17:23

Anonym: Og det er da fortsatt sånn at andre aktivt må gå inn på åpne facebook, den kommer ikke plutselig til de. Veldig rart som sagt at kolleger som klagde på alt jeg gjorde, aldri var vennlige eller snakket med meg, aldri gratulerte meg med dagen skulle sjekke meg ut på facebook. Jeg kan ikke se noen annen grunn enn å trakassere meg, snakke stygt om meg m.m.

18.02.2017 kl.17:31

" Nei, men det er ulovlig å ha en overdreven interesse for andre for å plage de."

Jeg gjentar at det ikke er ulovlig å lese andres åpne FB-profil. Blir du blir plaget av at andre leser lukker du den for andre enn venner. Problem solved.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:49

Anonym: Jeg har sagt at jeg hadde en åpen facebook fordi jeg ville at folk skulle lese om at menn plutselig hadde oppsøkt meg og oppført seg merkelig om noe verre skulle skje meg! Og jeg mistenkte at mine kolleger og ledere som i alle år har vært etter meg stod bak, så derfor skrev jeg om de så jeg kunne lokke frem de om de fulgte med på meg. Og det gjorde de. Og jeg har sagt at det i seg selv var meget merkelig.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:49

Anonym: Politiet gav jo som kjent blanke faen.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:55

Anonym: Og igjen; jeg snakker ikke om den tilfeldigvis leser min facebook, men den/de som systematisk følger med på meg for en ondsinnet grunn, som snakker stygt om meg bak min rygg. Hvorfor leser en voldelig eks som har fått barn med ei anna dame min facebook? Hvorfor sender han klage til min arbeidsgiver? Hva hadde jeg gjort han? Jeg trakk til og med anmeldelsen. Han drakk opp all min vin, jeg spanderte mat på han, jeg spanderte på han ute på byen, han insisterte på å få postkasseskilt og så dro han da jeg var på butikken, han dro med andre damer etter at jeg hadde spandert på han ute på byen, han ville ha meg kastet ut når han så meg uten at jeg gjorde noe mot han. Med mer.

18.02.2017 kl.17:37

Lukker hun FB vil ingen kunne lese gørret. For hun har ingen venner. Og det vil hun jo ikke! Hun søker oppmerksomhet koste hva det koste vil. Og det får hun iallefall her på bloggen.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:49

Anonym: Helt utrolig at dere leser og svarer ja.

18.02.2017 kl.17:45

Men da får hun slutte å klage på at folk leser det hun skriver!

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:50

Anonym: Men hvorfor i all verden er jeg så interessant for folk da??

Lasse

18.02.2017 kl.18:09

Her var det 'klamt', vil jeg si.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.18:51

Lasse: Ja, her er det mange idioter.

18.02.2017 kl.19:14

Folk responderer på bloggen fordi du oppfører og uttaler deg ekstremt i negativ forstand.

Ingen tar deg på alvor eller får empati med deg

når du spyr ut samme gørra dag ut og dag inn.

Må være fryktelig slitsomt å være så bitter og full av hat mot alle slags mennesker.

Du er bare fæl.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.19:20

Anonym: Men hvorfor søker de meg opp? Hvordan finner de meg? Folk må være idioter om de ikke ser at jeg skriver som jeg gjør pga alt det absurde og vanvittige jeg har opplevd som har opprørt meg skikkelig. Jeg har brukt facebook som dokumentasjon på alt jeg har opplevd, som bevis på hvordan jeg har reagert og som sikkerhet for at kolleger og ledere ikke skulle kunne skade meg uten at andre visste hva de drev med.

18.02.2017 kl.19:22

Hva faen har det at du mangler totalt dømmekraft når det gjelder menn og lar deg utnytte og underkue... med Nav og avskjed å gjøre!

Du sauser sammen all gørra i livet ditt og skylder på gud og hvermann.

Du tar ALDRI ansvar eller skyld selv for at ting skjer med deg.

Patetisk psykobabbel. Og det reagerer folk på

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:05

Anonym: Du får spørre de som svarer meg her inne da. Det var jo min voldelige eks som klagde på meg. NAV brukte også en anonym eks som jeg skal ha truet i avskjedsaken uten å dokumentere noe som helst. Veldig rart at du ikke har sett denne sammenhengen! Nei, jeg har ingen skyld i det som har skjedd meg!

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:17

Anonym: Og jeg mistenker også at faren til min sønn står bak noe av det jeg har opplevd, eller hans familie. At de har sagt til alle at jeg er gal siden jeg dro.

18.02.2017 kl.19:27

Nei abslolutt INGEN forstår at du bruker bloggen til å dokumentere noe som helst , null bevis på annet enn at du har oppført deg helt sinnsykt på jobb når du spør hvem som ser på din facebook og muligens drepe deg!

Vi har ikke sett et snev av bevis og papir på at det var din eks som fikk deg sparket.

Slutt å syt og skyld på alle andre , det er patetisk

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:07

Anonym: Det står i innstillingen til avskjed. Du kan da ikke snakke for alle andre.

18.02.2017 kl.19:29

Vi finner deg fordi ryktet om deg og din galskap går over hele internett!

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:07

Anonym: Det er kun de som er ute etter meg som gjør alt de kan for å skade meg.

18.02.2017 kl.19:58

Har det hjulpet å bruke facebook til dette?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:07

Anonym: Ja.

18.02.2017 kl.20:00

Ribsskog har hatt nødblogg i over 10 år nå uten at noen reagerer:

- Hvorfor sitter nordmenn og ser på at jeg blir kødda med? Jeg har nå sitti i sju lange og sju breie og skrevet denne nødbloggen. Nordmenn sitter bare som åndsvake unger og ser på. Hvorfor får jeg ikke fri rettshjelp? Nordmenn er defaitistiske og feige, vil jeg si

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:13

Anonym: Hva har dette med meg å gjøre? Jeg handler! Regjeringsadvokaten er medskyldig med NAV og i om mitt liv går til helvete.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.20:15

Anonym: Ribsskog må jo også skjønne at fri rettshjelp får man om man har inntekt under inntektsgrensen og det er da han som må klage og anmelde, ikke de som leser. Og har han uttømt sine klagemuligheter og anmeldelser må han bare gi opp.

18.02.2017 kl.20:26

Men har du selvinnsikt?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.21:13

Anonym: Selvsagt har jeg det.

18.02.2017 kl.20:31

Ja du mistenker og beskylder i hytt og pine på ALLE rundt deg med NULL bevis

Derfor har du null troverdighet og ingen tror deg.

Men du får bare holde på det er kun deg selv du ødelegger. Og din sønn da men det driter du i.

Du er så jævlig sjølopptatt

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.21:14

Anonym: Jeg gjør det da ikke uten grunn.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.21:53

Anonym: Jeg har bevis på alt.

18.02.2017 kl.20:42

Hva har du oppnådd med å bruke facebook, bortsett fra å miste jobben?

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.21:14

Anonym: Å bevare helsen.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.21:53

Anonym: Og det vil jo senere vise seg.

Rulpert

18.02.2017 kl.22:42

Hvordan skal vi få deg til å tenke klart igjen, Laila? Hva skal til før du ser at komplottet mot deg ikke eksisterer. Hvis noen virkelig ønsker deg vondt så har de en bisarr måte å gjøre det på. Det er mange enkeltpersoner, etater og hele lokalsamfunn som jobber sammen uten å komme noen vei. Du har selv sørget for å miste jobben, det sier du jo selv også. Var det konspirasjonens mål, at du selv skulle sørge for å få sparken? Svært snedig, og det krever synske evner.

Jeg flåser litt nå, men hvis du bruker de analytiske evnene du hevder å ha på deg selv i bare noen få sekunder så ser du at forklaringen på historien din blir bare mer og mer absurd.

Laila Monica Nikolaisen

18.02.2017 kl.22:58

Rulpert: Det absurde er alt det jeg har opplevd i de årene jeg jobbet ved NAV forvaltning Oslo, uføreavdelingen. Alle de gangene jeg ble innkalt til ledelsen uten grunn. Noe jeg aldri før hadde opplevd. Og jeg ville nok ha fått sparken en eller annen gang uansett. Og det er da ikke i mine fantasier dette skjer. De brukte anonyme kolleger som klagde på meg, de brukte anonym eks, anonym bruker, anonym politi, anonyme kolleger. De mente jeg hadde en psykisk lidelse og ville tvangsbehandle og behandle meg. De gav faen i å undersøke varslinger og klager. De kalte det permisjon og ikke suspensjon. De ba meg levere nøkler uten hjemmel. Selvsagt har de en bissar måte å gjøre det på. Det er jo fordi de er som de er. Å si at flere anonyme fulgte med på meg var bare en del av det å knekke meg. Og muligens også for å få meg til å slutte å skrive om det som kunne avsløre de og de som stod bak. Det er bare å svare på mine spørsmål. Og de brukte min voldelige eks. Hvem i all verden tror på folks ekser??

Rulpert

18.02.2017 kl.23:11

Hva skal du med navnene? Du hilste på de i politiet som intervjuet deg, de formidlet sin oppfatning av deg til din arbeidsgiver. Hva mer trenger du å vite om detaljene der? Hva skal du med navnene på dine kolleger? Dersom de hadde tatt dette ut fra løse lufta så hadde de hatt problemer og ingenting ville skjedd med deg. Hva er grunnen til at dette skjer? At du ikke liker islam, at du er flinkest og ikke ville småprate alltid?

Er en eks automatisk en løgner og dårlig person? En trenger ikke hate en eks bare forbi han/hun er en eks. Jeg tror deg på at din eks var/er en dritt, kanskje han til og med løy om deg til Nav. Men hans historie har ingen betydning for saken mot deg, den er ikke tillagt vekt om du ser på papirene du selv la ut. De har så mye annet som du selv har lagt ut, det er det som er grunnlaget for at du fikk sparken. Selvfølgelig måtte Nav sjekke ut det han påstod om det og utfra hvordan du fungerte i jobben så tok de nok den historien med et langt større alvor enn om det hadde vært en annen.

småkaker

18.02.2017 kl.23:21

Jeg er litt overrasket over at du ikke tiltet i vinkel over kommentaren min om personlighetsforstyrrelse i går. Total radio silence faktisk! Ulikt deg. Prøvde du å bare overse den i håp om at ingen skulle legge merke til den? Like aktuell kommentar etter alt det merkelige jeg ser du har vrengt ut av deg i dag.

småkaker

18.02.2017 kl.23:27

Det Rulpert sa.

18.02.2017 kl.23:43

Jeg tviler på at du ble innkalt til ledelsen helt uten grunn. De tok vel opp noe på disse møtene?

19.02.2017 kl.00:25

Er dette en sånn "furte og det er så synd på meg for alle er ute etter å ta meg og jeg er helt uskyldig" blogg?

Det lurer jeg litt på.

Men men vi får se .

Polly

19.02.2017 kl.00:44

Føler du deg fortsatt ikke bedre?

Ich bin Muchtar Bin Muchtar

19.02.2017 kl.00:56

Når kommer "mann ikke identifisert del 4"?

Kommer dette til å bli ditt svar på Erik Ribsskogs "min bok" serie?

Han er vel på bind 19 nå?

Og fortsatt ubehandlet!!

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.03:55

Ich bin Muchtar Bin Muchtar: Jeg husker jeg dro til legevakten og da spurte ei dame meg derom det også fantes 2 konsulent og 3 konsulent. Jeg har alltid lurt på om dette var for å teste meg eller om hun trodde det var noe mer enn førstekonsulent...

Typen til Laila

19.02.2017 kl.04:40

I dag, (lørdag kveld), så dro jeg, inn til Oslo, for å handle mat.

Det var veldig glatt ute, så jeg rakk ikke, den t-banen, som jeg hadde planlagt, å ta.

Og etter at jeg gikk ut døra, så kom det, en gate-teater-fyr, (eller noe i den duren), bak meg, opp en glatt trapp, (som 'ingen' har ansvaret for, virker det som), som går opp, til Ramstadsletta, (fra det tidligere hotellet, som jeg bor på).

Og han karen, hadde muligens bedre sko, enn meg.

For han gikk veldig raskt, bak meg, og stressa meg da, (må jeg si), opp den nevnte trappa.

(Som var veldig glatt).

Og dette lurte jeg på, om var, noe gate-teater, (må jeg si).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Mer da

19.02.2017 kl.05:15

Da jeg skulle se etter kjøttdeig, så var det, en mørkhudet 'filur', som absolutt, skulle stå, der hvor jeg hadde tenkt til, å se.

Og det samme var det seinere, når jeg skulle finne nudler.

Da var det, en veldig mørk neger, som hadde bestemt seg for, å stå og ringe, midt i den trangeste midtgangen der.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Mer om han nevnte negeren, (som liksom hadde 'slått leir', akkurat der, hvor jeg hadde tenkt til, å se, etter noen varer):

PS 6.

Men det verste var, en albansk, (var det vel), Rema-ansatt.

Han lagde kjempemye bråk, mens han gjorde noe arbeid, i brød-avdelinga, cirka en halv time, før stengetid.

Og han albaneren, var også i kassa, og skulle kjøpe, noe kyllingfilet, mens jeg stod, og pakka varer.

(Noe sånt).

Og det var muligens, noe gate-teater, (hvis jeg skulle tippe).

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Denne butikken, var også utsolgt, for Prima kjøttdeig, (la jeg merke til).

Og jeg kjøpte istedet kylling-kjøttdeig.

Og den hadde Rema juksa med, (la jeg merke til, da jeg kom hjem).

For den var det også kalkun-kjøtt i, (så jeg da).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 8.

Da jeg var, på Rema Torshovdalen, (på torsdag, var det vel), så la jeg merke til, at Rema, (ihvertfall denne uka), har tilbud, på noen pizzaer, til 20 kroner.

Og det så jeg etter, i denne butikken, (for jeg er litt nysgjerrig på, hvor lenge det tilbudet, er ment, å vare).

Og denne butikken, hadde en frysedisk, som kun var, for disse tilbuds-pizzaene.

Og den disken, var helt tom.

Så har ikke Rema Ensjø, (som liksom er Rema sin test-butikk, og som har samme adresse, som Rema sitt hovedkontor), noe fryselager, (lurer jeg)?

Det virker nesten ikke sånn, (må jeg si).

(Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Polly

19.02.2017 kl.12:56

Hva føler du nå?

19.02.2017 kl.16:38

Jeg har funnet ut hva du er verdensmester i Laila. Å skylde på alle andre!

Du har et standard svar fir uansett hva man spør deg om. Det som faktisk er interessant å lese her inne nå er kommentare til et par tre stykker. De virker veldig reflekterte og oppegående. Du har veldig mye å lære av de hvis du tar av deg skylappene!

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.17:12

Anonym: Og hva er det standardsvaret? Jeg begriper ikke hvorfor jeg skal være så mislikt og hatet!

Kari Nordmann

19.02.2017 kl.17:30

Standard svarene dine er blant annet,de i Lærdal,politi som brøler,de lesbiske,muslimen,Ap folk og hønshjerner.

Ser forøvrig at du har sletta innlegget ditt om at du var på Ivars i går.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.17:37

Kari Nordmann: Og hva er galt med de svarene når det faktisk er sannheten? Hvorfor får jeg ikke svar på det jeg lurer på? Kan en arbeidsgiver virkelig bare gi ansatte sparken uten å dokumentere hvilken eks en har truet og om det er sant? Kan de bruke anonyme bruklere, anonym politi? Det er helt ubegripelig. Tror jeg må kontakte rettshjelper eller advokat snart.

19.02.2017 kl.17:44

Standardsvaret er Standardsvaret. Du får lese dine egne kommentarer. Det står så og si det samme i alle. Så det holder i teorien å lese 1.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.17:49

Anonym: Og hva er så poenget deres med å svare meg? Jobber dere for arbeidsgiver, eller er dere arbeidsgiver? Er dere fra Lærdal? Hvorfor denne interessen for meg om dere ikke kjenner meg eller de andre?`

19.02.2017 kl.17:46

Sånn. Der kom du med et standard svar til Kari.

19.02.2017 kl.18:27

Og der kom standard spørsmålene!

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.18:37

Anonym: Mine spørsmål kommer fordi dere ikke selv ser sammenhenger! Ja, hvorfor svarer dere meg og er så forbanna og vil ha meg erklært psykisk syk?

19.02.2017 kl.18:41

Hvorfor skriver du her når du ikke vil ha svar?

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.18:53

Anonym: Dere må da ikke svare meg. Jeg skjønner ikke hvorfor dere svarer meg når dere ikke har noe konstruktivt å komme med og bare går etter meg. Dere er jo helt syke, forlanger at jeg hører på dere og slenger dritt til meg hele tiden. Dere burde blitt politianmeldt.

19.02.2017 kl.19:50

Vi prøver å fortelle deg at du er psykisk syk og trenger hjelp.

Hvordan får du det til at vi er onde mennesker når vi prøver å faktisk hjelpe deg?

Du foretrekker heller å sitte i ditt eget ekkokammer?

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:08

Anonym: Men jeg er IKKE psykisk syk. Det er jo veldig lett å påstå det om folk om man vil hindre at noen hører på de etc.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:14

Anonym: Dere har jo aldri svart på om det er lov for arbeidsgivere å bruke anonyme ekser, politi, brukere, kolleger. Eller å ikke undersøke varslinger, klager? Eller å ville tvangsbehandle ansatte og behandle de uten psykisk sykdom?

Mer da

19.02.2017 kl.20:08

Jeg forstår fortsatt ikke hvorfor du skriver her når leserne er stalkere og du ikke vil ha svar.

Hva med å skrive privat dagbok?

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:09

Mer da: Har jeg sagt at leserne her er stalkere? Vel, jeg får kanskje slutte å svare dere.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:15

Mer da: Hvorfor skal det være privat? NAV er da en statlig etat som må vite hva de driver med og ikke kan tulle sånn.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:16

Mer da: Egentlig tror jeg at alle som svarer her inne er Ribsskog.

19.02.2017 kl.20:16

Det er ingen som helst tvil om at du er sinnsyk, Laila.

Polly

19.02.2017 kl.20:25

Hvordan går det med følelsene dine i dag?

19.02.2017 kl.20:33

Hadde du ikke vært syk ville ingen skrevet at du var syk.

Hvorfor skulle vi det? Det gir rett og slett ingen mening.

Laila Monica Nikolaisen

19.02.2017 kl.20:43

Anonym: Nå har jeg skrevet et nytt blogginnlegg så dere kan lese noe av det arbeidsgiver skrev der. Det er mange folk som hater NAV, jeg kan jo ha skrevet vedtak og klageinnstilinger som har gjort brukerne svært forbannet. Har de fått krav om tilbakebetaling kan de ha fått sine liv ødelagt. Og andre folk som ikke vil at sannheten skal komme frem vil selvsagt si at jeg er syk.

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits