Trakassering fra arbeidsgiver NAV i flere år

Her er et bevis på at jeg er blitt trakassert av kolleger og leder i flere år. 

282 kommentarer

cons

13.01.2017 kl.11:42

Dette beviser strengt tatt ingenting.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.11:48

cons: Det beviser at jeg skrev det og ba om hjelp.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.11:52

cons: Det beviser jo at arbeidsgiver ikke var konkret på hva jeg hadde gjort av feil og også den gang brukte anonyme. Det er usaklig og det er trakasserende!

13.01.2017 kl.11:43

Hvor er beviset? Er bare et brev med dine ord.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.11:50

Anonym: Som sagt beviser det at jeg skrev det og at jeg ba om hjelp. Hvorfor skulle jeg gjøre det? Fordi jeg visste jeg ville få sparken i 2016? Mulig det..... jeg har jo som oftest rett i mine bekymringer.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.11:54

Anonym: Det beviser at jeg allerede da var bekymret, at de opptrådte trakasserende etter mitt syn og at både avdelingsdirektør og avdelingsleder skulle møte meg.

13.01.2017 kl.12:01

Dette beviser absolutt ingenting annet enn at du ville ha noe med deg noen på en samtale!

At du skriver en e-post er bare dine ord mot deres.

Det vil si at hvem som helst, kan skrive en e-post og bruke det som bevis!? Det går jo ikke an.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:17

Anonym: Dette er fra 2010 så det er for det første bevis på at jeg allerede da opplevde trakassering. Det er for det andre bevis på at dette ikke er skrevet nå. Det er for det tredje bevis på hvordan jeg opplevde det. Det er for det fjerde bevis på at jeg måtte i møte med både avdelingsleder og avdelingsdirektør og da må de vel ha bevis på at dette var alvorlige feil. Det er for det femte bevis på kort møteinnkalling. Det er for det sjette bevis på at de brukte anonyme klagere. Det er for det syvende bevis på at jeg selv mente at jeg måtte gjette hva jeg hadde gjort feil - og åpenbart trakassering.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:20

Anonym: Det er også bevis på at jeg hadde rett i det jeg sa til min voldelige eks da jeg var sammen med han i 2010.

13.01.2017 kl.12:25

Beklager, men uten noe skriftlig fra din arbeidsgiver ev. kollegaer er dette bare tomme ord.

Bare sorte bokstaver på et hvitt ark.

Men ja, det beviser at du følte deg "forfulgt" helt fra 2010, men ikke mer enn det.

Det jeg finner påfallende, er at du ikke tok advarsler fra arbeidsgiver og lot deg selv bli oppsagt. Og hva som skjer med deg privat, er jo ikke relevant for din arbeidsgiver (som f.eks. Menn som passer på deg på byen osv.).

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:28

Anonym: Nettopp. Hvor er referatet fra denne samtalen? Du påstår altså at jeg ba om hjelp til en samtale som ikke skulle finne sted? Og hvorfor ba de meg ikke ta med noen? Du viser bare hva jeg har i vente og hva arbeidsgiver kunne ha sagt. Det er selvsagt relevant om ansatte blir utsatt for trusler.

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.12:26

Pass på så dere ikke blir anmeldt for trakassering nå da!

13.01.2017 kl.12:30

Hva man føler er vel ikke bevis på at noen har gjort en urett. Du som jurist burde vel forstå såpass. Du lar det gå så langt at du får sparken. Om du mistrivdest så jævlig på jobben allerede i 2010 så forstår jeg ikke hvorfor du ikke sa opp tidligere, fikk en ok attest og forsøkte å få jobb et annet sted. Nå har du gått i grøfta frivillig på grunn av dine egne valg.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:39

Anonym: Hvorfor er du så på min arbeidsgivers side? Jeg hadde barn og kunne ikke risikere å stå uten jobb eller penger i 2-3 måneder pga at man ikke får dagpenger når man sier opp selv, jeg hadde ikke arvet penger da. Dette handler da ikke bare om hva jeg føler. Dette er en konkret mail fra 2010 og hvorfor denne miskreditten til meg hele tiden? Hvem har sagt at jeg da ville få en ok attest? Her sier jeg at de komme med noe så usaklig som at de sier at jeg hadde truet med å søke meg annen jobb... Jeg kommer til å politianmelde de for brudd på varslingsregler og trakassering. Dette er jo ikke det eneste jeg har av bevis. Og de får vel bevise at jeg lider av noe mentalt da og trodde jeg var forfulgt og innkalt i 2010 .... med mer!

13.01.2017 kl.12:40

Det står i brevet at du påstår å ha blitt innkalt til et møte, men det er ikke bevis på at du har blitt innkalt eller at det fant sted.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:44

Anonym: Da får de bevise at jeg løy. Og hva med de jeg sendte mail til? Hva er deres svar? Dette var folk i juristforeningen hos Akademikerne. Arbeidsgiver svarer jo heller ikke på klager, de bare henviser til at jeg har klaget. Skal ikke klager vurderes opp mot fakta? Avdelingsdirektøren har svart på noe, men også her mangler det mye, og det er regelrett løgner.

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.12:45

Litt synd bare at alle andre enn Laila ser ut til å forstå akkurat det.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:47

Ronny Jørgen: Hvorfor er dere så opptatt av å mistro og ta meg?

13.01.2017 kl.12:46

"Jeg hadde barn og kunne ikke risikere å stå uten jobb eller penger i 2-3 måneder pga at man ikke får dagpenger når man sier opp selv, jeg hadde ikke arvet penger da."

Du kunne søkt en annen jobb mens du jobbet for NAV! Det hadde blitt en glatt overgang.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.12:57

Anonym: Det gjorde jeg og jeg kom på mange intervjuer....men hvem vet hva NAV sa om meg?

13.01.2017 kl.12:49

At en eller flere kollegaer går til ledelsen og klager på en annen kollega må man bare akseptere. Selv om de ber om å vere anonyme. Sånt foregår overalt i samfunnet. Ingen er ufeilbarlige. Målet var vel å få snakke med deg, opplyse om det kollegaer var misfornøyd med og vurdere om det det var noe du måtte endre på dine jobbrutiner. Om en arbeidstaker gjør konsekvente feil eller unlater visse arbeidsoppgaver hele tiden vil dette skape dårlig miljø og irritasjon blandt de andre. Det beste for alle parter er at slikt blir tatt tak i.

Går utifra at dette møtet ble avholdt, men du sier ingenting om hva kritikken gikk ut på. Hva gjorde du feil?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:00

Anonym: Ja, nettopp, hva bestod feilene i? Det har de altså ikke opplyst om og som jeg skriver måtte jeg gjette! Mener man at det hjelper på å rette opp feil, eller at det gir trygge ansatte? De sa neppe noe konkret i møtet heller. Det var i hvert fall ingen som møtte sammen med meg, tror ikke juristforeningen hos Akademikerne hadde tid.

13.01.2017 kl.12:56

Jeg antar at du nå godtar arbeidsgivers notater som bevis på dine handlinger også da. I og med at du mener dine egne notater er bevis på deres handlinger..

Jeg tviler ikke på at du opplevde å bli behandlet dårlig (selv om jeg mistenker at din holdning og adferd forårsaket en del av dette, samt at du tolker og anser det meste som angrep på din person), men det rettferdiggjør likevel ikke dine handlinger i etterkant.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:09

Anonym: Arbeidsgiver har skrevet så mye tull, feil og løgner at det godtar jeg ikke nei. Både juridisk og faktafeil. Avdelingsdirektøren mente at mine varslinger gjaldt at jeg var uenig med kolleger, men det gjorde det ikke. Det gjaldt mer disse møtene de alltid har hatt med meg, også da eksen hadde klaget på meg. Og internrevisjonen antar at alt er korrekt behandlet?? Det er bare helt sykt. Det er ikke holdt møter med meg om disse varslingene, jeg har ikke fått høre at jeg skulle ha truet min eks....en eks som behandlet meg som dritt og var voldelig. Med mye mer.
Jo, det rettferdiggjorde mine handlinger. Arbeidsgiver er da ikke fritatt fra å følge lover og regler uansett hva ansatte sier eller gjør. Dette blir en anmeldelse for brudd på arbeidsmiljøloven og ikke avskjeden av meg. Som advokater mener var helt korrekt, selv om mine klager ikke er vurdert engang.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:10

Anonym: Veldig rart at de lot meg ta de tyngste klagesakene da når de hele tiden fant feil ved det jeg gjorde og måtte innkalle meg.

13.01.2017 kl.13:21

Skulle de ikke tatt det opp med deg da mener du? De må vel ta det opp om det kommer klager?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:39

Anonym: Klage på hva da? Det er mulig de selv anser det som koseprat og at alle var venninner om man var sosalist da. Jeg derimot så på de som mine ledere og anså at ethvert møte med ledelsen som noe alvorlig! Og det er jo lett å sitte her etterpå og i rolige omgivelser og si at man burde tatt det med fatning osv, men det er noe helt annet når de plutselig kommer og prikker deg på ryggen, når de hele tiden overrasker en med overraskende ting, når man hele tiden blir analysert og alt en sier, hvordan man ser ut, hvordan man reagerer, får usaklige spørsmål, ser stygt på deg, ikke forteller deg noenting, når du merker stemningen blant kolleger, når de hiver seg over deg straks du glemmer noe, når de hele tiden antyder at man gjør feil fordi man er effektiv, når de selv sier at de aldri gjør feil og at det er kun meg, og gjør de feil så er det menneskelig, når de henger ut folk på møter, når de nekter å se på saker på nytt....... Og dette var altså de som var så nyssgjerrige på meg at de så gjerne ville bli mine venner at de stalket meg på facebook og syntes det var greit at menn dukket opp.

13.01.2017 kl.13:41

Oppsøk hjelp, Laila!

Hvis det er dette du mener med "bevis", må du nok lengre ut på landet med det. Og kanskje oppfriske "jussen" litt.

"Laila Nikolaisen har psykiske problemer".

Se der! Bevis på at du har psykiske problemer, ja. Du bør snakke med noen profesjonelle

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:48

Anonym: Det er bevis på at jeg sendte mail i 2010. Ikke rart man får psykiske problemer når man blir trakassert heller. Hva er sammenligningen med det du skriver og min mail?

13.01.2017 kl.13:44

Kan du forklare for oss hvorfor du mener at NAV skulle ta tak i dette med at du dro med deg mannfolk hjem fra byen i helgene??

Og hvorfor dette behovet for å ha med deg noen på møter på jobben?

Det er da ikke veldig normalt. En årsak kan jo være at du bl.a. er paranoid

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:51

Anonym: Jeg dro ikke med meg menn hjem fra byen, de oppsøkte meg og gjorde det klart at jeg måtte ta de med. Lederne løy og kom med andre ting i referater enn det de sa til meg og de tok heller ikke med alt. Hvis jeg er paranoid så får de bevise det da.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:53

Anonym: Jeg sier ikke at de skulle ta tak i det heller, men syntes de ikke det var litt rart at menn kom og sa at de hadde ordre om å passe på meg, at de nektet å gå fra drosjekøen, at de hoppet inn i taxien da jeg skulle dra......

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:55

Anonym: Det er jo ganske vanlig at NAV ansatte blir trakassert, jeg var vel nesten den enste som ikke ble det og heller ikke hadde hemmelig nr. Andre fikk jo ufine telefoner.

13.01.2017 kl.13:53

Synd du ikke trivdes på arbeidsplassen og at du ikke fikk annen jobb.

Det som er dumt, er at du ikke sluttet i tide.....etter alt du nå har publisert på nett, vil det blir krevende å få ny jobb. Du straffer ingen andre enn deg selv :/ Hverken NAV, vaslere, xer, stalkere eller xsjefer vil oppleve noen konsekvenser og det kan være nettopp pga. alt du skriver her, du vil ikke bli tatt seriøst! Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal og ikke skal gjøre, men skulle ønsker du kom deg videre i livet.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.13:57

Anonym: Men de får jo viljen sin da. Jeg kommer ALDRI til å slutte å skrive om de, de leser og gir blanke faen!! Hva sier det om de? Nå kan de vente seg en politianmeldelse. Om politiet støtter meg driter jeg i.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:00

Anonym: Jeg vil ikke bli tatt seriøst?? Mine bevis er da ikke mindre verdt fordi jeg skriver her, arbeidsgiver kan da ikke drite i lover og regler, komme med løgner og usannheter fordi jeg skriver her. NAV fortjener ikke respekt eller tillit og dårlig omdømme klarer de fint å skape selv. Om de mener jeg lyver er det bare å gå til sak!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:05

Anonym: Det går faen ikke an å behandle ansatte slik som de har gjort mot meg. Politiet har kampanjer mot voldelige forhold, men støtter altså arbeidsgivere som støtter voldelige ekser! NAV gav blanke faen i min eks sine motiver også. Det er helt absurd. Voldelige ekser, som behandler en som dritt skal altså være med på å få en sparket - uten bevis!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:06

Anonym: De er en råtten gjeng og jeg skal skrive om de til jeg dør!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:20

Anonym: Mange av mine kolleger var jo heller ikke jurister, men eldre damer uten utdanning og vi tolket vel ikke saker på samme måter alltid. Og når de hele tiden brukte anonyme så vet jeg ikke engang om det er sant alt det de sa kolleger hadde sagt om meg, også personlig.

13.01.2017 kl.14:18

Jo, beviset blir mindre verdt fordi du ikke virker troverdig :/

Du har ingen bevis på at noen er voldelig (du trakk anmeldelsen), og det ble ingen sak og personen er ikke dømt. Da er det kun ord mot ord! Du kunne like gjerne falt ned trappa, sannheten er det bare du og xen som da sitter på. Det er ikke noe noen andre kan forholde seg til. Mennene som ble med deg hjem ga du sex til, det gjør hele den historien også lite troverdig.

Hele saken virker helt tragisk, men den eneste som taper på din vendetta er deg selv :/ Dessverre pga. hvordan du har oppført deg på nettet. For alt vi vet er alt du sier sant, men vi får jo kun høre din side av saken og , det siden er bare et eneste stor rot.

Jeg vil tro du VINNER om du starter på nytt og får et godt liv :) NAV bryr seg ikke om deg og hva som vil skje med deg, de bryr seg ikke om noen....

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:28

Anonym: Jeg har bevis på at jeg tok drosje fra der han bodde, at jeg feilsendte sms til en leder og skrev at det var siste gang han slo meg, at jeg oppsøkte legevakta, det var ikke skader man fikk av fall i trapp og trappa der var ikke stor. Han er vel dømt for vold tidligere. Flott av han å ha oppgitt personr så kan politiet selv undersøke det. At jeg har sagt at jeg hadde sex med enkelte av de viser bare at jeg er ærlig. Jeg har da skriftlige bevis fra lederne og andre og de endrer seg ikke uansett hva jeg skriver på nettet. Jeg skal ha de straffet! Jeg skal også ha renvasking av meg selv!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.14:54

Anonym: Når det viser seg at jeg ikke har gjort det eksen klager på og de tar med det at jeg har truet han uten å ta det opp med meg (og samtidig lyver om at det er tatt opp) så er det noe som skurrer. Det er noe merkelig når kvinnelige ledere ikke bryr seg om motivet fra mannlige ekser, når det vel ikke er ukjent at ekser kan hevne seg. Saken er ikke rotete, den er meget komplisert. Arbeidsgiver har løyet om stort sett alt og også tatt med helt usaklige og usanne ting.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:10

Anonym: Mener du det er ok å få sparken pga udokumenterte påstander fra en voldelig eks?? Det mener advokater, NAVs ledelse, regjeringsadvokater, domstolene....og jeg må attpåtil betale advokater og regjeringsadvokaten. Lever vi i en rettsstat????????
Og det samme med uttalelser fra avdelingsleder om det politiet skulle ha sagt om meg.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:12

Anonym: Jeg har lyst til å legge ut eksens hele fødsels- og personnr! NAV har jo gitt det til meg.

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.15:17

Hvorfor skal du anmelde?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:34

Ronny Jørgen: En ting er at de bruker en voldelig eks og hans udokumenterte påstander!

13.01.2017 kl.15:18

Men hvordan har du tenkt å komme videre med dette? Hjelper ingenting at du sitter og skriver i bloggen og får masse svar fra mange "luringer" her. NAV bryr seg ikke om dette. Du blir sett på som sinnsyk. Om du skriver her til du dør spiller ingen rolle for NAV. Vil du bruke resten av livet ditt på dette? Du skal anmelde og anmelde. Blir jo aldri noen sak ser det ut til. Er jo ingen som kommer noen vei med staten. Staten gjør som de vil uannsett.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:36

Anonym: Jeg har sagt jeg skal politianmelde de. Jeg driter vel en lang marsj i hva dere sier. Jeg er ikke sinnssyk. Hva er man så redd for?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:38

Anonym: De råtne svina av noen kjerringer skal knuses!

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.15:29

Det er poengløst å fortelle noe som helst til Laila.Mange har prøvd-lenge!

Det som kan funke er å stille noen spørsmål.Og ja jeg er sikkert en av de luringene men jeg håper bare så veldig at Laila kan komme seg videre fra dette-og få et godt liv igjen for det fortjener alle.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.15:37

Ronny Jørgen: Jeg skal politianmelde og tar ikke politiet det seriøst skal jeg også legge det ut, kontakte aviser, skrive bok med mer.

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.15:45

Men du skader bare deg selv med dette,hvorfor kan du ikke innse det?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:30

Ronny Jørgen: Fordi det ikke er saklig å legge vekt på udokumenterte påstander fra en eks og fra avdelingsleder om noe andre det har sagt. Det er ikke normalt å ville tvangsbehandle ansatte, eller sende de til behandling, eller bruke anonyme, gi faen i undersøke klager, gi faen i varslinger med mer.

13.01.2017 kl.15:45

Ok, lykke til sier jeg bare.... :) Men det er ingen andre enn deg selv som blir ødelagt av dette.

Ser frem til boken!

13.01.2017 kl.15:53

Har du ikke allerede anmeldt NAV? Du fikk jo ikke engang advokat eller saken opp? Hva for noe nytt skal du komme med for at en advokat vil røre dette?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:33

Anonym: Jeg har ikke anmeldt de, jeg har bare gått til søksmål pga urettmessig avskjed. Selv om jeg der tok med det samme. Men alle advokater sa jo at siden jeg hadde lagt frem alt det absurde på nettet så var saksgangen helt korrekt. Nå er det ikke saksgangen, men hvilke paragrafer de har brutt i arbeidsmiljøloven. Jeg tror få har hatt så sterk sak som jeg!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:45

Anonym: Advokatene var skikkelige dumme. De skjønte jo ikke en dritt, og disse skal jobbe som advokater... helt ubegripelig. Jeg driter vel også i om det snart ikke lenger skal være mulig å gå til sivilt søksmål - da får de heller ta fortelle meg når dette skjer.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:46

Anonym: Og jeg går altså ikke til sivilt søksmål, men politianmelder de.

13.01.2017 kl.16:02

"Mener du det er ok å få sparken pga udokumenterte påstander fra en voldelig eks??"

Nå er da ikke dette grunnen til at du fikk sparken, men derimot din oppførsel og at du ikke klarte å samarbeide med kollegaer og ledere.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:37

Anonym: Det er bare tull at jeg ikke kunne samarbeide med andre, det var jo de som nektet å se på saker når jeg hadde rett, de som løy om regelverket når jeg hadde rett, de som mente jeg ikke skulle fatte vedtak av barnetillegg fordi bruker hadde fått avslag tidligere.. Dette er bare noe ledere sier og der hun tok helt feil, mht varslingene mine også. Og da får de bare komme med fakta. Jeg sa jeg ikke klarte å komme på møter når jeg fikk beskjed om at flere anonyme av de stalket meg og aldri snakket om meg. Her sa også leder senere at jeg visste hvem det var. Og jeg ser ikke at de var varslere engang. De la vekt på uttalelser fra min eks.

13.01.2017 kl.16:26

Den eneste som blir knust i denne saken er deg. Dette er jo bare din fremstilling av saken som du ser den i ditt hode, vi ser noe helt annet.

Dette såkalte "beviset" beviser bare hvor langt utti grøfta du er. Helt meningsløst.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:38

Anonym: Jeg har alt skriftlig.

13.01.2017 kl.16:31

Du kan legge ut så mye du vil her, hvilke andre enn deg har det betydning for ?

De involverte bryr seg da ikke om dine utbrudd lenger, de er endelig kvitt deg .

At det er terapi å skrive og blogge er en sak,

men du graver deg selv bare dypere i hevnehullet.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.18:39

Anonym: Hvorfor stiller dere meg spørsmål og gjør alt dere kan for å hindre meg i å gå til sak? Merkelig.

Anarkist

13.01.2017 kl.16:33

"De råtne svina av noen kjerringer skal knuses!"

Det eneste du oppnår er å knuse deg selv.

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.18:48

Det er ingen som prøver å hindre deg i å gå til sak.Vi bare prøver å fortelle deg at du kommer til å tape så det suser.Og at den eneste du skader med dette er deg selv.

Jeg tror helt ærlig ikke at hele Nav sitter å leser bloggen din hver dag,tror de får med seg minimalt av det du skriver..

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.19:12

Ronny Jørgen: Jeg kommer ikke til å akseptere all dritten de kom med mot meg, selv om saksgangen visstnok var helt ok, iflg advokatene........Jeg driter også i hvem som leser her. Jeg kan ikke se at det er lov å drite i lover og regler, komme med udokumentert påstander fordi jeg skriver om de på facebook, kaller de de verste ting og legger ut dokumentasjon.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.19:23

Ronny Jørgen: Jeg ser ingen grunn til å ikke anmelde de. De har jo ikke engang skrevet en attest over alt jeg har jobbet med. De syns jeg er så fæl, mens det er de som en statlig etat, som en sterk part som har oppført seg helt absurd, helt umenneskelig og jævlig. De skal faen ikke slippe unna. De og eksen skal knuses!

Ronny Jørgen

13.01.2017 kl.19:36

Ja det er jo veldig synd at du føler det sånn da.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.19:58

Ronny Jørgen: Synd at jeg føler det sånn?? Dette handler ikke bare om hva jeg føler, men om lovbrudd! En statlig etat kan da ikke oppføre seg slik. De står ikke over loven! Selv om ledelsen i NAV mener det, regjeringsadvokaten mener det, advokater mener det...Jeg er jo null verdt. Jeg får ikke engang attest med oversikt over hva jeg har jobbet med. Og så mener du at det er synd at jeg ikke bare legger meg ned og dør.....det er jo det som er realiteten og det de ønsker for meg! Eller så er de så dumme at de ikke burde være ledere, de ser ikke konsekvensene av det de gjør mot andre mennesker.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:01

Ronny Jørgen: Jeg kan heller ikke se at advokatene eller regjeringsadvokaten burde beholdt sine jobber.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:05

Ronny Jørgen: Snakker om at det er sprøtt at jeg mener noen vil drepe meg - men det jo faktisk en mulig konsekvens av deres handlinger!

Hardal K. Jeppen

13.01.2017 kl.20:00

Har du vært hos 267 brølepolitiet i dag?

Så du hadde planer om å ta en ribsskog og starte et anmeldelsesmaraton....

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:03

Hardal K. Jeppen: Det var nr 265. Jeg har sendt anmeldelse på en som svarte meg på facebook og mente jeg hadde en psykisk lidelse og at det ville komme frem ved utredning.

Hardal K.Jeppen

13.01.2017 kl.20:06

Ja vi så det i går at du skulle anmelde.

Vi har derfor gått sammen en gjeng og samlet all rasismen du har kommet med: og gjett hva.....

Den anmeldelsen ble levert ved personlig fremmøte på sentrum politistasjon i dag!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:07

Hardal K.Jeppen: Så flott, da har jo jeg også dokumentasjon på all trakasseringen av dere ANONYME her!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:09

Hardal K.Jeppen: Og dere ble vel pent behandlet tenker jeg. Skal bli spennende å se hvem dere er da. Politiet pleier å ta alle saker mot meg alvorlig. Sees i Oslo tingrett, ashole.

Slæpp åff laila

13.01.2017 kl.20:18

Det er bare inne i hode ditt noen er ute etter deg

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:32

Slæpp åff laila: Er det? Og det sier dere anonym som av en eller annen merkelig grunn svarer meg som dere gjør og ser ut til å hate meg intenst! Hva har jeg gjort dere?? Jeg håper virkelig dere har anmeldt meg så får politiet selv se hva jeg er utsatt for. Håper dere også har skrevet at jeg er gal, det viser bare for noen idioter dere er og at det er dere som lider av noe psykisk! En gjeng med folk med svært alvorlige psykiske lidelser. Og hvis dette ikke er sant skal jeg anmelde dere for det også.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:39

Slæpp åff laila: Og hvorfor tør du ikke å anmelde meg alene? Dere må være en gjeng. Fy faen. Fy faen for en feiging du og dine venner er! Mens dere mener at jeg skal takle alt alene. Jeg skal knuse dere om dere så er tusen stykker. Jeg vet at jeg aldri har skrevet noe rasistisk!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:41

Slæpp åff laila: Fra: Slæpp åff laila
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 20:18
IP: 86.62.160.228
Fra: Hardal K.Jeppen
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 20:06
IP: 86.62.160.228

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.20:43

Slæpp åff laila: Hvorfor skifter du nick? Du trenger ikke å be meg slappe av, jeg tar alt med knusende ro. Du greier jo ikke engang å anmelde meg alene. Din feige lille jævel. Fy faen for et råttent menneske du er. Håper du blir alene og må klare alt selv, da dør du sikkert.

Jesus

13.01.2017 kl.21:00

Oh, lordy. Sint i dag, Laila? :D Så hvis mer enn en person anmelder deg, altså om noen teoretisk sett skulle anmeldt deg sammen, så banner du og kaller de et råtne menneske? Logikken din er hinsides, på en god dag. Godt å se at du har blitt mer voksen siden sist :) Leste at Johannes vil flytte til de forferdelige folkene... Hvorfor tror du det, om de er så fæle? Har hak gitt noen begrunnelse?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:17

Jesus: Ja, da kaller jeg de råtne mennesker da de er feige og de tror åpenbart at de får mer rett om de er sammen! Hvorfor er de ellers flere? Dere må jo være idioter om dere dere som er anonyme tar dere nær av meg. Han jeg anmeldte på facebook er sikkert ikke engang den han oppgir. Og hva er logikken deres? At jo flere dere er sammen jo mer rett har dere og jo mer seriøst tar politiet dere? Jeg har da vel ikke noen plikt til å svare deg. Min sønn er arving til en gård, han er snart voksen og må selv ta sine avgjørelser. Han vet da ikke alt de har gjort mot meg. Finner de på noe faenskap skal de imidlertid vite at jeg følger med!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:19

Jesus: Skal virkelig bli spennende å se hvem dere er. Det kan jo være mange. Tipper dere er de i Lærdal.

Jenny

13.01.2017 kl.21:22

Det lukter "litt" psykose.

Samme hva jeg heter

13.01.2017 kl.21:24

Driver du å truer meg med døden?

Anmeldelse på mandag det!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:44

Samme hva jeg heter: " Håper du blir alene og må klare alt selv, da dør du sikkert." Du er jo komplett idiot om du anser dette som en trussel. Fra: Samme hva jeg heter
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 21:24
IP: 86.62.160.228

Slæpp åff

13.01.2017 kl.21:31

Aldri vært i Lærdal jeg, er det fint der?

Sånn bortsett fra at du har litt uheldig syn på stedet??!

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:46

Slæpp åff: Naturen er selvsagt vakker, men folkene er de ondeste i Norge.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:55

Slæpp åff: Politiet anser vel bygda som trygt da.......

Jesus

13.01.2017 kl.21:46

Oh, lordy...

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.21:47

Jesus: Jeg gleder meg til rettsaken da.

Slæpp åff

13.01.2017 kl.22:11

Takk for svar Laila.

Kanskje jeg drar dit en dag, men nå skal jeg som alle gode FrP'ere en tur til Lanzarote først i februar :)

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.22:23

Slæpp åff: Jasså, så du er Frp'er - og har politianmeldt meg for rasisme med mange andre. Du er klin gærn.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.22:26

Slæpp åff: Eller du gjør som de gode Frp'ere..... Du er klin gærn.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.22:27

Slæpp åff: Du er kanskje han lille, vanlige mannen jeg traff på Trebrødre. Han reiste også mye.

Anarkisten

13.01.2017 kl.22:34

Hvilken rettsak gleder du deg til?

Slæpp åff

13.01.2017 kl.22:34

Så at du påstår at jeg er gal er ok? Men når noen påstår det samme om deg så blir det anmeldelse?

Hvorfor starter du ikke en reiseblogg isteden for en syteblogg!?

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.23:11

Slæpp åff: Når har jeg kommet med så ulogiske ting som deg? Hvorfor skal jeg start reiseblogg? Jeg reiser ikke mye.

Butikkunde Ribsskog

13.01.2017 kl.22:39

Da jeg kom ut, av Extra-butikken.

Så tenkte jeg, hvor skal jeg gå, for å kjøpe dopapir.

Og så kom jeg på, at det ligger en Rema, rett ved denne butikken.

Rema Pilestredet er en ustrukturert/uoversiktlig butikk, (synes jeg).

Jeg har vært der tidligere, (noen få ganger), og da har de hatt fargede/muslimske damer, i kassa, (sånn som jeg husker det).

Så jeg har lurt på, om denne butikken, har vært eiet/drevet, av noen fremmedkulturelle, (som en franchise-butikk), eller noe i den duren.

Denne Rema-butikken, har fullt av 'rare' rom, som det står forskjellige varer i, (her og der), vil jeg si.

Og det er også, noen lange og trange ganger der, (innimellom disse rommene).

Så derfor synes jeg, at denne butikken, virker rimelig ustrukturer/uoversiktlig da, (for å si det sånn).

Men det er mulig, at det er enklere å handle der, hvis man er mer vant, til denne butikken.

Så var det sånn, at et par, gikk foran meg, bort en lang og trang gang.

Og disse var muligens 'tunet' til meg, (mistenkte jeg).

Men de oppførte seg, som om de var alene, i butikken da, (for å si det sånn).

Og jeg snudde derfor, og gikk en annen vei.

I tilfelle at dette paret, skulle stoppe mye, (uten å liksom legge merke til meg), på veien, til kassa, da.

For å komme meg til kassa, uten å gå etter, dette 'gateteater-paret', (må man vel kalle det).

Så måtte jeg, gå gjennom, en annen trang gang.

Og da måtte jeg gå forbi, to Rema-ansatte, (en hvit og en farget, var det vel), som liksom stod og observerte, like ved, denne 'reserve-gangen', da.

(For å si det sånn).

Og da følte jeg meg nesten, litt beglodd, (må jeg si).

Så dette var, en slags ubehagelig opplevelse, (må jeg si).

(Noe sånt).

Siden at dette, var en slags 'Rema-gjeng', da.

Da jeg kom fram, til kassa.

Så dreiv det 'gateteater-paret' og 'kvema'.

De la opp en mango, sånn at den rulla litt bakover, på kassabåndet.

Da alle de andre varene, til 'gateteater-paret', hadde blitt slått inn.

Så sa jeg, til kassa-dama, at det lå, en mango der.

Og kassadama svarte ikke.

Men 'gateteater-paret-mannen' sa takk på en slags tilgjort gammeldags måte, (og ikke på en moderne/kul måte), må man vel si.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Jesus

13.01.2017 kl.22:49

Ja, hvilken rettssak er det nå du tror at du gleder deg til? Rettssaken om bruk av tvang ved innleggelse på psykiatrisk? Gurimalla du høres mer og mer ut som Ribsskog. Nå har du også anmeldt en fyr som har svart deg på fb? Psykosetrekk så det holder. Du anmelder i hytt og pine, det er ikke normalt! Skal alle som får en kommentar slengt til seg løpe til politiet? Og ikke kom her med at det er fordi at stakkars du har opplevd så sykt mye "uvanlig". Sløse politiet sine ressurser på den måten fordi du er fornærmet. Helt utrolig.

Laila Monica Nikolaisen

13.01.2017 kl.23:12

Jesus: Du er også klin gærn og ond.

Rulpert

14.01.2017 kl.00:15

Ville du ta med deg advokat for en samtale på jobben?? Dette var i 2010, du hadde vel ikke jobbet der så lenge da? Gikk alle imot deg fra første dag? Det hører ikke noe sted hjemme å ville ta med en advokat til en slik samtale, du skriver jo selv hva det gjelder og det der er småtteri. Speechless...

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.00:28

Rulpert: Det viser at det stadig gjentok seg da. Og det var både avdelingsdirektør Szulist og avdelingsleder Kagnes. Hvorfor to ledere til "bare småtteri"?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.00:36

Rulpert: Hvilke "småtterier" da? Det fremkommer jo ikke hva det gjaldt. Dette er ledere som bare forteller deg at du har gjort noen feil og så må du selv gjette hva det er! Dette er trakassering, og det bør også være åpenbart for politiet som bør ta de inn til avhør og sjekke ut hvorfor de holdt på slik og hva dette gjaldt! Dette er helt klart brudd på arbeidsmiljøloven om trakassering. Jeg mistenker de også for å ha sendt menn etter meg og fått meg utelåst. De samarbeidet også med min voldelige eks.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:27

Rulpert: Det var også veldig merkelig at de satte meg som hadde jobbet med uføretrygd også på lokalkontoret sammen med sykepengefolka da vi begynte på NAV Forvaltning. Alle de andre satt sammen i samme etasje og ble kjent, jeg ble plassert langt unna. Jeg skulle gjerne visst hvem som var ansvarlig for plasseringen. Det begynte fra første dag ja.

Trude Luth

14.01.2017 kl.01:02

Kanskje du ikke var så dyktig som du hevder selv?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:30

Trude Luth: Jeg har aldri sagt jeg var så dyktig, men jeg greide da å slå opp i regelverket alene og å løse sakene alene. Da hadde jeg jo også jobbet der noen år. Men det hadde da også de som spurte de andre mest......Og siste halvåret med ny attestant fikk jeg ikke en anmerkning.

NAV-ansatte

14.01.2017 kl.01:28

Vi er veldig glad for at du sluttet, Laila.

80 % av arbeidsdagen gikk jo med til å rydde opp etter deg. Nå har vi endelig tid til å hjelpe folk

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:35

NAV: Jasså, sikker på at dere ikke brukte all tiden på å presse gjennom tall i datasystemet som ikke gikk, spørre andre kolleger om alt, nekte å se på saker på nytt og bare være enig med kollega siden det jo var meg, lyve om regelverket....og ikke minst tiske og hviske og stalke meg da! Dessuten tok jo jeg dobbelt så mange saker som dere og at jeg i det hele tatt greide å ta noen saker med all trakasseringen dere stod bak er et mirakel.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:54

NAV: Du viser jo også at dere fortsetter trakasseringen som anonym. Det blir tatt med i politianmeldelsen!

14.01.2017 kl.01:43

Håper du vil anmeldele meg og. For jeg mener du nå er helt på villspor. Verre enn noen gang. Og det må slutte nå.

Alle må slutte å skrive her. Absolutt alle. Og Laila MÅ få hjelp.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:37

Anonym: Jeg gleder meg til rettssaken dere har tenkt å ha da. Og jeg vil politianmelde arbeidsgiver for flere brudd på arbeidsmiljøloven. Du viser jo helt klart og tydelig at du er klin gærn.

Brynjar

14.01.2017 kl.03:16

Ikke svar.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.08:29

Hvilken bilderekke dukker Brita Molde opp i??

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:38

Ronny Jørgen: Oppe på facebook vel.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.09:45

Da har dere sikkert felles venner siden hun dukker opp der.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:52

Ronny Jørgen: Jeg har bare to venner der og de kjenner overhodet ikke hverandre.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.09:47

Hvorfor kaller du alle som svarer deg for klin gærn?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.09:53

Ronny Jørgen: De er jo det. Det er jo bare å lese hva de skriver og formulerer seg. Tror visse de er sjefen og at de kan bestemme hva jeg skal gjøre. Og dere er jo alle anonyme.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.09:58

Du vet veldig godt grunnen til at folk er anonyme her.Fordi vi alle ikke er interessert i å bli hengt ut i flere år med navn og bilde.

Selvsagt kan ingen bestemme hva du skal gjøre-men det er enda ikke forbudt å komme med tips,råd og anbefalninger.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.10:07

Ronny Jørgen: Men dere står vel for det dere skriver? Hva er galt med å vise hvem dere er som er så mye mer oppegående enn meg? Dere burde jo være stolte. Det er vel ikke helt bra å komme med råd som går ut over andre menneskers liv - mulig det også er straffbart!

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.10:58

Du skjønner at vi prøver å hjelpe deg i riktig retning?Vi prøver IKKE å ødelegge noe for deg.Så nei-overhodet ikke straffbart!

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.12:00

Ronny Jørgen: Det er helt utrolig at anonyme forsøker å hjelpe meg? Mener dere at det ikke trengs fakta i en avskjedssak da? Det mener advokatene hos Codex og Mette Y. Larsen.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.12:02

Ronny Jørgen: At jeg i det hele tatt må kjempe for dette er helt ubegripelig.

14.01.2017 kl.11:18

Du overvurderer dine evner Ronny J

Hun har vært slik hele livet .

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.12:01

Anonym: Jaha, du har neppe kjent meg hele livet.

14.01.2017 kl.12:09

kl 01:43

Hjelpen er på vei til henne

Trude Luth

14.01.2017 kl.12:11

"Jeg har bare to venner der og de kjenner overhodet ikke hverandre."

Sikkert fordi dere begge har tilknytning til Lærdal. Det er IKKE fordi hun har besøkt FB-siden din (slik fungerer ikke FB sine algoritmer).

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.13:57

Hvorfor har du lagt ut denne på fb?

Du vil at flest mulig skal lese dette ikke sant?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.14:01

Ronny Jørgen: Ja, det vil jeg. Det er jo helt absurd og vanvittig det jeg har opplevd. Fakta bryr man seg overhodet ikke noe. Det er skandale! NAV, en rekke advokater med flere gir blanke faen i om lover og regler følges!

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.14:05

Ronny Jørgen: Hvorfor tror alle at jeg er en idiot, at jeg som er jurist ikke kan lover og regler, eller at jeg ikke har rett i det jeg sier, ser jeg ut som en idiot?? Hvorfor vil ikke advokater hjelpe meg? Hvorfor sa advokaten fra Codex at jeg hadde en psykisk lidelse?? Det er helt vanvittig!

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.14:07

Ronny Jørgen: Jeg skal anmelde han advokaten fra Codex som skrev at jeg hadde en psykisk lidelse! Hva prøver han på?? Å ødelegge mitt liv?

Jesus

14.01.2017 kl.15:28

Hahaha. De gale har det (ikke) godt. Morsomt at du tror at en anmeldelser er svaret på alt. Ser for meg deg som et nettroll som sitter der foran pc'en din og skriker "Jeg skal anmelde deg!" Og deg! Og deg!

En som sliter litt

14.01.2017 kl.15:40

Hei Laila.

Sliter med å finne IP adressen min, ser du har lagt ut flere ip'er, kan du fortelle meg hva min er?

På forhånd

Takk for hjelpen

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.16:19

En som sliter litt:
Fra: En som sliter litt
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 15:40
IP: 46.230.137.158

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.15:48

Det er kun folk med psykiske lidelser som vil anmelde folk som sier de har det...

De som ikke har psykiske lidelser driter i om noen sier de har det.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.16:21

Ronny Jørgen: Hvorfor sier folk det? Og det er kommer vel an på hvem som sier det, deres motiver og om det får følger - som f.eks sparken og et ødelagt liv!

Susan Gale Rosin

14.01.2017 kl.16:35

"Jeg skal anmelde han advokaten fra Codex som skrev at jeg hadde en psykisk lidelse! "

Friske velfungerende folk anmelder ikke i øst og vest.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.17:02

Susan Gale Rosin: Friske og velfungerende anmelder selvsagt folk som lyver om de! Og hva er poenget med å si at jeg har en psykisk lidelse? Hva mente han med at han kunne se at jeg led av noe psykisk? Det er jo trakassering! Sitter der og slenger ut dritt om klienter. Mener han da at det er ok å drite i lover og regler, ikke bry seg med fakta, bruke ekser mot en, og andre udokumenterte påstander? Anmeldelsen er skrevet og blir sendt på mandag!

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.17:05

Susan Gale Rosin: Han skrev at jeg hadde en psykisk sykdom, men at den ikke var så alvorlig at jeg var tvangsinnlagt! Det er jo han som er riv, ruskende gal! Det foreligger ikke noe slik dokumentasjon på meg, psykiateren fant ingen psykisk lidelse hos meg! Det er sinnssykt å påstå slikt!

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.17:15

Susan Gale Rosin: Da får folk slutte å komme med løgner og usannheter - og begå andre straffbare forhold - da! Så enkelt er det!

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.17:23

Du minner litt om en ekstrem muslim når det kommer til æresbegrepet. Du anmelder jo alt og alle som "støter" deg.

"Friske og velfungerende anmelder selvsagt folk som lyver om de!" Uhm, nei. Tror du ærlig talt på det selv? Friske og velfungerende overser dette. De løper ikke til politiet, det er sikkert. Jeg skjønner godt at politiet er lei av deg og andre galninger som kommer med alle de rare anmeldelsene.

Så du mener at jeg skal løpe til politiet hvis jeg får høre at noen har løyet om meg? Voksne gjør ikke slikt....

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.17:41

NIVÅ 0: Dette handler ikke om ære nei. Tap av ære er når ens svakheter komme frem eller at en ikke holder mål, har gjort eller sagt noe dumt. Å si at andre har en psykisk sykdom uten at det er sant er en klar ærekrenkelse! Og det burde da en advokat vite. Politiet har ikke noe med å mene verken det ene eller andre om folk som sender anmeldelser - de har å gjøre jobben sin! Eller så går jeg høyere i etaten! Du har virkelig ikke peiling på hva du snakker om. Hvorfor sitter du der og belærer en jurist??

Susan Gale Rosin

14.01.2017 kl.17:39

"? Hva mente han med at han kunne se at jeg led av noe psykisk?"

Hvorfor spurte du han ikke?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.17:42

Susan Gale Rosin: Fordi han ikke sa det til meg, men skrev det i tilsvaret på klagen jeg sendte til advokatforeningen.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.17:51

Hvor høyt i etaten hadde du tenkt deg?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:06

Ronny Jørgen: Jeg tror nok egentlig jeg bør gå til de Europeiske domstoler. Jeg tror ikke jeg får noe hjelp i Norge!

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.17:55

Jeg tror ikke at det er det som er tap av ære, du. Hvor fant du den definisjonen?

Men det er jo sant, Laila Monica Nicolaisen!! Alle rundt deg og som du kommer i kontakt med bekrefter jo det. Du ser det jo bare ikke selv. Og hadde du latt deg utrede hadde du hatt diagnosen din svart på hvitt i dag. Hvis alle i min omgangskrets og som jeg kom i kontakt med hadde sagt at jeg fremstod/hadde symptomer på schizofreni/psykose/depresjon eller hvilken som helst diagnose, så hadde jeg sjekket det ut for min egen del. Og for å ev. kunne slå tilbake med at jeg ikke har det.

Selvfølgelig har politiet noe med å mene noe om ressursmisbruk fra sivile. Det må være frustrerende å bruke tid på å skrive avslag etter avslag til deg fordi du føler deg krenket, istedenfor å bruke tiden på saker som faktisk er viktig. Jeg mener at det er ganske egoistisk av deg å legge beslag på ressursene pga. fillesaker som at noen har sagt at du er psykisk syk o.l.

Og morsom du, gå høyere i etaten... Ler litt her.. Vil du be om samtale med politimesteren om at noen har kalt deg gal?? Stakkars.

Hvordan belærte jeg en jurist i mitt forrige innlegg?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:09

NIVÅ 0: Alle rundt meg sier da ikke at jeg har en psykisk lidelse! Og dere er anonyme! Jeg vet vel ikke hva for motiv dere har. Klart jeg føler meg krenket når en advokat som man vil ha hjelp fra for å få frem sannheten sier at man har en psykisk sykdom. Og det er selvsagt ikke engang lov. Jeg har faktisk fått sparken, jeg kommer kanskje aldri ut i jobb igjen! Jeg må bruke opp alle sparepengene. Jeg kan ikke engang gå til tannlegen lenger!

Rulpert

14.01.2017 kl.18:02

Du velger å kontakte advokat når din leder skal ta opp med deg at det er oppgaver du ikke utfører? Du skriver jo det selv. Hva med å spørre dem hva det gjaldt? Etter som tida har gått etter at du fikk sparken så har du gått over til å si at du ønsket å få sparken. Hvis du har oppnådd det du ville så er det vel ikke mye å klage over da? Det er ikke trakassering å utøve ledelse.

Det at du følger opp med å si at de sendte menn etter deg tar jo øyeblikkelig all kraft vekk fra en i utgangspunktet alvorlig anklage. Selv om de faktisk hadde gjort akkurat det du sier de gjorde så er det så vanvittig at du ikke kunne sagt det til politiet. Ingen ville trodd deg uansett. Så lenge du ikke kan bevise det, og da mener vi faktisk dokumentere og ikke bare tro og anta, så slår det utsagnet bare tilbake på deg selv. Og nei, du kan ikke bare gjenta at det faktisk er slik. Det har motsatt effekt enn det du ønsker.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:16

Rulpert: At jeg ville ha med advokat var jo fordi de trakasserte meg på alle møter og skrev referater som ikke stemte med det jeg hadde sagt! De lyver om absolutt alt, de planlegger - f.eks det å plutselig innkalle meg, ikke si hva det gjelder. Dette er onde mennesker som nøt å se meg redd! Dette stod Evenlyn Bendiksen, Mona Kagnes, Elisabeth Szulist for. At etaten lar disse folkene holde på og det de har gjort er en skandale uten like. Dette er ikke ledelse, men ondskap og trakassering! Og det i seg selv burde da lett lede tanken på at disse kan finne på verre ting. Det er bare å ta de inn til avhør og høre med de. Det skulle ikke være så vanskelig å finne hull i deres argumenter. Det er noe helt annet når man som naiv og redd ansatt plutselig får anklager mot seg.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.19:18

Rulpert: NAVs ledelse skriver at de ANTAR at mine varslinger er korrekt behandlet. De gidder ikke å undersøke eller få frem fakta. Jeg begriper ikke at det går an! Men nå skal de politianmeldes!

Eia

14.01.2017 kl.18:07

Ærekrenkelses-anmeldelser fører svært sjelden fram. Når det ikke er noe som offentligheten har sett heller, så tipper jeg det koker bort.

Eia

14.01.2017 kl.18:08

Æreskrenkelse er kun noe som finnes i muslimland.

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.18:15

Vel, de aller, aller fleste rundt deg sier at du har en lidelse. Er det bedre enn alle?

Nav/tidligere arbeidsgiver sier det.

Dommeren i rettssaken mot drosjesjåføren sier det.

Advokaten du søkte bistand hos sier det.

Din tidligere familie i Lærdal sier det.

Barnevernet sier det.

Politiet sier det.

Altså, alle seriøse offentlige etater sier det.

Du kan da vel gå til tannlege? Spesielt hvis du har sparepenger... Og kanskje du kan få støtte fra Nav til det. Det er uansett ikke så dyrt med tannlege hvis du tar vare på tennene dine :)

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:19

NIVÅ 0: Min lungesykdom medfører også tannkjøttproblemer! Og jeg må bruke opp sparepengene FØR jeg får sosialhjelp - etter det er det altså slutt på tannlegebesøk.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:21

NIVÅ 0: Barnevernet har da aldri sagt det. Ja, det er helt utrolig at dommerfullmektigen sa det og de andre. Det må være en grunn for jeg har ingen psykisk lidelse.

14.01.2017 kl.18:23

Hei Laila. Du virker å være glad i dokumentasjon og beviser? Hvorfor ikke da gå til lege/psykolog og få en uttalelse/utredning og legge det ut her. Da kan jo ikke folk påstå det lenger. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke gjør det og slipper alt maset herfra. Er du egentlig redd for resultatet? Det skjønner jeg isåfall.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:25

Anonym: Jeg har dokumentasjon på at jeg ikke har en psykisk lidelse! Det er da ikke normalt å måtte bevise at man ikke har en psykisk lidelse! Fortell meg hvorfor jeg skulle ha en psykisk lidelse.

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.18:25

Men hva med å bevise at du ikke har det, og sette en stopper for "anklagelsene"?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:28

NIVÅ 0: Det er da for helvete ingen friske mennesker som går rundt med bekreftelse på at de er friske. Jeg går da ikke rundt med dokumentasjon på at jeg ikke har kreft. Dere er jo klin gærne.

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.18:28

Jeg tror at et par hundre forskjellige innlegg har forklart deg hvorfor du har det, men du klarer ikke å ta det til deg. Du mener vel ikke at dokumentasjonen din er brev fra psykiateren om at du motsatte deg videre behandling? Det er jo ikke et bevis på utredelse/konklusjon, er det vel? Eller har du faktisk et ekte bevis på utredning?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:44

NIVÅ 0: Men hva vil dere ha den dokumentasjonen til? Hvorfor er dette så viktig for dere? Hundre innlegg fra en person betyr da ingenting.

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.18:33

Nei, ingen går rundt med en sånn bekreftelse på seg, det er sant. Men hvorfor SKAFFER du deg ikke en da, så stopper "hetsingen" herfra??? Som spurt tidligere, tør du ikke?

Jeg tror du er livredd for å få det bekreftet, ellers hadde du gjort det for lenge siden og lagt det ut her.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:47

NIVÅ 0: Jeg har allerede bekreftelse på at jeg ikke har noen psykisk lidelse. Det er dere som har mistolke det jeg har lagt frem. Og det vil dere nok fortsette med. Hva skal jeg være livredd for? Det er da ingen krise å ha en psykisk lidelse, det finnes da medisiner og behandling der som for alle andre sykdommer.

NIVÅ 0

14.01.2017 kl.18:37

Forresten. Hvis jeg hadde hatt en blogg der jeg hver dag skrev om hvor mange liter vin jeg drakk dagen før, om blackouts og ting jeg hadde gjort i fylla. Da hadde folk skrevet til meg at jeg var en alkoholiker og måtte oppsøke hjelp. Det er nøyaktig det samme som foregår her. Folk ser sykdommen din og ber deg oppsøke hjelp...

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.18:48

NIVÅ 0: Det du skriver her har da ingen relevans til det jeg skriver.

Rulpert

14.01.2017 kl.20:37

"Jeg har allerede bekreftelse på at jeg ikke har noen psykisk lidelse." Mener du uttalelsen fra den som Nav kontaktet? Det er en uttalelse som sier at du ikke er så syk at du kan tvangsinnlegges. Det er ikke det samme som å ikke ha noen psykisk lidelse. Han stoppet jobbingen med deg da du ikke ønsket å snakke mer med han. Hvis du ser på det som en friskmelding så kan ikke du ha lest noen medisinsk dokumentasjon før.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.21:19

Rulpert: Du har ikke fått med deg at jeg jobbet med uføresaker, og har lest hundrevis av legeerklæringer og psykiatererklæringer? Men hva skal dere egentlig bruke dette til? Hva er poenget med ville bekrefte/avkrefte at jeg skulle ha en psykisk sykdom?

14.01.2017 kl.21:14

Brita m dukker opp på bilderekka di fordi hun har kommentert på profilen din og du har skrevet navnet hennes flere ganger. Facebook foreslår ting de tror man liker. Du får sikkert mange antimuslim grupper foreslått også gjetter jeg på.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.21:22

Anonym: Nei, jeg har ikke fått opp noen antimuslimgrupper.

Rulpert

14.01.2017 kl.21:29

Det er da et stort poeng i å avkrefte psykisk sykdom. Da blir det arbeidsgiver, politiet, advokater osv sier ugyldig. Du vil anmelde de som antyder at du er psykisk syk. Hvis du faktisk er psykisk syk så faller den anmeldelsen på steingrunn og er meningsløs. Det gir liten mening i å anmelde slik uansett, men da kan du i hvert fall påvise at så mange rundt deg tar feil. Det er ikke vi som skal bruke dette, men du har i høyeste grad brukt som en slik friskmelding i din kamp framover.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.21:38

Rulpert: Først får de komme med eksempler på at jeg skulle ha en psykisk sykdom. At jeg har skrevet ting på facebook er jo på bakgrunn av noe og da får de sjekke ut alt det absurde jeg har opplevd. Mesteparten har jeg skriftlig. For eksempel der NAV ledelse skriver at de ANTAR at mine varslinger er korrekt behandlet uten å undersøke saken. Det er bare helt bak mål, de gir blanke faen i å undersøke saken og i meg! Man trenger da ikke undersøke meg for psykisk sykdom for å få undersøkt alt det tullet de skriver! Det de sier er i seg selv ugyldig da de ikke har kompetanse på sykdommer! Hva faen er det du prøver deg på? Jeg vil ikke anmelde de som antyder at jeg er psykisk syk, men de som sier at jeg HAR en psykisk sykdom, som denne advokaten. Tror du at du kan ta meg? At du kan argumentere bedre enn meg?? INGEN uten medisinsk kompetanse kan gi andre diagnoser.

Ronny Jørgen

14.01.2017 kl.21:48

Folk gir hverandre diagnoser hele tiden.

Rulpert

14.01.2017 kl.21:50

OK, så nå er det greit at en antyder at du er syk, men å påstå det er forferdelig?

Det å tro/mene/påstå at Nav eller familie/bekjente i Lærdal har sendt folk som skal passe på deg/trenge seg inn hos deg slik du beskriver de oppførte seg er en indikasjon på at noe ikke stemmer med virkelighetsoppfatningen din. Bare et lite eksempel. Hvorfor tror du at det er Nav eller familien som har sendt dem?

Hvorfor vil du ikke gjøre alle disse påstandene og antydningene om sykdom til skamme? Les det du oppfatter som en friskmelding en gang til. Hvor står det at du ikke er psykisk syk?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.22:29

Rulpert: Du er jo helt på jordet. Det jeg sier er at jeg kun har anmeldt de som sier at jeg HAR en psykisk sykdom. Selvsagt er det stor forskjell på å si at man har det og å antyde det. Det skjer vel merkeligere ting i verden enn det jeg forteller om! Dere var da ikke der og kan da ikke si at det ikke skjedde, eller hva som skjedde. Jeg har ikke for vane å lyve eller å ville ha oppmerksomhet. Jeg kan vel ikke svare på hvorfor noen har gjort dette mot meg, de er vel kanskje onde og syns det morsomt å plage andre! Mener du at alle som forteller at de er voldtatte også bør mentalundersøkes? Det stod en masse i uttalelsen fra psykiater som bekrefter at jeg ikke er psykisk syk.

Rulpert

14.01.2017 kl.22:16

Du som "er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta". Hvorfor ikke vise det da? Dokumenter at alle faktisk tar feil. Dokumenter at en statlig etat faktisk har leid inn menn til å ta seg inn hjemme hos deg på grunn av krangling på jobben.

Du har sikkert lest legeerklæringer der det står om vrangforestillinger og psykoser. Den som er så syk tror vel også fullt og helt på at de opplever det de beskriver?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.22:36

Rulpert: Igjen er du helt fjern. Jeg snakker ikke om avkrefte, men om å bekrefte. Om jeg ikke skulle ha en psykisk sykdom så betyr ikke det at en statlig etat har sendt menn etter meg. Det samme om jeg skulle ha en psykisk sykdom, det betyr heller ikke at en statlig etat har sendt menn etter meg. Hva skulle det være vrangforestilling om? Menn kom og sa det de sa, det var ikke normalt - og jeg har teorier om det! Hva er vrangforestillinger om det? Jeg har hatt en klar hjerne hele tiden!

Rulpert

14.01.2017 kl.22:49

Hva var det psykiateren skrev som bekrefter at du ikke er psykisk syk? Det er usedvanlig å anta at arbeidsgiveren sender noen for å passe på deg en sen nattetime for så å dra igjen etter noen timer. Hvorfor tror du ikke det var din voldelige eks som sendte dem?

Har du reflektert over det jeg spurte om; den som har en vrangforestilling tror fullstendig på den. Hvis 50 stykker sier at du tar feil, kan det være at de har rett? Å tro at hele samfunnet rundt en tar feil er spesielt, ikke sant?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:09

Rulpert: Han skrev bl.a at jeg hadde normalt til godt stemningsleie. At jeg hadde formell og emosjonell kontakt innenfor det normale. Og det er vel ikke det minste rart at man reagerer på å bli sendt til psykiater etter å ha bl.a spurt hvem de anonyme kollegene som sjekket ens facebook! Enhver psykopat av en leder kan jo sende ansatte til psykiater, spesielt om de ikke liker det den ansatte skriver - og om de har gjort straffbare ting! Jeg har da vel ikke sagt at det kun er arbeidsgiver som har sendt de, men de har jo hatt den kraftigste reaksjonen!

Dr. Wiener

14.01.2017 kl.23:01

Nå kommer jeg til å bli anmeldt her:

Men dessverre må jeg skuffe deg Laila, du lider helt KLART av paranoid psykose.

Finnes ikke tvil i det heletatt!

Oppsøk hjelp, før hjelpen oppsøker deg og du blir tvangsinnlagt.

Din sønn nærmer seg vel 18 år og som myndig kan han signere papirer for å få deg innlagt!

Den Norske Baron

14.01.2017 kl.23:08

Hvorfor skulle NAV og/eller Lærdal sende menn for å PASSE på deg?

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:11

Den Norske Baron: Det får politiet etterforske!

Rulpert

14.01.2017 kl.23:39

Så Nav har samarbeidet med andre om å sende menn til deg? Dette mener du høres sannsynlig ut?

Skrev ikke psykiateren at du framsto som rigid og kontrær? Ikke sikre holdepunkter for psykose/vrangforestillinger, men det kan ikke sikkert utelukkes? Høres ikke ut som en bekreftelse på at du ikke er psykisk syk. Slett ikke betryggende at "det er i dag ikke grunnlag for bruk av tvang". Dette er ikke noe du slår i bordet med som en bekreftelse på alt er OK.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:41

Rulpert: Jeg vet vel ikke hvem eller hvorfor- bare at det har skjedd - og alt det rare som har skjedd etter at jeg fortalte om det.

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:46

Rulpert: Psykiateren spurte da heller ikke etter fakta, bare om hva jeg mente, trodde og bla bla....

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:49

Rulpert: Han mente jo også at jeg hadde en tankestil preget av mistenksomhet. Han mente sikkert at vi alle skulle gå rundt og tro det beste om alle......

Laila Monica Nikolaisen

14.01.2017 kl.23:51

Rulpert: Det er jo helt håpløst å spørre pasienter hva de tror og tenker om ting de har opplevd. Neste gang får han eller de holde seg til fakta - og da det skrevne fakta fra andre. Lurer på om han spør om det samme til de voldtatte.

Rulpert

14.01.2017 kl.23:59

"Det er jo helt håpløst å spørre pasienter hva de tror og tenker om ting de har opplevd." Hvordan skal en psykiater ellers jobbe? Intervjue dine ledere og befolkningen i Lærdal om det de har gjort? Hvordan jobbet dere i Nav?? Hvordan få noe som helst fornuftig gjort dersom dette er måten å gjøre noe på ???

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.00:11

Rulpert: De får da holde seg til fakta og dokumentasjon og så kan de tolke i vildens sky selv hvorfor, om det har skjedd, om det er normal reaksjon etc. Jeg vet da vel ikke noe mer enn han eller noen annen om hva andre gjør, hvorfor de gjør det etc.

Den Norske Baron

15.01.2017 kl.00:29

"Det får politiet etterforske!"

De har nok viktigere ting å sysle med! Det er rimelig psykt av deg å hevde dette når du ikke har en teori om hvorfor. Ingen ting av det du skriver henger på greip.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.00:31

Den Norske Baron: Det er nok det du sier som ikke henger på greip. Man må da ikke selv ha noen teorier.

15.01.2017 kl.00:46

"Menn kom og sa det de sa, det var ikke normalt - og jeg har teorier om det!"

Det er greit å ha teorier om forskjellige hendelser, men teoriene dine blir etterhvert til virkelighet i hodet ditt. Dine teorier har vært alt fra NAV eller de i Lærdal, eller politiet eller eksen, eller tidligere hytteeier som har sendt disse mennene etter deg. Hvis det er teorier, hvorfor påstår du at nav har ødelagt livet ditt fordi de sendte menn etter deg? Det er ingen teori lenger når du påstår noe.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.01:24

Anonym: Nå får du gi deg, jeg har ikke sagt at noe er mer sant enn annet. Jeg har da ikke sagt at NAV har ødelagt livet mitt fordi de sendt menn etter meg- men pga alt de har gjort mot meg ellers!

15.01.2017 kl.01:08

Hvis jeg skriver en epost om at månen er en ost, betyr det at jeg har bevis på at månen er en ost?

Virker nesten slik. At du skriver fakta og dokumentasjon, mens alle andre skriver løgner og usannheter.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.01:28

Anonym: Det har jeg da heller aldri sagt. Men skriver du at månen er en ost har du kanskje dato for når du skrev det og det må jo ha vært en grunn til at du skrev det. Jeg har da ikke skrevet særlig med dokumentasjon. Men skriver NAV at eksen har sagt det og det så får de jo bevise og dokumentere det, og skriver de at politiet har sagt det og det får de bevise og dokumentere det, skriver de at varslingene er korrekt behandlet korrekt får de bevise og dokumentere det.

15.01.2017 kl.01:41

Dette var et godt svar fra deg. Ingen voldsomme utgreiinger om alt som ikke er relevant. Sånn burde du svare på alle kommentarer.

Ja, hvis jeg skrev en mail om månen ville jeg hatt dato og klokkeslett for når det var sendt. Og det er vel også dato på når notater/dokumenter blir opprettet. Grunnen måtte jo vært at jeg ville opplyse noen om det.

Men, jeg vet ikke helt om det beviser noe mer enn at du følte noe. Før du biter meg vil jeg si at det går begge veier. I alle saker.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.10:07

Anonym: Og hvem er du? Jeg svarer som jeg selv vil. Jeg kan ikke vite hva slags kompetanse dere har, men hittil ser den ut til å være meget lav. Ja, selvsagt er du fornøyd da jeg ikke gikk lenger enn nettopp til laveste argumentasjon. Det er jo noe merkelig å tro at jeg i 2010 ville sende usanne mailer om min redsel for mine ledere...

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.10:10

Anonym: Mine ledere sier jo også at jeg endret meg sånn ca i 2013 så jeg var altså ikke mentalt syk i 2010 da...

Rulpert

15.01.2017 kl.02:18

"Men skriver NAV at eksen har sagt det og det så får de jo bevise og dokumentere det, og skriver de at politiet har sagt det og det får de bevise og dokumentere det, skriver de at varslingene er korrekt behandlet korrekt får de bevise og dokumentere det."

Ditt utgangspunkt er altså at Nav lyver i notat fra samtaler de har hatt. Hva gjorde du med dokumentasjonen du mottok i sakene du behandlet? Stolte du på noe som helst? Skulle Nav lyve om en samtale de har hatt med Politiet? Du har selv lagt ut et brev fra Politiet der de bekrefter at intervjuet du gjorde var katastrofalt. Hva skal til for at du skal kalle noe fakta? Hva mener du egentlig med dokumentasjon?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.10:23

Rulpert: Det er jo bare å lese referatene. Det er kun meg med det er noe galt med, det er kun jeg som må tenke på de andre etc. Jeg har ikke rett til å føle noe, til å gjøre noe, til å mene noe. Mens alle de andre har rett til alt, de har rett til å føle, mene, gjøre etc. Dette har ingenting med utøvelsen av min jobb å gjøre. Selvsagt stolte jeg på legeerklæringene, og manglet de opplysninger eller det ikke fremkom noe som gav rett på uføre så fattet jeg vedtak etter der. Det er jo flere ting som avgjør om man får uføre, ikke bare legeerklæring så jeg kan ha avgjort saker etter andre ting også. F. eks om inntekten ikke er nedsatt minst 50%, om man ikke har botid før uføretidspunktet på 3 år etc. Ja, jeg tror NAV lyver om samtale med politiet, eller så lyver politiet - fordi jeg snakket aldri med en mann på intervjuet og det var en mann so ringte NAV. Det var en mann på Sentrum politistasjon som antydet at jeg led av noe, som nektet å ta imot anmeldelsen. Det kan være han som ringte de, som så meg der, og som på en eller annen måte fikk ordnet det slik at han ringte min arbeidsgiver. Eller så lyver arbeidsgiver! Kanskje politiet ikke engang ringte de. Politiet vil vel aldri innrømme overfor utenforstående at de har en gal mann hos seg, eller røpe at NAV svarer feil. Kanskje NAV er under etterforskning! Fakta er når noen er bevisbart; som at 2+2 =4, at kjernetiden på arbeidsplassen er fra klokka 9 -1430 etc. Dokumentasjon er materiale som beviser noe.

Ronny Jørgen

15.01.2017 kl.10:39

Nå rører du fælt Laila.

Hva har du egentlig imot Sophie Elise,og hvorfor skal hun holde kjeft men ikke du??

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.10:48

Ronny Jørgen: Ingen i media henter da frem mine meninger om noe. For en latterlighet av nyhetene å legge vekt på unge damer uten kompetanse sine meninger.

Ribba

15.01.2017 kl.11:47

Hvordan går det med deg i dag da?

Ronny Jørgen

15.01.2017 kl.11:48

Du er et prakteksempel på eldre damer som er misunnelig på unge jenters utseende.

Nå er det Sophie Elise sin tur.Du har hatt dine sjanser.

Det er rett og slett flaut å se på damer som er dobbelt så gammel som henne gå etter henne.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.12:07

Ronny Jørgen: Så du mener at det er utseende som avgjør saker?

Ronny Jørgen

15.01.2017 kl.11:53

Du har sagt dine meninger titt og ofte i media-helt til du ble utestengt fra de fleste plassene da.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.12:07

Ronny Jørgen: Det tyder på at de var mer korrekte enn Sophie-Elise sine da.

Mann i bil

15.01.2017 kl.11:58

Sinnsyk bestemor.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.12:11

Mann i bil: Nå har jeg skrevet tillegg til klage på denne psykiateren også. Han bryr seg jo ikke om fakta, å innhente dokumentasjon på referater og andre ting om arbeidsplassen. Han bare hører på det avdelingsdirektøren sier og tar det for god fisk. Og så mener han at jeg ikke har rett i det jeg sier.......Jeg blir helt målløs. Er det dette som skal være del av hjelpeapparatet, når de driter i fakta og dokumentasjon? Jeg kan da vel heller ikke svare på hvorfor jeg har opplevd det jeg har, hva andre mener etc.

15.01.2017 kl.12:25

Har du prøvd lobotomi?

Mann over bord

15.01.2017 kl.12:35

Tvangsinnleggelse neste uke.

Ronny Jørgen

15.01.2017 kl.12:49

Nei det er ikke utseende som teller,men noe er det som plager deg med unge jenter.

Så hva nøyaktig er det som plager deg med de?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.12:58

Ronny Jørgen: Ingenting plager meg med unge jenter. Jeg ser da bedre ut enn mange av de.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.13:00

Ronny Jørgen: jeg er også langt mer intelligent enn de fleste av de, har mer kompetanse og mer livserfaring.

15.01.2017 kl.13:20

"jeg er også langt mer intelligent enn de fleste av de, har mer kompetanse"

Tror du må bli kvitt sinnsykdommen din for at andre enn deg skal se dette.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.13:44

Anonym: Vel. Hva er sinnsykt med det jeg sier? Er det sinnssykt å be en psykiater forholde seg til fakta og ikke bare tro på det andre sier?

Ronny Jørgen

15.01.2017 kl.14:11

Men du er flink å spille skuespill da.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.14:58

Ronny Jørgen: Jeg kan spille, jeg kan banne, jeg kan leke.....fakta og dokumentasjon er uansett det samme.

NIVÅ 0

15.01.2017 kl.14:52

Aha! I dag er det psykiateren sin tur, joho! Så nå har du sendt klage om psykiateren, advokaten og politiet. Burde du ikke også klage på dommeren og barnevernet?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:00

NIVÅ 0: Jeg har sendt klage på dommeren, men det kunne ikke klages på! Så dommere kan leke psykiatere så mye de vil. Jeg fikk ikke anket dommen heller. Litt av en rettssamfunn....det er jo overhodet ikke tilstede. Og så disse advokatene som lyver, gir blanke faen....Helt utrolig. Barnevernet er de eneste som har opptrådt saklig - hittil.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:02

NIVÅ 0: Nå mente jeg barnevernet jeg har møtt de siste 3 årene.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:07

NIVÅ 0: Det er jo mulig jeg sender klage på den siste dommeren også, som nå har gjort at jeg ikke får frem sannheten!

Baron Fjert

15.01.2017 kl.14:56

Du er sinnsyk. Du trenger hjelp.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:05

Baron Fjert: Det er det nok du som er og gjør. Det er så mye rart jeg har opplevd. Hvorfor?

Baron Fjert

15.01.2017 kl.15:12

Jeg vet da ikke hvorfor du har blitt sinnsyk. Kanskje pga noe du har opplevd?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:18

Baron Fjert: Det var ikke det jeg sa. Jeg snakker her om objektive fakta og dokumenterte hendelser. Hvorfor lyver advokater? Hvorfor gir de blanke faen i at arbeidsgiver har brutt en rekke lover og regler og det og annet også er dokumentert? Hvorfor bryr ikke psykiater seg om fakta? Hvorfor innkalte ledelsen meg så ofte? Hvorfor gjorde de det de gjorde? Hvorfor opptrer dommere som psykiatere? Hvorfor bruker arbeidsgiver udokumenterte påstander i avskjedsaken? Hvorfor bryr de seg ikke om å undersøke saker og varslinger? Hvorfor antyder politiet at jeg lider av noe, nekter å ta imot anmeldelse, brøler når jeg vil anmelde?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.15:22

Baron Fjert: Du har to ulike IP her: Fra: Baron Fjert
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 15:12
IP: 106.187.37.101 ,
Fra: Baron Fjert
Blogg:
E-post:
Innlegg: Trakassering fra arbeidsgiver...
Postet: 14:56
IP: 103.29.70.23

Baron Fjert

15.01.2017 kl.15:25

Fordi du er sinnsyk.

Fjertefjert

15.01.2017 kl.15:44

100 % sinnsyk.

Den Norske Baron

15.01.2017 kl.16:29

"Hvorfor innkalte ledelsen meg så ofte?"

Kanskje du gjorde mange feil?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.16:42

Den Norske Baron: Da får de vise til det da. Nå gjorde jeg imidlertid en god jobb som de skriver.

Den Norske Baron

15.01.2017 kl.16:31

"Nå har jeg skrevet tillegg til klage på denne psykiateren også. Han bryr seg jo ikke om fakta, å innhente dokumentasjon på referater og andre ting om arbeidsplassen. Han bare hører på det avdelingsdirektøren sier og tar det for god fisk. Og så mener han at jeg ikke har rett i det jeg sier.......Jeg blir helt målløs. Er det dette som skal være del av hjelpeapparatet, når de driter i fakta og dokumentasjon? "

Han har nok god erfaring med å gjennkjenne psykdom.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.16:49

Den Norske Baron: Dette er jo bare tull. Noen ganger er det da en normal forklaring på hva folk sier og gjør. Det er bare helt skandaløst. Nå sender jeg klage til fylkesmannen så får de avgjøre det. Hva er det som tilsier at en NAV leder snakker sant? Er det slik at de ikke kan etterforskes? Er de fritatt for all mistanke til evig tid? Er alt de sier og tolker den eneste sannhet? Hvorfor bryr ikke psykiateren seg om fakta og dokumentasjon? Helt absurd.

Prompefjert

15.01.2017 kl.17:01

Til Lailas sønn:

Moren din er sinnsyk og trenger hjelp. Snakk med noen på skolen, fastlegen eller politiet om hvordan du kan hjelpe henne til å motta behandling før det går aldeles galt.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.17:03

Prompefjert: Han tar sikkert en som kaller seg for Prompefjert alvorlig. Men du kan sikkert få deg jobb som advokat, psykiater, politi, NAV leder, dommer....

Prompefjert

15.01.2017 kl.17:12

Trakassering pga navnet mitt.. Sinnsykt.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.18:02

Prompefjert: Rart ikke NAV oppgav ditt navn da de var referanse for denne anonyme mannen i politiet. Er det vanlig at man lager referansenotat uten å oppgi hvem man pratet med..... Det er helt sykt. Og dette er altså en arbeidsgiver man har fullt tillit til. Det er vel bevis nok på at de kan gjøre mye faenskap.

Rulpert

15.01.2017 kl.18:02

Du snakker om nr 265, er det et tjenestenr? Er det riktig at du skulle anmelde Nav da du ble brølt til eller var det noe annet?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.18:05

Rulpert: Jeg vet vel ikke hva nr er for noe. Jeg skal anmelde NAV bl.a for å komme med notat etter å ha vært referanse for politiet der de ikke engang opplyser om hvem de snakket med i politiet! Kanskje det var nr 265

Rulpert

15.01.2017 kl.18:26

OK, så 265 er en person du snakket med hos politiet da. Når et jobbintervju ender med bekymringsmelding til nåværende arbeidsgiver og vurdering av å sende melding til barnevernet så gjøres ikke det bare for å ødelegge for deg. Da er det ikke omgivelsene dine det er noe galt med. Det du skriver om dokumentasjon stemmer bare ikke. I din jobb så må du ha hatt en vurderingsevne. Andre har også det og bruker den til å avgjøre sine handlinger. Jeg foreslår også at du setter deg litt inn i hvordan en lege eller psykiater jobber. De baserer seg på tester og symptomer hos pasientene. Det burde være kjent stoff for deg. Det de ikke gjør er å for eksempel vurdere om arbeidsgiveren din har gjort alt 100 % etter håndboka. Det er nemlig ikke relevant.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.18:57

Rulpert: Nå får du gi deg. Verken jeg eller kolleger fatter da vedtak kun basert på egne vurderinger om brukerne. Psykiatri er dog en noe diffus greie, der mye avhenger av hvordan folk kler seg, ter seg og forteller. Men en psykiater må jo også undersøke fakta. Ellers blir de jo lett ofre for psykopater som bruker de! Det burde jo de som er psykiatere selv skjønne. Jeg begriper ikke at NAVs ledere og de i tilsettingsorganet bare kan godta notat fra ledere om hva anonyme i politiet har sagt, hva ekser har sagt, hva ledere sier om varslinger uten å undersøke nærmere....

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.19:57

Rulpert: Jeg begriper heller ikke hvorfor advokater godtar anonyme i politiet, ekser, at varslinger ikke blir undersøkt med mer........

Rulpert

15.01.2017 kl.20:13

Du baserer dine avgjørelser i yrkeslivet på andres vurderinger. Du sier rett over her at du vil anmelde psykiateren du ble sendt til fordi han ikke sjekket ut saken din på en måte som ingen psykiater eller annet helsepersonell noen gang gjør. Hvis du ikke stoler på hans vurdering så må vel det samme gjelde i andre tilfeller med andres vurderinger også? Hvor langt skal en såkalt faktatest gå? Hvorfor stolte du på en psykiaters vurderinger i sakene du jobbet med før?

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.21:19

Rulpert: Jeg har ikke sagt jeg skal anmelde han, men klage på han. De færreste søker da om uførepensjon om de ikke er enig i den psykiatriske rapporten og de ikke har annen sykdom. Det du sier er at enhver arbeidsgiver kan be en psykiater vurdere ansatte uten at det stilles ett spørsmål ved fakta?

Rulpert

15.01.2017 kl.21:54

Det er ikke vanlig at en arbeidsgiver ber om en psykiatrisk vurdering av en ansatt. Men her har de hatt en god grunn til det, det du selv har lagt ut viser hva de har reagert på. Prøv et øyeblikk å legge til side at du føler deg stalket av dine kolleger. Din arbeidsgiver har vært misfornøyd med hvordan du ha brukt facebook og lagt ut intern kommunikasjon. De har snakket med deg om dette og du har bare lagt ut enda mer. Nye samtaler med sterk henstilling om å ikke gjøre det og du gjort det samme som tidligere og legger på enda mer. Du gikk fra advarsel, til varsel om oppsigelse, til varsel om avskjed og du bare fortsatte enda mer enn før. Det er grunn alene til at arbeidsgiveren din ble bekymret for deg og lurte på om alt står bra til. En ondskapsfull arbeidsgiver kunne latt være og kjørt en avskjedigelse langt tidligere enn det Nav gjorde. Du har hatt en svært tålmodig og ryddig arbeidsgiver. Dette alene skyver alt annet til side. Kanskje har arbeidsmiljøet vært dårlig, men det har ingen betydning lengre når du har agert på denne måten. Den lille fliken av et poeng du kanskje hadde på et tidspunkt er fordampet og vil aldri bli relevant igjen.

Men før du hater meg totalt: Jeg synes ærlig og oppriktig det er ille å lese om at du ble mishandlet av den du var sammen med. Det er ingen grunn til å ikke ta det på alvor og det er bare trist.

Det er godt mulig at han bare ville hevne seg på deg og at opplysningene fra han bare er bløff. Men selv det har ikke særlig betydning lenge når alt ekskalerte ut av kontroll. Det er dine egne handlinger som gjorde at dette gikk galt. Hadde du fulgt arbeidsgiverens ønsker så hadde dette gått bra for deg. Opplysningene fra han er ikke nok til å sparke deg, så langt i fra.

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.23:24

Rulpert: Du tar feil igjen. Jeg hadde slettet mye da avdelingsleder tok kontakt og viste meg at de hadde spart på innlegg. Da fikk jeg høre at flere kolleger leste min facebook, selv om ingen av de viste noen interesse for meg, bare klaget på meg anonymt ifølge ledelsen, baksnakket meg (også iflg ledelsen). Jeg hadde da også opplevd flere ubehagelige møter med ledelsen, spesielt Szulist og Kagnes, fra 2008 da jeg begynte på NAV Forvaltning. Spesielt det med eksen reagerte jeg sterkt på, og det viste seg at jeg ikke hadde gjort det han sa. Derfor fant jeg det merkelig at så mange anonyme kolleger følger med på meg. Jeg sendte ut mail og spurte hvem de var. Jeg fikk ikke svar, bare kjeft av ledelsen for å gjøre det. Jeg hadde ikke oppgitt navn eller etat, svært få visste hvor jeg jobbet. Så begynte innkallinger til møter der ingen ville svare på hvem de anonyme var, jeg fikk høre at alle reagerte på meg, at jeg måtte tenke på de andre, at jeg gav signaler som kunne stenge folk ute (helt absurd), at jeg sendte aggressive mail, at kolleger ble utrygge, redde, usikre, at det var vanskelig å gi meg faglig tilbakemeldinger, at min adferd gav de utfordringer i arbeidsmiljøet. Dette mener jeg bare er tull, jeg er den mest sjenerte der og den stilleste, jeg plager ikke andre, jeg gratulerer andre med dagen, jeg hilste på andre (før jeg fikk høre at flere anonyme stalket meg), jeg spiste alltid lunsj med andre, jeg rettet raskt opp når jeg fikk saker i retur. Men det var heller ikke lett når andre stadig finner småfeil, når de alltid støtter hverandre, når de minner en om feil en gjorde for lenge siden, når de nekter å se på saker på nytt, når de lyver om regelverket. Jeg liker heller ikke gå rundt i lokalene og småprate med folk, selv om jeg deltar på ulike tilstelninger, fester, møter etc. Ledelsen har jo også sagt at jeg ikke måtte tro at kolleger likte meg eller ikke ville klage selv om vi spiste lunsj sammen. Og man må huske på at jeg hadde en åpen facebook pga disse mannfolka og at jeg ble låst ute. Jeg måtte skrive om folk slik at jeg fikk se hvem som leste og reagerte. Det var altså ledere og kolleger som aldri hadde spurt om jeg hadde facebook engang. Men jeg hadde jo blitt innkalt for alt gjennom de siste årene, og de hadde også gravd i mitt privatliv. Så at de også stalket meg var kanskje ikke så rart når de har prøvd seg på alt og jeg mener mye av det bare har vært tull og trakassering og at de gjorde alt for å bli kvitt meg. De finner på ting jeg ikke husker, de kommer med feil jeg har gjort for lenge siden og ikke husker noe av, de kommer med fornærmelser kolleger føler, de kommer med ting alle gjør feil etc. Jeg mente derfor at jeg måtte dokumentere alt de gjorde og sa. Så kom det også en anonym bruker som mente jeg skrev om brukere uten av arbeidsgiver undersøkte det. Hvorfor skulle jeg skrive om brukere. Min eks var en bruker, men jeg har da ikke taushetsplikt om det han selv har fortalt meg og dette er ikke opplysninger som er i NAVs systemer engang. Så fikk jeg det notatet om at politiet hadde sagt så mye rart om meg, det var også der en anonym person de hadde snakket med. Jeg hadde sendt varslinger om trakassering fra ledere over flere år, spesielt det med eksen, men Szulist trodde det gjaldt at jeg var uenig med attestantene og det viste seg at arbeidsgiver gadd ikke undersøke saken engang. Så ble jeg sendt til psykiater uten at han altså spurte om hvordan arbeidsforholdet var og hva jeg tidligere hadde opplevd der. Jeg fortalte om hva jeg hadde opplevd og hvorfor jeg hadde en åpen facebook. Dette kom ganske tidlig da. Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle sendes til psykiater da jeg aldri har hatt noen psykisk lidelse. Jeg mener det kun var for at jeg ikke skulle fortelle om alt det absurde jeg hadde opplevd. Også privat. Jeg kan ikke se at mine kolleger var varslere og hadde rett på anonymitet da jeg ikke hadde nevnt arbeidsplass eller kolleger og det var på fritiden. Gulbrandsen ville også sende meg til tvangsbehandling og psykiater sa at han holdt det igjen! Enda mer absurd. Jeg ble stadig innkalt til møter på dagfrister og også på samme dag. Jeg hadde en advokat som ikke kunne møte pga deres korte frister. Da telefonen kom fra den anonyme brukeren (som måtte ha lest om alt jeg opplevde) ble jeg fratatt alle datatilganger uten at de undersøkte saken og satt til helt andre oppgaver. Uten at advokaten var involvert. Etterpå ba arbeidsgiver om at jeg måtte avtale med advokaten når han kunne komme. Han spurte hva tema var og arbeidsgiver sa det var behandling av meg og adferdsendring. Jeg ble ganske sjokkert da arbeidsgiver mente jeg skulle sendes til behandling. Jeg hadde da sagt opp med advokaten også da jeg allerede hadde blitt omplassert og jeg ble redd for hva mer hun ville på. En uke her og da jeg ikke ville gå til behandling eller slutte å skrive ba Szulist meg om å levere nøkkelkortene og jeg skulle også ha ferie. De kalte det permisjon, noe jeg aldri har bedt om. Jeg hadde da også blit

Laila Monica Nikolaisen

15.01.2017 kl.23:39

Rulpert: omplassert og så ingen grunn til å fortsette med advokat som jo koster mye. Jeg var også sjokkert over at jeg måtte gå til behandling. Jeg finner at arbeidsgiver har lagt vekt på så mye rart; eksen, anonym bruker, politiet - som jo er et sterkt virkelmiddel å bruke. Jeg hadde jo også blitt meldt til barnevernet anonymt fordi jeg fortalte om de mannfolka og man mente jeg hadde vrangforestilling. Dette var da ei dame i Lærdal jeg aldri har pratet med. Hennes datter var venninne med min sønns tante. Jeg skjønner ikke hvorfor hun reagerte på det med mannfolka. Jeg mener for øvrig at arbeidsgiver ville ha fortsatt å prøve å få meg sparket selv om jeg hadde stengt facebook. Jeg mener de har gjort så mye rart og lagt vekt på ting som ikke hadde noe med facebook å gjøre. Szulist kalte meg også rasist og homofob uten dokumentasjon og uten en vurdering. De nevnte aldri til meg at jeg hadde truet eksen. Beklager at det ble litt rotete, men halve innlegget forsvant. Og det er litt sent.

Lill

15.01.2017 kl.23:55

Kjære alle samme som kommenterer her!

Jeg har selv vokst opp med en mamma som Laila. Jeg håper og tror at sønnen hennes har blitt godt ivaretatt av øvrig familie og venner som har "sett" problemene før det har gitt han "skader".

Da jeg vokste opp på 80 og 90- tallet var det ingen som torde og bry seg og valgte heller og overse. Jeg skulle så inderlig ønske at de hadde brydd seg. Da hadde jeg sluppet og leve med diverse angstdiagnoser og PTSD i dag. Jeg rakk og bli 30 år før jeg torde og kutte all kontakt med min "mamma" Man skal jo liksom "elske" mammaen sin til tross for at alt føles feil....

Hun hadde også spesielle meninger og mente at hele verden var ute etter henne og de fleste var onde. Har ikke tall på hvor mange ganger hun anmeldte meg og mange andre for ting som bare var virkelig for henne. Tilslutt fikk hun en egen kontaktperson hos politiet som dro hjem til henne og "roet" henne ned de gangene hun eskalerte. De prøvde og ta fra henne telefontilgang osv, men intelligensen hadde hun så hun klarte alltid og løse det problemet. Etter som årene har gått har alle kuttet all kontakt med henne. De har gitt opp og prøve og få henne til og forstå fornuft. Det går bare ikke. Og for vår egen helses skyld, måtte det bare bli sånn. I dag blir hun godt ivaretatt på et pleiehjem. Leger og psykiatere ga henne til slutt en diagnose. Paranoid Schizofren. Og prøve og få Laila til og forstå st hun er psykisk syk, vil aldri gå. Det beste er om hun ikke får den oppmerksomheten hun søker etter.

Beklager, Laila! Jeg syns synd på deg for det du sliter med, men når du aldri kommer til og innse at du har et problem, kan heller ingen hjelpe deg.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.07:16

Lill: Det jeg lurer på er hvorfor du er så redd meg? Jo mer jeg forteller jo mer prøver man seg på! Jeg har aldri sagt at alle er imot meg. Jeg har ikke angst. Jeg har ikke psykiske lidelser. Jeg forteller om det jeg har skriftlig så det er ikke i mitt hode.

Dr. Greve (helt sant)

16.01.2017 kl.06:09

Kanskje du kunne skrive en ny blogg-post der du forklarer hvorfor du ikke er sinnsyk?

Lill

16.01.2017 kl.08:41

Laila: Jeg er ikke redd deg.

Du burde prøve og legge ting bak deg. Barnefar, nav, politi, advokater osv, osv. Glem alt det. Det er fortid! Bruk heller tiden din på og "leve". Reis på turer, ferier, opplevelser. Bruk heller pengene dine på det som gir deg noen gleder. Som gir deg gode minner. Disse menneskene som har plaget/plager deg er vel ikke verdt all din tid eller dine penger? Kos deg og nyt livet! Den beste "hevnen" er vel og heve deg over alt dette som har skjedd og heller le av dem.

Dette er kun ment som et godt råd.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.08:53

Lill: Hva har så dette med psykiske lidelser å gjøre som du sa i forrige innlegg? Du har da vel ingenting med å fortelle meg hvordan jeg skal leve mitt liv! Hvorfor skal folk slippe unna straffbare handlinger mot meg? Jeg kunne ha fått hele saken mot NAV oppklart i retten, men ingen advokat gadd å bry seg. Hvorfor skulle jeg ikke skrive om NAV på facebook når de gav faen i om de trakassert meg, i varslinger, støttet min voldelige eks, brukte anonyme, brukte politiet mot meg, ville ha meg behandlet, tvangsbehandlet, gav faen i å undersøke saker?? Det er jo helt hinsides at en statlig etat kan oppføre seg slik og at ingen av de i ledelsen brydde seg med fakta. De driter en lang marsj i om mitt liv ødelegges! Selvsagt skal de anmeldes!

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.08:55

Lill: Jeg har ikke engang fått en attest med oversikt over saker jeg har jobbet med i 8 år! 8 år er borte! Dette her er så onde mennesker at de ikke skal slippe unna!

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.09:06

Lill: Og så sier advokater at jeg har en psykisk sykdom, men at den ikke er så alvorlig at jeg er tvangsinnlagt! Det foreligger jo ikke noe dokumentasjon på det! Og andre advokater forteller meg om regelverket og at det skal opphøre. Jeg er vel ikke interessert i å høre om regelverket, men om det kan brukes i min sak!

Kjell-Vidar Major

16.01.2017 kl.12:41

Kverulantparanoia (paranoia querulans) gjenfinnes i de psykiatriske klassifikasjonssystemene. I ICD-10 er det plassert under diagnosebetegnelsen F22.8: Andre spesifiserte paranoide psykoser. Det regnes som en alvorlig psykisk lidelse kjennetegnet ved en vedvarende, påståelig og oftest aggressiv kamp for oppreisning for eller rettferdiggjøring av en påstått forbigåelse, forurettelse eller urett. Tilstanden er vanskelig å behandle.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.12:48

Kjell: Å hold nå opp. Advokatene kunne ha tatt saken da vel så ville jeg blitt ferdig med det! Men de og alle driter i meg, de driter i om voldelige ekser gjør alt de kan for å ødelegge mitt liv, kolleger og andre tåler ikke at de ikke får innkalle meg til møter og slenge dritt om meg og for et forferdelig menneske jeg er, politiet BRØLER når jeg kommer, nekter meg å anmelde, antyder at jeg lider av noe, bryr seg ikke om at menn kom.......Det går bare en vei. Men det må jeg altså ikke fortelle om. Man ønsker at jeg dør! Og at jeg holder kjeft om alt jeg har opplevd.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.13:11

Kjell: Anonyme kolleger skal liksom ha rett til å følge med på mitt privatliv, de bryr seg ikke om menn dukker opp eller jeg blir utelåst. De bryr seg ikke om at jeg må beskytte meg selv, de bryr seg ikke om at jeg ikke har venner, de har aldri ett vennlig ord til meg. Men de MÅ følge med på mitt privatliv! Og det samme med de i Lærdal. De MÅ følge med på meg. De MÅ blande seg inn i mitt liv. Får jeg lov til å velge mat selv, klær selv, interiør selv, interesserer, hobbyer, transport selv-......De burde jo også ha vært her nå jeg var sammen med en mann og spesielt under dyna. Her sitter jeg alene uten en anelse om at så mange er så interessert i meg. Håper virkelig de er fornøyde med å ha ødelagt mitt liv. Jævla ondsinnete hønsehjerner!

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.13:56

Kjell: Forresten, noen mann blir det aldri mer i mitt liv. Jeg har fått nok av menn som alltid får støtte av kvinner. Ekser som sender klage på en fordi en fortalte han at man ble trakassert av ledere og han støtter de og sender klage flere år etter at det er slutt mellom oss? Under avskjeden tar arbeidsgiver med at jeg har truet han til å bli i forholdet, der han slo, stengte av tlf hver helg, dro med andre damer da jeg spanderte, kom med andre damer, drakk opp drikke jeg hadde... men nå er det heldigvis slutt mellom oss da for flere år siden. Men dette må altså NAV ta med i avskjedssaken. Tror de han hadde vanskeligheter med å forlate meg? Han dro da jeg var på butikken, gadd ikke si ifra, selv om han måtte ha eget skilt på postkassa bestilt fra vaktmesteren. Nei, jeg har fått nok av menn. De vil jo åpenbart ødelegge mitt liv og at jeg skal dø! Og alle kvinner er enige med de.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.14:21

Kjell: Jeg skjønner ikke hvorfor min eks brukes i en avskjedsak mot meg og når de ikke engang undersøker saken? Hvorfor er han og mine ledere så gode venner? Hvorfor støtter de han? Om de da ikke kjente han? Og kanskje stod han og de bak alt jeg hadde opplevd? Hvorfor tok de det ikke opp med meg før de tok det med i avskjedsaken? Det ble skrevet referat fra møtet de holdt etter at han klagde på meg og der fremgår ikke noe det som ble brukt i avskjedsaken. Og jeg hadde da ikke vært inne i hans saker og endret noe. Jeg begriper ingenting.

Ronny Jørgen

16.01.2017 kl.13:54

Det er skrevet mange fornuftige kommentarer her nå Laila,du kan med fordel prøve å ta dette litt til deg.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.14:26

Ronny Jørgen: Nei, det kan jeg ikke se. Hvorfor skal NAV få lov til å behandle ansatte slik? Hva har en eks i en avskjedsak mot meg å gjøre? Var det fordi han ikke fikk analsex? Tror de han var en engel? Jeg skjønner heller ikke hva politet, og en anonym mannlig politijurist har med min avskjed å gjøre - jeg var ikke på jobbintervju hos en mann! NAV skriver dette i sine innstillinger. Jeg begriper det ikke. Og så alt det andre da, behandling, tvangsbehandling....med mer. Det er jo helt sykt.

Rulpert

16.01.2017 kl.18:52

Nav har ikke forsøkt å sende deg til tvangsbehandling, men forsøkt å hjelpe deg. En psykiater kan tvangsinnlegge, men fant ikke grunnlag for å gjøre det med deg. Det er ikke det samme som en friskmelding og du har ikke svart på hvorfor du oppgir at han erklærte deg for frisk. De sammenhengene du trekker opp er, beklager å si det, en indikasjon på at du ikke opplever virkeligheten slik som den faktisk er.

Jeg tror deg på at arbeidsmiljøet i Nav-avdelingen din ikke var godt og at det ikke var din feil til å begynne med. Men handlingene dine i kjølvannet av det ødela både miljøet og var katastrofale for deg selv og forholdet til alt og alle i arbeidsforholdet ditt.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.19:34

Rulpert: Du får lese mitt neste blogginnlegg "Innstilling til oppsigelse - bare løgner" så ser du at de skrev om helt usaklige og usanne ting i innstillingen. Leder skrev at jeg varslet om uenighet med attestanter. Jeg har da aldri varslet om det, men om at de stadig innkalte meg på møter for å klage på alt ved meg, og spesielt at de brukte en voldelig eks mot meg. Og at de også skrev at jeg hadde truet eksen med å ødelegge hans saker om han gikk. Bare tull .Han hadde andre damer, han gikk med andre damer da vi var på byen og jeg spanderte, han kom med andre damer, han stengte av tlf, og han dro fra meg og tok med alle sine ting da jeg var på butikken og dette gjorde han i 2010/2011- og så klager han på meg i 2013 og at jeg ikke likte å bli trakassert. Hvem faen er de gale her?? Det er ikke meg! Og lederne sier at dette er tatt opp med meg og er i personalmappa, noe det overhodet ikke er. Referatet fra møtet om eksen omhandler ikke dette overhodet. Og hvorfor skal jeg ikke skrive om dette ABSURDE på facebook?? Det er jo helt hårreisende at ledelsen ikke undersøker saken nærmere, de svarer ikke på mine klager, og svarer de så har de ikke noe dokumentasjon og de ser det ikke opp mot faktum. De bare hører på leder og tar hennes ord for gitt. Det er helt sykt. Og advokatene bare konsentrere seg om at jeg har lagt ut hva de drev med og gir blanke faen i hva de skrev.......Fy faen for noen advokater. De er faen ikke sanne. De driter om man opplever maktmisbruk og alt er usaklig og løgner. .Skal jeg ha hjelp til å akseptere at de opptrer så usaklig, bare kommer med løgner, ikke bryr seg om fakta eller dokumentasjon?? Er det derfor jeg skal ha behandling?? Du er faen ikke riktig vel bevart du heller!

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.19:42

Rulpert: Jeg kan selvfølgelig legge frem alt for en psykiater så får vedkommende svare om han/hun mener jeg skal behandles for å reagere på dette!

Rulpert

16.01.2017 kl.20:54

Du har alt å tjene å legge dette fram for en psykiater, men da må du holde ut så lenge at han eller hun faktisk kan gjøre sin vurdering. Du kan ikke avbryte så snart du hører noe du ikke er enig i og hevde at de bare støtter dine sjefer/exen/de som ble med deg hjem osv osv osv.

Du holder fast på en forklaring på dine problemer som er en av de aller minst sannsynlige overhodet. Hvorfor det? Som du selv sier så er det veldig rart at så mange skal konspirere mot akkurat deg? Selv om alt det du sier har skjedd med deg på jobb faktisk skulle være 100 % objektiv sannhet så ødelegger det for deg at du legger det ut på facebook i en slik rasende stil. Du har for eksempel gjort både religion og legning til dine kolleger/ledere til en sak og det alene er en ting som ødelegger helt for de reelle argumentene du kunne hatt.

For øvrig trekker jeg nå samme konklusjon som de andre som faktisk har forsøkt å snakke med deg her, dette er nytteløst og vil sikkert bare bli enda verre før det evt. blir bedre.

Laila Monica Nikolaisen

16.01.2017 kl.21:15

Rulpert: Jeg måtte finne ut av hvem som følger med på meg og som alle vet er det å bruke ord som "muslim" da velegnet. Ellers så hadde de jo bare fortsatt å baksnakke meg, følge meg på meg og kose seg med det. Jeg kan ikke se at ordet "muslimen" er rasistisk da vedkommende var muslim, han deltok under ramadan, og flere kolleger fant hans muslimsk bakgrunn svært spennende. Jeg har aldri sagt at han gjorde det han gjorde fordi han var muslim, men han kalte jo meg "sjuk" da, Mulig det hadde med islam å gjøre. Sett i betraktning hvor ofte jeg er blitt innkalt så er vel jeg mer trakassert enn han. Man kan jo også lure på om det er fordi de er lesbiske at de har gått ette meg. Kanskje tåler de ikke damer som ikke er like overfladiske som de, som bare fjoller, lyver og står på?? Den lesbjske var jo venninne med avdelingsleder som alltid innkalte meg og en jeg vil betegne som lederen i gjengen. Jeg tror også avdelingsleder fortalte henne at eksen hadde klaget på meg og om min facebook og at det var henne som så fikk med seg andre. Det er ikke det minste rart at jeg er rasende over en slik usaklighet, inkompetanse, ondskap og rene løgner!!! Det er helt absurd og vanvittig. De vil virkelig ødelegge mitt liv!! De er på lik linje med mordere og drapsmenn! Hvis vi som saksbehandlere hadde gjort slikt mot brukere så hadde det blitt ramaskrik uten like. Og uansett; folk i Lærdal stalker meg og sender anonyme meldinger til barnevernet, ekser klager på meg, kolleger og ledere stalker meg og kritiserer meg for alt mulig. På hvilken måte skulle dette bli bedre?? Det er bare noe dere sier for å slippe å innse konsekvensene. Det var da heller ikke fordi psykiateren ikke var enig med meg at jeg ikke gadd mer, men fordi leder ville ha meg som hadde varslet om hva de drev meg erklært syk slik at hun slapp unna! Det var eneste grunnen til at hun sendte meg til psykiater, jeg skulle tie om alt jeg hadde opplevd, også om mannfolka. Og hvorfor det? Om jeg hadde skrevet noe usant så burde hun heller gått etter det!

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.07:16

Rulpert: Du kan også ta med at psykiateren avdelingsdirektøren sendte meg til var styremedlem i LLH. Han tenkte åpenbart ikke på at dette kunne være gjort av avdelingsdirektøren fordi jeg hadde varslet og skrevet om hva de drev med av inkompetanse, usakligheter, ulovligheter, med mer. Man kan lure på om de homofile tillater lovbrudd fra andre homofile og om de misliker heterofile så sterkt at de driter i lover og regler. Han mente kanskje at man ikke måtte reagere på lovbrudd også.

Lill

17.01.2017 kl.01:03

Laila: Jeg har ikke fulgt med på bloggen din lenge, men ser at du har mye og slite med. Kunne du ha skrevet et innlegg som utdyper mer om deg selv? F.eks fra du var liten til nå. Oppturer og nedturer i livet. Barn, ungdom, voksen.. Familie, venner, uvenner, kjærester, opplevelser (positive og negative) iom at jeg ikke får helt tak i helheten her,- og den interesserer meg, vil jeg gjerne at du skriver "din historie". (For og få et større perspektiv og forståelse for alt hva du har opplevd av positive og negative ting) Kanskje er det da lettere og forstå DIN side av saken(e) Vil gjerne være til støtte om jeg kan. Klem😊

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.07:10

Lill: Nei, men jeg vil kanskje sende en anmeldelse på deg!

Ronny Jørgen

17.01.2017 kl.07:45

Lill ; Du synes ikke Laila har utlevert seg nok på nett kanskje??

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.07:49

Ronny Jørgen: Veldig rart at man kaller det å slite om man ikke liker at statlige arbeidsgivere gir faen i lover og regler, lyver med mer! Og at advokater gjør det samme. Er disse sosialister og gir faen i å hjelpe folk som har andre politiske meninger??

17.01.2017 kl.08:21

Ronny Jørgen: Ser sånn ut. Og det jeg mente ikke noe vondt med det... Syns bare alt dette er utrolig trist...Hadde vært fint om hun hadde fått "hjelp"

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.08:31

Anonym: Veldig rart at dere ikke verdsetter ansatte i NAV som jobber for dere og for at lover og regler skal følges! Det blir sjeldent diskusjoner ved avslag.

Frida

17.01.2017 kl.08:47

Men nå har jo ikke du jobbet for NAV på flere år så jeg tror ikke du skal uttale deg så veldig om hvordan de jobber i dag.Det har vel du null peiling på...?

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.08:50

Frida: Ja, de har sikkert blitt mye vennligere mot kolleger nå og tenker mer på brukerne enn da jeg jobbet der. Nå som de har sørget for at jeg fikk sparken! De driter jo en lang marsj i om jeg dør.

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.08:52

Frida: Det var vel derfor de måtte stalke meg på nettet fordi jeg nektet de å drite i lover og regler og fordi jeg forsvarte brukerne. De er nok fornøyde med at de har bidratt til å gi meg sparken!

Frida

17.01.2017 kl.09:09

Det var jo stengt tatt du som dreit i lover og regler da du utleverte de på FB og blogg.Og da du nektet å ta det ned fikk du sparken.Akkurat slik som alle andre også ville fått.

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.09:10

Frida: Hvilke lover er det som sier at det ikke er tillatt å reagere når ledere og kolleger gir faen i fakta og lover og regler? OG når de heller ikke kan ta det internt!

Laila Monica Nikolaisen

17.01.2017 kl.09:16

Frida: Og så har man regjeringsadvokaten som støtter statlige etater som lyver, gir faen i fakta, driter i lover og regler og vil ha ansatte som gjør det motsatte sparket!! Virkelig flott rettssamfunn. Og det samme med advokater.

Skriv en ny kommentar

Laila Monica Nikolaisen

Laila Monica Nikolaisen

47, Oslo

Utdannet jurist, cand.mag og bedriftsøkonom. Jeg er svært opptatt av rettferdighet, saklighet, etterrettelighet, dokumentasjon og fakta. Da det åpenbart er lite av det.

Kategorier

Arkiv

hits